ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Emile Zelicky Member

זה לא משנה, זה שהשחקן היה שלהם, לא אומר שצריך לעשות להם הנחות, גם ככה יש להם הנחה על זה שססק רוצה לעבור אליהם.
    זכותנו להוציא את המקסימום, השחקן תחת חוזה אצלנו, ובקשר לשווי שלו, לדעתי פחות מ40 מיליון ליש''ט, לא צריך להיכנס למו''מ בכלל.
    ססק אחד הקשרים הטובים באירופה, יכולת מסירה הכי טובה באנגליה, אולי אפילו באירופה, יודע לבעוט מרחוק, שחקן סופר יצירתי.

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם אבא של ססק היה שם קונדום לפני 24 שנה אז לא היינו במצב הזה, אני שוב שואל, מה הקשר? מה, אנחנו צריכים לתת לברצלונה הנחה כי הוא גדל אצלם והם לא יכלו להחזיק בו?

ואני דווקא לא רואה שום דבר חצוף בהצעה של ברצלונה. הגישו הצעה, אני מצפה מההנהלה לדחות אותה, ולהבהיר להם שפחות מ-40 מליון פאונד אין מה להתחיל לדבר בכלל. החוצפה האמיתית שלהם היא למשל בקיץ האחרון כשהם הוציאו הודעה שמביעה אכזבה על כך שלא הסכמנו להצעה שלהם... אבל זאת ההתנהגות שלהם, מה לעשות.

אז כאן אנחנו לא נסכים וכנראה שאף אחד בדיון הזה לא יסכים איתך. שחקן כמו ססק לדעתי שווה הרבה יותר מצ'אבי אלונסו (ויש לי הרבה הערכה לצ'אבי אלונסו), שבזמנו נתן סה"כ עונה אחת מצוינת בליברפול, ססק הוא מנהל משחק וגאון כדורגל ברמה שרק בודדים כיום בעולם עומדים בה, ובהתחשב במה שהולך בשוק היום, ההצעה הזאת עלובה. 28 מליון פאונד + שחקן שאלוהים יודע מי החליט שהוא שווה 7 מליון פאונד, כשהסיבה היחידה שאנחנו נמכור את ססק היא כדי דווקא להשיג הרבה מזומנים, זה הצעה שבחיים לא נסכים לה, וגם 35 מליון פאונד זה נמוך. החל מ-40 אפשר להתחיל לדבר.

3. Strawberry Fields Member

:aaarofl:

טוב, כאן נגמר הדיון.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עוד פברגאס תחת חוזה ולא ביקש ללכת, אני לא רואה סיבה שארסנל תתקפל, היא צריכה להמשיך לדרוש 40 מ' פאונד, נשמע לי לגיטימי לחלוטין. אני בכלל הייתי אומר שהוא לא למכירה ופה סוגר את הסיפור.
    הבעייה שלה תהיה כשהוא יחליט שהוא רוצה ללכת ויצהיר על כך פומבית, אז זה יהיה עניין של זמן עד שיילך והמחיר עלול לרדת כששני הצדדים ירצו שהעסקה תושלם. ואנחנו הרי יודעים שפברגאס ירצה מתישהוא לחזור לברצלונה, אז הבעייה הזאת תגיע...מתישהוא. כנראה כשצ'אבי יהיה כבר לקראת פרישה וברצלונה תגיד לססק שהוא היורש שלו ויכול להגיע ולקבל את המקום שלו בהרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/11
  5. Bobby Pires Member

איך בעולם שבו קארול שווה 35 מיליון פאונד אתה חושב שהצעה של 28 מיליון פאונד + שחקן היא שווה לערך של ססק?!

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם תיקח את קנה המידה של קארול=35 לכל ההעברות בעתיד, מעט מאוד מהן יראו לך הגיוניות.

7. Mellow29 Kopite

זה נכון, ומצד שני בליגה שבה ליברפול, סיטי וצ'לסי קונות שחקנים במחירים מופקעים מקבוצות פרמייר-ליג אחרות באנגליה או ביבשת (פור גאד סייק, ג'ורדן הנדרסון בכמעט 20 מיליון פאונד) - אני לא חושב שכדאי לארסנל להתפשר על מחיר "נורמלי". סוג של "אם כולם מקבלים מחיר מופקע, למה אנחנו לא?". לא יודע איך זה יעבוד עבורם, אבל באמת פחות מ40 מיליון פאונד על ססק זה לא רציני.
    ה-BUY BACK CLAUSE זה בדיחה...

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד מתי נשמע את השורה הזאת "איך בעולם שבו קארול שווה 35 מ'..." הוא לא, הוא שווה חצי במקרה הטוב ביותר, יש כ"כ הרבה פאקטורים שהשפיעו על המחיר שלו בצורה משמעותית שלא יהיו קיימים במקרה של פברגאס, שזה שטות להשתמש בזה כקנה מידה, אלא אם אתה באמת מאמין ששחקנים נמכרים בסכומים שהם שווים.

לגבי ההצעה של ארסנל אני מבין לגמרי את אוהדי ארסנל, הצעה לגיטימית (לא כזאת שארסנל צריכה אי פעם להסכים לה אבל לגיטימית) עד החלק שבו יש על אלקנטרה סעיף buy back. מה זה אומר בדיוק לארסנל? "קחו את השחקן, תהנו ממנו קצת, אם הוא יתפתח לשחקן מצוין ניקח אותו חזרה"? זה זלזול במועדון, כאילו שמדובר באיזה חממת גידול לשחקני ברצלונה.

9. Bensh Member

למה לבד? בבקשה ממך, תעזור לי לצאת טמבל - ספר לי, איזה שחקני נוער של ארסנל שידרגו את עצמם לאחרונה לרמת וורלד קלאס, לבד מפברגאס?

10. Ian Wright Member

Strawberry Fields, מספיק עם ההצטדקות. אפשר לחשוב שאם דניאל פאצ'קו היה הופך אצלכם לסופרסטאר בקנה מידה של ססק פברגאס אז הייתם מוכרים אותו בזול לברצלונה רק כי הוא גדל בברצלונה(ש"גנבה" אותו ממלאגה).

אתם מביאים צעירים מבחוץ בדיוק כמו שאנחנו מביאים צעירים מבחוץ. כל העולם עושה את זה.

עם החלק הראשון אני מסכים. עם החלק השני אני לא מסכים. לא הבנתי מה היה הצחוק הגדול?

11. Bobby Pires Member

ברור לי שקארול לא שווה 35 מ', זאת הייתה דוגמא להראות עד כמה המחירים מופקעים.
    פיל ג'ונס ב16 מ', הנדרסון ב20 מ'... על מה ולמה? אם אלו המחירים על שחקנים שלא עשו עוד חצי ממה שססק עשה (מצחיק להגיד את זה על שחקן בן 24 שבקושי יש לו תואר קבוצתי...), לא הגיוני שנדרוש לפחות 40 מ'?

12. skyday20 Member

כן זה נראה סביר, הוא אחד הסטארים של הכדורגל באירופה.
    ובמידה שזה הופך להיות מעצבן עבורו להשאר בקבוצה אז צריך להבין שזה הדבר הכי חשוב שהוא ישחק איפשהוא רוצה, כי אחרת פשוט מרגישים את זה וזה לא עושה טוב לקבוצה.

13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגיוני מאוד. הייתי גם דורש יותר. ססק אחד מהקשרים הטובים באירופה בקלות ויש לו עוד הרבה מאוד שנים בחוזה.
    הנקודה שלי הייתה פשוט שאי אפשר להשתמש בקארול כקנה מידה. ובעצם כמו שאמרת בעצמך, אי אפשר להשתמש בשוק הבריטי בכלל כקנה מידה, זה משהו שכבר ברור לגמרי, באירופה יש הרבה יותר ערך לכסף. אבל זה למקום אחר...

14. Emile Zelicky Member

בהודעה הקודמת שלך רשמת, בכללי "איזה שחקנים התפתחו אצלכם לשם דבר?"
    בהודעה הזאת הוספת, לאחרונה ומהנוער, יש הבדל.
    אבל גם לאחרונה ובנוער התפתחו אצלנו לא מעט שחקנים מצויינים.
    לדוגמא גאל קלישי, אלכסנדר סונג, מת'יו פלאמיני, זה מה שעולה לי לראש כרגע.

15. skyday20 Member

יש גם עוד רשימה ארוכה של שחקני פריימיר ליג מוכבדים ללא ספק. שפשוט עזבו את הקבוצה בגיל 18/19 ולכן לא ממש מזוהים איתנו למרות שהם גדלו בארסנל.