ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. Robin_Van_Persi Member

סונג פותח אצל נבחרת קמרון,יהיה מעניין לראות אם הוא יתן משחק טוב או לא,אחרי מונדיאל חלש של כל(כן כולם) שחקני ארסנל.

בהצלחה גם לניקי.

2. Rudess Member

סונג עם הצלה הירואית של שער בטוח (אחרי שאיבד כדור קודם לכן), משחק סולידי שלו במחצית הראשונה. בנדטנר עם שער נהדר אחרי הכנה נפלאה של דניס רומדאל. משחק מצוין עד כה.

3. Pinko Member

אכן משחק מצויין עם המון מצבים לשתי הקבוצות. אני מציע לעקוב גם אחרי סימון קיאר, הבלם הצעיר של דנמרק, כי הוא מקושר אלינו לאחרונה.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנדטנר גם נתן מסירת עומק גאונית לרומדאל בתחילת המשחק ששמה אותו באחד על אחד מול השוער, אותו רומדאל לא ניצל. גם במשחק נגד הולנד זכור לי כדור עומק גדול שלו.

יש לו כדורגל למרות כל ההשמצות מכל כיוון...

5. Robin_Van_Persi Member

משחק טוב מאוד של בנטנר,הבעיות שהוא עושה להגנות עם המיימדי גוף שלו ועם הכח הפיזי שלו זה מדהים אותי כל פעם מחדש.
    אני מקווה שונגר יעבור ל4-4-2 ונראה אותו ואת רובין בשפיץ.

ד'א,עוד מהלך מצוין של בנטנר,כדור ארוך בדרך אליו,הוא עוצר ושומר עם הגוף,שולח כדור מצוין לרובדן ושם שער,משחק ענק של בנטנר.

6. Rudess Member

כששמים אותו בעמדה שלו ולא על תקן ליאו מסי באגף, אז בהחלט אפשר לראות את הכדורגל שיש לו ואפשר לראות איך הוא מנצל את היתרונות הפיזיים שלו ברחבה.

לדעתי זה יחד עם גרמניה-אוסטרליה, המשחק הכי טוב שהיה עד כה במונדיאל.

7. ARSI Member

את הגול שבנדטנר שם גם שמעון פרס היה יכול להכניס. זה עדיין אותו ענק גמלוני מארסנל. לא מדוייק, איטי, לא משחרר את הכדור בזמן. שימשיכו דנמרק לשלבים הגבוהים, אולי יבוא איזה פטי שלא מכיר אותו ויקנה את הדני.

8. Jack Wilshere Member

9. Rudess Member

10. Gnus Avenue Member

די שקוף שקוסיליני יהיה זה שיגיע בסופו של דבר לארסנל, וכנראה גם בימים הקרובים. הבעיה היא, שהוא פשוט לא מספיק. בתור בלם לרוטציה הוא יתקבל בברכה, אבל חייבים עוד בלם איכותי שיגיע. בימים האחרונים מדברים על פיל ג'קליאלקה, שחקן שאני מאוד מעריך ומאוד ישמח אם הוא יגיע, למרות הפציעה הקשה שהוא עבר, אבל לא נראה לי הגיוני שהוא יגיע, לכן צריך לבחור מטרות הגיוניות יותר.

בעניין אחר, בתקשורת הבריטית טוענים שארסנל הולכת להציע 12 מיליון פאונד על השוער האיטליה מאצ'טי. עוד ראיתי איפה שהוא אבל אני לא זוכר איפה, שאנחנו מעונינים באניימה וונגר מוכן לשלם עליו 4 מיליון פאונד. אמן!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/6/10
  11. ArsenalFan Member

זה אישור לכך שהשחקן מעשית חתום בארסנל, צריך לקרות משהו מאוד מוזר כדי שההחתמה הזו לא תצא לפועל. הבנתי גם שהצרפתי/פולני/ווטאבר אמר לאחד העיתונאים הצפרדעים שהוא כבר דיבר עם ארסן ונגר. רק שאלה של זמן, מחיר ומתי לוריין יגידו "כן". אני אחכה כמה שבועות כדי לראות האם זה Same old Arsene שמחפש מציאות במדפים האחוריים בפריימרק ולא מסוגל אחרת, או שיש כאן באמת רצון לחזק את הקבוצה כמה שיותר. על פניו, ההחתמה הזו היא קלאסית למצב הראשון. כדי שנראה שינוי, אפשר רק לקוות שזו לא ההחתמה האחרונה למרכז ההגנה, אנחנו חייבים עוד שחקן עם ניסיון בפרמייר ליג ועם מנטליות בריטית. המונדיאל הזה, אגב, מסביר לנו היטב למה אי אפשר להסתמך על צרפתים...

אגב, ארסנל איבדה לחלוטין את אלמנט ההפתעה בהחתמות. כבר אי אפשר לומר כמו פעם שונגר ישלוף שפן מהכובע. בעבר ונגר הצליח פעם אחרי פעם להתל בתקשורת ולהביא את השחקנים שלו בשקט, בלי שאף אחד ידע. האחרון שהיה מאוד מפתיע היה אדוארדו. מאז כל ההחתמות שלו היו ידועות שבועות מראש, לפעמים אפילו הרבה יותר: סאניה, נאסרי, ארשבין, ורמאלן, צ'מאח, עכשיו קוסיילני. לדעתי התשובה לכל זה נעוצה רק בשתי מילים: דיוויד דין.

קודם כל, זה מארקטי.

אניימה כל כך רחוק מהרמה של ארסנל, שחבל בכלל להתחיל לדבר עליו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/10
  12. Gnus Avenue Member

א. תודה על תיקון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    ב. אניימה אולי לא השוער הכי טוב בעולם, אבל הוא בהחלט יכול לחזק אותנו, מה שגם שהוא הרבה יותר טוב מאלמוניה, ככה שזה יהיה שידרוג.

13. Rudess Member

בפריימרק אין מדף אחורי, כל השמטעס נמצאים בחלון הראווה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    למה שהוא יבזבז כסף עדי אם אפשר לגרד את המקום הרביעי בכל עונה? זה המוטו של ונגר שההנהלה תומכת בו. סילי,סנדרוס,קמפבל וגאלאס עוזבים ומה שונגר מביא זה שחקן בן 24 שאף אחד לא שמע עליו והוא יציל את ההגנה הרעועה שלנו - עם המזל שלנו ונגר עוד יבזבז את הסכומים המדוברים בתקשורת (8 מיליון ליש"ט) ואז נראה את דג'ורו כמחליף הראשון להגנה ואת קושילירבאק בתור השותף של ורמאלן - חלום בלהות!

זה לא רק זה עדי, זה גם העובדה שארסנל מתנהלת בצורה ארכאית , פרט לכך שונגר לא מתאים את עצמו לעולם הכדורגל המשתנה, ארסנל לא מתאימה את עצמה לעולם התקשורת המשתנה. בדיוק כמו מדינת ישראל שחושבת שאם יש צו איסור פרסום, אז אנשים לא ימצאו מידע על תושבים ישראלים שהועלמו מבתיהם, כך גם בארסנל לא מפרסמים מידע על שחקנים אלא אחרי שכולם כבר פרסמו.
    אין ספק שאנחנו חסרים את דיוויד דין ואין ספק שדיוויד דין צדק במה שאמר לפני שעזב את ארסנל.

14. ArsenalFan Member

ב-Bizzaro world הוא יותר טוב מאלמוניה. ואלמוניה הוא שוער בינוני ביותר. אני לא רואה שום אספקט במשחק של אניימה שבו יש לו עדיפות על אף אחד מהשוערים שלנו. היתרון היחיד שאניימה יכול להוסיף זה משחק רגל טוב יותר, בשביל זה הוא בוודאי לא שווה מקום בארסנל. תחזור למשחק שלנו מול בלקבורן בסוף העונה ותחשוב במה אניימה היה תורם. התשובה היא - בספיגת עוד שניים שלושה שערים. תשאל את עצמך למה אניימה מבלה את שנותיו בליגה הישראלית (!!) ולא הצליח במשך שנים למצוא קבוצה לא באנגליה- אלא בטורקיה, בבלגיה או בשוויץ.
    שוער שגדול על הליגה הישראלית, אבל פשוט לא רמה לארסנל.

טל, אני לא ממש אוהב להתגעגע לדיוויד דין, אבל את העובדה שהאיש היה עסקן ממולח ביותר אי אפשר לקחת ממנו. בנוגע לתקשורת אתה צודק לגמרי, אבל גם אצל דיוויד דין ארסנל הייתה עדיין מועדון מאוד סגור ברמה התקשורתית. יותר מזה, זה שיחק לטובתו של דין.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/10
  15. Jack Wilshere Member

עדי, אני לא משוכנע שהעובדה שהוא משחק כבר שנים טובות בליגת העלק - ולא התקדם לליגה אחרת באירופה - מעידה על כך שהוא שוער בינוני. נכון, הוא מתקשה להתמודד עם כדורי גובה, וזהו חסרון די משמעותי, בודאי בליגה האנגלית, אבל לדעתי זה לא הופך אותו לשוער בינוני. אני בכלל לא משוכנע שאלמוניה או פביאנסקי טובים ממנו בהתמודדות עם כדורי גובה. אלמוניה לרוב מאגרף בטיפשות ופביאנסקי פוחד מהצל של עצמו. מעבר לכך, אני יכול לחשוב על עוד הרבה שוערים בליגה האנגלית שמתקשים להתמודד עם כדורי גובה. צריך גם לזכור שאניימה בן 27, גיל יחסית צעיר לשוער, כך שסביר להניח שהוא עוד ישפר את האספקט הזה במשחק שלו. לדעתי בכל יתר האספקטים של המשחק הוא טוב מהשוערים שלנו (למעט שצ'סני, שעושה רושם שיש לו כל מה ששוער צריך, למעט ניסיון). אני לרגע לא טוען שאניימה הוא השוער שאנחנו צריכים, אבל לטעמי הוא טוב יותר מהשוערים הבכירים שלנו (כביכול), ובסך הכל מדובר בשוער טוב.