ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. AW forever Member

ארסנל, ההיית או חלמתי חלום?
    שנים שאני לא זוכר משחק כזה אגרסיבי של הלאד'ס, סונג פשוט רצח את כל מרכז השדה של סלטיק, ורמאלן הולך ומסתמן כמו רכישה מצויינת עם שני משחקים מעולים של לחימה ורוגע (כולל תאקל גאוני אתמול אחרי ריצה של 30 מ') ואפילו שנוא נפשי דנילסון מתאים את עצמו לרמה. הפתיחה של המחצית השנייה פשוט היממה את סלטיק, הם לא היו מוכנים לטירוף ששחקני ארסנל עלו איתו וזה הניב כמה מצבים מצויינים.
    הגולים, נו, הם היו מצחיקים אבל אם הם לא היו מגיעים היו נכנסים אחרים, היינו בזון במהלך רוב המשחק.
    נקודות החושך אתמול היו ואן פרסי במשחק מפוזר ומעצבן שלו וארשאבין שלא תרם כמעט כלום למשחק.
    אין ספק שההרכב הזה זו תשובה מצויינת לכל קבוצה שבאה לשבור את ארסנל עם פיזיות כמו סלטיק ואברטון, אני באופן אישי נהנה הרבה יותר לראות את ארסנל מפצחת קבוצות כאלה מאשר עוד מפגן חסר תכליתיות אך נאה לעין שמסתיים בתיקו.
    אני מצטרף פה לכל אלו שרשמו שרכש חייב להגיע למרות הפתיחה הטובה. אני רק מדמיין מרכז הגנה של הנגלאנד ו-ורמאלן או גאלאס ואני רואה סגירה הרמטית של האמצע גם מכדורי גובה. בנוסף לסונג אין מחליף כרגע וחייב להגיע מישהו לעמדה הזו, למרות שנראה שהנטייה של וונגר היא להשתמש בדנילסון כמחליף לסונג. והוא לא.

2. Roma מנהלים

לא רק גם ואן פרסי ובנטדר די מתבזבזים אבל מצד שני אולי יתרגו ואז יהיה לנו הרכב קטלני...אבל אומר שווה לנסות את ה4-5-1

3. Tony Adams Member

אני חייב לצאת, אז אני אגיב בהרחבה יותר על המשחק מאוחד יותר.

ניצחון טוב, שנותן הרבה שקט לקראת הגומלין. כמו שכולם ציינו סונג הוא השחקן נמצטיין עם תיקולים פשוט נהדרים. ארשבין ו-RVP היו חלשים, אבל אפשר לסלוח להם בגלל התוצאה.

לגבי דנילסון, אני גם נמנה על מעריציו, וגם אני לא פעם התעצבנתי עליו בעונה הקודמת, וגם אני, כמו רבים, חשב שצריך למצוא לו קבוצה חדשה. למעשה זה מזכיר לי שחקן אחר שהיו פה לפני שנתיים. מת'יו משהו, לא?
    הנקודה היא שאנחנו צריכים לתת את הקרדיט לדנילסון על פתיחת העונה, ולנסות לראות האם הוא ממשיך ביכולת הזאת לפני שאנחנו מעיפים אותו לספסל. אני מסכים שסונג עדין יותר טוב ממנו, אבל אם דנילסון ישמיך ככה הוא יאכיל את כולנו בכובעים.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא להעיף אותו לספסל לצמיתות, זה קצת להוריד אותו לספסל כחלק מרוטציה. רוב הקבוצות הרציניות בפרמיירליג לא עולות עם אותו הרכב פעמיים ברצף, בטח לא כאלה שמשחקות באופן קבוע באמצע השבוע. אני חושב שצריכים להיות לנו באופן כללי שני הרכבים העונה: 4-4-2 ארסנלי קלאסי וסקסי למשחקים בהם אנחנו בבית מול יריבה נחותה, מולה השליטה שלנו במגרש מובנת מאליה ואנחנו צריכים להיות כמה שיותר חדים מקדימה, ו4-5-1 כמו שראינו בשני המשחקים האחרונים, שהוא שימושי במשחקי חוץ קשים עם יריבות אגרסיביות, בהם צריך להפגין אותוריטה וקודם כל לשלוט בקצב ובסגנון המשחק ולהשתוות ליריבות שלנו ברמת האגרסיביות שלהן.
    ב4-4-2 הארסנלי הקלאסי לדנילסון אין מקום מבחינתי. הצמד באמצע צריך להיות סונג, קשר אחורי קלאסי (שמדאיג אותי מאוד שאין לנו שום מחליף בעמדה הזו, כמו שנאמר פה מעלי דנילסון לא קשר אחורי), וססק שינהל את המשחק. ב4-5-1 הוא הוכיח שהוא מתאים מאוד, ויהיו לנו הרבה משחקים העונה בהם נצטרך לשחק במערך הזה (משחקי חוץ באנגליה, משחקי חוץ באירופה, משחקים מול יריבות גדולות).

גם אני חייב להגיד שאני יותר נהנה מנצחונות כמו השניים האחרונים שלנו יותר מאשר קונצרטים חסרי תכליתיות ומתסכלים עם כדורגל מרהיב. אין מה לעשות, רובנו פה גדלנו על טוני אדאמס וריי פארלור, אנחנו צריכים קצת נשמה ואגרסיביות שתאזן את כל הקרנבל מקדימה.

5. Rudess Member

זה לא רובנו, חלקנו (ביניהם אתה,רפאל,יאיר ואני). לדעתי רוב האוהדים פה של ארסנל הם צעירים ומהשנים האחרונות.

6. Sabonis Member

מה שבאמת בלט במשחק אתמול הייתה הלחימה..ואיזה מבסוט הייתי לראות את ארסנל לוחמת! זה היה משחק כיסוחים והשחקנים לא יצאו פרייארים בכלל מול הסקוטים.

אחרי שנתיים שהתרגלנו בהם לראות ארסנל של כוסיות, כשהשיא מבחינתי היה בהפסד בחצי גמר מול מאן יו, שנראה כאילו לא תסכל אף אחד, לא על הדשא ולא על הספסל...

אתמול באמת היה תענוג... כמו שאמרו פה פלאשבקים לתק' היפות של מרטין קיאון, טוני אדמס ושות'....

7. Rudess Member

סבוניס, דבר איתי בפרטי בקשר לכרטיסים שרצית.

8. AronB Member

סונג היה אתמול הMAN OF THE MATCH , הזכיר לי שחקנים אחרים על העמדה שלו... היה פשוט בלתי עביר, נלחם כמו מטורף וגם הראה שיפור ניכר בטכניקה וביכולות המסירה. תענוג גדול.
    גם דנילסון הראה אתמול שהוא לא אותה הכוסית של שנה שעברה... נלחם, נכנס לתאקלים, היה במקומות הנכונות וכרגיל הראה יכולות מסירה מעולות...

כמו שאמרתי בשבת, ואן פרסי יצטרך להתרגל לעמדה החדשה... ארשבין קצת נעלם אתמול אבל אני לא דואג לו. בנדטנר היה סביר...
    בכללי כל השלישייה הקדמית הייתה יחסית חלשה, כמעט כמו בשבת.. שמה ואן פרסי התעלה לכמה דקות..

בהגנה - תענוג, תענוג, תענוג, תענוג.
    רביעייה חזקה ואיכותית... כרגע ורמאלן נראה כטוב יותר מטורה... יכולת מיקום נפלאה, הוא גם יחסית מהיר ויש לו קריאת משחק מעולה... גאלאס פורח פתאום, סאנייה וקלישי כרגיל צמד מגנים מעולים ברמה אחרת... קלישי - התגעגענו אליך.

9. מכבי או מוות!!! Member

לא ענו לי בדיון ההעברות והשמועות של הליגה האנגלית אז אני ישאל פה...חבר שלי אמר לי שארסנל מתענינת בואן דר וארט וכבר הגישה הצעה לריאל מדריד עליו...יש אמת בדבריו?

10. AronB Member

שמועות.
    המייל פירסם את זה, גם נאמר שריאל מבקשת רק 6M על VDV.
    כרגע לא ברור כלום, גם כאן הדעות חלוקות...

11. מכבי או מוות!!! Member

6 מיליון פאונד על ואן דר וארט? לא יכול להיות ריאל קנתה אותו ביותר מ-12,שחקן טוב מאוד ואן דר וארט,למרות שאנחנו לא צריכים עוד קשר התקפי...

12. Tony Adams Member

קראתי שוב את ההודעה האחרונה שלי פה, ו-וואו, כבר שגיאות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx כנראה בגלל שממש מיהרתי.
    כמובן שרציתי לכתוב שם שאני גם לא נמנה על מעריציו.

לגבי המשחק מול סלטיק, תענוג. לא היה את הכדורגל השמח של ארסנל ולא היה את הסקסיות, אבל היה את הלחימה (כמו שלא ראיתי מארסנל כל כך הרבה זמן) ואת הרצון האדיר לנצח. ככה צריך.
    אבל אני מקווה שהשנה נשלב בין 2 הסגנונות, אני מסכים לגמרי איתך, איתי, לגבי 2 סוגי ההרכבים. אני מקווה שהשנה נראה גם את זה, וגם את זה.

13. AW forever Member

מסתבר שאדוארדו היה אמור לעלות בהרכב מול סלטיק אבל הוא נפצע בחימום ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) ולכן בנדטנר עלה.
    עוד בגזרת הפצועים- וולקוט יחמיץ גם את המשחק מול הפומפות וגם את הגומלין מול סלטיק אבל יש מצב שהוא יהיה כשיר למשחק עם המאנקס בשבת הבאה (WTF, איך זה הגיע כ"כ מהר?)
    איזה פתיחה רצחנית יש לנו העונה, אין מקום לגימגומים. אני מקווה שנראה קצת רוטציה בהרכב בגומלין מול סלטיק. אולי ולה, ראמזי, גיבס, אבואה. חייבים להגיע רעננים מול המאנקס, יש לנו נקמה על ההשפלה בליגת האלופות בעונה שעברה על סדר היום.

14. Tony Adams Member

אדוארדו יהיה כשיר לפומפי?

15. אבו Member

כן, אבל וולקוט עדיין בחוץ.