ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. Rudess Member

כן קאבול בד"כ באמצע, אבל תסתכל על ההרכב של טוטנהאם, נראה הכי הגיוני שהוא יפתח מגן ימני ולא בייל, אחרת כל הכשרון של בייל יתבזבז (בייל שחקן נהדר והוא בכושר נפלא כרגע, לדעתי בגלל זה ונגר שם את אבואה שיעזור לסאניה באגף).

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמעט בטוח שזה נראה ככה אצלם :

גומס,
    אקוטו, קינג, דוסון, קאבול
    בייל, האדלסטון, מודריץ', דני רוז (לפי מה שהבנתי, זאת ההופעה הראשונה שלו בפרמיירליג! רדנאפ השתגע?)
    דפו, פאבליוצ'נקו

3. Robin_Van_Persi Member

ימח שמך לייצן.

4. ארסנל ונגר Member

http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3401548,00.html
    בהקשר של סיום העונה הנוכחית כן?

נמאס, שום תירוצים לא יתקבלו, הסיבה העיקרית שלא לקחנו תואר היא כמובן חוסר עומק בסגל, שנבע בעיקר משחרור שחקנים וכמובן שלא הבאנו אחרים במקומם. כולי תקווה שונגר הפיק את הלקחים מהעונה הזו, כי זה שאנחנו מספר נקודות בודדות מיונייטד וצ'לסי מעיד (יונייטד בגלל שחרורו של רונאלדו והתלות ברוני, צ'לסי אך ורק בגלל נאיביות כי אם סגל כזה אנצ'לוטי היה צריך לדרוס) אך ורק על התחלשותן של האחרונות ולאו דווקא על "שיפור אצלנו".

5. AW forever Member

הסתיימה העונה בדרך הכי הכי כואבת שאפשר. אין מילים לתאר.
    we love you arsenal we do we love you arsenal we do we love love you arsenal we do oooooohhhhhhh arsenal we love you

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מוריד את הכובע בפני סול קמבל. faithful servant של המועדון במלוא מובן המילה, נתן לנו הרבה עונות גדולות וגם בגילו המופלג ממשיך עדיין לתת כל מה שיש לו על המגרש. הספרינט שלו בסיום במרדף אחרי גארת' בייל, שגילו בערך כמחצית מגילו של סול, היה כל כולו ספרינט של נחישות, של ניצחון הרוח על פני החומר. אגדה.

כמה חבל לי שהוא חזר רק בשביל לשחק לצידם של מבזי חולצה כמו רוזיצקי, דנילסון ואלמוניה. הלוואי והרכיכות האלה יפסיקו לטמא את החולצה האדומה הקדושה, חולצה שבעבר היוותה סמל בעיקר לאופי ונחישות, גם כשלא היה כישרון בשפע. בגללם הפסדנו פה דרבי גורלי לספרס אחרי 11 שנים, ועוד במשחק שבו ספרס בכלל לא היו במיטבם.

7. אבו Member

דרבי ראשון(בפרמייר ליג, כמובן) שאני מפסיד כתותחן, עצוב עצוב, חשבתי כבר שהיום הזה לא יגיע...

גם ככה הסיכויים שלנו היו קלושים, אבל חבל ואפשר להתחיל עם הסיכומים של העונה הנוכחית. ואחרי שראינו את רובין היום, אחרי 5 חודשי פציעה, רק לדמיין מה היה קורה אילמלא...

לילה עצוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

8. Rudess Member

הסתיימה עוד לפני שהתחילה. חבל שהשחקנים באו רק ל-10 הדקות האחרונות של המשחק, בושה וחרפה איך שנראינו ברוב המשחק - ככה לא מגיעים לדרבי והאשמה היא של ונגר. במחצית במצב 1:0 , ונגר היה חייב לבצע שני חילופים, כי לא היה מה להפסיד כבר, אבל חס וחלילה שיבצע, הוא חייב להיות דבוק לתבניות העקשניות שלו, רק כשקיבל את השני בגלל סילי הגריאטרי הוא נזכר להכניס את וולקוט ואת ואן פרסי הוא הכניס בדקה ה-67 (הדקה הקבועה של החילוף השבועי של ונגר). מעניין שהכניסה של ואן פרסי הוסיפה הרבה מחץ, 2 הזדמנויות ענקיות שלו שגומז הוציא מהחיבורים ועוד נגיחה טובה מאד של קמפבל.

כל הכבוד לטוטנהאם על הנצחון, הגיע להם יותר, הם רצו ונלחמו לאורך כל ה-90 דקות. עדיין אני מאמין שהם לא יסיימו במקום הרביעי ולצערנו חגיגות St. Totteringham's Day יידחו במספר ימים.

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רובין היה מדהים מרגע הכניסה שלו, באמת נראה כאילו הוא בכלל לא נעדר מהמגרשים, הוא היה חד כתער. לאכול את הלב על מה שיכל להיות ב-5 החודשים האחרונים איתו על המגרש. ולאכול את הלב על כל העונה הזו, עונה בה היינו חייבים לנצל עונות יחסית בינוניות של היריבות שלנו לצמרת כדי לקחת את התואר. מי יודע מתי הזדמנות כזו תחזור על עצמה.

ואם ספרס יגיעו באשמתנו לליגת האלופות בסוף העונה אני כבר לא יודע מה אני אצטרך לאכול...

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

קשה לי לכעוס על הקבוצה. זה נשמע כמו תירוצים, אבל בכל זאת - ארבעת השחקנים הכי חשובים שלנו היו פצועים היום, כשהחמישי חזר אחרי חמישה חודשים (והיה ענק). פחדתי שהם ישברו וזה יגמר בעוד חמישיה אבל הם לא הפסיקו להאמין, כמו בכל העונה הזאת.

בא לי לבנות מזבח לסול קמפבל אחרי המשחק הזה. איך הוא בא למשחק, כשכל האצטדיון מתעב אותו, ונותן הופעה מהסרטים... מגיע לו להישאר גם בעונה הבאה, ולפרוש אצלנו. הוא לא הפסיק לדרבן את כולם, הוא הוציא כדור לשחקן שמהיר ממנו פי 4, רק כי הוא רצה את זה בכל ליבו. את השמחה שלו אחרי הגול מול וולבס אי אפשר לשכוח. אגדה ללא ספק, ורכש גדול של ונגר.

היו לנו שני שחקנים יצירתיים על המגרש - דיאבי ונאסרי. רק האחרון תיפקד, כשלדעתי היה לו משחק מצוין, הוא תמיד שומר על הכדור ולא עושה שטויות, אבל עדיין חסרה לו קילריות. זאת העונה השניה שלו במועדון, והוא השתפר מאד - אני חושב שבעונה הבאה הוא באמת יעשה עליית מדרגה רצינית, כמו כל הקבוצה. דיאבי בהופעה נוראית, כמו גם אבואה, דנילסון ורוזיצקי, שפשוט איבדו את העשתונות היום. אגב דנילסון, באמת שהמשחק שלו היה מחפיר, והגיע הזמן שיצא מהמנטליות של הילד הקטן כי בכל זאת, הוא נמצא בארסנל.

אני יודע שעכשיו הולכות להגיע מליון תגובות על כמה שאנחנו אפסים וגרועים, וכמה שונגר נכשל, ו-5 שנים בלי תואר וכו'... אבל אני מאד אופטימי לגבי העונה הבאה. הקבוצה השתפרה מאד, השחקנים השתפרו מאד, ולדעתי יונייטד וצ'לסי ימשיכו את הירידה שלהן העונה.

עכשיו אפשר להתרכז בלנסות ולעקוף את יונייטד בדרך למקום השני. זה דווקא אפשרי.

11. Rudess Member

בדיוק.

הם לא יגיעו, מול צ'לסי ,חלומות הצ'מפיונס שלהם יגיעו לקיצם.

ארסן, זה אתה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/10
  12. George Best Member

רודס,
    לסילבסטרה יש אשמה בשער אבל האשם הראשי הוא כמובן סאנייה שפשוט ניסה להכחיש שדפו נמצא לידו במצב מסוכן.

נייג'ל,
    הסיכויים למקום רביעי עבור הספרס נמוכים.
    משחק ביתי מול צ'לסי, חוץ מול יונייטד...סיטי צריכה לארח אותנו ואת טוטנהאם, והם פייבוריטים בשני המשחקים.

דניס,
    למטבע יש שני צדדים.
    קרנצ'אר, לנון, פאלסיוס (סופר חשוב), צ'ורלוקה, וודגייט...להמשיך?

13. The_Arsenal Member

באמת שאני לא כועס.. קצת (הרבה) מאוכזב.. בסה"כ ה-11 שעלינו כ"כ עלובים שלא באמת היה לנו סיכוי מלחתכילה.

והנה הספירה מתחילה מחדש.. מקווה הפעם להפסיק ב-20.

14. Rudess Member

הגיע הזמן שיעוף בחזרה לחוף Ipanema איפה שכל הכוסיות נמצאות.

http://www.bigtravelweb.com/images/rio_de_janiero_ipanema_beach_l.Xxx

15. Pinko Member

טל אתה בטוח שניחסת תצד הנכון? ><
    טוב אין מה להיות מופתעים. עם הגנה של סילי אי אפשר לנצח. קמפבל דווקא היה טוב היום ועם קצת מזל היה גומר עם צמד, אבל גומס במשחק אדיר (כהרגלו נגדנו).

אה, ו...

http://stubwah1.files.wordpress.com/2008/06/almunia.Xxx

עד מתי?????????