ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Ian Wright Member

את האופציות האלה גם אני מעדיף יותר אבל סביר להניח שגם זה לא יקרה. להמן כנראה בדרך (חזרה) לשאלקה.

2. אבו Member

כמובן שנאסרי מלכלך פה, אבל אם מסתכלים על זה מנקודת מבט אובייקטיבית- אפשר קצת להבין את המהלכים שלו ושל סוכנו. הוא יודע טוב שיש לו את האפשרות לסחוט כמו שצריך את המועדון והוא מנסה לעשות את זה כמה שיותר, יחד עם סוכנו כמובן. אני מאמין שהוא יישאר בסופו של דבר, אבל זה יעלה לנו עוד כמה מזומנים. אם נאסרי הולך? צפו למחליף שייצטרך שנה-שנתיים להתאקלם לליגה,צעיר כמובן,כמו בעצם נאסרי עצמו שהגיע. אני לא אתפלא אם בקרוב גם רובין יישלח את הסוכן שלו לגבי איזו העלאה-אם הוא ייסתכל על זה מנקודת המבט שלו,למה שנאסרי(80 אלף כנראה יקבל) יקבל יותר ממנו(70 אלף)?

ההנהלה וונגר צריכים לשאול את עצמם, למה זאת לא הפעם הראשונה שאנחנו מסתבכים במקרים האלה עם חוזים של שחקנים. אולי פשוט ששחקנים זניחים כמו רוזיצקי, אלמוניה, דנילסון, דיאבי יתחילו לא לקבל 50 אלף ויותר, המצב יישתפר.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאנינגר? וואי, החזרתם אותי אחורה 200 שנה. איזה גדול חשבתי שהוא הולך להיות, ההמשך לא היה מלהיב כמו ההתחלה.

4. Strawberry Fields Member

איך הם מעזים לתת לכם סכום בעל שמונה ספרות עבור שחקן שגנבתם להם מהאקדמיה? שיתביישו!

5. AronB Member

עוד פעם התחלנו עם הגנבנו? כאילו אנשי ארסנל חטפו את הילד התמים ססק פברגאס מברצלונה לאיזלינגטון, נו באמת... "גנבתם". וכן, 35 מיליון פאונד זה עדיין סכום שמראה כמה הם מצפים מארסנל להתגמש איתם בגלל שהם ברצלונה ובגלל הלחץ שהם מפעילים על ססק לעזוב. יש אינפלציה בשוק ההעברות, זה לא סוד וזה לא פוסח על ברצלונה (או על ארסנל). אבל אתה יודע מה? 35 מיליון פאונד זה עוד עניין סובייקטיבי. להציע לנו שחקן בנוסף לסכום הזה ולהוסיף לו Buy-Back Clause זה כבר ביזיון, בחט הם מצפים שניקח את תיאגו, נהפוך אותו לשחקן נהדר ואז הם יקנו אותו ממנו בטענה ששוב גנבנו להם שחקן.

6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

סאנצ'ז מקבל 27 ועוד את קרקיץ'. ססק שווה הרבה יותר.

7. Bensh Member

חמוד, אף אחד לא מזלזל בכם, אפשר להפסיק עם הרגשי נחיתות. בספרד הסעיף הזה מקובל מאוד וכמעט אין מכירה של שחקן צעיר ומבטיח בתחומי הליגה שנחתמת ללא הסעיף הזה, בין אם הוא ממומש ובין אם לא

בקשר לחלק השני של ההודעה - כן. כי כל כך הרבה שחקנים צעירים הפכו אצלכם לשם דבר, בחיאת רבאק...

8. Emile Zelicky Member

יופי שככה זה בספרד, ארסנל זה לא ספרד, שלכם ששם לריאל וברסה יש מונופול על הכל.

בקשר לחלק השני של ההודעה שלך, אני לא יודע אם לענות ברצינות, או שפשוט לתת לך לצאת טמבל לבד.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

היתרונות של סאנצ'ז על ססק: מגוון יותר ומוכשר יותר
    היתרון של ססק על סאנצ'ז: ניסיון ויותר קבלות

ססק שווה הרבה יותר? לא יודע. אני כן יודע שאם היו לי 40 מיליון הייתי מוציא אותם על הצ'יליאני ולא על הספרדי.

10. AronB Member

אתה ראש צוות המו"מ של ברצלונה? לא ממש, אז לפי דעתי זה כן זילזול, כי יצאנו מספיק פראיירים עם חלב ובעיקר עם הנרי. זה שבספרד הסעיף הזה מקובל לא אומר שגם באנגליה הוא מקובל, זה לא ישראל פה, אין בארסה-מאניה. הסעיף הזה מקובל כי ברצלונה וריאל מדריד נהנות למכור שחקנים לקבוצות הקטנות ואז לקנות אותם כמה שיותר מהר, מצטער, ארסנל היא לא חממת גידול, למרות שהיא אכן נראית ככזו.
    החלק השני של המשפט שלך הוא בדיחה עצובה. עזוב, אין לי כוח אפילו להתחיל לפתוח לך דוגמאות, אתה בונקר באדמה.

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

(לא ניכנס שוב לדיון ה"גנבנו\לא גנבנו" כי זה חרוש ונמאס, וגם ליברפול וברצלונה, שהחתימה שישה שחקני נוער מהיריבה העירונית לאחרונה, עושות את אותו הדבר)

מה הקשר לעזאזל בין זה שססק התחנך בברצלונה לבין המחיר שאנחנו צריכים לסכם עם ברצלונה לגביו? להגיד "סכום של שמונה ספרות" זאת פחות או יותר הדמגוגיה הכי גדולה שקיימת, אז לפי ההיגיון שלך צריך להסכים גם להצעה של 10 מליון יורו, הרי אלה שמונה ספרות...

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/11
  12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל חלון העברות אנחנו אוכלים את הלב שלא מגיע רכש משמעותי בתפקידים קריטיים שחייבים עומק וכישרון אצלנו. הקיץ אנחנו לא עסוקים בזה כי מה שמעסיק אותנו זה שחקני מפתח בדרך החוצה.
    קשה לי להאמין, אבל אני מקווה שוונגר מבשל לנו רכישות מאחורי הקלעים. אם לא, המצב שלנו לא ישתפר.
    נוסיף לזה את הקצר של האוהדים עם ההנהלה, אנחנו בתקופה רעה מאוד.
    חצי הכוס המלאה? נשארה לנו עוד שנה אחת רק ל "שבע השנים הרעות", בתקווה שיבואו 7 שנים של פריחה אחר כך.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב בואו נצא מהסרט של להאשים את ונגר גם בעניין החוזה של נאסרי. ונגר וגאזידיס חידשו לחצי סגל את החוזים והתגאו בזה בטירוף (שזה די עצוב כי זה לא דבר שצריך להתגאות בו אלא משהו אלמנטרי), ברור שאם נאסרי היה בעניין, החוזה שלו היה נחתם. מבחינתי הכל היה כשר עד המשפט ההוא באותו ראיון על יונייטד. חוצפן.

אגב בטוויטר שלו הוא פירסם לא להקשיב למה שהעיתונים כותבים ושהוא יעדכן אותנו כבר מה קורה. לדעתי עוד מעט הוא יחתום על החוזה ואנחנו נשמע הרבה חרטוטי מוח על כמה שארסנל זה הבית שלו וכו'. בכל מקרה אנחנו כרגע צריכים אותו, אין לנו ברירה.

14. AW forever Member

אני גם חושב שהוא בקרוב יחתום על חוזה ולכן לא יצאתי פה בכל מיני הצהרות מתלהמות בנוגע לסיפור הזה. הכדורגל ראה דברים הרבה הרבה יותר גרועים משחקן שמשהה קצת את החתימה על החוזה החדש.
    אחרי הכל אסור לשכוח שעבור השחקן, ועוד יותר עבור הסוכן שלו- מדובר בביזנס, במקום עבודה. לגיטימי לפעול לשפר את תנאי ההעסקה שלך, וגם קצת לתת את ההרגשה שיש עוד אופציות. זה כמובן חייב להיעשות במידה ובטאקט. כל הראיונות האלה מסריחים מקומבינה תפורה של סוכן ועיתונאי.
    שונא את הקיץ, שיגמר כבר.

15. Strawberry Fields Member

זה קשור כי אם לא הייתם גונבים אז הם לא היו במצב הזה היום. זה לא כאילו שהם מכרו אותו לכם ועכשיו ומצטערים על הטעות, לא הייתה להם אופציה לשמור עליו. אני די בטוח שהיית מגיב אחרת לו המצב היה לגמרי הפוך.

לגבי הסכום עצמו, אף אחד לא אמר שאתם צריכים לקבל 10 מ' יורו אלא שההצעה של 28 מ' פאונד + שחקן בשווי 7 מ' פאונד (נעזוב לרגע את הסעיף בצד) זאת הצעה הוגנת. לא בא לארסנל על השחקן? אולי אפשר למצוא דרך להשיג את הכסף במקום השחקן, כלומר 35 מ' פאונד. צ'אבי אלונסו עבר למדריד (בגיל מבוגר יותר מססק ב-3 וחצי שנים) תמורת 26 מ' פאונד. אלונסו היה בורג לא פחות חשוב בליברפול מססק בארסנל והרבה יותר חשוב בנב' ספרד. אני חושב שההצעה של ברצלונה מבחינת ערך היא הוגנת לחלוטין.