ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. AW forever Member

חדשות מפתיעות מהאתר של פיורנטינה בנוגע לעסקה אפשרית על מלו, של כסף+ אבואה.

אם אכן העסקה תתבצע, אני מוריד את הכובע בפני הצוות הניהולי על קיץ מצויין של רכישות. שחרור של אבואה הוא לדעתי מחוייב המציאות מאחר והשחקן הוא שחקן טוב, אבל לא טוב מספיק עבור ארסנל. מלו נראה פרוספקט מבטיח לעתיד וכאמור קשר אחורי חייב להגיע בין היתר גם בגלל אליפות אפריקה. נחכה ונראה.

2. קינג לדלי Member

מלו הוא שחקן שאתם צריכים ומתאים לכם בול.
    אחד שמשחק מאחור בקישור ומשחרר את פברגאס.
    מלו שחקן סופר מוכשר ובדרך כלל וונגר מצליח להביא את השחקנים האלה.

קישור של מלו ופברגאס ואגפים של וולקוט וארשאבין עם אדבאיור והפרסי יכול להיות קטלני.
    רק שסנדרוס יחזור אמן !

3. Jack Wilshere Member

הלוואי, הלוואי. אני אורז את אבואה עם פרחים ושוקלד תמורת מאלו (וכסף).

יכול להיות שההצהרה הזו של פיורנטינה נועדה לגרום ליובנטוס להציע מחיר גבוה יותר, אבל אין לי ספק שאנחנו מעוניינים בו.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לפיורנטינה גם אינטרס למכור אותו לנו, מן הסתם בגלל היריבות שלהם עם יובנטוס והעובדה שהם לא ירצו למכור אותו לקבוצה איטלקית. רק דבר אחד אני לא מבין, לא אמרו שהוא חתם על חוזה חדש עם פיורנטינה?

5. Jack Wilshere Member

גם אני לא הבנתי.. אבל מסתבר שהחוזה נחתם כדי להכניס סעיף שחרור גבוה שמטרתו להבטיח את הזכויות של פיורנטינה במקרה שהשחקן אכן יימכר (ואפילו יימכר כבר הקיץ). כלומר, זו לא הייתה הצהרת כוונות אמיתית של הישארות, ולכן גם החוזה הוארך רק בשנה אחת.

6. AW forever Member

זה נכון, בנוסף הם מעוניינים באבואה ועסקה של כסף ושחקן נראית להם אטרקטיבית. אני מניח שבימים הקרובים העיניינים ייסגרו לכאן או לכאן- אוטוטו מתחילים את הפרה-סיזן, וונגר מבין שזו עונה קריטית ושחשוב שהסגל ייתגבש כמה שיותר מהר.

אגב, ססק, וולקוט וגיבס קיבלו עוד כמה ימים אקסטרה של מנוחה בעקבות הקמפיינים הבינלאומיים שלהם והם יצטרפו לשאר הקבוצה מאוחר יותר. לפחות לגביי שחקן אחד (גיבס), החוויה הבינלאומית הייתה סופר חשובה כדי לצבור עוד ניסיון במסגרות תחרותיות, לעמוד עוד תחת לחץ, חשוב מאוד עבור שחקן בגילו.

7. Rudess Member

כשאבואה שיחק מגן ימני כולם היללו ושיבחו אותו והוא היה מספיק טוב לארסנל, כולל חלק מההגנה שלא ספגה 10 משחקים ברציפות בעונה שהגענו לגמר ליגת האלופות, לא? ונגר הרס את אבואה כקשר ימני, זה עוד ניסוי מעבדה שנכשל. חבל שנשחרר את אבואה, כי סאניה היה בירידה בחלק האחרון של העונה, ובלי תחרות על העמדה הזאת, זה לא ממש טוב לנו. ממש לא בא לי לראות את אנטון בלקווד או דג'ורו או מישהו אחר שלא מתאים לשחק בעמדת המגן הימני במידה וסאניה לא ישחק. אחד המשחקים שהייתי השנה היה נגד אברטון, והגול של אוסמן, הגיע מהחור שאלכס סונג עשה בעמדת המגן הימני.

אין לי התנגדות שמלו יגיע אלינו (גם ג'ילברטו המליץ), אבל אני לא חושב שאבואה צריך להיות חלק מהעסקה.

8. AW forever Member

רודס,

כן, אבואה לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב בארסנל. בעמדת המגן הימני סאנייה טוב ממנו מבחינה הגנתית, בעמדת הקשר הימני אין בכלל מה להוסיף. השחקן ככל הנראה לא מעוניין להיות מחליף, אפשר להבין את זה, בקבוצות סטייל פיורנטינה או דרג שני בפריימרליג הוא שחקן הרכב לגיטימי. בעונה שבה הוא שיחק כמגן ימני ההתלהבות הייתה בעיקר מהיכולות ההתקפיות שלו ומהכוח המתפרץ שלו שהשכיחו את העובדה שהוא היה עושה לא מעט חורים בהגנה. כמו שאמרתי, הוא שחקן טוב ובמידה והוא יעזוב אני אאחל לו בהצלחה בהמשך הדרך.

9. Jack Wilshere Member

גם אני לא חושב שונגר הרס את אבואה. אבואה לא היה מספיק טוב כמגן. מגן צריך, בראש ובראשונה, לדעת להגן. אבואה לא יודע להגן, נקודה. הוא לא שחקן אינטילגנטי שיודע ומבין הגנה. כפי שרפאל ציין, היכולות ההתקפיות המצוינות שלו השכיחו את העובדה שהוא גרם ללא מעט חורים. לא לחינם ונגר החתים את סאנייה. סאנייה מגן הגנתי הרבה יותר מאבואה. בשורה התחתונה, לאבואה אין נכון להיום מקום בהרכב, לא כמגן ולא כקשר. תפקיד הקשר האחורי (הפותח) הרבה יותר חשוב מהמגן המחליף, כך שעסקה של מאלו תמורת אבואה (וכסף) היא עסקה מצוינת.

10. KirkH Member

אבואה היה יכול להיות מחליף הולם ביותר לעמדת המגן הימני - רק שונגר גם ככה לא משתמש בו בעמדה הזו, אז מה זה משנה? זה לא רלוונטי כרגע אם ונגר הרס אותו או למה הוא כזה, זה המצב. הרי גם אם בסוף הוא יישאר, הוא לא יראה הרבה דקות בעמדת המגן הימני.

11. The_Arsenal Member

להגיד שונגר הרס את אבואה זה מעלה בי גיחוך. אלמלא ונגר לא היה בשחקן נטול הכישרון הזה שום דבר שהייתם יכולים להעלות בדעתכם שאפשר להרוס.

12. Rudess Member

אני חולק עליך, זה נכון שסאניה רכישה מצוינת , אבל העובדות הן שלסאניה לא הייתה עונה מרשימה במיוחד ,וגם בחלקה האחרון הוא נחלש מאד. במשחקים שאבואה קיבל צ'אנס כמגן ימני הוא היה טוב והראה שזה בריא שיש לסאניה תחרות על עמדת המגן. אם אבואה יימכר, לסאניה לא תהיה תחרות רצינית על עמדת המגן, הרי ונגר לא יקנה עכשיו מגן ימני במקום אבואה (במידה ואבואה חלק מעסקת מלו). ברור שאבואה מבחינתו לא צריך להיות מחליף ובוודאי שלא לשחק קשר ימני. גם כשעשה חורים, היו לו קשרים אחוריים שיסגרו את העליות שלו למעלה, אבל היום פרט לסונג אין לנו כאלה. גם אני אאחל לו בהצלחה במידה ויעזוב.

להגיד על אבואה שהוא נטול כשרון זה עוד יותר מגוחך.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/09
  13. The_Arsenal Member

אבואה הוא פייטר, אבואה הוא בעל יכולות פיסיות מרשימות. אבל בסטנדרטים האלה, להגיד שאבואה הוא נטול כישרון זה בהחלט לא מופרך.

14. Rudess Member

בשעה טובה ומוצלחת ואחרי יותר מחצי שנה של מו"מ, רובין ואן פרסי יקירנו, חתם על הארכת החוזה עד 2014 תמורת 80,000 פאונד בשבוע (קיבל העלאה יפה לשכר).

http://www.independent.co.uk/sport/footbal...14-1731349.html

בסוף הכתבה יש משפט קצת מטריד, "מקורות במועדון מסרו שאם אדבאיור יימכר, ונגר לא חושב להביא לו מחליף". אם אדבאיור הולך, חובה לדעתי להביא לו מחליף.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/09
  15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק מילאן היו בעניין שלו,וכבר הרבה זמן שלא שמענו מהם כלום,מה עכשיו?