ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

דנילסון לא נכנס להגדרה של שחקן בית מבחינתי (האמת שגם ססק לא). יש לנו לא מעט שחקני בית, רובם אנגלים, שנמצאים בהשאלות ועומדים להיכנס לסגל הרחב בעונה הבאה. בכל מקרה השחקנים שדיברת עליהם הם לא ברמה הנדרשת, אז מה זה משנה שהם שחקני בית...

לאנסברי, פרימפונג, הנדרסון, מיקל, ג'יי עמנואל תומאס ואולי אפילו בניק אפובה מוכנים להצטרף לסגל. אני בטוח שלא נראה אותם בוהים בשחקני יריב כמו דנילסון.

אז תמונת מצב בינתיים :

עוזבים כמעט בוודאות - אלמוניה, דנילסון, בנדטנר.
    בספק גדול - קלישי, ססק, רוזיצקי, סקילאצ'י.
    השחקנים שיש לגביהם סימן שאלה, שכרגע נשארים איתנו - דיאבי, צ'מאח, אבואה.

בהנחה שבאמת מקבלים סכום מעולה על ססק, אני קונה את התמונה הזו מבחינת עזיבות. לא מטורף מדי, אבל כן שינוי מהותי. מקווה שנתחיל את הקיץ עם רכישת סמבה, פארקר, מחליף לססק, מגן שמאלי וחלוץ. אם ישאר עודף, אפשר גם איזה ווינגר.

עריכה - עכשיו הבנתי שהתכוונת מבחינת חוקי הפרמיירליג... כמו שעדי אמר, בניגוד לסטיגמה הרווחת, עם זה ממש אין לנו בעיה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/11
  2. AronB Member

The Romford Pele.
    כל הדיבורים האלו על שחקני עבר מתחילים להכאיב לי את הלב... לפחות אני מוצא נחמה כשיש את ווילשר.

3. ArsenalFan Member

בני, איזה ספק גדול בדיוק יש על סקילאצ'י? אני אופתע מאוד אם הוא יעזוב.

גמר הגביע הזה... אולי רגע הכדורגל הכי גדול שאני זוכר. השער של פרדי הביא אותי לדמעות (מהסוג הנכון).

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בני צריך להוסיף לרשימת הסימני שאלה שלך גם את סמיר נאסרי. ברור שמבחינה מקצועית לאף אחד אין עוררין על כך שהוא אחד השחקנים החשובים בקבוצה, אבל החוזה שלו מסתיים בעוד שנה. ואין מצב שאנחנו נותנים לו לעזוב את המועדון בהעברה חופשית. אם לא יצליחו להחתים אותו בקרוב על חוזה חדש אני חושב שגם הוא יעזוב הקיץ בלית ברירה.

צפוי לנו קיץ מאוד מעניין מבחינת ההעברות. בואו נקווה שזה יהיה עניין חיובי, עם רכישות חדשות ומרגשות, ולא עניין שלילי, עם עזיבות כוכבים והשלמה עם היותנו feeder club.

5. Ian Wright Member

בוודאי שיש ספק לגבי עתידו של קלישי בגלל החוזה שלו אבל חוץ מ'גול קום' שזה יותר גרוע מ'הסאן' מבחינתי, אני לא ראיתי מקור שאומר שהוא בדרך החוצה.

6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדי, יש לנו כרגע ארבעה בלמים, כשסביר להניח שונגר ירכוש אחד הקיץ. ורמאלן וקוסיילני לא יעזבו, השאלה היא אם דג'ורו או סקילאצ'י, ו-ונגר תופס מדג'ורו הרבה יותר. אפילו במשחק רחמים נגד אסטון וילה הוא הצליח להיראות כמו עגלה.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצל קלישי, להבדיל מאצל נאסרי, זה מעבר לחוזה שעומד להסתיים. יש גם סימני שאלה מקצועיים סביבו. הוא רק דורך במקום שלא לומר הולך אחורה בשנים האחרונות. לא בטוח שהוא מספיק טוב בשביל הרמה שארסנל שואפת אליה (או ליתר דיוק האוהדים של ארסנל שואפים אליה, הנהלת ארסנל לא שואפת לשום דבר). לא הייתי מזיל דמעה אם היינו מוכרים אותו הקיץ, ובכסף שמרוויחים עליו מביאים את לייטון ביינס.

8. Ian Wright Member

הכול טוב ויפה אבל אני מנסה להסתכל על זה מנקודת המבט של ארסן וונגר. קלישי אחד השחקנים האהובים עליו, הוא כמו שחקן בית, הוא למעשה גידל אותו ו"שיבח" אותו והוא צרפתי. הוא אחד השחקנים הוותיקים(עד כמה שזה נשמע מגוחך) בקבוצה ואני לא רואה את ארסן וונגר משחרר אותו כ"כ מהר אלא אם באמת ירד לו האסימון ונראה פה קיץ שונה.

ככה או ככה לדעתי גם הוא וגם נאסרי יחתמו על חוזה בסופו של דבר. זה לא מונע מהם עזיבה אבל זה מה שיקרה לדעתי. אני לא חושב שארסן וונגר יחזור על מקרה פלאמיני.

9. ArsenalFan Member

על הנייר, אתה צודק. הבעיה היא שמדובר בונגר. אנחנו יודעים איך התירוצים שלו עובדים מראש - ורמאלן הוא כמו החתמה חדשה, ורמאלן הוא אולי גם כיסוי למגן השמאלי (במקרה שקלישי נמכר), הוא לא רוצה "להרוג את קוסיילני", דג'ורו בהתקדמות מתמדת and he's showing tremendous quality וסקילאצ'י מוסיף לנו ניסיון רב, איך לא. היינו כבר בסרט הזה עם סילבסטרה, לא?

איאן רייט - יותר הגיוני שקלישי מעוניין לעזוב בעצמו.

10. AronB Member

צודק.
    בכל קיץ מאז 2008 יש פירסומים שקלישי בדרך החוצה, לריאל מדריד, יובנטוס ועוד שלל. בינתיים זה לא קרה, ואלא אם אנחנו מביאים שחקן כמו טאיוו או יותר טוב, לייטוס ביינס, עדיף שגם לא יקרה. קלישי אמנם ליצן, אבל הוא עדיף על פני עוד הימור הגנתי.

11. Trex Member

כמה כסף ציפית לקבל מקלישי ובנדנטר?.. זה לא שאתה מוכר את פברגאס או נאסרי פה...אתה סה"כ מוכר מגן שמאלי די מנוסה - ה- 10 האלה הם רק בגלל בעיית המגנים השמאלים בעולם, משחק ההגנה שלו רחוק מלהיות שווה 10 מליון.

ובנדטנר- אמנם חלוץ לא רע אבל קבוצה שבאה מבחוץ לא תשקיע יותר מדי על חלוץ שבקושי שיחק העונה ושוב - לא רונלאדו הבא אם כל הכבוד.

12. Ian Wright Member

לדעתי נוח לו בחממה של וונגר. הוא מגן בצורה עלובה ואף אחד לא מבקר אותו. מה רע?

הוא כבר במילאן.

13. AronB Member

באמת? אני בתקופה קצת לחוצה אז אני קצת פחות עוקב. חבל, היה נראה לי מגן נהדר.

14. Gnus Avenue Member

ווינגר יגיע ככל הנראה וזה יהיה ריקי אלברז הארגנטינאי. אני מאוד מקווה שהתסריט שהצגת יתממש, וכמו שזה נראה כרגע יש לזה סיכוי טוב מאוד.

לא יודע מה איתכם, אבל ההרגשה שלי שיהיה לנו קיץ מצוין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונגר רומז (או שלא, תחליטו אתם מה להסיק מדבריו) על רכישה אפשרית של בנזמה

מפתיע אותי שעיקר השמועות וההתעסקויות התקשורתיות עד כה הן סביב בנזמה ולא סביב שחקנים בעמדות הרבה יותר בעייתיות בקבוצה. לא שהייתי מתנגד לראות את בנזמה אצלנו, אבל הייתי מצפה לראות קצת יותר שמועות סביב בלמים וקשרים אחוריים.