אני מסכים. ונגר מקובע מאד ואפילו הייתי אומר עקשן מאד ולא מבין שפשוט אתה צריך לשנות את עצמך ואת השקפת המשחק שלך לפי התפתחות עולם הכדורגל המודרני. אני מאד מעריך את ונגר על זה שהוא ממשיך במה שהוא דגל בו תמיד אבל לאחר 4 שנים ללא תואר ו5 ללא אליפות אני חושב שהוא צריך להבין שבשביל להחזיר את ארסנל למסלול התארים הוא חייב להתאים את עצמו לעולם הכדורגל הנוכחי. אחת מהמעלות הכי גדולות של פרגוסון,לדעתי היא היכולת להסתגל ולהשתנות ולא להישאר תקוע מאחור.
רודס, פאולסן לא לרמות הללו. יודע לשחק חזק אבל עד רמה מסויימת ולוקה מדי בחלק הטכני. ונגר לא אוהב שחקנים כאלה.
I think we need someone ruthless like Poulsen, we really miss it since Vieiera left. http://www.youtube.com/watch?v=tjne4HOKokI http://www.youtube.com/watch?v=ZU4pLJ80oVU
http://www.arsenal.com/assets/_files/scaled/498x334/jul_09/gun__1248768995_SH13.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx :aaa8: http://www.arsenal.com/assets/_files/images/jul_09/gun__1248768860_SH2.Xxx
בסקיי ספורטס מדווחים שמנצ'סטר סיטי קרובה להחתים את קולו טורה תמורת 16 מיליון פאונד. דרך אגב, המירור מדווח שברדה הנ גאלנד מועמד להגיע במקומו לאמירייטס.
When quizzed on Toure's future on Monday, Arsenal chief Arsene Wenger said: "We'll see what's happening in the next 24 hours."
95% שקולו הולך, וקודם כל אין ספק, זאת עזיבה שבעתיים כואבת יותר מהטוגולזי, שבאמת כמעט ולא הזיזה לי העזיבה שלו. אני לצערי, לא גדלתי על הבק-פור האנגלי המפורסם, אלא גדלתי על קולו טורה(וסול קמפבל), והעזיבה הזאת, של שחקן שאני כ"כ אוהב כמו קולו, וגם השריד האחרון(המשמעותי) מהאליפות האחרונה שלנו- כואב, כואב מאוד. קולו נתן שנים גדולות במועדון, היה בלם גדול ושותף לאליפות הגדולה שלנו- שחקן עם מחוייבות ואהבה למועדון כמו שלו, באמת לא מוצאים כל יום. אין ספק, שכל קשר בינו לבין העזיבה של אדבאיור, הוא מקרי בהחלט, פרט לעניין ששניהם הולכים לאותה קבוצה. עכשיו אם להתייחס לעניין עצמו, הדיל לכשעצמו- הוא דיל טוב, אפילו מצויין. 15(או 16 בחלק מהמקורות) מיליון פאונד, על קולו טורה היום, זאת עסקה פשוט נהדרת מבחינתנו. קולו ירד מנכסיו ואיבד לא מעט מהמהירות שלו, המצב והמעמד שלו בקבוצה לא ברורים, וזה בא לידי ביטוי שבעונה שעברה הוא כבר ביקש לעזוב את הקבוצה(חזר בו לאחר שכנוע של ונגר). בנוסף, זו היא שנתו האחרונה בחוזה וזה בלי להזכיר את אליפות אפריקה- אני חושב שקולו גם היום בלם טוב מאוד, שהוא בכושר טוב לפחות, אבל פעם הוא ללא ספק היה בלם גדול. הבעיה היחידה בנושא, זאת הקבוצה המקבלת- מנצ'סטר סיטי. זה חיזוק מצויין מבחינתה, זאת יריבה שלנו(נרצה או לא נרצה, הסיכויים שמנצ'סטר סיטי לא תיהיה כוח משמעותי בצמרת השנה, קלושים), וחבל. אבל מה שבטוח, גם אם לא קולו, הם בסופו של דבר היו מוצאים את הבלם במקומו. מהבחינה הזאת(הדיל), זה בסדר. אבל מה הלאה? ציינתי אחרי הקנייה של ורמאלן, שזה חיזוק לחלק ההגנתי, אך ורק אם קולו לא עוזב- והנה- זה קורה. עם כל הכבוד לורמאלן, אלא אם כן הוא באמת יפתיע בשנתו הראשונה- במצב של היום נחלשנו. דג'ורו וסילבסטרה זאת לא התשובה, כמובן, וגם לא סנדרוס. לכן, אין מנוס לונגר מללכת לשוק ובכל הכוח על בלם באמת ברמה גבוהה, ובלם שהוכיח דבר או שניים בקריירה שלו. אחרת, אנחנו באמת בבעיה כי גאלאס עוזב בטוח בעונה הבאה, וורמאלן סימן שאלה ועם מי נשאר בכלל בעונה הבאה? סנדרוס ודג'ורו!? אין מנוס מרכישת בלם. מאסט! 40 מיליון פאונד על אדבאיור וקולו- זה יופי של כסף. ועכשיו באמת, יש לונגר את הכסף. אני חושב שחלוץ יכול להוסיף, אבל אם יש בחירה מבחינת כובד וחשיבות לקבוצה- אין ספק שההגנה והקישור כרגע צריך להיות בעדיפות עליונה. על אף המכירה של אדבאיור, יש לנו חלוצים מצויינים ואדוארדו כשיר הוא ללא ספק מחליף מעולה. בקישור ובהגנה, לעומת זאת, אי אפשר להגיד שיש לנו משהו דומה לזה. בוא נחכה ונראה להתפתחויות. אין ספק, שמי שחשב שהקיץ הזה הולך להיות שקט לשם שינוי, הנה תוך שבוע וחצי הכל מתפוצץ לנו בפנים...לפחות הפעם, בניגוד למקרי פלאמיני וחלב, אנחנו באמת מקבלים תמורה כספית שהיא יותר מהולמת ואפשרות אמיתית לונגר להביא מחליפים, ואף לחזק את הסגל עם שחקנים טובים יותר.
פראיירים לא מתים, הם רק במנצ'סטר סיטי ארסנל עשתה קופה נהדרת על שני שחקנים בינוניים למדי. הבעיה איתה היא שארסן ונגר דוגל בשיטה שלא תביא את ארסנל לשום הישג/תואר בעשור הקרוב כל עוד היא תימשך, משחק של צעירים בלבד. שיטה שלא מתאימה לשום מועדון כדורגל שמכוון גבוה, בטח שלא לארסנל שלאורך שנים היתה למעלה במעטפת של הליגה האנגלית. הסיבה היחידה שארסנל בטופ 4 היא העובדה שקבוצות אחרות חלשות תקציבים ממנה, מה שמונע מהם לפתות את הכוכבים הצעירים להגיע אליהם. עם כל הכבוד לכישרון של פאברגס, באיזה תואר משמעותי הוא זכה? ליגת אלופות? נופ. ליגה אנגלית (הכי חשוב)? נופ. אני בספק גם לגבי הגביע האנגלי (אל תקחו אותי כמובן מאליו). אבל עזבו אותו מי בסגל של ארסנל כן זכה עם הקבוצה בתארים הללו? ולא כנער פוסטר מהספסל שנכנס במשחקי גביע הליגה, אלא מההרכב. תסתכלו על ארסנל הגדולה לאורך שנות ה-90 וה-2000 עם ונגר, כל תואר שהגיע, נכון שהיו שחקני נוער, אבל הם נתמכו בשחקנים מובילים ומבוגרים מה שנתן להם את הביטחון והשקט, אדאמס, וינתרברן, דיקסון, קיון, סימאן (העגלה), מרסון, הארטסון, רייט, ברגקאמפ, אוברמארס, פארלור ועל הדרך הגיעו צעירים כמו אנלקה, כריסטופר ריי, אפסון, רייס ושות'. היום? אין אחד כמעט בעל ניסיון וותק או מישהו בכלל שחווה אליפות בסגל של ארסנל. צר לי לאכזב את אוהדי הגנרס (ואני ביניהם) כל עוד ונגר ימשיך בשיטה זו ארסנל לא תראה אליפות, היא תראה את הגב של ליברפול, יונייטד וצ'לסי, ובתוך שנה שנתיים גם את הגב של מנצ'סטר סיטי.
נו באמת עומר, שני שחקנים בינוניים? קולו טורה אמנם כבר לא מה שהיה לפני כמה שנים אבל עדיין אני לא רואה בלמים אחרים טובים ממנו בסגל של ארסנל, על אדבאיור בכלל אני לא ירחיב - ממוצע של 17 שערים לעונה. ארסנל ביזבזה 10 מיליון פאונד על ורמאלן - הם לא פראיירים?
כי ורמאלן כבר שנתיים בארסנל ולא עשה כלום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx נו באמת, הבחור בקושי נחת ועתידו לפניו. אם זה בזבוז או לא, זה ייקבע בהמשך. 8.5 מיליון פאונד, אגב.
א. אני לא אמרתי שהרכש שלהם מוצדק ב. קולו טורה כבר ממזמן לא מה שהיה לפני 3-4 שנים. 3-4 שנים זה הרבה זמן בשביל שחקן לחזור לכושר/יכולת, ואם ב-5 שנים הוא לא חזר, 95 אחוז שהוא גם לא יחזור. ג. אדבאיור, מיסטר גלאס? אל תדאג ארסנל תסתדר בלעדיו, אבל הם צריכים להביא חלוץ. אני חושב שאדבאיור חלוץ טוב אוקיי? אבל אוברייטד בטירוף.
א. כמו שערן אמר, ורמלאן רק הגיע ושופטים אותו בלי שכלל ראו אותו משחק. תראו ותחליטו. ב. סיטי שילמה על נייג'ל די יונג 18 מיליון פאונד, הם לא פראיירים? (ואותו גם ראינו משחק)
1. לפי אייסוקר זה 10 מיליון פאונד, ואני לא רוצה להיכנס לדיון של 'מי יותר פראייר'. 2. ורמאלן הוצג ע"י אוהדי אייאקס כבלם בינוני שאחראי לא מעט על היכולת ההגנתית הרעה של אייאקס שספגה בליגה ההולנדית החלשה 40 שערים! 3. אדבאיור אחד החלוצים הטובים בפרמייר-ליג, אני מבטיח לך שארסנל לא תמצא לו מחליף הקיץ הזה. המחליף שלו מתוך הסגל: אדוארדו, שחקן נהדר אבל נפצע הרבה כמו ואן-פרסי ואז יוצא שאתם נשארים עם בנדטנר. 4. נייג'ל דה-יונג אחלה שחקן.