ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. Rudess Member

אם סנדרוס עובר כצפוי לאברטון וארסן ונגר לא קונה עוד בלם, זאת פשוט התאבדות מבחינה הגנתית. לא רק שבמקום להיפטר מסילי-בסטרה או דג'ורו הוא מוכר את סנדרוס, הוא גם לא מביא שום בלם, זה רע מאד עבור ההגנה שלנו שגם ככה רעועה מאד. לכל הקבוצות שמתמודדות על האליפות באנגליה יש גם בלמים פותחים טובים יותר וגם בלמים מחליפים טובים יותר מאיתנו, כולם יודעים שהבעיה בארסנל היא ההגנה ורק אדון ונגר לא עושה שום דבר בנדון.

2. The_Arsenal Member

זאת התאבדות גם עם סנדרוס. אני כבר מעדיף את קייל בארטלי על ביג פיל, אבל בין כה וכה, אנחנו חייבים עוד בלם בהול. לשחרר את סנדרוס גם לא יזיק מבחינה מקצועית (בלשון המעטה), וגם יגביר את הסיכויים להבאת בלם חדש, הן מבחינה פסיכולוגית, והן מבחינה פיננסית. צעד מתבקש.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/09
  3. Rudess Member

מעדיף את קייל בארטלי? זה כי ראית אותו הרבה פעמים וזה כי הוא שיחק הרבה בבוגרים של ארסנל? קשקשן, אפילו אוהדים לא של ארסנל יגידו לך שזה טמטום להשאיר עגלות כמו דג'ורו וסיליבסטרה ולמכור את סנדרוס, אבל כנראה זה מה שמגיע לאוהדים העיוורים של ארסנל שנותנים גיבוי לכל צעד של ונגר בדרך לעוד עונה שתסתיים במחזור ה-7. את הבלם הנוסף היה צריך להביא כשידעו שהולכים למכור את טורה.

4. A. Arshavin Member

פה אני מסכים איתך. כל אירופה וכל העולם יודעים שאנחנו צריכים בלם, ויידפקו לנו מחיר על כל בלם שנתעניין בו.

5. Cup of Tea Liverpool, UK

כמו שאנחנו עשינו עם אלונסו-אקווילני.
    בכל מקרה, אם אתם עדיין מעוניינים, באסונג של ניוקאסל לא יעלה הרבה בכלל.

6. AW forever Member

שתי כותרות מעודדות:

1. פאבריגס אומר שאסור שמקום רביעי יהיה מטרה עבור ארסנל

2. הודג'סון מתחיל את המאבק להשאיר את האנגלנד בפולהאם

בלינק הראשון ישנם עוד כמה שמות שמקושרים לארסנל- מאטודי, הונטלאאר ופאציו.
    בנוסף רשום שם שהנשיא של בורדו יהיה מוכן להתפשר על המחיר של צ'אמאח.

אם שניים מבין כל השמות המקושרים יגיעו, זה יהיה אדיר.

רודס,
    איזה חוויה אדירה בשבילך, איזה כיף לך שאתה כ"כ קרוב לכל מה שמתרחש בקבוצה ורואה בעיניים שלך את מה שאנחנו יכולים רק לקרוא. מדהים.

7. Tony Adams Member

הונטלאר חתם במילאן תמורת 15 מיליון יורו.

8. Rudess Member

תודה אחי, מאחל לך מכל הלב, שבשנה הבאה אנחנו הולכים ביחד ל- MEMBERS DAY, כשתבוא לגור בעיר הקודש, כן יהי רצון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. AW forever Member

באמת? 12 מיליון פאונד עבור הונטלאאר, מילאן עשו עיסקה מעולה, אני בטוח שהוא יצליח שם.
    אני מבין למה לא רצינו לשים כסף כזה על חלוץ, שוב- חייב להגיע חיזוק לקישור האחורי ובלם.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/09
  10. A. Arshavin Member

בדיוק כמו שעשיתם עם אקווילני, אם הייתם מתחילים רק עכשיו את המו"מ עם רומא, הם היו עושקים אתכם (אגב, לפני שנה, כשהוא היה מועמד אלינו, הוא אמר שהוא לעולם לא יעזוב את רומא, אני תוהה מה השתנה בפרק הזמן הזה?).

לגבי אופציית באסונג שהעלת, אני לא חושב שהוא מתאים לנו (למען האמת גם לא ראיתי הרבה משחקים שלו). לדעתי גם עדיין אין לו מספיק ניסיון, ולנו דרוש בלם עם ניסיון.
    בנוגע להאנגלנד, שקושר אלינו לא אחת, אני קצת חושש מלרכוש אותו בתמורה לסכומים המדוברים, כי הוא נתן בסה"כ עונה אחת טובה, והיו המון מקרים של שחקנים שנתנו עונה טובה ולעיתים מצויינת, עברו לקבוצה גדולה יותר ונכשלו בה, לכן לדעתי הוא סוג של הימור שלא בטוח שכדאי לנו לקחת נוכח המצב הכלכלי.

- אם זה נכון ומילאן אכן רכשו את הונטלאר,הפסדנו סקורר אדיר, מה שנקרא Fox in the box (כמו אדוארדו, רק בלי הפציעות), היה מוסיף לנו המון.

- לגבי הקשרים האחוריים שהועלו כאופציה לבוא אלינו, בעיקר ויירה ומאטודי, יש חדש בעיניינם,(כי הבנתי שקאנה חתם בסנדרלנד)? לא שמעתי מהכיוון כבר לא מעט זמן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/8/09
  11. Tony Adams Member

אולי מדובר בהימור, אבל אין לך בלם אחר בשוק שאתה יכול להביא כרכישה בטוחה. הוא הדבר הכי טוב שאנחנו יכולים לכרגע להביא.
    השוק הולך ומצטמצם. אנחנו מתחילים להגיע לשלב שבו צריך לקחת את מה שנותנים.

12. Rudess Member

לגבי ויירה, אתמול דן רובק, המנחה של Arsenal TV , שהנחה את הסשן שאלות ותשובות עם סאניה,קלישי ו-ואן פרסי, דיבר איתנו, האוהדים שהיו באולם התקשורת. מאחר והיה קצת איחור בזמנים אז שאלנו אותו כל מיני שאלות, בין היתר אחד האוהדים שאל אותו בנוגע לדעתו על ויירה, ולמרבה הפתעתי רובק דווקא הסכים עם הדעה שלי שאם ויירה לא יתרום על המגרש אז לא כדאי להביא אותו. אחרי זה הוא ביקש שנרים ידיים (כמו עודד מנשה בקיץ על החוף... סתאם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) כדי לראות מי בעד ומי נגד החתמה של ויירה, והאמת שהיה תיקו, אבל כמובן שאי אפשר להגיד שזה מייצג את דעת האוהדים.

13. A. Arshavin Member

נו באמת. רוזיצקי שוב נפצע, ככל הנראה משהו רציני. לבן אדם פשוט אין טיפת מזל.

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

הונטלאר ב15 מיליון אירו במילאן.
    וונגר,תמות.

15. בועז Member

איך אתה מאחל מוות למי שהביא לחייך את גייל קלישי?