ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. David Seaman Member

ויטו מאנונה - בן 20 וכרגע השוער השלישי של הקבוצה.

2. zivmay Member

תגידו מה עם המעומדים לחיזוק הקבוצה? אני מקווה שונגר לא סומך על הסגל הזה למרות הפתיחה המצוינת ( אין ספק שהוא יודע לעצבן המאמן הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx).
    ומה קורה עם ססק? ראיתי בתקשורת הישראלית שמדברים על כנראה 3 שבועות.

ד"א, סניידר נמכר ב4 מיליון לישט לאינטר (!) לאינטר, איך לא קפצנו על המציאה הזאת ( אני מקווה שאולי נצליח לפחות לגנוב את VDV בסכום מציאה ).

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/09
  3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אנחנו צריכים את סניידר או ואן-דר-ואארט (יש לנו מספיק פצועים כרוניים)? נכון שהם שחקנים טובים אבל אנחנו מכוסים בעמדות האלה.

החיזוק היחיד שאני חושב שאנחנו צריכים זה בעמדת הבלם או הקישור האחורי, כשרק במרכז ההגנה המצב טיפה מדאיג אותי. אני מדבר כמובן על שחקני הגיבוי ולא על שחקני ההרכב הראשון, שמבחינתי מספיק טובים לריצה לאליפות.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב מה שדופק לנו כמו כל שנה הכל זה הפציעות.
    עוד לא התחילה העונה ונאסרי,רוזיצקי,ססק,וולקוט!

5. zivmay Member

תראה, בשביל הרוטציה הקצרה שלנו זה יעזור לנו.
    4 מיליון לישט לא ממש יפגעו ביתר בתקציב, ככל שהרוטציה תהיה גדולה ככה יהיה יותר טוב.
    תראה כבר כמה פצועים יש לנו, ורק התחילה העונה.

6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ססק, במקרה הכי גרוע, פצוע לשלושה שבועות. רוזיצקי כבר חזר להתאמן, נאסרי אמור לחזור עוד פחות מחודש, ת'יאו אפילו לפני כן. מה תעשה אז עם סניידר?

אתה צודק שיש לנו המון פציעות ולכן צריך הרבה עומק - אבל בעמדות האלו יש לנו מספיק עומק אפילו אם תהיה לנו מכת פציעות חמורה. ססק, דנילסון, דיאבי, נאסרי, רוזיצקי, ראמזי ומרידה, הם כולם משחקים על שתי עמדות (כשרוזיצקי ונאסרי מסוגלים לשחק גם בכנף שמאל וזה יתרון גדול מבחינתנו), ככה שבכללי סניידר ב-4 מליון זו אחלה עיסקה, אבל אין לנו סיבה צורך בה. את הכסף הזה אפשר לשמור לבלם או קשר אחורי, נקווה שיגיע אחד בינואר.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

15 מיליון, לא 4.

8. zivmay Member

גם 15 מיליון יורו, זה מחיר סביר.
    במיוחד שונגר ממשיך להתעלם מסיבה כלשהי מקרלוס ולה ופראן מרידה.
    שלישייה של סניידר ססק וסונג, זה מרכז שדה שהיה יכול להיות נהדר ( או VDV במקום סניידר).
    במיוחד שנאסרי ורוזיצקי יכולים לשחק בכנפיים.
    אני מאמין שיש לנו מספיק כסף בשביל 2-3 שחקנים ,ככה שאפשר לעבות את הסגל בשלל שחקנים.
    בינתיים ניקלאס ממש לא מתאים להיות הקיצוני הימני בהרכב, משום מה ונגר מתעלם מקרלוס ולה ולא נותן לו הזדמנות בעמדה הזאת. אז רק עיבוי של הסגל בעוד קשר, וכך הזזה של נאסרי או רוזצקי להיות קיצוני, שמסוגל להחזיק בכדור. ככה העומס יירד מרגליהם של ארשאבין וססק.

ד"א אני בהחלט מסכים איתך שקודם כל אנחנו חייבים בלם ועוד קשר אחורי, אבל אני בטוח שישאר לנו כסף להביא את VDV או צ'מאק.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/09
  9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מדובר על 15 מליון יורו, אז בכלל אין מה לדבר. 15 מליון על שחקן שאנחנו לא ממש צריכים... לא הכי הגיוני.

ונגר "מתעלם" מולה בגלל שהוא פצוע. מתעלם ממרידה? דווקא הוא שיתף אותו במשחקי הטרום עונה, וגם הכניס אותו בחילוף מול פורטסמות'.

נאסרי ורוזיצקי יכולים לשחק כקיצוניים. הנקודה היא, שהם גם יכולים לשחק באמצע, ואם אתה מביא עוד שחקן לאמצע - אז אין לך מקום בשבילם, כי באגפים יש גם כן מספיק שחקנים. ואני לא רואה איך סניידר יועיל לנו יותר מנאסרי או רוזיצקי באמצע.

בקיצור כמו שאמרת, עדיף להתמקד בעמדות אחרות.

10. yonmu Member

סניידר הוא בערך השחקן האחרון שאתם צריכים. גם ל4-4-2 וגם ל4-3-3.
    ב4-4-2 הוא לא יתאים למרכז לצד פברגאס כי אי אפשר לשחק בלי שום קשר אחורי, ובתור שחקן אגף לא רק שזו לא העמדה הטבעית שלו, אלא גם שיש שם עומס בלעדיו - וולקוט, ארשאבין, נאסרי ורוזיצקי.

ב4-4-3 הוא יתאים כקשר ההתקפי יותר (בערך כמו אינייסטה בבארסה) בשלישיה המרכזית, אבל שוב - במערך כזה גם נאסרי וגם רוזיצקי שייכים לשלישיה המרכזית ולאותו תפקיד כמו שלו.

11. Rudess Member

היה לנו את ארתורו לופולי.

12. Rudess Member

זוכרים אותו?
    http://msc.wcdn.co.il/archive/585053-5.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה אחד השחקנים האהובים עלי בתור הזהב שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. zivmay Member

יש חדשות בנוגע לססק?
    ובקשר למשחק היום, אני מאוד מקווה שנראה את ראמזי אבל בעיקר את מרידה. שייתן לדנילסון לנוח קצת.
    למרידה יש פוטנציאל להיות שחקן ענק, במשחקים שראיתי אותו יש לו טכניקה נהדרת וכמובן יכולת מסירה ממשובחות שיש.
    אני בכלל חושב שהוא עדיף על ראמזי, כמחליף לססק.

15. Dimitar Berbatov Member

לא כל-כך קשור לדיון, ובכל זאת - גייל קלישי, מה blowing bubbles עושה בחתימה שלך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx