ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. AW forever Member

לכל הלחוצים והביקורתיים:

http://www.teamtalk.com/arsenal/6212441/We...sive-commitment

קוסילייני או איך שלא קוראים לו כבלם רוטציה, סול ודג'ורו כגיבוי ונניח ג'אגיילקה כשותף לורמאלן ואני מרוצה.

2. AW forever Member

אתה יודע מה היה הדבר החיובי היחידי בהחתמה של סילבסטרה? שהיא הבהירה לי שוונגר לא משוגע ולא אידיאליסט שוטה שמאמין רק בשחקנים צעירים אלא מאמן שפועל ומתמרן בתוך מצוקה כלכלית.
    סילבסטרה הגיע בחינם (אבל עם משכורת מכובדת) כי וונגר היה נואש לחיזוק הגנתי מנוסה, סילבסטרה לא ענה לו על הצורך הזה ולכן הוא כישלון.

3. Gnus Avenue Member

הינה, עכשיו כולם עדים-אני מתנצל על הדברים שאמרתי על ארסן ונגר. אני חשבתי שהוא זונח את ההגנה, אבל הינה, הוא מביא לא בלם אחד אלא שנים, כשאחד מהם הוא בלם ברמה הגבוהה ביותר. שאפו.

בעניין סיליבסטרה, הוא לא בא כאיזה כוכב ונכשל, הוא בא כשחקן שידענו מראש שהוא יהיה גרוע, וזה אכן מה שקרה. בכל מקרה, בהצלחה באל ג'זירה הזאת, ורק שיעזוב כבר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/6/10
  4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך. אבל מכאן ועד "אחת ההחתמות הגרועות של ונגר אי פעם"... לפני שנתיים הוא היה סביר ואפילו נתן כמה הופעות טובות, העונה הוא בקושי יכל כבר לזוז, לדעתי חלק גדול מהביקורת עליו נובע מכך שהוא הגיע מיונייטד.

לגבי רכישת בלם - לא אכפת לי אם ונגר ירכוש את דקל קינן גם. העיקר שירכוש בלם. הרכש של ונגר מצליח כמעט תמיד, הבעיה היא שהוא לא מבצע מספיק כאלה...

Alex Song - איך הבנת מהלינק שונגר רוכש שני בלמים?

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/10
  5. Rudess Member

אל תמהר להתנצל הוא עוד לא החתים אף אחד ובכל מקרה אני לא רואה את אברטון משחררת את ג'אגיילקה ואני לא רואה אותנו צריכים עוד בלם אחרי פציעה ארוכה (יש לנו כבר דג'ורו אחד).

לגבי סיליבסטרה, הוא ללא ספק מההחתמות הגרועות ביותר של ונגר. לידו איגור סטפנובס הוא קנבארו.

6. KirkH Member

כן, התנצלות מאוד מכובדת ואני בטוח שונגר מעריך את זה - אבל על מה ולמה?

אגב רפאל, חמישה בלמים זו רוטציית בלמים מוגזמת. גם ארבעה בלמים איכותיים וכשירים קשה מאוד לתמרן כי הרעיון המרכזי הוא לשמור על יציבות ועל 11 קבועים.

אם עושים כל כך הרבה רעש מהחתמה של בלם שלישי או רביעי - זה נותן את הרושם שונגר שוב עושה יותר עבודת פרשנות / הסברה מאשר אשכרה רכש לשיפור הקבוצה.

7. ArsenalFan Member

אין לי ספק שונגר מתכוון לקוסיילני. ולא נראה לי שהוא הולך להיות אופציה שלישית או רביעית, ונגר לא משלם 10 מיליון יורו ויותר על מחליפים.

קירק, זה בדיוק העניין, עם ארבעה בלמים איכותיים וכשירים קשה לתמרן. זה לא המצב בארסנל... נעזוב לרגע את האיכות בצד, מה שחסר מאוד אצלנו, אבל חמישה בלמים זה לא יותר מדי כשמדובר בקבוצה עתירת פציעות. על הכשירות של דג'ורו אי אפשר לסמוך ולכן חייבים עוד מישהו, אחרת תמצא את עצמך משחק עם סונג כבלם יותר מדי פעמים במהלך העונה. במובן הזה, סול יכל להיות אופציה מעולה, אבל אני לא מאמין שהוא יישאר. הוא כבר אמר שהוא מתכנן לעבור לסלטיק במילים כאלו או אחרות.

8. KirkH Member

אני לא קונה את ה"זה המצב בארסנל" בהקשר של פציעות.

הצוות הרפואי בפראנסנל לא נופל משום קבוצה אחרת, להיפך. והשחקנים הם הרי לא שחקני אקדמיה שגדלו בקבוצה ולכן הם פגיעים. אם יש שחקן שהוא פצוע כרוני - מעיפים אותו. אין מה לעשות.

יש הבדל בין חוסר מזל לבין פציעות חוזרות. לא מכיר את היסטורית הפציעות של השוויצרי אבל זה או שהוא חסר מזל ואז אין בעייה ובסוף הוא גם ישלים את העונות שלו (כי הוא פחות שחוק פיזית) או שהוא פצוע כרוני ואז הוא לא צריך להיות בקבוצה. נקודה.

רוטציית בלמים לא יכולה לכלול חמישה שחקנים כי בינואר אחד מהם יוותר על התענוג - או גרוע מכך, בינואר אחד מהם יצטרך לפתוח פעם ראשונה. ואז הוא גם ייפצע כי הפעילו עליו יותר מדי לחץ פיזי אחרי חצי עונה בלי כדורגל.

9. ArsenalFan Member

קודם כל, אני לא בטוח שאין שום בעיה בצוות הרפואי בארסנל. כבר שמעתי מספיק תלונות גם מהשחקנים שלנו שדיברו בתקשורת המקומית שלהם (בנדטנר בדנמרק, ארשבין ברוסיה) על הטיפול הרפואי במועדון. אני רק יודע שארסנל התחילו באיחור רב ליישם טכנולוגיה שקשורה ב-GPS (רק אל תצפה שאני אסביר מה הטכנולוגיה הזו בדיוק), שמשתמשים בה בצ'אבסקי כבר כמה שנים, ככה שהקביעה הזו שהמצב אצלנו טוב יותר ממועדונים אחרים היא לא בהכרח נכונה.

עכשיו לעצם העניין- קלי קלות, בוא נעיף גם את דג'ורו (אגב, דג'ורו נמצא עם ארסנל מאז שהוא בן 15, כך שהוא כן מהאקדמיה). לא שהוא יחסר לי יותר מדי, אני לא חושב שהוא ברמה הדרושה להיות בהרכב, אבל זה בכלל לא ריאלי. ארסנל משחררת הקיץ שלושה בלמים, באמת נראה לך שונגר יילך וייפטר ממנו עכשיו, גם אם הוא פצוע כרוני?!
    דג'ורו הוא לא איזה באסקט קייס של פציעות. הוא עבר פציעה קשה אחת ואחרי שהוא התקשה להחלים, הוא עבר ניתוח כדי לטפל בבעיה שלו בברך. אבל ראינו כמה זמן לוקח לשחקנים שעברו פציעות קשות לחזור לעצמם ולהשתקם, אי אפשר לצפות שבמקרה שלו הדברים ייראו אחרת. לכן צריך עוד שחקן שיגבה אותו ובגלל זה רשמתי שסול יכל להיות פיתרון מצוין. כמה הוא כבר יכול להיות ממורמר אחרי שהיינו היחידים שנתנו לו צ'אנס אחרי נוטס קאונטי? אפשר לחשוב שהוא בונה על איזושהי קבוצה בפרמייר ליג שתיתן לו להיות בלם פותח, מקסימום בלקפול. כל מה שמעניין אותו זה גם ככה הכסף, בגלל זה הוא עוזב לסלטיק.

10. k_700 Member

כן אבל את התחלופה הזאת הוא עושה שנתיים שלוש מאוחר מדי.
    לטעמי ההשפעה של גאלאס הייתה הרעה ביותר על ההגנה שלכם בשנים האחרונות.
    גם ככה סילבסטרה בא לכסות חורים פה ושם וכמוהו גם סול.

לראות את "המנהיגות" של גאלאס, ואת ההשפעה הרעה שלו על הביטחון של ההגנה שלכם ואת האובר אמוציות שלו זה פשוט מראה שכל שונא ארסנל עוד יתגעגע אליו.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/10
  11. AW forever Member

קירק,

ורמאלן+ג'אגיילקה/האנגלנד בלמים פותחים, קוסייליני מחליף ראשון/רוטציה, דג'ורו וסול (שגם ככה מתנדנד) מחליפים. מה רע?
    אני לא חושב שזה לא מאוזן, אני מקווה שזה מה שיקרה הקיץ יחד עם שוער חדש ועוד גיבוי בקישור, וכל זאת בהנחה שססק נשאר...

12. KirkH Member

מתנדנד או בחוץ זה משהו אחד - בלם חמישי שדוחה הצעות לדקות משחק בקבוצה אחרת (נשמע מוכר?) / בלם צעיר שחוזר מפציעה וצריך דקות משחק זה משהו אחר לגמרי.

אפילו בפראנסנל אי אפשר להזמין מראש פציעות עבור שחקנים ספציפיים עם מועד מסויים. כל עוד לא יהיו שני בלמים מחוץ לעסק במקביל ולתקופה ממושכת, יגיע הזמן בו האיש הכי רחוק מהדשא יחליט שיש לו אפשרות לשחק יותר במקום אחר.

אני בחיים לא ראיתי רוטציה של חמישה בלמים בכירים שמתחרים ביניהם לתקופה ממושכת. אין חייה כזו. מילא אם אחד מהם היה יכול לשחק גם כמגן או קשר אחורי ולהתחרות על הדקות בעמדה נוספת, אבל אפילו זה לא...

13. A. Arshavin Member

14. AW forever Member

אבל קירק, למה חמישה בכירים? דג'ורו בכיר? נראה לי שאפילו במערכת מטפחת ונותנת צ'אנסים כמו ארסנל בלם צעיר אחרי פציעה ארוכה יודע שיש לו לפחות חצי עונה-עונה ללמוד טוב את היריבות בגביע הליגה. הלאה, סול- אם הוא יישאר, וזה אם גדול, הוא יודע יפה מאוד שהוא נשאער להיות מנטור של הבלמים בחדר ההלבשה+ לשחק במקרה של רצף לא הגיוני של פציעות.
    מה שמשאיר אותנו עם רוטציה בין שני בלמים (הלוואי) ששניהם חדשים בקבוצה והם מתחרים על משבצת הבלם שליד ורמאלן. אגב לא כולם תומי ויש כאלה שלוקח להם זמן הסתגלות ארוך. לי זו נשמעת סיטואציה מושלמת.

15. KirkH Member

אני אגיד קודם כל שאני באמת לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתי את דג'ורו ולכן לא אגיב על רמתו המקצועית. אבל אחרי כל כך הרבה זמן בבוגרים אי אפשר להתייחס אליו כאחרון שחקני הנוער.
    אם קמבל נשאר, אחרי שהוא מוותר על אופציות כמו סלטיק ואני מניח שלא חסרות לו גם הצעות אחרות - אני מאמין (אולי אני טועה) שהוא לא עושה את זה נטו בשביל כסף שאותו הוא היה יכול לקבל גם במקומות אחרים אלא גם בשביל הכדורגל.

שני בלמים פותחים ועוד בלם שמוגדר כמחליף ראשון ואחריהם עוד תחרות של שני שחקנים שמחפשים רמה מסויימת של דקות - זו תחרות שלדעתי היא לא בריאה כי אף אחד לא נכנס לעונה הזו עם אופציה (מבחינתו האישית) של לא לראות מגרש בכלל. ואם לא נפצעים שני בלמים באותו זמן, אז הבלם החמישי לא מגיע אפילו לספסל והרביעי לא משחק יותר מאשר דקות פה ושם + גביע הליגה.

לדעתי בעונה בלי קטסטרופת פציעות מישהו בחמישייה הזו ייצא לא מרוצה בעליל.