ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. Pinko Member

יאו, נכון!! חחחחחחחחח גם אני אמרתי את זה לעצמי. המוקאטע השתלטו על האמירויות. :aaarofl:

ולגבי אדוארדו, מבחינתי הוא כן אגדה, ולאו דווקא בגלל היכולת על המגרש, אלא בגלל האופי הטוב שלו. מהסוג של ברגקאמפ כזה. בעידן של היום זה נדיר.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/10
  2. מכבי או מוות!!! Member

לא משנה כמה פעמים בנטדנר יבקיע בדקות האחרונות ויציל לנו תעונה - הוא עדיין חלוץ אפס,לא לשכוח,חג שמח לכולם.

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש אפס... עדיף את אדוארדו בהרבה.

איזה כפוי טובה אתה...

ולא, לא כל מי שלא יודע לעשות פדלאדות ולמסור כדורים מתוחכמים בעקב הוא לא חלוץ טוב. בנדטנר אולי לא שחקן נוצץ וסקסי בניגוד לשחקנים אחרים בחלק הקדמי שלנו, אבל הוא חלוץ פרמיירליג טוב. נכון לעכשיו לא מספיק טוב כדי להיות שחקן הרכב קבוע בארסנל, אני מסכים, אבל כאופציה שלישית/רביעית בסגל הוא אחלה. הוא צריך לשפר את הסיומת ברגל, ואני מאמין שזה יגיע עם קצת יותר ביטחון ונסיון, אבל משחק הראש שלו כבר עכשיו הוא אחד הטובים בליגה, כנ"ל לגבי העוצמה הפיזית שלו, והמיקום שלו לא רע בכלל (אם כי עדיין יש לו נטייה לברוח הצידה לפעמים ולעשות דריבלים מיותרים). אלה תכונות לא פחות חשובות לחלוץ.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנדטנר לא סתם מגיע לטונות של מצבים. בגלל שהוא ארוך וחזק, והרבה פעמים גם מתמקם בצורה טובה (בניגוד להרבה חלוצים אחרים שהיו אצלנו, אני לא זוכר אותו נתפס כמעט באופסייד), הוא מצליח להיות מאד מסוכן. הוא מתקדם משנה לשנה, ולפעמים יש לו מהלכים כל כך מבריקים שמראים את הפוטנציאל שלו.

"מכבי או מוות" - תעשה לך ולכולנו טובה, תחזור לפורום כדורגל ישראלי.

5. Jack Wilshere Member

בהחלט כפוי טובה.

מסכים עם כל מה שנאמר כאן.

מעבר לכך, צריך לזכור שבנדטנר עוד צעיר (22), כך שאין לי ספק שהוא ילך וישתפר. לדעתי העונה הוא הרבה יותר מודע למגבלות שלו (חשוב ביותר) וגם שיפר את המסירה (למשל, בישול גדול לת'יאו נגד ברצלונה).

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילים קשות של קארל הנרי. מילים שאנחנו בעצמנו בדרך כלל אומרים על כל מיני קבוצות לטיניות למיניהן. we are soft' i'll give him that, אבל אני רוצה להאמין שאנחנו עדיין לא עד כדי כך נוראיים באספקט הזה.

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב רגע את זה שמדובר בחתיכת אפס, אני משוכנע שבגלל הסטיגמה (שאכן לא באה משום מקום) שלפיה אנחנו לא פיזיים מספיק, קבוצות רבות באות עם תוכנית משחק של שבירת רגליים נגדנו. אמנם בצדק מבחינתם, אבל אני מסתכל על משחקים של יונייטד למשל, ואין מה להשוות, הקבוצה היריבה לא עולה עם תוכנית משחק של לכסח. אפילו המאמנים בראיונות לפני המשחק (אלכס מקליש וטוני פוליס) אומרים בצורה מעודנת שהם הולכים "להיכנס" בנו. כאן נכנסים השופטים שתפקידם למנוע את סגנון המשחק הברוטאלי הזה, אבל כמובן שהם לא עושים את זה, בכלל, אני לא מצפה מכלום מהשופטים. באמת שארסנל סבלה המון מטעויות שיפוט העונה.

לגבי זה שאנחנו "לא כל כך נוראיים באספקט הזה" - אם היינו חבורת רכיכות כמו שהאדיוט הזה אמר, לא היינו איפה שאנחנו נמצאים כיום. זה כמו שבאים לפה אחרי כל הפסד אוהדי יונייטד, ומתחילים להסביר לנו מליון ליקויים בקבוצה שלנו, שלפי זאת אפשר להבין שמקומנו הטבעי הוא המקום ה-12. פשוט לא הגיוני שקבוצה כזאת תהיה 3 נקודות מהמקום הראשון, במחזור ה-34.

האמת, קשה להחליט איזה פאול כן מצדיק אדום ישיר, אבל התיקול שלו היה מאד מאד מכוער, ובטח נועד להחזיר לרוזיצקי על איזה משהו שהיה ביניהם קודם. התגובה של השחקנים שלנו והקהל, שעדיין נמצאים בטראומה אחרי הפציעה של ראמזי, מאד עזרה לשופט להחליט כאן.

8. Rudess Member

אני בכלל לא מתכונן לבזבז זמן ולקרוא מה שהאפס הזה קרל הנרי אומר. מספיק לקרוא את שפת הגוף שלו בזמן המשחק אחרי העבירה כדי להבין שמדובר בחלאה.

9. Jack Wilshere Member

אני יכול להבין את התסכול שלו.. זו בחיים לא עבירה של אדום. העובדה שרוזיצקי התהפך כאילו ירו בו, הלחץ שהקהל הפעיל על השופט, הריצה של ורמאלן - כל אלו תרמו לכך שהשופט החליט להוציא כרטיס אדום, אבל זו בחיים לא עבירה של אדום.

אני לא משוכנע שאנחנו רוצים ששופטים ירחיקו שחקנים על עבירות כאלו, אבל אין לי בעיה ששופטים יתחילו לעשות זאת, כל עוד השיפוט יהיה אחיד (א'-ב' של שיפוט). כל עוד אנחנו רואים עבירות כאלו מדי משחק, ועל חלקן שופטים אפילו לא מוציאים צהוב, לא ייתכן ששחקן יורחק על עבירה שכזו.

10. Rudess Member

ועוד איך עבירה של אדום, כניסה מטורפת ופראית, זה לא משנה אם הוא התכוון לפצוע או לא. השיפוט צריך להרתיע כניסות כאלה ולתת אדום על כל כניסה מסוג כזה ולעשות אחידות. עקב חוסר האחידות, שחקנים ממשיכים לכסח ללא הכרה ואני מקווה שהשופטים ישימו לזה סוף כדי לנקות את הכדורגל מכל מיני אנטי-כדורגל שמסתובבים במגרשים במטרה לשבור רגליים ולפצוע שחקנים. ברגע שכל עבירה כזאת תהיה כרטיס אדום, אותו כסחן יירתע ולא ייכנס ככה בשחקן במרכז השדה.

11. THE STRETFORD END Member

Mr. Arsenal

אני לא תמיד מסכים עם הדעה המקצועית שלך אבל טוב לראות שיש מישהו מאוהדי ארסנל
    שרואה את הדברים וגם כשהם נוגעים ולאו דווקא בצורה מחמיאה לקבוצה שאותה הוא אוהד בראייה שקולה ולא מתלהמת.

12. AronB Member

כניסה עם פקקים בתוך הרגל, רק לראות את מה שקרה לרוזיצקי ולהבין שזה שווה אדום ועוד איך.

13. Jack Wilshere Member

AronB,

אפשר לחשוב מה קרה לרוזיצקי... לדעתי התגובה שלו הייתה מוגזמת לגמרי. עובדה שהוא חזר לשחק כמו גדול לאחר מכן, בעוד שלאחר הכניסה של הנרי אפשר היה לקבל את הרושם שמדובר בפציעה קשה ביותר, נוכח התגובה שלו.

כניסה עם פקקים בתוך הרגל? מה ציפית שהוא יכנס לו עם ברגל עם הידיים? זה כדורגל, לא בלט.

מעבר לכך, שים לב שהנרי לא הרים את הרגל, הרגל שלו הייתה צמודה לקרקע, והוא לא התכוון לפגוע ברוזיצקי (גם ונגר אמר את זה אחרי המשחק). הוא אומנם פגע ברוזיצקי מאחור, אבל מסוג העבירות שאנחנו רואים במגרשים כל הזמן, ובדרך כלל מוציאים על עבירות כאלה כרטיס צהוב.

14. AronB Member

נתחיל מזה שאני תומך בזה שהתגובה של רוזיצקי הייתה מוגזמת ואמרתי זאת מההתחלה. יש אמרה שטוענת ששחקן שבאמת נפצע לא זז, מי שמשחק אותה מתגלגל וקופץ וכל אלה.
    אבל זה לא משנה, העובדה היא שמקרי העבר משפיעים על כל מקרה בהווה - לא יעזור כלום.
    אני אתן דוגמה, מי שראה את המשחק בין באיירן לשאלקה הבין מה זה כדורגל בלי שופט.

15. Rudess Member

אז הגיע הזמן שעל עבירות כאלה יוציאו אדום ישיר.

אה, אז אם רוסיצקי לא נפצע קשה אז לא צריך לתת כרטיס אדום? הכרטיס האדום הוא על עצם העבירה האלימה והכניסה מאחור כאשר לשחקן לא היה אפשרות להשיג את הכדור.