פרס מובטח למי שמוצא לי את הקטע של קמבל רודף אחרי גארת' בייל ומרוויח את הכדור... סול הוא הסיבה היחידה שאני לא בקריסת מערכות טוטאלית עכשיו. אתם לא מבינים כמה הקטע הזה ריגש אותי.
עצוב, אך העובדה שהכתובת הייתה על הקיר (לפחות בעייני) קצת משככת את הכאב. עכשיו די ברור שהעונה הסתיימה (לדעתי הסתיימה כבר בבירמינגהאם). הייתה לנו הזדמנות פז לעשות את הבלתי-יאומן העונה, אבל פספסנו אותה. לגבי המשחק. במגבלות ההרכב, אני חושב שהחבר'ה שיחקו לא רע (לצד כל הסופרלטיבים שמגיעים לעופות על המשחק). הבחורים החזיקו יפה בכדור, אבל לצערי חזרנו לכדורגל האימפוטנטי של מסירה-ועוד-מסירה, בלי שאף אחד מעז לבעוט לשער (בעיקר במחצית הראשונה). אנחנו כנראה לא מסוגלים לסיים משחק בלי פציעה, ועוד לפני שהתחיל המשחק הרוצח הבלגי נפצע. פשוט מתסכל. לדעתי אם גומז לא בשער, אז אנחנו גם יוצאים לפחות עם נקודה מהמשחק, אבל לגומז - למרות שהוא שוער חסר שיקול דעת - יש יכולות מדהימות והיום הוא לקח כמה כדורים של שער בטוח. העופות נתנו את הנשמה, עמדו נהדר על המגרש וניצלו שתי טעויות של שני ליצנים (אלמוניה וסילבסטרה, בהתאמה). שני שחקנים שמבחינתי היו צריכים לארוז כבר מזמן. היום יותר מתמיד אני מצדיע לסול. נתן משחק גדול לדעתי, עמד בלחץ של הקהל, דחף את הבחורים קדימה. מלך. אהבתי במיוחד שהוא רדף אחרי בייל בדקות הסיום עם המון לב והצליח לגרום לו לאבד. דיאבי כנראה טוב נגד קבוצות שמאפשרות לנו להתמזמז עם הכדור במרכז השדה, אך נגד קבוצות שלוחצות אותנו הוא הופך ללא מדויק ומאבד יותר מדי כדורים. עובדה שלאף משחק גדול העונה הוא לא הגיע. אחח, רובין, רובין. לא להאמין שהוא חזר מפציעה כל-כך ארוכה. התגעגעתי. נאסרי היה בין הבודדים שתפקד. אני אוהב לראות אותו באמצע. להבדיל מדיאבי ודנילסון, הוא לא מאבד כדורים ומקבל את ההחלטות הנכונות. רוזיצקי הוא אכזבה ענקית בעייני. התרומה שלו מאז שהוא הצטרף לקבוצה מסתכמת פחות או יותר בכמה שערים נגד וויגאן. הוא אף פעם הוא לא שם בשבילנו כשצריך אותו. היום הוא התמזמז עם הכדור בלי הפסקה, לא נתן אף מסירה תכליתית, וכשהוא הגיע למצב בעיטה - הוא הוריד יונים. אבואה ות'יאו היו חלשים מאוד. על דנילסון אני בכלל לא מדבר, כי ברור, ולא מהיום, שהברזילאי עוד לא בשל (אם כי אני די משוכנע שבסופו של דבר הוא יצא שחקן). לונגר יש הרבה עבודה הקיץ.
מה שבאמת הרג אותי היום, כפי שאמרו פה כבר לפני, זה שלמעט סול ורובין לא הרגשת בכלל שהמשחק היום הוא משחק עונה בשבילנו. היינו בפיגור ולא הרגשת את ה-sense of urgency מצד השחקנים חסרי הלב האלה, את זה שהם מבינים שהעונה בורחת לנו בין הידיים ושחייבים לעשות משהו, שחייבים לתת הכל בדקות הקרובות. מה שהיה במקום זה זה עוד מסירת רוחב ועוד מסירת רוחב ועוד איזה דריבל נרפה. לעומת זאת ראיתם איך ספרס עפים על כל כדור ולוקחים כל פיפטי פיפטי. יודעים מה, אני מצפה לראות את השחקנים שלנו תמיד מתאבדים על המגרש בוייט הארט ליין, גם במשחקים פחות חשובים מהמשחק היום. זה הדרבי של צפון לונדון למען השם. וקל וחומר שאני מצפה לראות אותם מראים קצת intensity במשחק קריטי כמו היום. שיחזירו לי קצת אנגלים לקבוצה... הלטינים והצרפתים האלה לא מבינים לאיפה הם הגיעו בכלל.
נו באמת, השחקנים שלנו לא נלחמו היום? הם נתנו הכל, מה לעשות שטוטנהאם הגנו בצורה טובה ופשוט לא היו לנו כלים להתקיף... סלח לי, אבל זה שטויות ומעצבן לקרוא דבר כזה פה. זה מתאים לפורום כדורגל ישראלי (לא בקטע של להעליב, פשוט מעצבן לראות הודעות כאלה, זה כמו אלה שקוראים לקנוס את השחקנים אחרי הפסדים או שצריך לשרוף את המועדון וכו'). "השחקנים החסרי לב האלה"... נו באמת. כמה פעמים הם נלחמו עד הדקה ה-90 וגירדו נקודות? פשוט כפיות טובה.
בני, יש שחקנים שנלחמו ואני הכי מוקיר להם תודה על כך היום, ויש שחקנים ששיחקו כאילו הם משחקים עם החברים בקופקבנה. והשחקנים האלה תמיד מוכרים את הקבוצה ברגעי האמת, ונמאס לי כבר לראות אותם בסגל שלנו. מה לעשות, אני לא יכול להחמיא לכל ה-11 שפתחו אחרי התצוגה היום. כן, הבאנו קאמבקון לקראת הסיום, אבל ב-80 הדקות שלפני כן שוטטנו על המגרש. לא מלחמה ולא בטיח. אולי במונחים של ברזילאים זה מלחמה. שיילך לעזאזל הדנילסון הזה...
יש הבדל בין חוסר לחימה ואכפתיות לבין הופעה עלובה. מסכים שדנילסון, ולא רק מהיום, משחק בצורה נוראית, וכנ"ל היום לגבי רוזיצקי, דיאבי ואבואה. יכול להיות שהם עשו במכנסיים (ובגלל זה הם גם לא היו אגרסיביים מספיק, וזה נראה כמו חוסר לחימה), יכול להיות שחלק מהם לא ברמה, להגיד שהם לא נלחמו או רצו זה זילזול באינטליגנציה. והמסירות מצד לצד זה לא כי השחקנים החליטו שלא בא להם לכבוש, זה כי טוטנהאם לחצו, לנו לא היתה ממש התקפה וניסינו למצוא את הפירצה בצורה סבלנית. היא לא הגיעה.
USMANOV INCREASES GUNNERS STAKE http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6093297,00.html במקרה של אוסמנוב זה צריך להיות INCREASES STEAK :aaarofl: http://img.skysports.com/08/12/800x600/Usmanov_1671821.Xxx
גם אותי. זה רק מראה עד כמה המשחק הוא הרבה יותר מכדורגל נטו. איך אומרים בצבא - הכל בראש. הרי על פניו אין שום סיכוי שבעולם שקמפבל יכול לתת פייט לבייל בריצה, אבל סול נתן את הלב בריצה, לא ויתר לעצמו. ככל שיהיו לנו יותר שחקנים עם לב גדול כמו של קמפבל ופחות קוקסינלים כמו דנילסון ורוזיצקי, כך הסיכוי שנזכה בתארים גדול יותר. התגובה של ונגר למשחק.
זה מצחיק, כשקוראים את התגובה וונגר מצטייר הזוי שחושב שעוד יש מצב, כשרואים את הראיון אז מבינים בדיוק שהוא מבין שהעונה הסתיימה. ומעבר לכך הוא הוסיף: "We lost a game we couldn't afford to lose in the title race," said the Gunners boss. "That shows that we're not mature enough because you can't afford to lose this type of game if you want to win the championship. "There's too much to do now. We're very unlikely now to win the championship. עדיין לא בא לי לסכם את המשחק של אתמול ובטח שלא את העונה הזו, האכזבה כל כך גדולה, האמנתי שהקבוצה מסוגלת לשמור את המירוץ בחיים עד הסוף, עכשיו פתאום זה חור ענק שנוצר של חוסר עניין, בדרבי של מנצ'סטר (בהצלחה לסיטי) ובכל מה שנשאר מהליגה הזו.
איש חכם אמר פעם: אין גביע, אין אירופה, אין אליפות. לא קצת חבל עכשיו על איך שזרקתם זין מול סטוק בגביע? בכל אופן - רוזיצקי, אני חושב שהבחור הוא פעם ראשונה שונגר נופל על שחקן טכני שהוא רכש.
אז מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות? כל מה שכתבנו עליו בקיץ בכתמרור אזהרה לגבי ארסנל התרחש במציאות,אחד לאחד. שוער לא מספיק טוב. הגנה לא מספיק טובה. התקפה חסרה. לא מספיק שחקנים "רעים" במרכז השדה. סגל לא מספיק עמוק ולא מספיק איכותי בגזרת המחליפים. ולא פחות חשוב,סגל לא מספיק מנוסה,לא מספיק בכיר ואיך זה יבוא לידי ביטוי ברגעי האמת וכן,גם קצת חומר מקומי,ראיתם איך סול קמפבל שיחק אתמול,טוב יותר או פחות מקצועית זה לא משנה,הלב המקומי זה עניין,היריבות הזו,הבוז הזה,הכעס ושנאה שאוהדי טוטנהאם הפגינו כלפיו יכול היה להיות בעוצמות הללו רק כלפי מישהו מקומי ועוד אחרי העבר שלו עם טוטנהאם. אין ספק,הפציעות דפקו את ארסנל העונה ובגדול ובדיוק כמו שדפקו קבוצות אחרות שעברו עונת פציעות קשה, ופה בא לידי ביטוי סגל עמוק ואיכותי יותר,כזה ששומר את הקבוצה עם הראש מעל למים ברגעים קשים לארסנל לא היה זאת. ארסנל בכל פעם שהתקרבה לבאר,חזרה אחורה, פתחה את העונה טוב ונסוגה, הגיעה קרוב ולקראת משחקי עונה עם יונייטד וצ'לסי והלכה אחורה, שוב התאוששה וחזרה מרחק פסיעה מאליפות ונפלה שוב, ונגר מודה בזה היום,נסיון והבגרות החסרים. עם ההרכב הראשון והמחליפים הבכירים ארסנל קבוצה מפחידה(להוציא את עמדת השוער) אבל אי אפשר לשחק במשך עונה שלמה עם סגל מצומצם ואיכותי ככל שיהיה,צריך עוד, כתבנו על פציעות,על הרחקות,על עומס ועל אלף ואחד דברים שמתרחשים בזמן עונה ושצריך לקחת בחשבון כי אי אפשר,פשוט אי אפשר לרוץ עם אותם השחקנים כל הזמן ובכמה חזיתות, מי שחשב אחרת היה מנותק מהמציאות. עוד עונה ללא תארים,עונה חמישית ברציפות,זה לא נתפס כשמדובר במועדון בסדר גודל של ארסנל וכשהיא קבוצת צמרת בכל הזמן הזה,לא משבר כדוגמת טוטנהאם בעבר שיותר מדי שנים הסתבכה באפרוריות. יש גם פלוסים,לא מעט, הצעירים הטובים צברו ניסיון נוסף, ורמאלן התגלה כיופי של רכישה, אבל אולי יותר מהכל הפלוס יהיה לו ונגר הסיק את המסקנות שהקו שהלך איתו בעונות האחרונות נכשל והוא נכשל כליל כי במבחן התוצאה ארסנל לא השיגה דבר וזו המטרה בסופו של היום. ונגר אמר בתחילת העונה כי אם גם העונה הזו תסתיים באכזבה אז הוא יודה בכישלון התוכנית, נחיה ונראה מה יהיו הפעולות שלו בקיץ.
סטרטפורד, הודעה מעולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אחד לאחד, מסכמת את כל מה שאני חושב על העונה הזו ועל הקבוצה, לטוב ולרע. מאוד חבל. כבר אז ביכיתי את ההחלטה הזו כי היה לי ברור שהסיכויים שלנו לזכות בשני המפעלים היותר "בכירים" קלושים. וזה עוד היה אחרי שיונייטד וליברפול כבר הודחו ונוצרה הזדמנות פז ללכת עד הסוף בגביע די בקלות. ובכלל אני לא מבין איך אפשר לזלזל בגביע האנגלי, גם אם אתה נמצא תחת עומס משחקים אדיר בכמה תחרויות. זה מפעל עתיק וקסום שאין שני לו, לא איזה גביע קיקיוני כמו בשאר מדינות היבשת. מאוד מכעיס אותי להיזכר בהרכב שונגר העלה למשחק ההוא... אכן, זה העידוד העיקרי שאני שואב מזה שעוד עונה נגמרה לה בצורה כואבת במיוחד. התוכנית של ונגר נכשלה כישלון חרוץ. הייתי מעדיף לשחק כמו סטוק ולקחת תואר על פני 5 השנים העקרות האלה, למרות שהכדורגל ברוב התקופה הזו היה מהיפים באירופה אם לא היפה שבהם. אנחנו ארסנל, ה-מועדון הכי גדול בלונדון בה' הידיעה וללא מתחרים, לא איזה טוטנהאם שיכולים להסתפק בכדורגל סימפטי ובלתי מזיק.
גם אני מתחבר לדברים של סטרטפורד. ונגר על קמפבל: קיבלנו אתמול עוד שיעור עד כמה הרוח, המנטליות, לא פחות חשובה מהכשרון, וזה דבר נוסף שונגר צריך לתת עליו את הדעת, בהתחשב בכך שהקבוצה לא מספיק מאוזנת מהבחינה הזו.
קמפבל היה מדהים אתמול. הפתיע אותי לאללה. הייתי בטוח שדפו יחגוג עליו, אבל סול היה פשוט חומה. עד עכשיו ראיתי בו כשכיר חרב ששירת אותנו נאמנה, אבל מאתמול הבנתי שהוא די שחקן נשמה (עד כמה שאפשר לקרוא לו ככה, כי בכל זאת, הבחור נטש את ספ*ס בחינם, ועוד כשהוא היה קפטן אז...), והמועדון שלנו צריך בדחיפות עוד כאלה.