ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הרשימה שהבאת היו שחקנים שהגיעו עם החתמתם במטרה לשחק בבוגרת\ברזרבס. אני כמעט בטוח שלאף אחד מהם אין הופעות בקבוצת הנוער.

קלישי הגיע בגיל 18 מהליגה הצרפתית השנייה אני חושב, סונג הגיע בגיל 18 וחצי מבאסטיה, פלאמיני הגיע בגיל 20 ממארסי.

2. Bensh Member

ציטוט מדויק: "כי כל כך הרבה שחקנים צעירים הפכו אצלכם לשם דבר"

גאל קלישי, אלכס סונג ופלאמיני - אני די בטוח שאמרתי וורלד קלאס. יכלת לפחות להביא שחקנים שלא הגיעו למצב שהאוהדים שלהם צוחקים עליהם, זה היה מעליב אותי הרבה פחות. לגבי פלאמיני, מדובר בשחקן של עונה אחת, שהתרחשה לפני בערך 5 שנים. לפניה, וממנה והלאה, הוא כלום ושום דבר. גם לאולגר הייתה עונה טובה איזה פעם...

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווילשייר בדרך הבטוחה לשם. ולמה להוציא את פברגאס מהמשוואה? עם כל הסיפורים והאגדות על לה מאסיה, למישהו באמת יש ספק שהקרדיט על ההתפתחות של פברגאס לשחקן שהוא היום מגיע לארסנל?

אתה כל הזמן משנה את מה שאתה אומר, בהתחלה זה היה 'שם דבר', עכשיו זה 'וורלד קלאס'. אם נצמד לשאלה המקורית שלך, מספיק שחקנים צעירים הפכו בארסנל לשם דבר.

4. Blaugrana Blood Member

נכון שבשוק ששחקנים כמו קארול, בנט ואשלי יאנג שווים 20-35 מיליון פאונד אז פברגאס אמור להיות שווה כפול. אבל לפעמים יש גם צד שני למטבע, אם רכשנו את אפלאיי ב3 מיליון, ואת מסצ'ראנו ב20 (דרש לעזוב ויש סיכוי סביר שזה יקרה גם עם ססק) למה שנציע על פברגאס יותר מ30?

מהזווית של ארסנל כמובן שהייתי דוחה את ההצעה, במיוחד את עניין טיאגו - אתם לא צריכים עוד פרוספקט צעיר בעמדה שיש לכם בה כבר שניים מוכשרים כאלה, ועוד בריטים. למרות שאני משוכנע שמבחינת כשרון ופוטנציאל הוא עולה על שניהם, מבלי לזלזל.
    בכללי אני חושב שכל הסאגה הזאת תלוייה בעיקר בססק עצמו, אם הוא ידרוש לעזוב בכל מחיר אז אני מאמין שארסנל לא תרצה להחזיק אותו בכח ותתפשר סביב ה30-35 מיליון. אם זה לא יקרה והוא לא ינהג כמו מסצ'ארנו בזמנו, אני לא רואה את ארסנל מסכימה לפחות מ45-50 מיליון ואני גם לא חושב שבארסה תציע משהו קרוב לזה...

Bensche, גם לנו היו שנים אפורות בלי תארים, כשה"לה מאסיה" המיתולוגית שפתאום כל ישראלי מכיר לא הוציאה שחקנים לקבוצה הבכירה ובטח לא וורלד קלאס. תקן אותי אם אני טועה אבל בשנים בין הדור של פויול/צ'אבי ועד לאינייסטה לא זכור לי שחקן בית שעלה והשאיר חותם ממשי. הסתמכנו בעיקר על רכש הולנדי ודרום אמריקאי שרובם היו בלוף אחד גדול. שחקנים שכן עלו כמו אולגר וגאברי התאימו במקרה הטוב לליגה הסקוטית.

עריכה: עכשיו נזכרתי שואלדס עלה בתקופה הזאת, אבל ביחס לשוערים שלנו מאז זוביזארטה...גם אריאל הרוש היה תופס מקום בהרכב בזמנו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/11
  5. ArsenalFan Member

למה שתציעו יותר מ-30? כי אם אתם רוצים את השחקן, אז כדאי שתעשו את זה. ההעברות של אוברמארס, פטי, ואן ברונקהורסט, חלב והנרי שהתבצעו בקלות ובהצלחה לעומת הסאגה המכוערת שיצרתם בקיץ שעבר, אמורות ללמד אתכם איך הדברים צריכים להתנהל.
    אם העניין היה תלוי בפברגאס, הוא היה עוזב כבר בשנה שעברה, אולי אפילו לפני. הרצון שלו ברור ולא מוסתר. הוכחנו בצורה די מספקת בעונה שעברה שאין מצב לעסקאות שלא נראות לנו, בזמן שלנו יש את כל הקלפים ביד. העניין תלוי אך ורק במועדונים - האם ברצלונה מסוגלת להוציא מידיה הצעה שבעיני ארסנל היא ראויה והולמת את הערך של השחקן ושהיא לכל הפחות בסיס למו"מ. וזה לא קשור רק למחירים שליברפול משלמת במסגרת התוכנית של קני דלגליש לשיקום צפון מזרח אנגליה (אולי בגלל הקרבה לסקוטלנד), זה קשור לפברגאס לפני הכל - היכולות שלו, התרומה העתידית, אורך החוזה שלו (עד 2015... פקטור משמעותי. זה שהבאתם את אפלאיי ב-3 מיליון יורו או כמה שזה לא יהיה, זה בגלל שהוא היה לקראת תום החוזה שלו בפ.ס.וו). בכל מקרה, את ה-Buy back clause הם מוזמנים לדחוף למקום שממנו הם בטוחים שהשמש זורחת.

משעשע, בהתחשב בכך שהוא עמד מול מצלמת טלוויזיה ואמר את הדברים האלה על כך שהוא עשוי לא לחתום על חוזה חדש, ועל העניין במנ' יונייטד. על אילו עיתונים הוא מדבר? הוא וסוכנו יצרו את כל הסיטואציה הזו, לא התקשורת.

את זה, אגב, ראיתם?

@Nanas08 Samir Nasri Official
    @immildlyracist listen come in front of me tell me what u tweet i will show who is th c***

קלאס.

6. Blaugrana Blood Member

מה אתה רוצה להגיד לי בדיוק? אני מסכים איתך שמבחינת ארסנל על פחות מ45 אין על מה לדבר בכלל ועניין טיאגו לא רלוונטי...בארסה לא תציע את הסכום שארסנל תרצה. וזה תלוי בססק כי אם הוא יפתח למשל בשביתה איטלקית נוסח מסצ'ארנו (אקט מגעיל לשעצמו) אז גם אתה תשמח להפטר ממנו תמורת 30 מיליון. אפילו בשביל הקבוצה "השחצנית, המתנשאת והמגעילה" שכל שחקן שלכם בעשור האחרון מוכן להוריד את סרט הקפטן בשביל לעבור אליה - מספיק שחצני ומתנשא בשבילך?

7. Bensh Member

נגמרו הטיעונים הטובים בעולם שמצאת לנכון להיטפל להבדל האקוטי שבין שם דבר לוורלד קלאס? המשמעות זהה, ובקשר לפברגאס - כן, אני רואה מקום לתהות - איך זה שפברגאס הוא השחקן היחיד שונגר אשכרה "פיתח", אם הוא כזה אשף בתחום? אולי פברגאס כל כך מוכשר שזה היה קורה גם בכל קבוצה אחרת?

אני חוזר - איזה שחקנים? מי הם? למה אף אחד לא שומע עליהם? "שחקני פרמייר ליג לגיטמיים"? הכוונה לכל מיני גלמים כמו ג'רמיין פנאנט? זאת התרומה הגדולה של ונגר למחלקת הנוער האגדית של ארסנל?

אני לא מבין למה זה עומד בסתירה למה שאמרתי על ארסנל... לא טענתי לרגע שהמשתלה מוציאה כבר 50 שנה לפחות 5 שחקני הרכב בכל קיץ

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/6/11
  8. Blaugrana Blood Member

זה לא עומד בסתירה, רק תזכורת לזה שלא תמיד אנחנו על גג העולם כמו היום מבחינת תוצרת בית.
    היו שנים שהמחלקת נוער שלהם הייתה עדיפה על שלנו, ולמיסייה ונגר היה חלק משמעותי בזה. למרות שבשנים האחרונות נראה שהוא גמר את הסוס...

9. ArsenalFan Member

הייתי אומר שאם ונגר אחראי לפיתוח מרשים של קריירות של שחקנים גדולים כמו תיירי הנרי, פטריק ויירה (גם אם הוא לא הגיע בגיל נוער) וקשלי, To name a few - כנראה שלמוניטין שלו בכל זאת יש איזשהו בסיס, שלא מתמצה רק בפברגאס, והוא אפילו לא התחיל רק כשהוא הגיע לארסנל. העולם לא התחיל להתקיים ביום שבו ברצלונה העלתה לקבוצה הבוגרת את מסי.

אם ברצלונה לא תציע את הסכום שארסנל תרצה, אז למה שתהיה עסקה? העובדה שברצלונה רואה בפברגאס כטריטוריה מסומנת שלה מכורח איזו זכות טבעית, עדיין לא אומרת שזה חייב להתבצע. אם כבר, במקום פברגאס, הייתי נעלב קצת מההערכה הדי נמוכה של ברצלונה אליו... עבור זלטאן הם לא היססו להציע את החלוץ הכי טוב שלהם בעשור הקודם בתוספת 40 מיליון יורו.

מה שאני רוצה להגיד זה שהשטיקים הפומביים, ההודעות מטעם בביטאונים הקטלוניים, כל המרדף החולני - זה לא יעבוד בלי לשים את הכסף על השולחן. הלקח הזה היה צריך להילמד בקיץ הקודם, בוא נראה אם הוא הופנם. בינתיים לא נראה שכך.
    לא כל כדורגלן נגרר לשביתות איטלקיות, זה מעשה קיצוני שאופייני לילדים מפונקים סטייל אנלקה. רובם הרבה יותר אינטיליגנטיים מזה. אני רוצה להאמין שססק פברגאס לא יעשה דברים בסגנון הזה (אפילו בקשת העברה רשמית הוא לא הניח עד היום. מן הסתם זה יעלה לו כסף, ארסנל משתמשת לא מעט ב-Loyalty Bonuses בעיקר בחוזים יקרים). עזוב את האוהדים ואת המועדון, לעשות דבר כזה לונגר עצמו אחרי שנים שהוא דיבר עליו במונחים של אבא ומורה דרך... נדמה לי שגם הוא מבין שזה יצייר אותו בצורה מזעזעת. הוא צריך להיות נואש ברמות קיומיות, ולמרות שאין ספק שהוא רוצה ללכת לברצלונה, אני לא חושב שזה המצב.

10. Rudess Member

אלג'יראי חמום מח או לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Bensh Member

האמת היא, שהעולם כן התחיל להתקיים ביום שמסי עלה לבוגרים. למעשה, הבנתי שבכלל שוקלים לשנות את המועד של חג המולד כדי שיחפוף לתאריך הלידה של מסי. אבל למה לענות ברצינות על הערות טיפשיות כאלה, שכל כך ברור לעין שהן כאן רק בגלל ש, טוב, אין לך תשובה אמיתית לשאלה שלי

12. AW forever Member

Bensch, מה אתה רוצה מחיינו?
    אם אתה רוצה להתדיין על האם פאברגס יעזוב או לא ובכמה כסף סבבה, אבל נראה שעיקר המטרה שלך זה לעצבן בשאלות תם שמעידות או על בורות או על נודניקיות.
    אתה יכול לקבוע פרמטרים שרירותיים של מה זה נקרא "לגדל" שחקן מהיום עד מחר, ארסן ונגר הרוויח את המוניטין שלו בתחום בזכות ולא בחסד ולא בכדי יש לא מעט שחקנים מהטופ העולמי שחייבים לו את הקריירה שלהם, מימי מונאקו וכל ימיו בארסנל. הניסיון שלך לערער על זה כאילו יש איזה קונספירציה או דעה רווחת מוטעית לגמריי בנושא הזה מעיד רק עלייך.

13. ArsenalFan Member

אין לי תשובה לשאלה שלך? דווקא נדמה לי שהחלק שציטטת בעצמך (!) עונה בצורה די תמציתית וקולעת למה ששאלת ולקביעה חסרת המושג שלך, לפיה היחיד שונגר יכול להתפאר בפיתוח הקריירה שלו הוא פברגאס. אבל אתה בוחר להתעכב על הערות "טיפשיות" במקום להכיר בכך שדווקא ענו לך לעניין ומעביר את הדיון לפסים לא רלוונטיים. ונגר פיתח וקידם שחקנים לרמת וורלד קלאס הרבה לפני פברגאס ואפילו לפני שהוא הגיע לארסנל. למה לענות ברצינות? אולי כי אתה לא מסוגל.
    יאללה, קישטא לדיוני הליקוק העצמי שלכם בפורום הספרדי.

בינתיים בעקבות החתימה של פיל ג'ונס בליברפול, ונגר מאבד את אחד השחקנים שהיה ידוע שהוא עוקב אחריהם באופן מיוחד ואפילו הגיש עליו הצעה (שכמובן בלקבורן דחתה) - בגלל חוסר נכונות לשלם את המחיר הנדרש, בגלל הסחבת האופיינית או בקיצור - בגלל הפגנת חוסר אמביציה בפעם המי יודע כמה. אחר כך מתפלאים שאנחנו גומרים עם קוסיילני.

עריכה:
    מזל שארסנל "מרככת את המכה" עם מה שידענו כבר ממרץ בערך:
    http://www.arsenal.com/news/reserves-news/...n-joins-arsenal
    שיהיה לו בהצלחה, אבל זה רק ממחיש את מה שאני אמרתי בפסקה הקודמת.

14. Mellow29 Kopite

ג'ונס לא חתם בליברפול וכנראה שעד שיגמר ה-U21 לא תהיה התקדמות בגזרה איתו, מה שכן קראתי בסקיי זה שליברפול וארסנל נלחמות גם על ג'ונס וגם על סקוט דאן. מאחר וקשה לי לראות את אחת הקבוצות קונה את שניהם, אני מניח שנצטרך להתחלק בהם...

http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_6969855,00.html

באותו מקור מדווח כי ברדיו קטלוניה דיווחו כי ברצלונה וארסנל סיכמו לגבי העברתו של פברגאס. לא יודע עד כמה הרדיו הזה אמין ועד כמה הם מנסים ללחוץ על ססק...
    Speculation: Potentially huge news coming out of Spain, where Catalunya Radio is reporting that Barcelona have reached a preliminary agreement to sign Cesc Fabregas from Arsenal

15. Ljungberg 8 Member

touchhttp://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6970277,00.html

ויותר מעניין:

אני לא אוהב את ההתבטאויות האחרונות של שחקנים שלנו לגבי שמות שצריך להחתים ובטח שלא את זה שוולקוט פתאום נהיה לי חלוץ, מהירות זה הדבר היחיד שיש לו- שיישאר בקו.