אנחנו אשמים בהכל! מי שהכניסו אותם למומנטום המטורף שבו הם נמצאים זה אנחנו עם ההפסד הבזיוני הזה בדרבי! איזה עונה נוראית, שתיגמר כבר... לפחות נתנחם בזה שאדבאיור הנבלה ייהנה מעוד עונה נטולת צ'מפיונס ליג בשנה הבאה.
בלמה של דינמו קייב ונבחרת סנגל דיאקיטה מקושר אלינו מרוואן צ'מאח מספר שהוא דחה הצעות ממספר קבוצות, כולל ספרס וליברפול, כדי להצטרף אלינו. אהבתי את הדברים שלו בראיון, נשמע כמו בחור לעניין. כמובן שבמיוחד שימח אותי לשמוע שהוא מודע לקרבות הפיזיים שהוא הולך להיקלע אליהם משחק אחר משחק בפרמיירליג, ושהוא גם טוען שהוא יודע להחזיר. נקווה שאכן כך יהיה.
גם בקיץ עלה שמו של הבלם הסנגלי של דינמו קייב. יכול להיות שונגר התרשם ממנו בצמד המשחקים נגד דינמו קייב בשלב הבתים בעונה שעברה. בינואר דינמו קייב השאילו אותו לסנט אטיין. צ'מאח בהחלט מדבר לעניין. הוא מגיע עם המון מוטיבציה ועושה רושם שהוא יודע לאן הוא מגיע. יש לי תחושה טובה לגביו.
כולם בים? הדיון הזה מעולם לא היה יבש כל-כך.. ישנן שמועות עקשניות על קרייג גורדון ופליפה מלו... אני מאוד מחזיק מגורדון. לגבי מלו - ונגר כבר הודה שהוא מעוניין בו בעבר. אני חושב שהוא מאוד מתאים לסגנון שלנו. הלוואי והוא יגיע. קליפ נחמד על מרואן צ'מאח. אפשר לראות שהבחור אתלט מדהים, ויש לו משחק ראש נדיר.
יאיר, תאמין לי שאם לוקחים לקט עצירות של פביאנסקי גם אפשר להוציא אותו גדול. ככה שמסרטונים ביוטיוב אי אפשר להסיק יותר מדי. בלי קשר לסרטון, לבחור יש משחק ראש מהטובים באירופה. למעשה, הכי טוב בצוותא עם לואיס פביאנו. אין לי ספק שהוא יכול להוסיף לנו מימד שלא היה קיים אצלנו, וזה סכנה מתמדת מהרמות, וממצבים נייחים. השילוב של ההרמות החדות של רובין ומשחק הראש של צ'מאח יכול להביא הרבה גולים קלים. אני לא חושב שיש מישהו שפוי שיגיד שלהביא את צ'מאח זה לא חיזוק.
צ'מאח חלוץ טוב מאוד אבל אני לא יודע כמה הוא מתאים לשיטה של ארסנל. אתם תיאלצו להרים הרבה יותר כדורים לרחבה בשביל לקבל ממנו תפוקה מתאימה, והשאלה היא האם ונגר באמת ינסה לשנות את הפסים הקצרים (גם אם במעט) שמאפיינים אתכם כל כך בשבילו. וגם מסקרן אותי מה ונגר מתכנן מבחינת מערכים והרכבים לעונה הבאה. אם אתם תישארו ב4-5-1 אני מניח שואן פרסי יעבור ימינה וצ'מאח בחוד, למרות שאני עדיין חושב שה4-4-2 מתאים לכם הרבה יותר, גם עכשיו ובטח כשצ'מאח יגיע. ואן פרסי יכול לפתח איתו שותפות מפחידה בחוד עם תמיכה טובה מהאגפים.
ואן-פרסי לא ישחק באגף, על גופתו המתה של ונגר. וסקאוזר, אל תהפוך לי את צ'מאח לקווין דיוויס. יש לו מספיק טכניקה בשביל להשתלב במשחק מסירות. בטח בצורה יותר שוטפת מבנדטנר.
ברור שיש לו אבל זה חלוץ שהתפוקה שלו מגיעה באופן מובהק מאוד מכדורי גובה לראש. אם אתם תרצו להוציא ממנו את המירב אתם בהחלט תיאלצו להרים יותר כדורים גבוהים לרחבה ואולי זה משהו שאתם צריכים לעשות יותר בלי קשר אליו דרך אגב.
יאיא טורה מקושר למעבר לארסנל. חלום לראות אותו במדי ארסנל. אחד השחקנים שאני הכי מעריך בעולם. ואני מסכים עם גל, הבחור מחמיץ המון ולא רואים את זה בסירטון, אבל אני מאמין בו ובטוח שהוא הולך להצליח בארסנל.
לדעתי אנחנו מרימים לא מעט, פשוט אין מי שינגח. בגלל זה במשחקים שבנדטנר פותח אתה בכל זאת רואה לא מעט שערים בנגיחה. ההוכחה לכך היא במצבים נייחים. יש לנו מרימים אדירים בקבוצה, אבל עדיין לא מובקעים מספיק שערים. צ'מאח יכול לשנות את הסטטיסטיקה הזאת במעט. גיא, יאיא טורה לא מקושר למעבר לארסנל. הסוכן שלו אמר שברצלונה יכולים להשתמש בו לעסקת ססק לברסה. לא תודה!
א'- הלוואי שנראה יותר הגבהות לרחבה. מדינת הגמדים שיש לנו כרגע בהרכב עושה לי באופן אישי בחילה. ב'- הלוואי שנראה את ה4-4-2 המוכר והכ"כ ארסנלי בשנה הבאה במקום ה4-5-1 של השנה האחרונה. זה מערך שמתאים למשחקים מסויימים אבל לדעתי ברוב המקרים זה יוצר פקק ורצף של מסירות מיותרות לרוחב במקום לנתב את הכדור קדימה לחלוצים. זה כמובן תלוי בכשירות של השחקנים השבריריים שלנו, שיא השיאים מבחינתי היה העונה שארסנל שיחקו 4-5-1 עם ארשאבין כחלוץ חוד. בדיחה. ג'- רובין וצ'אמאח, שניהם פיזיים ויחסית גבוהים, שניהם יכולים להיות כתובת לכדורי גובה, שניהם יכולים בעזרת הטכניקה שלהם גם להוריד כדור ולבעוט אותו או לשחרר הלאה. שת"פ בין חלוצים זה כ"כ חשוב למשחק התקפה פרודוקטיבי. רובין נראה לי טיפוס שלא קל להסתדר איתו ולא נראה לי שאף אחד מהחלוצים ששיחקו איתו בארסנל היה מאוהב בו. המשתמש לדלי קינג אוהב להגיד שהוא השחקן השנוא באנגליה וזו כמובן הגזמה אבל הוא אישיות בעייתית. ד'- מקום שלישי. חובה.
AW הגרסא הנוכחית של רובין היא גרסא מאוד נעימה ונוחה. הוא עשה סוויץ' במוח, והפך מפרחח למנהיג בחדר הלבשה, ואחד השחקנים האהודים.