ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. Gnus Avenue Member

אני מאוד מקווה שונגר יביא אם הכסף שהוא מקבל מהעסקה הזאת, חלוץ ברמה. אני מאוד הייתי רוצה לראות את הונטלר אצלנו.

2. AW forever Member

שוב, אני מדגיש- אני לא שופט אף אחד שעובר כדי לקבל שדרוג בשכר. שכל אחד מכם יחשוב על מקום העבודה שלו, ויחשוב על מקום עבודה שיציע לו כפליים כסף ומה הוא היה עושה.
    מה שמעצבן אותי באדבאיור זה שקיץ אחד הוא עושה את המוות על רקע "מקצועי" ונשאר בסוף אחרי העלאה בשכר, ואז קיץ אחרי זה משתין בקשת על ההבנות שהתקבלו איתו לפני שנה ושוב פוזל למקומות אחרים, וזה אחרי עונה רעה שלו. פזלת פעם אחת? בסדר, אין בעיה. אבל שני קייצים ברציפות להטריף ככה את המערכת, זה מעצבן ומראה אפס לויאליות.

3. The_Arsenal Member

אבל רפאל, הבנאדם הרוויח 80,000 פאונד לשבוע. זה לא שדרוג מ-15,000 לחודש ל-25,000. בנאדם שלא מוכן להפגין לויאליות למרות 80,000 בשבוע הוא תאב בצע.

4. AW forever Member

לא מסכים איתך.
    וזה לא שהוא עבר לשחק בקאטאר, הוא נשאר באנגליה, במועדון עם המון אמביציות, הוא שחקן צעיר.
    שוב, הסיבה שזה מגעיל אותי זה בגלל שיותר משנה אנחנו סובלים מזה שהשחקן לא מסוגל להתמקד בקבוצה שלו אלא כל הזמן פוזל הצידה ומחפש הזדמנויות. אחרי הקיץ הקודם, אני חושב ששחקן הגון יותר היה אומר "וואלה, שנה שעברה הייתה לי הזדמנות לעבור וזה לא יצא, חתמתי על חוזה חדש עם שכר משודרג, נתתי עונה לא טובה- אני מעכשיו מתמקד בקבוצה למרות שיש פיתויים מסביב".
    זה לא כמו כריסטיאנה שזה היה מאז ומתמיד חלום חייו לשחק במדריד.
    קח לדוגמא את ג'רארד- רצה לעבור לצ'לסי, בסוף נשאר בליברפול וזהו- שם את כל הסאגות האלה מאחוריו.

5. The_Arsenal Member

כל הדברים הבלתי נסלחים שציינת נבעו בגלל שאדבאיור הוא רודף בצע. אם הוא לא היה כזה הם היו נמנעים מראש. הרי שורש הבעיה הוא הרצון הבלתי פוסק של אדבאיור לשדרוג חסר פרופורציות בשכר.

6. AW forever Member

אנחנו טוחנים מים. כל מה שאני אומר שעצם השאיפה לשדרוג בשכר זה לא דבר פסול, אבל צריך גם להגיע שלב שבו אתה אומר "אוקיי זה מה שאני מקבל מהמעסיק שלי- מה אני נותן לו בתמורה?" יותר משנה שמה שאנחנו מקבלים מאדבאיור זה פרצוף חמוץ, גישה מזלזלת, מעט גולים, יכולת ירודה ושקרים על ימין ועל שמאל. שחקן כזה- טוב שנפתרים ממנו ומקבלים על זה גם סכום נאה, מאחל לו שייכשל.

7. The_Arsenal Member

בסה"כ אני מסכים. איך אומרים בתאטרון - שישבור רגל... (מרטין טיילור חזר לפרמייר ליג, ראו הוזהרתם)

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/09
  8. KirkH Member

אדבאיור אולי התאים לשיטה בעבר - ברגע שארשבין הגיע והצליחו להאריך לואן פרסי את החוזה, לטעמי הוא הופך לפחות רלוונטי כי האפשרות לשחק עם שלושתם באותו הרכב נראית לי קלושה ביותר. זה ידפוק את אדבאיור שאומנם מסוגל לשחק עם הגב לשער, אבל בחיים לא יהיה שחקן שעובד בשביל אחרים וזה יחזיר את ואן פרסי לשמאל שם הוא לא בדיוק פרח.

אדבאיור ביום טוב הוא בובה של שחקן, אין ספק. יכולות יש לו. אבל כשכדאי להוציא ממנו יום טוב הופכת להתעסקות כל כך קשה ויום יומית על דברים שלא קשורים לכדורגל נטו, לטעמי זה הופך אותו למעמסה הרבה יותר מכל דבר אחר.

9. The_Arsenal Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

10. 亚历山大帕托 Member

אני מאוד מקווה שיסגור בסיטי, ייעלם ממפת הכדורגל האירופאי ולא יקושר אלינו שוב לעולם. הלוואי שהקריירה שלו תשקע אי שם בין מקומות 6-10 בטבלה, כי זה מה שמגיע לשכיר חרב רודף בצע שמזלזל בקבוצה שלו וכל הזמן רק מחפש איך לעבור למועדונים גדולים יותר שלא ברמה שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/09
  11. Rudess Member

אפרופו אדבאיור, הוא צפוי לבקש להרוויח יותר מאשר רוביניו (160 אלף בשבוע) ובכך להפוך לבינתיים למשתכר הגבוה ביותר בליגה. אם אכן אדבאיור יימכר, ונגר הולך להציע 7 מיליון ליש"ט על מרוואן צ'מאח (אני מניח שונגר כבר דיבר עם עמיתו הצרפתי לורן בלאן).

עוד חדשות: ארסנל צפויה להודיע שטום פוקס האמריקאי הוא המנהל המסחרי החדש של המועדון, ויעבוד תחת איוון גזידיס, ויעזור בין היתר להעלאת הפרופיל של ארסנל בארה"ב.

אפרופו חלוצים וארסנל, חוזה אנטוניו רייס "הצועני הבוגדני" מקושר לליברפול ואברטון.

12. THE STRETFORD END Member

אחרי הקיץ שעבר כשפלאמיני וחלב עזבו,כשידעתי שאנחנו עומדים לפגוש את ארסנל החשש שלי היה משחקן אחד,אדבאיור,לא אף אחד אחר בארסנל גרם לי לרעידות בלב כמו שהוא גרם לי,
    אני לא מבין או מסכים לדיבורים שפתאום הוא לא מתאים לשיטה
    או שהוא מחמיצן כרוני או שהסיומת שלו היא לא כמו סנטה קרוז או שהוא
    לא היה כובש את אותה כמות השערים כמו קרוז בבלקבורן וכל השאר,
    רבותיי,אדבאיור זה קלאסה איכותית ובלעדיו ארסנל מאבדת לטעמי את אחד האסים המרכזיים שלה אם לא המרכזי,אולי שני רק לארשבין כיום,
    אני רק נזכר בגול שלו נגד ויאריאל בליגת האלופות...משום מקום הוא נתן גול גדול,אחד הגדולים,במאני טיים,מי היום בארסנל יביא את זה?

אני לא נכנס לכן או לא חמדן יותר או פחות,
    כשהולכים לישון עם ילדים אל תתפלאו אם קמים רטובים,
    כלומר,כשמביאים שכירי חרב לא צריך להיות מופתעים שהם מעדיפים ללכת להיכן שמציעים להם יותר כסף.

יש לונגר בעיה לשמור על הכוכבים שלו,זה לא רק כסף,
    משהו פגום בארסנל מהבחינה הזו,לא כמו בעבר,
    שחקנים כוכבים בעבר היו יותר נאמנים לונגר,לשיטה שלו וגם שיכלו להרוויח יותר במקומות אחרים,כיום הדברים שונים.

מה ארסנל תעשה עכשיו עם 25 מיליון פחות או יותר שתקבל על אדבאיור אם באמת יעבור בסופו של דבר?
    את מי היא יכולה להביא עכשיו?מישהו בקבליבר שלו?
    אם בעונה שעברה ולאחר העזיבה של פלאמיני וחלב בקיץ,רק בכוחות מחודשים בחלק האחרון של העונה וביחד עם ירידה דרסטית מצד אסטון וילה גרמו לזה שארסנל בסופו של דבר מצאה את עצמה בין 4 הראשונות,
    עכשיו שגם אדבאיור יעזוב...הסיכויים נכון לעכשיו של ארסנל להמשיך ולהתברג ברביעייה פחותים עוד יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/09
  13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

25 זה מעולה כלכלית? ועוד מהסיטי'ס?
    אין מצב,מצב השוק בכדורגל התחרפן וצריך לנצל את זה,ליסנדרו לופז עבר לליון ב24 מיליון ליש''ט,האם הוא ברמה של אדביור? ממש לא!
    אם אתם מלאי ציפייה כי יגיע חלוץ מהטופ במחיר כזה אתם טועים.

אני מעדיף להתחיל להשקיע בוולה להרכב יחד עם ואן פרסי,שאר הכסף להשקיע בקשר אחורי מהרמות הגבוהות.
    לוריק סאנה,מאקון מליון ואם באמת החתימה של פירלו בצ'לסי היא אמת,אולי אסיין.

14. 亚历山大帕托 Member

20.5 מ' ליש"ט. זה הערך שלו עבור פורטו וזה סכום שליון יכולה להרשות. הערך של אדבאיור עבור ארסנל הוא אולי 25 מ', אבל אין אף קבוצה חוץ מסיטי שתשלם את הסכום הזה (אולי ברצולנה שלא כזה מעוניינת בו ממילא).

15. קינג לדלי Member

מסכים עם כל מילה.
    שחקן אדיר,אתלט מדהים ואחד שיכול לכבוש בכל הצורות.
    השער בויאריאל היה שמור לגדולים ביותר.הכדור עוד לא ירד מההעלאה של החזה והוא כבר הספיק להוריד אותו במספרת.

אתם צריכים להבין שאדבאיור צריך עזרה לידו ומה לעשות שבשנים האחרונות פרנסנל הייתה קבוצה תקועה.
    ברוב המשחקים שיחקתם עם אבואה בקישור ועם נאסרי וכל מיני אפורים לצידם בגלל פציעות ועוד סיבות ובמצב העניינים הזה כל חלוץ נפגע.
    אדבאיור הגיע בשיא המוטיבציה לחצי הגמר בליגת האלופות מול יונייטד ואחרי עשר דקות המשחק נגמר ומישהו יכול להאשים אותו ?
    שימו אותו ביונייטד של העונה שעברה ונראה מי היה מדבר על מצבי רוח שלו.

הוא לא הטיפוס הכי נאמן אבל ברגע שהמשחק מתחיל גם הלא נאמנים נלחמים ורוצים להוכיח ומה לעשות שקבוצה מקרטעת ומפסידה כל כך הרבה נקודות בבית אז קשה להראות מה את יודע.

מחזיק אצבעות שתאבדו אותו ותבינו שתחליף לא תמצאו מהר.
    גם מלו היה חשוב מאוד לאופטימיות שלי לגביכם.
    שחקן ענק מלו.