שים שנייה בצד את נושא הקפטן. מבחינת היכולת, העונה הכי טובה של גאלאס אצלנו הייתה בעונה החולפת. מבחינת יכולת הוא עבר את שיאו, אבל מה שהבאנו במקומו (כושל-ייני) זה פשוט בדיחה עצובה. לכן גאלאס צודק שונגר פישל, כי אם אתה משחרר שחקן כמו גאלאס, לפחות תביא מישהו בקליבר שלו ולא איזה קוקסינל שחוטף כאפות על ימין ועל שמאל מחלוצים. זה גם קשור לנושא המנהיגות והנסיון. אי אפשר כל פעם להחליף שחקן מנוסה שפורש/עובר לקבוצה אחרת באיזה פרוספקט או שחקן עם פוטנציאל. זה פשוט לא עובד ולא פלא שארסנל לא זוכה בשום דבר. החלטת שגאלאס לא מתאים לך לקבוצה, תביא מישהו בקליבר שלו או מישהו שכבר עשה דבר או שניים בכדורגל האירופאי, לא איזה מישהו שבקושי שיחק עונה אחת בליגה ראשונה בצרפת ובגיל 25 הוא לא הולך להיות הקנבארו הבא.
למה לרכוש? ורמאלן הוא כמו רכש חדש, כושל-ייני "משתפר", סקילאצ'י מנוסה, דג'ורו חזר לעצמו ותמיד אפשר לשים את סונג בלם. אני כמובן לא חושב ככה, אבל זה ההגיון המעוות של מר ארסן ונגר.
אני לא חושב שיש שחקן יותר שנוא ששיחק בארסנל, מהרגע שהוא דרך במועדון עד הרגע שהוא סוף סוף עף ממנו. פשוט זבל מרוכז בשחקן אחד. מילא גם היה משחק טוב, אבל הוא היה חלק אינטגרלי מהבית בושת שהלך לנו בחלק האחורי. לא נשכח ולא נסלח את ההתפרקות המנטלית אחרי השוויון מול ברמינגהאם יימח שמם בסט. אנדרוז, עם הבכי האומלל שלו. לא נשכח גם את העובדה שבגללו קולו טורה (אחד השחקנים האחרונים ששיחק בארסנל וברמת אהב את הקבוצה) נזרק מהמועדון. אם יש החלטה של ונגר שהחלה לסדוק את ההסכמה העיוורת שלי אחרי ההחלטות שלו זו ההחלטה הזאת. פשוט החלטה אומללה. מנהיג? געגועים? איפה אתה חי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
באמת הזוי. אין מה להגיד, הוא היה בלם טוב והוא עדיין כזה, אבל אי אפשר להתעלם מזה שגם איתו (וגם עם ורמאלן) ההגנה נראתה כמו קרקס. כמו כן הבעיה שלי איתו היא הרבה מעבר ליכולת המקצועית. בכל מקרה היה נחמד לראות אותו מפשל מולנו בליין.
מעבר לשדרוג בשכר, נאסרי רוצה שארסן וונגר יפעל בקיץ על מנת לחזק את הקבוצה: http://www.guardian.co.uk/football/2011/ju...nchester-united מעבר לזה שהוא חתיכת חוצפן, בוא נעזוב רגע אותו. מישהו זוכר מקרה שמספר שחקנים(גם ססק עשה זאת לפני זמן לא קצר) פשוט מבקשים מהמאמן שלהם בתקשורת שיקנה שחקנים על מנת לשדרג את הקבוצה? כל העולם כבר יודע את החסרונות של ארסנל ורק האיש היחידי שיכול לעשות את השינויים האלה לא מוכן להקשיב, להשתנות ולתקן.
זה מראה שגם השחקנים איבדו אמון במנג'ר אם הם מתבטאים כך בתקשורת, וארסן ונגר צריך להסיק את המסקנות וללכת הביתה.
אפשר לחשוב שלא דיברו ככה לפני שנתיים ושלוש. פברגאס פחות או יותר התחנן שנחתים את דויד וייה. יותר מזה, שחקנים של ונגר דיברו ככה גם בתקופות המוצלחות ביותר... אנחנו לא זוכרים את ויירה מתבטא בתקשורת ואומר שהוא רוצה שיגיעו שחקנים ברמה גבוהה כדי לחזק את הסגל? ההבדל היחיד הוא שבמקרה של ויירה, הדיבורים האלה לא היו קשורים לסכום שהוא יקבל או לא יקבל בחוזה החדש. אני לא מייחס לזה שום חשיבות. זה ניסיון די עלוב ושקוף של נאסרי וסוכנו למזער קצת נזקים מול האוהדים שמאוכזבים מההתנהגות שלו ובצדק, הם כנראה חושבים שאנחנו מטומטמים. הכל עניין של כסף. אדרבא, נראה לי שאם פברגאס יעזוב (מה שבטח לא יתרום לחיזוק הקבוצה), נאסרי יהיה מאושר ויחתום על החוזה שלו בחפץ לב כי הדרישות הכספיות שלו יתקבלו.
שמת לב כמה פעמים אמרת את זה? הבנו את הקמפיין שלך נגר וונגר אבל לא חייב להזכיר את זה בכל הודעה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לפי הדיילי מירור ההצעה של בארסה על ססק גובלת בגיחוך. יודעים מה, לא גובלת, היא מגוחכת חד וחלק. והחצופים האלה עוד רוצים להכניס buy back clause על אלקנטרה... אין להם גבול. בדיוק. ברור שגם אני רוצה לראות חיזוק לקבוצה, ושגם אני מוטרד מחוסר האמביציה שאנחנו מראים בשנים האחרונות, אבל זה לגמרי נסיון של נאסרי לשפר קצת את המעמד שלו בעיני האוהדים. הרי אם יציעו לו את המשכורת שהוא מבקש הוא יחתום, גם אם נמכור את כל הכוכבים האחרים שלנו ולא נביא אף אחד במקומם.
אם כבר להחזיר אקסים הייתי מחזיר את אלכס מנינגר. גם הוא נמצא ללא חוזה ויכול להיות תוספת טובה למצבת השוערים שלנו בתקווה שאלמוניה סופסוף ייקבל את הבעיטה מארסן וונגר החוצה ולעולם לא נצטרך לראות אותו יותר בקבוצה.
עד כמה שאני אוהב את מאנינגר וזוכר לו חסד נעורים, בשביל מה בדיוק להחזיר אותו? אין דבר מיותר מזה, הוא לא יהיה מעל פביאנסקי או שצ'סני ברוטציה ובשביל שוער שלישי גם מאנונה מספיק. השוער היחיד שצריך להגיע הוא שוער שמיועד להיות מס' 1 הבלתי מעורער שלנו ואם לונגר אין תוכניות כאלה (וסביר להניח שאין לו) אז חבל על הכסף, אנחנו לא צריכים למלא חורים סתם. אגב, שמעתי שגיום וארמוז פנוי. וגם מארט פום.
למה לא? אם אפשר להביא אותו בחינם הוא יכול להוסיף הרבה ניסיון לקבוצה, אז למה לא? את זה מאנונה לא יכול לתרום. ברור שהאופציה המועדפת היא להחתים שוער ראשון ואיכותי להרכב(מה שכנראה לא יקרה כמו שרשמת בעצמך).
ניסיון? עדיף להביא מאמן שוערים חדש ובעל ניסיון שיעזור לטפל בליקויים הכרוניים, זה יעזור יותר. או לתת עוד שנה ליינס להמן כשוער שלישי, לו יש ניסיון משמעותי. אלכס מאנינגר בילה בכ"כ הרבה קבוצות מאז ארסנל ובחלקן הגדול הוא היה על הספסל בדיוק כמו אצלנו, אז מה כבר הערך המוסף שלו? בוא נודה על הדברים, על אף הכישרון שהוא הוכיח בימיו הצעירים בארסנל, הקריירה של מאנינגר לא הייתה ממש מזהירה. פשוט מיותר.