ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. ArsenalFan Member

יאיא טורה לא מעוניין לבוא לארסנל, לפי הסוכן שלו. כך שלגביו העניין די מת. פחות או יותר השחקן היחיד שהייתי רוצה לראות בארסנל והמועמדות שלו נחשבה לריאלית.
    מאיפה עלה בכלל השם של צ'יגרינסקי? עכשיו כל שחקן שלא מצליח להיכנס להרכב של ברצלונה הוא מועמד? מאיפה אנחנו יודעים בכלל אם ונגר מעוניין בו? מאיפה אנחנו יודעים אם צ'יגרינסקי רוצה לבוא לארסנל? יותר הגיוני שינסה להילחם על המקום שלו בבארסה לפני שיוותר אחרי עונה אחת לא מלאה, בה הוא בכלל לא יכל לשחק בצ'מפיונס. חלב? גם במתנה לא הייתי לוקח אותו. שילמד לחיות עם ההחלטות המקולקלות שלו.

אני בכלל לא מאמין בכל הטריידים האלה שמביאים שחקנים שמגיעים לארסנל כברירת מחדל. אני לא חושב שגם ונגר ירצה את זה. ניחא שהם רואים בנו כ-Feeder club, אבל אנחנו לא אמורים להיות גם במקביל פח הזבל שלהם...

2. George Best Member

יאיא טורה בטרייד ואתה יוצא ב "פח הזבל שלהם"?
    מאחל לכל קבוצה בעולם להיות פח הזבל של בארסה, כפי שאינטר הייתה בעסקת זלאטן-אטו.
    40 מיליון יורו + אטו...
    אשכרה חומר לכלבוטק.

3. ArsenalFan Member

זה רק מראה שלא קראת את המשפט הראשון של ההודעה שלי.

וכן, חלב וצ'יגרינסקי ועוד כמה נפלים מקבוצת הנוער שלהם שעליהם מדברים בימים האחרונים, זה בהחלט פח הזבל של ברצלונה. לא נקבל את אטו וגם לא את המחליף שלו, זלטאן.

4. A. Arshavin Member

5. Rudess Member

כן, בטח...

6. Jack Wilshere Member

לפי ה- London Evening Standard אנו הולכים להציע בימים הקרובים 10 מיליון פאונד תמורת האנגלנד. יש לי תחושה שהידיעה הזו אמינה. הלוואי והאנגלנד יגיע.

כנראה שהשמועות על בלם לוריין רציניות.. הלאקיפ האמין מפרסם היום שלוריין דחתה הצעה שלנו על סך 5 מיליון יורו, אך עשויה לקבל הצעה על סך 8 מיליון יורו.

מרידה על העזיבה לאתלטיקו מדריד:

עד כאן המבזק.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/10
  7. gilshan Member

הנגאלנד שחקן מצוין, יאיר, השאלה כמה יש לו עוד לתת. אנחנו הולכים לשלם פה 10 מיליון על שחקן בן 29. אני מקווה מאד שזה לא הולך להיות מקרה גאלאס והוא יפצע לנו כל שני וחמישי (אני לא מכיר את היסטוריית הפציעות שלו). בכל מקרה, הוא שחקן מצויין ואם באמת יש לו עוד 3-4 שנים לתת בטופ - אני בעד, למרות שקשה לי להאמין שפולאהם ישחררו אותו אחרי שגם סמולינג הולך ליונייטד.

8. Jack Wilshere Member

בהחלט אפשר לצפות לירידה ביכולת של האנגלנד, אבל לא בטווח הנראה לעין. הגיע הזמן שנחשוב יותר על ההווה ופחות על העתיד. אנחנו צריכים שחקן שיתן תפוקה כאן ועכשיו, ולא עוד כמה שנים. אין לי ספק שבטווח הנראה לעין האנגלנד יוסיף לנו הרבה. בעוד כמה שנים אפשר לצפות לירידה ביכולת שלו, אבל זה אך טבעי ואנחנו יכולים לחיות עם זה.

לי דווקא יש תחושה שהאנגלנד כן ירצה להצטרף אלינו הקיץ (יש לו הזדמנות לשחק בליגת האלופות ולעזור לנו להיאבק על האליפות), ולכן פולהאם יאלצו לשחררו.

9. Rudess Member

ונגר רצה לקנות אותו, לא הצליח ולכן אני לא חושב שהוא ינסה שוב. 'דנידין' מהפורום הגרמני אומר שארסנל במו"מ עם ורדר ברמן לגבי פר מרטסקר.

מי זה הבלם הזה מלוריין ולמה שנציע עליו 5-8 מיליון יורו?

10. A. Arshavin Member

נקווה שלא הגרסא השנייה לאמאורי בישוף הבלתי שכח.

11. k_700 Member

סמולינג לא שיחק יותר מדי, הוא יותר על גדר כשרון.
    בשביל כסף לעונה הבאה הם ישחררו אותו בטח אם תגיע הצעה מארסנל. מה גם אין לי ספק שהבלם ירצה לעבור אליכם.

12. KirkH Member

מה זה ייאלצו, מה זה פה, פראנסנל?

פולהאם הגיעה לשיא מסויים העונה וב-99% מהמקרים אחרי עונת שיא בכדורגל ראשי מועדון לא באים ואומרים: "טוב, סחטיין עלינו עשינו את שלנו. בואו עכשיו נפרק את החבילה ונתחיל מחדש..." הייתי אומר שזה די להיפך.

ככה שאם ונגר באמת חם על האנגלנד, הוא יצטרך לפתוח את הארנק. והסכומים שעפו לאוויר בקיץ הקודם הולכים לחזור והם לא יירדו. לפולהאם אין שום אינטרס להוריד את המחיר והם לא יתכופפו רק בגלל שפראנסנל עושה קולות של התעניינות.

13. Jack Wilshere Member

אין לי מושג, אבל לשם כך יש מערך סקאוטינג. הסכומים הללו סבירים, ואין לי בעיה שנשלם אף יותר כל עוד מדובר בבלם טוב. לפי מה שקראתי מדובר בבלם צרפתי בן 24, שנתן שתי עונות גדולות בלוריין, כאשר גם ליון, ליל וזניט מעוניינות בו.

קירק, נו, בסדר... הנחתי שאנחנו נפתח את הארנק ונציע תמורתו סכום סביר. ביאלצו הכוונה הייתה שאם השחקן ירצה לעזוב, אז הם יאלצו למכור אותו בסופו של דבר. סכום של 10 מיליון פאונד עבור בלם בן 29 נראה לי סביר.

14. Rudess Member

כן יש מערך סקאוטים, השאלה אם הסקאוטים באמת עקבו או שזה "עיתונאים" שמשחקים יותר מדי בפוטבול מנג'ר במחשב והם מצאו במשחק איזה בלם צרפתי מלוריין שאף אחד לא שמע עליו לפני כן. בכל מקרה גם אם ארסנל באמת מתעניינת, זה לא רציני להביא בלם שנתן "שתי עונות גדולות בלוריין" כדי להחליף את גאלאס.

15. The_Arsenal Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx