ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודס ההבדלים לא כאלו משמעותיים בין 4-5-1 ל4-3-3, ואני לא מסכים שאין לכם את הכלים. ארשאבין ו-ואן פרסי תפורים על עמדות הקיצוני במערכים האלו(שמשחקים יותר קדימה ועושים פחות עבודת הגנה מאשר קיצוניים ב4-4-2), אדוארדו יכול לתפקד יפה מאוד במרכז ההתקפה לבדו, ונאסרי-ססק-סונג יכולה להיות שלישייה טובה מאוד במרכז הקישור.

אבל כמובן שהכל פה בתיאוריה, בכל מקרה, לדעתי את הכלים על הנייר יש לכם, אבל מכאן ועד הצלחה של המערך בפועל המרחק הוא גדול.

2. Pipe Member

סונג לא קשר אחורי טוב מספיק כדי לגרזן לבדו את מרכז השדה והיכולות ההגנתיות של נאסרי זניחות. מערך שכזה הוא התאבדות מול כל קבוצה עם קצת כוח ושכל במרכז השדה.

לדעתי ארסנל הולכת להפתיע הרבה אנשים השנה. האפקט של רוזיצקי ואדוארדו יעל הקבוצה היו זהים לזה של שחקני רכש בעיני, לססק ווולקוט לא יהיה עוד קמפיין רווי פציעות כמו אשתקד,ארשאבין שחקן אדיר והפעם הוא יהיה שם מההתחלה ובאופן כללי, כמו כל קבוצה צעירה, עוד שנה עברה משמעותה התקדמות כללית הן מבחינת הבגרות והן מבחינת יכולת.
    לצד זה, אני משוכנע שונגר לא סיים עם הרכש וששחקן נוסף יגיע לפני סגירת החלון. הימרתי שתסיימו מקום שני העונה אחרי צ'לסי, אך בקונסטלציה מסויימת גם אליפות שלכם לא תפתיע אותי.

3. Clichy COYG

היכולות ההגנתיות של נאסרי זניחות? השחקן שנה שעברה עשה הרבה הגנה אשתקד דווקא.....

4. Rudess Member

התווכחתי פה לפני שבוע ומשהו עם ערן אברהם (לדלי קינג). נתחיל מזה ששיטת ה-4-3-3 לא מתאימה לליגה האנגלית מול מרבית הקבוצות וקל להתבלבל בינה לבין ה-4-5-1. בעוד ב-4-3-3 מדובר ממש ב-3 חלוצים מקדימה (חלוץ מרכזי ו-2 קיצונים), הרי שב-4-5-1 מדובר בחלוץ אחד, שמתחתיו משחק שחקן יצירתי (היינו משחקים בזה כשחלב היה), מאחוריו יש 3 קשרים באמצע , ועוד 2 קשרים בצדדים.
    אני אחד התומכים הגדולים של אדוארדו אבל אני לא חושב שהוא מתאים לשחק כחלוץ בודד ב-4-5-1 , כמו גם שלדעתי ואן פרסי לא מתאים לשחק כקיצוני. ברור לי שנשחק בכל מיני משחקים ב-4-5-1 על מנת להשיג שליטה במרכז השדה.

5. alonje Member

אני לא מסכים איתכם לגבי ווילשייר. ווילשייר צריך לקבל דקות משחק מכמה סיבות:
    הברורה - הוא טוב יותר משחקני סגל רבים בעמדות באגף.
    השנייה - צריך לתת לו דקות משחק עכשיו כדי שיוכל להפוך לשחקן מוביל בקבוצה שלנו במהירות. הוא מזכיר את מסי בגילו, שקיבל הרבה דקות על חשבון ג'ולי המצוין שזכה עם ברצלונה באליפות קודם לכן.

בנוסף, נשמע כאילו ונגר לא בונה יותר מידי על ווילשייר - "נראה אותו העונה, אבל רק בחלק מהעונה", מה זה אמור להביע?! כולנו יודעים שווילשייר עולה בכל פרמטר התקפי את דיאבי ואבואה, שמקבלים דקות משחק הרבה יותר גבוהות על חשבונו. חייבים להתחיל לשלב אותו כדי שבעוד 2 עונות הוא יהיה כבר שחקן הרכב לגיטימי.

6. THE STRETFORD END Member

7. KirkH Member

למה שפרגוסון יוציא את זה לאור, מה הוא אידיוט? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. Raulito Madridista

ארסן וונגר:"ברצלונה רוצה את ססק? אנחנו רוצים את מסי"

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/08/15/futbol/equipos/barcelona/1250324643_0.Xxx

בתקשורת הספרדית לא מפסיקים לדווח על התעניינות של ברצלונה בססק פברגאס ואף מעבר לכך. בשלב מסויים המאמן ארסן וונגר לא יכל לשמור על איפוק והתייחס לכך, בעיקר בבוז. "ברצלונה מבזבזת זמן בכך שהיא רודפת אחרי פברגאס", הדגיש וונגר. "זו ספקולצייה זולה של התקשורת. ברצלונה רוצה את ססק? אנחנו רוצים את מסי לארסנל", התלוצץ וונגר. "איך אנשים יכולים להאמין שנמכור את פברגאס, הקפטן ושחקן מרכזי בקבוצה שלנו, כשהליגה כבר נפתחת?", שאל וונגר, שלסיום תקף את התקשורת - "אנחנו לא יכולים להשתלט על כל השמועות והשטויות שיוצאות מספרד. המצב הכלכלי של המועדון בסדר גמור וססק מחוייב למועדון".

9. איגור .פ. Member

בONE פורסם שמילאן תודיע ביום שני שהיא רכשה את פברגאס..

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ONE מעתיקים את הכותרות מצהובונים באנגליה, ספרד ואיטליה, אין שום צורך להתייחס אליהם ברצינות אחרי שונגר כבר סיים את השמועות על עזיבה של ססק.

11. Rudess Member

ההרכב שלנו להיום:

אלמוניה
    סאניה
    גאלאס
    ורמאלן
    קלישי
    דנילסון
    פבריגאס
    סונג
    ארשבין
    בנדטנר
    ואן פרסי

ספסל: מאנונה,אדוארדו,ראמזי,אבואה,סילבסטרה,גיבס,מרידה

בהצלחה לנו.

12. Rudess Member

אגב, יריבתנו במוקדמות ליגת האלופות, סלטיק, ניצחה היום בחוץ 3:1 את אברדין , צמד למקגידי ושער למקדונלד.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה מרידה עושה על הספסל? הוא לא הושאל לקבוצה ספרדית?

14. Dimitar Berbatov Member

אם אתה מתכוון לסוסיאדד אז הוא הושאל אליה לפני שנתיים ואשתקד חזר לארסנל.

15. Cup of Tea Liverpool, UK

אני מאוכזב לראות שאחרי הפרה-סיזן לווילשייר אין אפילו מקום על הספסל. למה הוא לא בהרכב אפשר להבין אבל לפחות על הספסל מגיע לו.