ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. Rudess Member

בן אדם, מה נסגר איתך?

2. Rudess Member

ביום שישי תתקיים הגרלת סיבוב המוקדמות הרביעי בליגת האלופות והערב נקבעו היריבות האפשריות של ארסנל:

- טימישוארה - הקבוצה הרומנית שהעיפה את שחטאר דונייצק בזכות שערי חוץ (2:2 במשחק הראשון באוקראינה ו-0:0 בבית). ההגרלה הכי קלה שנוכל לקבל.
    - סלטיק - העיפה את דינמו מוסקבה (הפסידה בבית 1:0 אבל ניצחה הערב בחוץ 2:0). אווירה מצוינת צפויה במשחק נגד יריבה מהאי הבריטי, משחק לא קל אבל אנחנו חייבים לעבור אותם.
    - אנדרלכט - לא מה שהייתה פעם, ההגרלה השנייה בטיבה שנוכל לקבל.
    - פיורנטינה - אולי אבואה יעבור אליהם, בכל מקרה קבוצה איטלקית זה תמיד לא קל למרות המאזן הנהדר שיש לנו נגד האיטלקיות בשנים האחרונות.
    - אתלטיקו מדריד - ההגרלה האחרונה שנרצה לקבל, קבוצה נהדרת עם חלק התקפי קטלני שיכול לעשות להגנה שלנו הרבה צרות.

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלאס באמת נמאס כבר.
    הקיץ הזה שבר לי את העצבים והלא יודע מה.
    וזו השנה האחרונה לפני הצבא,השנה בה יש סיכוי גדול מאוד שאני סוף סוף אטוס למשחק.
    למה שני שחקני מפתח בסגל עוברים,עוד אחד מהם בפוזישן קריטי לנו,נמאס כבר,למה שליברפול מחתימה את אקווילני,השמות שעולים אצלנו הם ויירה וצ'מאח? למה? למישהו יש תשובה לזה?

4. AW forever Member

יש לי תשובה לזה והיא תתבגר או תחליף קבוצה.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתלטיקו מדריד נגד ארסנל... אלוהים זה יהיה משחק מרובה שערים.

יהיה לכם קשה מאוד להעפיל לשלב הבתים העונה אם תקבלו את אחת מבין ה4 האחרונות, זה לא צחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/09
  6. Rudess Member

זה בהחלט לא צחוק, די עצוב שפלאטיני הורס את הכדורגל האירופי עם הגחמות המטופשות שלו שקבוצות דיגיים מאיי פארו יוכלו להיות בשלב הבתים של הצ'מפיונס.

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה קשור?
    מה הקטע ב"תחליף קבוצה".
    אמרתי כבר שאני עם הקבוצה הזאת תמיד,לא משנה עם איזה שחקנים ובלי איזה שחקנים,אסור להוציא תסכול?

8. THE STRETFORD END Member

אשכרה זה מטורף מי יכולה לקבל ארסנל ומי יכולה לקבל מכבי חיפה...

9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://upserv.net/images/jdv1249511694y.Xxx

אוי אני גרוע בזה...צייר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/8/09
  10. Selby Member

די עצוב שקבוצה מישראל יכולה להיות בשלב הבתים של ליגת האלופות.
    אבל בכל מקרה המפעל הזה מתחיל רשמית רק בשמינית הגמר וזה ככה כבר הרבה זמן.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת מצחיק שאלופת ישראל יכולה להיות במפעל שנקרא ליגת ה...אלופות...

התרגלנו אחרת, אני יודע. ואני לא אומר שהשיטה הנוכחית טובה, היא מטומטמת. רוצים שקבוצות נוסח מקום רביעי באנגליה-איטליה-ספרד יוכלו להיות בליגת האלופות, תנו להן הזדמנות שווה. לא רוצים, אל תכניסו אותן למפעל בכלל. אבל עדיין, גביע אירופה לא תמיד היה המקום שבו העשירים יכולים להתעשר עוד יותר.

12. THE STRETFORD END Member

אני לא מסתכל על זה מנקודה של להתעשר אלא מבחינת רמה של כדורגל,
    אני בכלל בעד להחזיר את גביע אירופה למתכונת הישנה,אלופות בלבד ואז אין לי בעיה
    גם אם אלופת ישראל משתתפת במפעל אבל אני יודע שאין סיכוי שזה יקרה
    בגלל שעולם הכדורגל השתנה והכסף הגדול מדבר יותר אבל אם השתנה ואם יש מתכונת כזו או אחרת של ליגת אלופות אז לפחות שהרמה תהיה שווה באמת.
    אני מבין את הרצון של פלטיני לתת לקבוצות קטנות הזדמנות לשחק בליגת האלופות
    והרצון שגם הם יקבלו נתח כספי מכובד,אבל צריך שיהיה סינון הרבה יותר רציני
    מאשר זה שמכבי חיפה עוברת עכשיו,
    שלב הבתים בליגת האלופות כבר יותר מדי שנים הוא כמעט לפרוטוקל בלבד עבור הקבוצות הטובות,
    אני נזכר שלפני כמה עונות היתה מתכונת מוגדלת עוד יותר ואיך זה הוציא את העוקץ מימי אירופה באמצע השבוע,
    ואני באמת מנסה למצוא הגיון בהגרלה של ארסנל,פיורנטינה,סלטיק,אנדרלכט ואתלטיקו מדריד,
    שכל אחת מהן(כן,אני מאמין שאפילו סלטיק ואנדרלכט)אוכלת בלי מים את חיפה או שאר היריבות בהגרלה שלה ולא מוצא,
    אבל בעצם,פלאטיני...הגיון...כמה מאכזב ששחקן עבר גדול שהיו לי ציפיות גדולות שהוא ודווקא הוא שמגיע מהמגרש הוא לא יותר מעסקן קטן,
    אבי לוזון האירופאי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/09
  13. A. Arshavin Member

14. Rudess Member

יותר מדויק ונכון אם תכתוב שהסוכן של פרננדז מנסה לקשר ולהעביר אותו לקבוצות בפרמיירליג, ביניהן ארסנל.

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע למה אני בכלל טורח להתייחס לאוהד צעצוע כמוך, אבל אתה צודק - באמת נמאס כבר. נמאס מההודעות המפגרות והילדותיות שלך, ומהחשיבה הזו של "אוהד" כדורגל ישראלי, שרק חושב שכל תכלית קיום הקבוצה היא לקנות שחקנים בשביל שהוא יהיה מרוצה. מסכן באמת, השנה האחרונה שלך לפני הצבא, כואב הלב פשוט (יש לי תחושה שעם התבונה הרבה שאתה מציג פה בדיון, אתה לא תשרוד שם הרבה זמן).

איך אין לך בושה להגיד דבר כזה על בן אדם שנתן כל כך הרבה למועדון והביא אותו לרגעים כל כך מדהימים, חתיכת חוצפן. כמו ש-AW Forever אמר, אולי באמת עדיף שתחליף קבוצה, תוציא את התיסכול הילדותי שלך בדיון של קבוצה אחרת (עצה שלי - ריאל מדריד מאד תתאים לך, הם קונים הרבה שחקנים גדולים). אולי ככה לא תוציא את עצמך יותר טמבל מהודעה להודעה.