ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Trex Member

2. lakb24 Member

אני באמת שלא מבין מה אתם רוצים מג'רביניו,הוא נתן עונה נהדרת בליל והיה אחד השחקנים הכי טובים בקבוצה אם לא ה..
    הוא שחקן ששווה יותר מ10 מיליון פאונד,אין בכלל ספק,אבל בהתחשב בעובדה שנגמר לו החוזה שנה הבאה המחיר נראה לי די סביר.
    החתמה ראשונה,ככל הנראה,והחתמה מצוינת,צריך רק את קייהיל ו/או סמבה ועוד קשר קדמי/ווינגר כמו שצריך...

3. ARSI Member

אין לי בעיה עם ג'רביניו ככדורגלן, אבל בקבוצה ששואפת לאליפות בפריימירליג הייתי רוצה לראות שחקן עם ניסיון בטופ האירופי ולא בליגה הצרפתית הבינונית פלוס. יכול להיות שהוא מראדונה הבא, אבל איך אתה יכול להיות משוכנע או קרוב לכך, שהוא ייתן לך 10-15 שערי ליגה?
    אנחנו חייבים איזון. בקבוצה יש המון ילדודס וחלקם גם לא ברמה הנדרשת. אין כמעט שחקנים בני 28-30 שיכולים לתרום ניסיון מנטאלי ומקצועי פיזית על הדשא. אין את האחד שירים וינער את החבר'ה במצבים קשים, כמו לדוגמא שטוני אדאמס הגדול עשה בזמנו. ווילשיר יכול להיות כזה, אבל אי אפשר להפיל על ילד בן 18 עם שנה וחצי-שנתיים בפריימירליג כזה תיק.

4. The_Arsenal Member

http://www.talksport.co.uk/sports-news/foo...ar-donetsk-star

הסוכן של דגלאס קוסטה טוען שאנחנו מעוניינים בו. אני לא כ"כ מכיר את השחקן למען האמת, אבל רודס בטח יוכל לשפוך לנו אור עליו. הציטוט המובחר שאני לוקח מהכתבה:

Bottega said: "The Gunners have offered the club Denilson in exchange for Douglas but Shakhtar said no. They are not interested in Denilson and would want only money."

כנראה שלא רק בפורום הזה יודעים שדנילסון פח אשפה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/11
  5. Ian Wright Member

אני לא יודע על מה התלונות. אם ג'רביניו מגיע במקומו של ניקלאס בנדטנר אז לדעתי מדובר בהחתמה מבורכת מצידו של ארסן וונגר.

6. The_Arsenal Member

בכל מקרה לדעתי מדובר בהחתמה מבורכת, מכיוון שעם הדלות של הסגל שלנו ג'רביניו הפך להיות אוטומטית החלוץ השני בהיררכיה אחרי ואן-פרסי, כשמקום 3 הרחק מאחוריו. אפשר להתלונן על כך שלא הובא שחקן יותר טוב, אבל לדעתי האלטרנטיבה מבחינת ונגר לא הייתה חלוץ טוב יותר, אלא תחליף מפגר כמו קרלוס ולה או השד יודע מה. אם זה ג'רביניו או כלום, כמובן שעדיף את ג'ביניו שהוא שחקן לא רע בכלל.

7. Ian Wright Member

אני לא חושב שג'רביניו בא להתמודד על עמדת החלוץ ואני לא חושב שהוא יישחק חלוץ מרכזי אצלנו אלא אם כן יווצר מצב שגם רובין ואן פרסי יהיה פצוע וגם מרואן צ'מאח יהיה פצוע(במקרה שלא מגיעים חלוצים נוספים לסגל וניקלאס בנדטנר אכן בדרך החוצה). ג'רביניו אם קלטתי נכון את השחקן הוא ווינגר ימני, סוג של "חלוץ צד" שיוסיף מהירות ויצירתיות למשחק שלנו אבל כמו הרבה שחקנים שארסן וונגר רכש ויש לנו בסגל, קבלת ההחלטות שלו בחלק האחרון של המגרש לוקה בחסר והוא מחמיצן לא קטן. ככה אני הבנתי לפחות ממה שקראתי עליו בפורומים שונים אבל אני מכיר אותו רק מהמשחקים במדי נבחרת חוף השנהב ולא מהמשחקים שלו בליל במהלך העונה האחרונה ואני חייב להגיד שהתרשמתי ממנו לטובה.

בכל מקרה, כל עוד זה לא פוסל עזיבה של סאמיר נאסרי או אנדריי ארשאבין אני מרוצה מאוד.

8. JohnTerry26 Member

איאן רייט, קלטת נכון, הוא לא חלוץ מרכזי, הוא ווינגר ימני שיכול גם לשחק בשמאל.

אבל זה לא יותר מדי שחקנים לאגפים שלכם? נאסרי, ארשבין, וולקוט וז'ירביניו. אני מניח שמישהו יעזוב לא?

9. xavi6 Member

10. Ian Wright Member

אני מקווה שאף אחד לא יעזוב. אם הגענו למצב שניקלאס בנדטנר נאלץ לשחק באגף(ארסן וונגר אשכרה טען שהוא "ווינגר" מבחינתו) אז כנראה שזה לא מספיק. מעבר לכך, אם אכן אף אחד לא יעזוב אז זה נותן אלטרנטיבות הרבה יותר ראויות עבור ארסן וונגר על הספסל וכאמור, הספסל שלנו היה חלש מאוד העונה ולא היה לנו שום שחקן על הספסל שמסוגל לעלות ממנו ולשנות לנו את המשחק מבחינה חיובית(אם נוציא כמה רגעים מעטים שאנדריי ארשאבין החליט להראות ניצוצות). תראה את מנצ'סטר יונייטד, היה להם שניים מהקיצונים הטובים בליגה(נאני ואנטוניו ולנסיה) ועכשיו הם מוסיפים כנראה קיצוני נוסף ברמה מאוד גבוהה(אשלי יאנג) לסגל. כמו מנצ'סטר יונייטד ושאר הקבוצות הגדולות אנחנו מתחרים על כל המפעלים(גם אם זה בכאילו) והשחקנים שלנו נוטים להיפצע לא מעט לאורך העונה. ג'רביניו יהיה תוספת טובה מאוד עבור הסגל וגם היה לי מאוד חסר מהירות בחלק ההתקפי של הקבוצה במהלך העונה. חוץ מתיאו וולקוט אין לנו שום שחקן מהיר בחלק ההתקפי בקבוצה. נאסרי וארשאבין הם לא שחקנים מהירים והם בעיקר נוטים גם להתמזמז עם הכדור ולבוא לאמצע.

11. Muurad Member

הם כבר מתחילים להעמיס את הנגלה הבאה מברזיל והגיוני מאוד שישוחררו שחקנים, בעיקר וויליאן שנראה כמעט בטוח בחוץ, אבל גם שאר החברים(לואיז אדריאנו, דוגלאס קוסטה, ג'דסון, פרננדיניו) יוכלו לעזוב.

דוגלאס קוסטה באמת כישרון ברמה הכי גבוהה שיש, פוטנציאל פשוט אדיר - אבל ממה שהבנתי הוא עדיין לא שם מבחינת הראש.. תחילת השנה הוא פתח בהרכב במשחקים שראיתי וניסיתי לעקוב והיה פשוט פנטסטי - ואז פתאום הוא התחיל לאבד את המקום שלו בהרכב לאלכס טיישרה(עוד כישרון גדול שאמור להיות אחד המנהיגים החדשים שם) וממש לא הצליח למצוא את עצמו..

כמו שאמרתי בעיקר וויליאן נראה בדרך הבטוחה החוצה בקיץ(ואגב ראיתי בהרבה מקומות שדווקא מקשרים אותו אליכם), כשהם סיכמו כבר עם מסאנטוס שלי את הקנייה של אלן פטריק שיושב בול על העמדה של וויליאן - והם גם קנו את החלוץ של קורינתיאנס דנטיניו, וכאמור אותו אלכס טיישרה שישב תחילה על הספסל אבל לאט לאט פילס לעצמו מקום בהרכב.

12. Gnus Avenue Member

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premie...ill-christopher

אחח מה הייתי נותן בשביל לראות דבר כזה בהגנה שלנו. שני חיות, יכולים להשלים אחד את השני באופן מעולה. הלוואי הלוואי הלוואי.

http://www.espn.co.uk/football/sport/story...html?CMP=OTC-RS

מאז היום שהוא נחת בטוטנהאם אמרתי שהוא תפור עלינו. אם הוא מגיע לארסנל, אני יהיה מאוד מאושר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/6/11
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעקבות השיחרורים של וויירה ופירס מקבוצתיהם בשנה שעברה, עלתה לי מחשבה ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליה.
    אם אני ונגר אני חושב לתת להם עונת פרישה בקבוצה. לא, לא בשביל הקטע המקצועי וגם הייתי מבהיר להם את זה מבחינת שכר ותיאום ציפיות. אלה בשביל הערך הנוסף. עונת פרישה שבסיומה הם יכנסו למערכת, עונה שבה הם יתרמו קצת מהניסיון שלהם, יוסיפו לארסנל קצת מהאופי של פעם. בסופו של דבר קבוצת כדורגל זה לא רק 90 הדקות במגרש אלא גם הרבה מסביב. לא יודע, לדעתי להתאמן עונה שלמה עם ויירה ופירס ולקבל מהם עצות והדרכה יכול רק לתרום לשחקנים החלשים מנטלית של ארסנל. לדעתי גם פירס וויירה היו קופצים על הצעה כזאת...

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני הרצון של ארסנל, השאלה האם ויירה ופירס השלימו עם זה שהימים שלהם כשחקנים הסתיימו, אולי הם עוד יכולים להרוויח חוזה אחרון, במקרה הגרוע בקטאר או משהו בסגנון.

15. KirkH Member

צריך להיות לזה גם ערך מקצועי נטו מעבר לערך הסנטימנטלי כי בשורה התחתונה זה עוד שני מקומות בסגל וזה עוד משאבים שאפשר היה להפנות למקום אחר.

את ויירה הייתי לוקח לעוד סיבוב במקום ונגר. הוא לא יכול להחזיק עונה אפילו כשחקן ספסל מן המניין - אבל בשביל 10 הופעות פה ושם בגביעים ובזמנים הקשים הוא בטוח לא נופל מאף קשר אחורי בסגל של פראנסנל היום.

רוברט פירס שחקן גמור ואי אפשר לשחק בתפקיד שלו בהליכה. אולי בתור מאמן.