ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Gnus Avenue Member

בצרפת פירסמו היום שסמבה בדרך לארסנל ועד יולי הוא כבר תותחן, על פי השמועות ארסנל תשלם עליו 9 מיליון פאונד.

2. ArsenalFan Member

ג'נקינסון היה ידוע מראש, כך שאין כאן הפתעה גדולה. מה שכן, תמיד מדהים לראות איך ונגר מוצא את כל שילובי הלאומים האלה.. הפעם זה אנגלי שבכלל משחק בנבחרת הצעירה של פינלנד. שיהיה לו בהצלחה, אני לא חושב שזה אמור להשפיע יותר מדי על אבואה (אם הוא יעזוב הקיץ, זה לא בגלל ג'נקינסון) ואני לא מאמין שהוא מיד ייכנס לסגל של הקבוצה הראשונה, אלא אם כן הוא באמת יהיה שיחוק-על של ונגר. הרי הוא לא נחשב לאחד הצעירים המחוזרים באנגליה.

כך או אחרת, שיהיה לו בהצלחה.

מי בצרפת פירסם את זה?

3. Gnus Avenue Member

את האמת שפתחתי טלוויזיה לפני שעה בערך על ערוץ FranceC9 ודיברו על זה בתוכנית של הספורט שם.אגב, עוד אמרו שם שגאל קלישי ביקש לעזוב, כשהמטרות שלו הן בעיקר באיירן מינכן ואינטר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/5/11
  4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא ישתלם לו ללכת על הנבחרת האנגלית, המצב בעמדת המגן הימני בקאנטים... שיהיה בהצלחה בכל מקרה, אומרים שהוא שחקן מבטיח.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

barcastuff barcastuff
    Barcelona have asked Arsenal to train at the Emirates stadium on Wednesday and Thursday. #fcblive [onda cero]

מעניין אם במועדון שונאים את ברצלונה כמו שאתם שונאים אותה פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שלא מחבבים אותם יותר מדי אצלנו אבל אם זה למטרה טובה, כלומר יעזור להם לנצח את האף וחבורת הגועל שלו בשבת, אז שמצדי נארגן להם את כל מה שהם צריכים.

7. Rudess Member

במסגרת הביקור של ברצלונה תיסגר עסקת פבריגאס... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

8. AW forever Member

ארשאבין, דעתי ממש לא מגובשת בסוגייה. אני שונא עצלנים, אחת מהתכונות המבאסות שיכולות להיות בספורטאי מקצועני- זה שיש לך את היכולות לא אומר שלא צריכה לבוא איתה גם השקעה.
    מצד שני, כן, הוא מוכשר בטירוף. מה שכן, על אף שהוא אחד מהמבוגרים והמנוסים בסגל הוא כ"כ לא מנהיג שזה מחליא ממש, להיפך, הוא דוגמא רעה לכל שחקן צעיר בגישה שלו.
    אם תגיע הצעה טובה אפשר למכור, רק שעל המשבצת שלו חייבים להחתים רוצח, ורצוי אחד עם קבלות, ורצוי אחד ששמו אשלי יאנג.

בנוגע להגנה- ובכן נראה שהולך להיות שינוי משמעותי בקו האחורי שלנו. סמבה זה החתמה מצויינת ואין מה להוסיף- חזק, פיזי, ניסיון פרמיירליג ובגיל המתאים. ורמאלן וסמבה יכול להיות מצד מעניין בהחלט.
    בנוגע לאפשרות העזיבה של קלישי- הוא לא מגן-על, ממש לא, מצד שני עמדת המגן השמאלי היא אחת מהקשות והדלילות בכדורגל העולמי. אם הוא נמכר צריך להגיע מחליף ישר להרכב הראשון, כלומר שחקן שהוא גם תותח וגם מנוסה. לייטון ביינס זו אופציה מעניינת, בעיקר כי היא היחידה שעולה לי לראש.

9. Ian Wright Member

כרגע אין שום הודעה רצינית על סמבה אז בוא לא נקדים את המאוחר. אין בלם שאני יותר רוצה ממנו אבל בוא לא נקדים את המאוחר.
    ----
    גם ריי פארלור מחפש את ססק פברגאס?:

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/11
  10. רמי Member

בעניין ארשבין, לא יקרה אסון גדול אם הוא יימכר חזרה לזניט, מצד שני במידה והוא ישאר הוא יכול להוסיף עומק ואיכות שלא בטוח שנקבל מהמחליף שלו (אם יעזוב).הבעיה הגדולה בסיפור הזה היא שנגמר לו החוזה בקיץ הבא, ובמידה ואין כוונה לחדש את החוזה, אז כדאי למכור בקיץ הזה כדי שהסכום שבו הוא יימכר יהיה מקסימלי.

אני לא חושב שארשבין עצלן, מצד שני אין ספק שפרט לכמה הבלחות בשנתיים האחרונות, הוא לא היה השחקן שציפינו שיהיה.

המספרים, הטובים, שלו לא מעידים על היכולת שלו השנה. הייתה לו תקופה ארוכה מאוד שהוא לגמרי לא מחובר לקבוצה ואיבד את המקום בהרכב, ורק לקראת סוף השנה היכולת שלו קצת השתפרה.

אני לא חושב שיש מקום למכור אותו, אלא אם כן יגיע מחליף מוכח ורציני (יאנג, האזרד). ארשבין בסופו של דבר, הוא שחקן שכן יכול לגמור משחק, שיכול לשלוף מהלך לא צפוי, שבועט לשער ולא מנסה להכניס את הכדור ממרחק של מילימטר.

----
    השמועות על קלישי משמחות אותי מאוד. הוא אוברייטד מטורף, והמחיר שלו יהיה בהתאם.
    אם תמצא פראיירית שתשלם לנו אגורה על דנילסון ואלמוניה זה בכלל יהיה מדהים.
    ניקלאס הוא שחקן שאני כן מאמין שיהיה לו ביקוש רציני בשוק, וגם אותו אפשר יהיה למכור במחיר לא רע.

עושה רושם שנהיה פעילים מאוד בשוק ההעברות, ואני מקווה מאוד שלא רק ברשימת העוזבים, אחרת חבל להתחיל בכלל את העונה הבאה.

11. Jack Wilshere Member

ארשבין שחקן אדיר לטעמי, ומי כמוני שמח כשהוא הצטרף אלינו, אבל כשמסתכלים על התמונה השלמה המסקנה היא שהוא לא ענה על הציפיות. נכון, הוא אחד השחקנים הטובים בקבוצה, ואחד הבודדים שיכול ליצור גול מכלום, אבל בסך הכל הוא לא היה מעורב מספיק, לא השפיע מספיק ולא רצה מספיק. ייתכן שהוא פחות מתאים לכדורגל האנגלי, ובפרט לסגנון שונגר מתווה, ולכן לא מיצה את הפוטנציאל שלו בקבוצה (ואני בהחלט חושב שאפשר להפיק ממנו הרבה יותר ממה שהפקנו), אבל השורה התחתונה שלו היא לא מספיק טובה לטעמי. לכן, אם אפשר לקבל תמורתו כסף טוב ולהביא במקומו קשר התקפי אחר, הייתי לוקח את הסיכון והולך על זה.

אני חושב שלונגר לא תהיה ברירה הקיץ אלא להחתים לא מעט שחקנים חדשים (אני מקווה שלשם שינוי אלו יהיו שחקנים מוכחים ובשלים יותר). לא מעט שחקנים רוצים לעזוב, וקשה לי להאמין שונגר יצליח להשאיר אותם בקבוצה. יותר מדי שחקנים מרגישים שהם צריכים רענון, יותר מדי שחקנים למודי אכזבות והרימו ידיים, יותר מדי שחקנים מרגישים שהם מתבזבזים על הספסל. אני די משוכנע שפברגאס, למשל, הרים ידיים ויעזוב לברצלונה הקיץ. אני הייתי שמח לאיזו החתמה גדולה ומרגשת עכשיו, כמו ארשבין בשעתו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/11
  12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שלונגר יש ציפיות לא מבוטלות מקארל ג'נקינסון. אחרת הוא לא היה פותח את אגרופו הקמוץ ומוציא על הבחור מיליון פאונד. לא ברור כמה דקות הוא יקבל בעונה הבאה, אבל לפי מה שאני מבין אחד היתרונות הגדולים שלו הוא ורסטיליות, ככה שאני מאמין שנראה אותו משחק פה ושם, במיוחד לאור החיבה של רוב הסגל שלנו לפציעות. אם אבואה יימכר הוא יהיה ככל הנראה המחליף הראשון שלנו בעמדת המגן הימני, וזה אומר שנראה אותו משחק לא מעט. אני לא בטוח שזה רעיון חכם להיכנס לעונה עם מגן ימני בן 19 עם 8 הופעות בבוגרים של צ'רלטון כמחליף הראשון שלך.
    בכל אופן נאחל לו בהצלחה. בחור אנגלי (אפילו הופיע בנבחרת אנגליה עד גיל 17 לפני שהפינים הצליחו לפתות אותו לעבור לנבחרת עד גיל 19 שלהם) יליד לונדון, אוהד ארסנל לפי מה שקראתי, אני כבר בעדו...

13. ArsenalFan Member

קודם כל, חדשות בנוגע למאבקי השליטה:

MarkKleinman Mark Kleinman
    Russia-based tycoon Alisher Usmanov has increased offer for outstanding Arsenal shares to £14,000-a-share. Big premium to Kroenke takeover.

MarkKleinman Mark Kleinman
    I'm told Stan Kroenke has written to Usmanov to say he sees no reason for the two men to meet. Close season at the Emirates will be tense.

קשה לי להאמין שאוסמאנוב באמת מאמין שהוא יוכל להשיג שליטה כשקרואנקי כבר עבר מזמן את רף 50 האחוזים (למרות שמה אנחנו כבר יודעים על הכוונות האמיתיות של קרואנקי? כלום. בושה), הוא בעיקר מנסה להראות נוכחות ולהפגין שאין לו כוונה לוותר על אינטרס ארוך טווח במועדון. אני רחוק מלהיות תומך באוסמאנוב, ההפך המוחלט, אבל העובדה שסטן מסרב לפגוש אותו? למה?

לגבי ארשבין, קלישי ובנדטנר שהשמועות על עזיבה שלהן חזקות מאוד:
    הסכומים שמתעופפים להם בשמועות בנוגע למכירת שחקנים, נותנים פשוט הרגשה שמישהו להוט לנהל כאן מכירת חיסול. זה לא רע בהכרח, פשוט הייתי מצפה שנוציא קצת יותר כסף שיאפשר לנו להתחרות עוד יותר טוב בשוק ההעברות. 7 מיליון יורו על ארשבין? כן, הערך שלו ירד והחוזה שלו נכנס לשנה האחרונה, אבל זה עדיין עסקה קצת זולה מדי. על קלישי ובנדטנר אפילו לא נצליח להוציא 10 מיליון כ"א. אם השמועות האלה איכשהו נכונות, אנחנו הולכים לקבל מחירים הרבה יותר נמוכים ממה שצפינו.

בנוגע לג'נקינסון, הרכש החדש שלנו: מיליון פאונד? בימינו אפשר להגיד שזה ממש גרושים. לא הייתי מייחס לסכום הזה שום משמעות. זה בגדר הימור בסדר גודל סביר יחסית לילד אנגלי ויחסית לעובדה שקוראים לנו ארסנל.

אגב, ריי פארלור- לג'נד! אומר בלי בושה את מה שכולנו חושבים על דנילסון, כל הכבוד. איך אנשים כמוהו לא נמצאים באזור של ונגר? זה פשוט פשע.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים נוטים לשכוח כמה מהזרים של ארסנל הם שחקני בית. דנילסון, קלישי, בנטנדר הם שחקני בית שאת המקום שלהם בסגל מישהו יצטרך לקחת.

Wenger being wenger, ספק שהם יוחלפו בבריטים שנחשבים לשחקני בית. אני חושב שיהיה לכם קשה להעיף את כולם בקיץ אחד, ועוד יש את פברגאס שגם הוא שחקן בית שעתידו לא ברור כרגע.

15. ArsenalFan Member

ומנגד, בשנה הבאה וולקוט, גיבס ושצ'סני הופכים להיות בקטגוריה של Homegrown והם כבר לא נחשבים לצעירים כפי שהיו העונה, כך שזה לא עד כדי כך משמעותי. העונה הגשנו לפרמייר ליג סגל של פחות כ-20 שחקנים בכירים, היתר מתחת לגיל 21 (ניתן לשתף באופן חופשי שחקנים מתחת ל-21 לפי חוקי הפרמייר ליג).