ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. אבו Member

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...eplacement.html
    המייל מפרסם שפולהאם מתכננת להכפיל את שכרו של הנגלאנד ל-30 אלף בשבוע(בלבד, יש לציין) על מנת לנסות להשאיר אותו במועדון. הרבה שמועות על כך שזה האיש שונגר רוצה לחזק את ההגנה. ואין ספק, הוא באמת יהיה חיזוק. אבל עדיין שום דבר באמת קונקרטי לגביו. אני מקווה שיהיו התפתחויות איתו אחרי שעסקת קולו תושלם.

2. Clichy COYG

1. אתה מתווכח עם אוהדי ארסנל לגבי המחיר שלו? די טיפשי. המחיר הוא 8.5 מיליון פאונד.
    2.אתה יודע, שגם ויירה והנרי לא היו הצלחות מסחררות במילאן ויובה(בהתאמה). כמובן שבכל רכישה יש סיכון גדול יותר וקטן יותר, אבל לפסול על הסף זה לא נכון, ולא משנה מה היה בעבר. אם ונגר רואה בו פוטנציאל, אז אני מאמין(לפחות עד שיוכח אחרת).
    3. מאיפה לך שאדוארדו פצוע כל הזמן? זה שבשנה שעברה ונגר החזיר אותו כל הזמן מוקדם משצריך ולא נתן לשרירים שלו זמן להתרפאות זה לא אומר כלום לגבי עכשיו. יכול להיות שהוא נהיה קצת רגיש יותר, אבל מפה ועד פצוע כל הזמן.
    ואן פרסי עבר ניתוח להורדת שיני הבינה שלו, שהרופאים טענו כי זה מה שגרם לפציעות החוזרות ונשנות שלו. ובנדטנר לא כזה גרוע כמו שאתה עושה ממנו. הוא כבש רק 5 שערים פחות מואן פרסי בהרבה פחות דקות וכאשר רובין בועט פנדלים(מבלי להפחית בתרומתו).
    4. יכול להיות שהוא שחקן טוב(לא ראיתי אותו מספיק), אבל 18 מיליון פאונד? זה בערך המחיר שדייגו נקנה ע"י יובנטוס. ובינינו, ההבדלים ביניהם לא קטנים.

3. Gnus Avenue Member

ונגר הפך את הנרי, וירה, פירס, פלאמיני, חלב, סאנייה, קליישי, ססק, קולו, אבואה, פטי, אנלקה, אדבאיור והרשימה עוד ארוכה לשחקני כדורגל מהשורה הראשונה. אז מה זה ורמאלן בשבילו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אגב נייג'ל די יוג הוא אחלה שחקן, אבל ממש ממש ממש לא שווה 18 מיליון פאונד.

4. קינג לדלי Member

יש לי הרגשה שבקרוב האנגלאנד והונטלאאר ישחקו אצלכם.
    לצערי...

5. Sabonis Member

הלוואי הלוואי ו...הלוואי!!

למרות שבגדול אני אסתפק גם באחד מהם...
    אין מה לעשות השנים האחרונות לימדו את אוהדי ארסנל לצפות לשמרנות קיצונית ברכש....

אבל הרבה זמן לא נכנס כלכך הרבה כסף לחשבון!

ובלי קשר:
    ה-מלך!

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/09
  6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשפט הזה מראה שעם כל הכבוד, אתה לא ממש מבין על מה אתה מדבר. בכל הנוגע לכסף אין מה להשוות בין ההוצאות של ארסנל ליריבות שלה, תסתכל על הסגלים של יונייטד, צ'לסי ואפילו טוטנהאם, כמה כל שחקן עלה שם.

מסכים עם כל מילה בהודעה של אבו. עיסקה מעולה לנו ואם ונגר מביא את האנגלנד כמחליף אז שיחקנו אותה. טורה כבר מזמן לא אותו השחקן, ובטח לא שחקן שאפשר לרוץ לאליפות איתו.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

12 מיליון יורו = 10 מיליון פאונד.

בוא ניתן לזמן לדבר, כרגע ההחתמה הזאת מאוד מוזרה ולא מובנת ביחס למחיר.

תבדוק כמה פעמים הוא נעדר בשנה שעברה, רגישות או פציעה זה לא משנה, בשורה התחתונה הוא נעדר מלא מעט משחקים.

מישהו אמר שדה-יונג שווה את המחיר הגבוה?
    שחקן מצוין, לא שווה את המחיר אבל מה שהיה היה בסופו של דבר אני שמח שהוא שחקן סיטי.

8. Rudess Member

צודק מאד, ההתבססות היתרה על צעירים וחוסר הנסיון בסגל הוא בעוכרינו. ונגר לא מתאים את עצמו למציאות המשתנה של הכדורגל, וכל עוד לא יגיע בלם תותח במקום טורה וחלוץ תותח במקום אדבאיור, אפשר לסגור את העונה הזאת עכשיו.

נכון מאד. הבעיה כמו שציינתי קודם לכן היא העובדה ששחקנים מנוסים עזבו/נמכרו, ולא הגיעו מחליפים הולמים. אי אפשר לזכות באליפות כשמתבססים רק על צעירים וכשיש יותר מדי שחקנים בינוניים בקבוצה.

אתה צודק, כל עוד המועדון ימשיך לתפקד יותר כעסק כלכלי מאשר כמועדון כדורגל שמטרתו לזכות בתארים, זה מה שנראה.

9. Clichy COYG

1טוב אז 1.5 מיליון פאונד יעשו אותך מרוצה? למרות שאני כמעט בטוח שזה 8.5 מיליון.
    2. לא משכנע אותי. אני לא מבין מה ההגיון בלהגיד החתמה מוזרה כאשר השחקן עוד שיחק משחק אחד רשמי. ואם הוא יצליח? גם אז זאת תהיה "החתמה מוזרה"? מובן שלא. תחכה אם זה.
    3.אתה עוד פעם מתעקש להתעלם מהמציאות. אדוארדו החלים מהפציעה בסביבות פברואר, אבל מכיוון שונגר החזיר אותו מוקדם מדי למגרשים ולא נתן למסת השריר שלו להבנות חזרה, ולא נתן לו עוד זמן להתרגל, גרם לפציעות שלו. עכשיו, אחרי חודשיים של הבראה ואימונים, סביר להניח שהוא ייפצע פחות לא?
    4.אי הבנה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/09
  10. AW forever Member

מה שמדאיג אותי זה המשפט הזה של ונגר:
    "We have seven centre-backs and I am in the position where I have to play some in midfield but of course Kolo is a very good player and we will see what will happen in the next 24 hours."

על מי הוא מדבר? גאלאס,טורה,סנדרוס,דג'ורו,ורמאלן, סיליבסטרה ו... מי עוד? הוא סופר גם את סונג כבלם? אם טורה עוזב, אף אחד מהרשימה הזו לא יכול להיות בלם פותח בארסנל.
    אם טורה עוזב ולא מגיע בלם בקליבר של האנגלנד באמת אין טעם לפתוח את העונה.

11. Rudess Member

כן הוא סופר את סונג כבלם, קראתי את זה הערב באיבנינג סטנדרד. סנדרוס בכל מקרה לא יישאר, זה רק שאלה של זמן עד שהוא יימכר על פי הדיווחים באנגליה, כך שנגזר עלינו לראות את גאלאס ודג'ורו כגיבוי מהספסל וגם את סילי כמובן.

לגבי הנגלאנד הדיווחים האחרונים אכן מדברים על כך שהקוטג'רס הציעו לו שכר כפול של 30,000 אך המו"מ לא הסתיים, בין היתר כי הנגלאנד נמצא כעת בירח דבש. בכל מקרה תג המחיר שלו הוא 15 מיליון ליש"ט ואני משוכנע שיש לנו את הכסף הזה, על אחת כמה וכמה אחרי המכירה הצפויה של טורה. הנגלאנד אגב נרכש בינואר 2008 תמורת 2.5 מיליון ליש"ט, אבל זה כמובן כלום לעומת הקופה שנעשה על קולו טורה (נרכש ב-150,000 ליש"ט, יימכר ב-16 מיליון ליש"ט).

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהונטלאר והנגלנד לא פחות טובים מטורה ואדביור.
    זה אחלה הימור לקחת, ועוד לצאת עם כסף בכיס מכל זה.

13. zivmay Member

קצת בלי קשר למה שקורה עכשיו בקבוצה, אבל מישהו ראה את קרלוס ולה בנבחרת מקסיקו?
    השחקן הזה נותן עד עכשיו טורניר נהדר, בגביע מרכז אמריקה. הראו קצת בחדשות ספורט וגם בדקתי באינטרנט, השחקן הזה פשוט ברמה עולמית, ולדעתי השנה הוא לאט לאט נכנס לעניינים.
    נקווה שיקבל יותר דקות, שחקן מאוד מאוד מבטיח.

14. Rudess Member

מועצת איזלינגטון סירבה לתת לארסנל אישור לחניה של 50 אוטובוסים ביום של משחק, אחרי שנתנה לארסנל להשתמש במשך 3 השנים האחרונות במרכז ספורט ו-2 רחובות ב- Holloway. לטענת יו"ר ועדת התכנון של איזלינגטון: "למועצה נמאס מההתנהגות קצרת הטווח והאנוכית של ארסנל". ארסנל תערער כמובן על ההחלטה.

בהחלטה אחרת, החליטה אותה ועדת התכנון לאפשר פיתוח באזור רחוב Queensland, שיכלול בניית 700 דירות חדשות, 50 אחוז מהם במחירים נמוכים, יחד עם בניית מרכז ספורט קהילתי של ארסנל.
    http://www.arsenal.com/news/news-archive/i...nsland-rd-plans

15. Gnus Avenue Member

האנגלאנד אומר שהוא לא ממהר לחתום על חוזה חדש, בגלל שהוא רוצה לראות מה יתפתח. אני מאוד מקווה שנלך עליו כמחליף של קולו. חיביים להחתים אותו. פשוט חיביים.