כן, רק חבל שהוא בעצמו לא מבין את זה. הוא חייב להבין את מקומו ברוטציה של ארסנל, ושנה שעברה הוא סירב לקבל את זה. אני מקווה שהשנה הוא ישב בשקט כשונגר יעלה חלוצים אחרים לפניו. אני מאוד מקווה שגם ולה ישותף לא מעט העונה.
וואלה, שכחתי מ-ולה. שחקן הרבה יותר חד והרבה יותר כשרוני מבנדטנר, הוא חייב לקבל יותר דקות. הוא חלוץ מאוד מיוחד, שילוב של טכניקה עילאית, מהירות, וסיומת חכמה ומצוינת. מהזן של חלוצים בקאליבר של וייה וטורס. ממנו יכול לצאת באמת משהו ענק.
מסכים איתך לגמרי. יש לו טאצ' נדיר, ומהירות מצוינת. הוא קצת קטן, וצריך עוד קצת להתפתח פיזית, אבל אין ספק שיש לו עתיד. השאלה האם בארסנל. אני מאוד מקווה שכן, אבל אם אכן יגיע חלוץ הקיץ אז שוב הדשא היחיד שולה יראה יהיה בקארלינג קאפ.
לפי מה שידוע לי התקנון מאפשר לרשום שחקן אחד שכבר שיחק בגביע אופ"א אך לא יותר מכך. כך היה עם המקרה של ריאל מדריד (לאס דיארה והונטלאר) בינואר האחרון.
ויירה? שוב,השאיפה וההתפשרות שלנו על בינוניות. אני הייתי באילת השבוע,בדירה ללא טלוויזיה,במקרה לא יודע איך הפעם היחידה שראיתי טלוויזיה הייתה בחדר של ידידות בקלאב הוטל,שם היה ארסל-וויגאן,ראיתי שקולו טורה חתם בסיטי,הדמעות עלו משום מה,לא יודע למה ומהבושה רק להגיד "ביי" והלכתי. אנחנו מאבדים עוד שחקן מפתח בהרכב,כבר מחוסר ההחתמות,כואב הלב ואני כבר אישית לא יודע למה לצפות העונה.
חזרתי ממחנה קיץ של 9 ימים, אני חייב עדכון על מה שהולך בקבוצה (הבנתי שקרלו נמכר), שמועות, רכשיות אם יש, פציעות וכ'ו.
טורה עזב תמורת 15 מיליון פאונד(בערך), רוזיצקי נפצע פציעה קטנה וייעדר מקסימום שבוע, קלישי יחמיץ את את אברטון, ונאסרי ייעדר שישה שבועות. היו שמועות חזקות על הונטלאר אבל הם נחלשו, עכשיו השמות החמים הם הנגלנד(קצת ירד..), ויירה ומאטוידי.
סתם שטויות של העיתונות הבריטית. זה מוזר מאוד בגלל שהאינדיפנט הוא עיתון די מכובד שלא זורק סתם שמות באוויר כמו הדיילי מייל או הסאן.
דניאלה דה רוסי,נכון לעכשיו האיטלקי הטוב בעולם,אחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם. שם גדול בפני עצמו,קשה לי להאמין שהוא יגיע אלינו,אבל לכו תדעו.
פנטזיה ושמועה חסרת בסיס, אל תתחילו לפתח ציפיות. ויירה אופציה יותר ריאלית. דה רוסי שחקן פנטסטי, השחקן שאני הכי מעריך ברומא ובכלל אחד מהשחקנים הטובים ביותר בכדורגל האיטלקי (לא מסכים עם קלישי שקצת הגזים). ולגבי ויירה, אני חושב שהכל תלוי במחיר שתרכשו אותו. סך-הכל אני כן חושב שהוא יכול לתרום לכם. לא רק ניסיון, את התיקולים והפיזיות הוא לא איבד ולא יאבד. המהירות כמובן כבר לא אותו הדבר ובוודאי שלא התרומה ההתקפית. ועדיין, אתם לא צריכים קשר אחורי מהיר יותר מידי, גם לא טכני - את שניהם יש לכם בשפע בתפקידים אחרים. אם תביאו אותו בסכום לו הוא ראוי, לא יותר מ-10 מיליון פאונד תרוויחו. יישאר לכם סכום מכובד לחיזוק ההגנה והבאת מחליף לאדבאיור (מה קורה עם הונטלאר)?
10 מיליון פאונד על ויירה? השתגעת? מקסימום 5 מיליון פאונד ולא פני יותר. גם שחקן בגילו, גם לא אותה יכולת, אין סיכוי 10 מיליון.