ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. מכבי או מוות!!! Member

2. Cup of Tea Liverpool, UK

עם המשכורת שהוא דורש? לא כל עוד ונגר במועדון.

3. Robin_Van_Persi Member

למה נראה לכם שמשכורת בשבילו זה דבר כל כך חשוב?,אני דווקא רואה אותו אצלנו גם אם זה תמורת 70 אלף פאונד.(ד'א כמה הוא הרוויח בצ'לסי?)
    גם מנצ'סטר מעוניינת בו ד'א.

4. George Best Member

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/10
  5. Cup of Tea Liverpool, UK

למה נראה לנו?
    צ'לסי הציעה לו 85 אלף לשבוע והוא סרב. הוא רוצה 100 ולא גרוש פחות, אז לא בארסנל.

ולמען הבריאות של הקוראים, אנא ממך, מנצ'סטר זאת העיר. יונייטד - סיטי הקבוצות, מה גם שאי אפשר לדעת למי אתה מתכוון כי אין לשלול אופציה של התעניינות מצד סיטי או יונייטד בג'ו קול.

6. ArsenalFan Member

ונגר היה מוכן להציע לפברגאס שדרוג בחוזה ליותר מ-100 אלף ליש"ט לשבוע, כך שהוא עדיין מוכן לשבור את תקרת השכר הפנימית. מצד שני, רק לפני כמה שבועות הפנסיונר פתח את פיו ואמר שהדרישות של וויליאם גאלאס הן "ראוותניות".

העניין הוא רק סדרי העדיפויות. כסף זו ממש לא הבעיה, מעבר ליתרות הבזבוזים הקיימות עוד לפני שמכרנו שחקן אחד, הרי מדברים על כך שיש לונגר חגורה של 30 מיליון פאונד. נניח שקצת פחות אחרי ההחתמה של צ'מאח. גם ידוע שארסנל משתחררת מחוזים יקרים כמו לגאלאס ולשחקנים נוספים שאולי יעזבו (אפילו החוזה של סילבסטרה ממש לא זול).
    אין שום מניעה כלכלית להחתים את ג'ו קול. הבעיה היא רק העקרונות של ונגר או יותר נכון, האם הוא מוכן לסגת מהם, ועד כמה באמת תקרת השכר המלאכותית (והאנכרוניסטית) שיש בארסנל היא שבירה.

כל זה תחת ההנחה הלא ודאית בעליל, שונגר בכלל מעוניין בקול (ועוד עם רקורד הפציעות שהוא סוחב) ושקול מעוניין להגיע לארסנל.

7. Rudess Member

שימו לב לציטוט של דיוויד סאליבן הבעלים של ווסטהאם:
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. ARSI Member

עם הכנפיים השבורות שיש לנו באגפים, ג'ו קול לא יכול להזיק. היה נהדר עד לפני עונה-שתיים ואז הגיעו הפציעות ואנצ'לוטי שמנעו ממנו לשחק. הוא כל מה שרכיכות כמו נאסרי ורוזיצקי לא. נלחם, לא מתמזמז יותר מידי עם הכדור, מרים ובועט נהדר. תן לי אותו בימין, ארשבין בשמאל וסוף סוף אנחנו מכוסים בצדדים אחרי שנים של חרא משם.

9. Robin_Van_Persi Member

10. ArsenalFan Member

אפריקאי דובר צרפתית, זול יחסית, עוזב כמעט בוודאות את הקבוצה שלו (דינמו קייב), אף מועדון אחר אפילו לא היה מקושר אליו בתקשורת כך שאין עליו תחרות, סאניה דיבר עליו בפומבי... נשמע כמו החתמה טיפוסית של ארסן ונגר. האם זה יקרה ועוד כבר מחר? זו כבר סתם השערה מונפצת כדי לסחוט עוד קצת כניסות לבלוג הזה.

11. Rudess Member

נכון, סה"כ יש כמה טיעונים די מעניינים אבל גם כמה לא רציניים:
    כי שניהם שמאליים? חוץ מזה ורמאלן זקוק לשותף ולא למחליף וארסן ונגר לא יביא שחקן שמאלי נוסף שישחק בהרכב עם ורמאלן אלא שחקן עם רגל ימין חזקה.

רק לי זה נראה הצהרה גזענית? הוא מדבר אנגלית אז סימן שיש לו שכל? טיעון גרוע ביותר.

חוץ מזה יש בזה סיכון כי מדובר בשחקן שיהיה פעם בשנתיים באליפות אפריקה באמצע העונה וזה לא משהו אידיאלי. לסיכום, כל הכבוד שיש לנו אוהדים שמבזבזים את ה- Bank Holiday שלהם על כתיבת ספקולציות ועל יצירת תחרות לצהובונים :)

12. gilshan Member

האמת שהוא לא נראה לי אופציה אידאלית כשותף לורמאלן, אבל אם הוא בא בזול SO BE IT. אני עוד מחזיק אצבעות להנגאלנד כשותף לורמאלן (כן, אני יודע שאני תמים).

13. Rudess Member

היום ה-1 ביוני, המועד האחרון לחידוש המנויים בארסנל. ממחר ואילך אני מניח שכבר נוכל לשמוע ציטוטים רשמיים בפראבדה.קום לגבי סוגיית פבריגאס.

14. Rudess Member

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ססק לא ישחק בארסנל עונה הבאה, כולנו כבר יודעים את זה.
    גורקוף זה שחקן מצויין להחליפו, הוא יודע להחזיק קבוצות, להיות מנהיב.
    אם צ'גרינסקי יגיע כחלק מעסקת ססק, יהיה לנו יחד עם תומאס זוג בלמים מעולה, מושלם אפילו.