ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. AW forever Member

מהפה שלך לאלוהים של הכדורגל.

זו תחושת בטן, רצון לנחס, או סתם תחושת "התסריט הגרוע ביותר בטוח יתרחש" שיש לכל אוהד טוטנהאם בנוגע לארסנל?

2. קינג לדלי Member

מדובר בתחושת בטן.אבל אני לא יכול להכחיש שלפני כל עונה אני מרגיש שאני הולך לסבול ופרנסנל תיקח אליפות.
    נקווה שהארון במגרש חסר החיים שלכם ישאר ריק.

http://www.hutton-web-design.co.uk/vidal/eBayISAPI.dll_files/2200_1.Xxx

3. Gnus Avenue Member

לקחת את הארון של טוטנהאם והדבקתה בפוטושופ סמל של ארסנל נכון? עלינו עליך יא נחש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. קינג לדלי Member

הדבקתי ? פוטושופ ? עד היום אני מסתובב גאה ברחוב בגלל שלמדתי להביא לינק...
    הלכת רחוק מידי...

5. Walcott14 Member

הוא דיבר על זה, הוא אמר שוארמלאן מספיק טוב להחליף קולו, נחייה ונראה, בכל זאת, בלם טוב בשוק לא באמת יש. והעמדות האחרות, אם תסתכלו רגע, באמת מאוישות, חוץ משוער שאני הייתי ממליץ לגנוב לאתלטיקו את אסנחו, אבל גם ההזדמנות הזאת חלפה..

6. KirkH Member

כן. כל העמדות מאויישות.

איבדתם את החלוץ הכי טוב שלכם ועוד בלם מהרוטציה הגרועה והמדלדלת בין כה וכו' של שחקני הגנה.

אבל היי, שוער ואתם מושלמים.

אלמוניה זה מה שהפריד ביניכם ובין טרבל בעונה החולפת. על זה גם נתנו לו את תואר שחקן העונה.

מה נאמר ומה נגיד. אולי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אויש קירק, גם אתה עם הקטע של "אדבאיור החלוץ הכי טוב שלכם"? רובין לא רואה אותו בכלל, לדעתי גם אדוארדו (רק חבל שהוא לא הספיק להוכיח את זה סופית בגלל הפציעה), אם אתה רוצה אפשר להחשיב את ארשבין. כן, אדבאיור החלוץ הכי טוב שלנו. אם אנחנו משחקים נגד דרבי קאונטי.

לגבי השוער ברור שאין מה להתעסק בעמדה הזו בכלל, אלמוניה שוער מצוין ומצחיק שאנשים עוד קוראים להחליף אותו.

ואני לא מבין איך הגעתם למסקנה, מהציטוטים של ונגר, שלא יהיה רכש. אני משוכנע שיגיע עוד לפחות שחקן אחד הקיץ. פשוט ברור שונגר לא יגיד שהוא הולך להביא שחקן, כי אוטומטית כל קבוצה שנתעניין בשחקן שלה תקפיץ את המחיר שלו אם המנג'ר יתחייב לאוהדים בנושא הזה.

8. KirkH Member

עוד פעם ואן פרסי?! ממתי הוא חלוץ בכלל?

מה בדיוק הוא יעשה בעונה הבאה בלי אדבאיור שיוריד לו את הכדורים? תיכף תגיד לי שהוא ישחק מול הסוסים באמצע עם הגב לשער כמו שונגר ניסה במשחקים האחרונים..

אתה מתעקש להיות סנטימנטלי כי אדבאיור הלך וצריך להצדיק את זה איך שהוא. שיהיה לך לבריאות. אפס או לא, בן אדם עם אופי מחורבן או לא - גם כשהוא היה משחק עם הראש באדמה ובלי חשק, הוא עדיין היה גורם סופר מרכזי במשחק ההתקפה של פראנסנל.

זה שואן פרסי הוא אולי שחקן יותר מוכשר או יותר טוב או יותר מחוייב - אחלה, לא אומר שלא. להחליף אותו פיזית בעמדה במגרש, הוא לא יכול.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממתי ואן-פרסי חלוץ? רגע, אז מה העמדה שלו בעצם, אם לא חלוץ (אולי הטעות אצלי)?

מה הוא יעשה בלי אדבאיור שהוריד לו את הכדורים... מה שהוא עשה בעונה שעברה, כשאדבאיור היה פצוע והוא סחב את הקבוצה על הכתפיים, אולי?

נכון, הם לא באותו סגנון. ובכל זאת, להגיד על אדבאיור שהוא החלוץ הכי טוב שלנו זה להיות תקוע לפני שנתיים כשהוא חגג על כל הקטנות של הליגה עם 11 שערים.

לגבי העקיצה של ה"אדבאיור הלך וצריך להצדיק את זה איכשהו", אתה מוזמן לחפש בהודעות שלי, מה שאני כתבתי על אדבאיור הקיץ, הרבה לפני שהוא קושר בכלל לסיטי, ככה שמהאפשרות הזאת אתה יכול לרדת.

10. KirkH Member

לא יודע מה כתבת, זה לא רלוונטי. אתה מנסה ליצור מציאות שבה עימנואל אדבאיור היה שחקן נטול חשיבות במערך של פראנסנל.

העובדה שכל פעם שהוא היה כשיר ב-50% הוא היה בהרכב למרות שואן פרסי כביכול סחב את הקבוצה גם בלעדיו קצת מקלקלת את התאוריה הזו.

אתה מתעקש לגמד את החשיבות של אדבאיור, כואב לך שאני אומר שהוא החלוץ הכי טוב שלכם? אחלה. קיבלתי - איבדתם את החלוץ שונגר האמין בו יותר מכל חלוץ אחר בקבוצה.

אתה מאמין שהתחזקתם התקפית אחרי העזיבה שלו?

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שלא התחזקנו מקצועית אחרי עזיבת אדבאיור. אלא אם כן מדובר באסון מהלך כמו סנדרוס, אז אתה לא מתחזק מעזיבה של שחקן. מבחינות אחרות התחזקנו, בגלל שעזב אותנו שחקן מגעיל שהתנהג מגעיל כלפי הקבוצה, האוהדים והשחקנים שסובבים אותו (המכות עם בנדטנר, למשל). אבל זה כבר נושא אחר.

הוא לא היה חסר חשיבות במערך שלנו, ברור שחלוץ שמבקיע במספרים שלו הוא לא חסר חשיבות (גם אם חוץ מהעונה הגדולה שלו, הוא לא הבקיע בכמות מספקת באף עונה אחרת), פשוט הוא הרבה פחות ממה שעושים ממנו, והקטע זה שבגלל שיש לו כמה שערים וירטואוזים, אז כולם בטוחים שהוא חלוץ על. אני מצטער אבל אלא אם כן הוא באמת עולה למגרש בטירוף, כמו שעשה בתקופות הטובות שלו, מדובר בלא יותר מחלוץ ליגה טוב עם הרבה מאד חסרונות בולטים.

כשארסנל היתה במשבר לפני שנתיים, או לא מצאה את עצמה לפני שנה, הוא נעלם. מצטער אבל אני חושב ששחקן כמו רובין, שמופיע למשחקים החשובים באמת ולוקח אחריות כשצריך, הוא הרבה יותר חשוב מאחד שהיכולת שלו תלויה בשאר הקבוצה.

זה שונגר האמין בו... השאלה כמובן באיזה שלב. אדבאיור עזב את ארסנל, עונה אחת בלבד לאחר שהחוזה שלו שודרג, כשבמשחקים האחרונים הוא לא משותף, בין היתר נגד יונייטד וצ'לסי בליגה, בגלל טענת "פציעה". ברור שבשלב מסוים ונגר איבד את האמון שלו באדבאיור, לא קל למנג'ר לראות שחקן שהוא השקיע בו כל כך הרבה, שם זין עליו במגרש ולא מצליח להתעלות מעצמו כשהמצב נהיה טיפה קשה.

אני באמת חושב שהעזיבה של קולו טורה לדוגמא, צריכה להדאיג אותנו יותר.

12. k_700 Member

אתה מדבר שטויות בלי סוף. פוסטים שלמים של שטויות.
    את אדאביור וואן פרסי אי אפשר להשוות.
    ואן פרסי התחיל את הקריירה בארסנל כשחקן בקישור, הוא יותר טוב כשהוא מתופקד מאחורי חלוץ.
    אדאביור הוא החלוץ הבכיר שלכם בשנה האחרונה. לנוכחות שלו ברחבה, בכדורי הגובה אין תחליף .
    לצעד הראשון המדהים שלו שבו הוא היה עובר כמעט כל בלם באירופה גם אין תחליף.

נכון שאפשר להמשיך ולהתרברב על האופי שלו לעומת האופי המקסים של ואן פרסי.
    נכון שאפשר להתחיל לקשקש בלי סוף אבל כרגע בסגל אתם קצת בבעיה.
    אם אני מסתכל על העובדות אז הם כאלה:
    ואן פרסי כמעט אף עונה לא נותן עונה מלאה ללא פציעות, מה גם שאני לא רואה אותו בחיים מבקיע 30 שערים בעונה. הוא יותר אומן עם הכדור, פחות סקורר ושחקן מטרה שיחפש לכבוש כל הזמן.
    אדוארדו שכרגע הוא חלוץ החוד הבכיר שלכם , הוא למעשה חוזר מפציעה ארוכה ואין לדעת איך ישתלב וכמה בעונה הקרובה.
    ארשבין הוא כמו שאמרת רוצח שיכול לשחק כקיצוני וגם מאחורי חלוץ. גם הוא לא חלוץ חוד.

בקיצור אתם בבעיה רצינית, תתעורר.

לגבי אלמוניה, פשוט בדיחה, אני לא אוסיף.
    אני וטל היינו הראשונים לקטול את אלמוניה, לרדת עליו ולבקר אותו ובצדק. אני זוכר לפני שתי עונות שעד סביבות המחזור ה-30 הייתם במאבק לאליפות ואני וטל כל הזמן טענו שעם שוער בינוני אי אפשר לקחת תארים בליגה כל כך חזקה, כי בסופו של דבר צריך שוער ברמות הכי גבוהות עם קור רוח, ביטחון ויכולות. אני עדיין זוכר את השער של ברמינגהאם בבעיטה חופשית מקצה הרחבה. השער הזה לא יוצא לי מהראש, לפי דעתי זה התחיל את הדעיכה שלכם באותה עונה.

שכחתי לציין את אסנחו הנהדר. הוא אחת הסיבות שאף אחד בנבחרת ספרד לא בונה על אלמוניה אפילו בתור שוער שני.
    אסנחו הוא שוער מאוד מוכשר שבעונה שעברה היה אחד השוערים הכי טובים בלה ליגה. מספר הפעמים שהיו מגיעים אליו במצב של אחד על אחד זה משהו מטורף. אני התלהבתי ממנו לאורך כל הדרך ואתלטיקו מדריד בהחלט שמה יד על יהלום צעיר שילווה אותה לשנים הבאות. מה גם שהוא ממש לא עלה הרבה כסף. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

13. The_Arsenal Member

נכון. הוא מדבר שטויות, אבל אתה דברים חכמים, כמו למשל שואן פרסי הוא לא חלוץ וזה שאדבאיור היה החלוץ המוביל שנה שעברה. איזה מזל שאתה פה. :aaa021:

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

סנדרוס הבלם הכי יציב שלנו ואני זה שמדבר שטויות.

חצי מהדברים שכתבת זה דברים שכתבתי כבר או שבכלל לא סותרים את ההודעה שלי. ברגע שתלמד לקרוא כמו שצריך את ההודעות שלי לפני שאתה מגיב, אני אשמח לדון איתך.

אפילו אמרתי מספר פעמים שאני חושב שונגר צריך לרכוש חלוץ במקום אדבאיור, כי אני לא חושב שבנדטנר יכול להחליף אותו כ"החלוץ הסקורר" וגם לא אדוארדו לאחר הפציעה, אבל למה לקרוא שאפשר לקשקש.

לגבי אלמוניה... מה אני אגיד לך. כמעט בכל סקר אפשרי של אוהדי ארסנל, הוא נבחר לשחקן העונה או למקום השני אחרי ואן-פרסי, אתה בעצמך לא תוכל למצוא לי יותר משלושה משחקים בהם הוא עשה טעויות חמורות בשנתיים האחרונות, אבל אין ספק, הוא בדיחה... העיקר שסנדרוס הכי יציב אצלנו. אל תגיד לי, בטח גם אבואה הקשר הימני הכי טוב שלנו.

15. George Best Member

הרבה זמן זה לא קרה, אבל אני חייב להסכים עם דניס.

1.סנדרוס הוא בדיחה מהלכת.
    2.ואן פרסי הוא בהחלט חלוץ.אני מניח שקירקי התכוון שהוא לא חלוץ מטרה.
    בטח ובטח שהוא חלוץ.
    3.אלמוניה?
    האחרון שארסנל צריכה להחליף.
    אני לא אשקר - אף פעם לא הערכתי אותו וגם היום אני לא חושב שהוא שוער נהדר ואחד שמשרה ביטחון על ההגנה, אבל בשנה האחרונה הוא היה נפלא ויחד עם ואן פרסי הטוב ביותר בעונה החולפת (המזעזעת, כן ירבו) של פאקסנל.
    יש לא מעט עמדות שזקוקות לשדרוג, אלמוניה נמצא בתחתית הרשימה הזו לטעמי.

ראיתי רק את המחצית הראשונה, ואני חייב לציין לטובה את רוזיצקי (למה השדר האנגלי קרא לו רוזיקי לעזאזל?) שבהחלט הצדיק את האימרה "כמו שחקן רכש חדש לקבוצה" בנוגע לשחקנים שחזרו לשחק אחרי פציעה ארוכה.