מסכים איתך שאם יש מגבלות ויירה קודם לפירס שהשיא מאחוריו. עם זאת, לאור העובדה קשה לי לראות את ארסנל לא עומדים בחוקים החדשים לאור איך שהסגל שלהם בנוי.
וואו איזה משחקים עוד מצפים לנו. אז לפי ההגרלה אנחנו פותחים עונה בניוקאסל מיד לאחר מכן יש לנו משחק מול ליברפול בבית ויונייטד בחוץ. הדרבי נגד הפרגיות יוצא ב1 באוקטובר ובאותו חודש בדיוק יש לנו גם משחק עם צ'לסי ב29 באוקטובר ואת העונה אנחנו מסיימים בברומיץ' (מי יתן והמשחק הזה אשכרה יכריע משהו שקשור אלינו ולא, לא הבטחת המקום באלופות)
שחקן ברזילאי צעיר ומוכשר מאד, רגל שמאל מצוינת,זריז מאד ברגליים, קשר התקפי שיכול לשחק גם כווינגר בשני הצדדים. הגיע באמצע העונה הקודמת לשחטאר ולא הרשים בהתחלה (עשה את הבכורה בהפסד לפולהאם 2:1 בקרייבן קוטג'), אבל עם הזמן השתלב והבקיע לא מעט שערים והעונה הזאת הרשים יותר.
לוח המשחקים לעונת 11\12 פורסם. פתיחה סופר קשה באוגוסט. - ניוקאסל בחוץ - ליברפול בבית - מנצ'סטר יונייטד בחוץ טוטנהאם בחוץ כבר בראשון לאוקטובר. למלא : http://www.arsenal.com/news/news-archive/p...-2011/12-season
http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/...gland-defender/? השמועות על קהייל ועל לארסון מתחזקות. אני מאוד מקווה שונגר יביא לנו גם את קהיל וגם את סמבה, אני בטוח שתהיה לנו אחלה הגנה עם שניהם אצלנו, במיוחד שאנחנו לא ממש יודעים איך יחזור ורמלאן בעונה הבאה או איך יהיה קוסיילני. בנוגע ללארסון, אני כבר אמרתי שאני בעד. נכון שהוא לא היה טוב בשנתיים אצלנו אבל הוא התחשל מאז, והוא גם בא בחינם כך שאם הוא יגיע ויהיה שחקן רוטציה במקום רוזיצקי ויוריד קצת את העומץ משחקני האגפים שלנו זה יהיה מעולה.
וזה הזמן לשאול: אני יותר ממעוניין לטוס למשחק שלנו נגד ליברפול ב-20 לאוגוסט. מישהו שהיה לאחרונה בלונדון יכול לעזור לי בנושא הכרטיסים (מאיפה? כי הסיכוי להשיג במחיר עלות קלוש עד לא קיים) והטיסות (אל-על או איזי-ג'ט? או אם יש חברות זולות אחרות שעושות את הקו גם טוב) ------- ולעונת המלפפונים: ה'גונר טוק' מפרסם שג'רביניו וסאמבה על סף חתימה. http://goonertalk.com/2011/06/16/gervinho-...ng-for-arsenal/ 'יאנג גאנס' פירסמו דרך הפיסבוק כמה ידיעות:
לגבי כרטיסים אני לא יודע, זה בטח כרוך בממברשיפ וכל השטויות האלה. תנסה לשאול את רודס, הוא אמור לדעת הכל. לגבי איזיג'ט, קצת מאוחר מדי למען האמת. ממה שהסתכלתי טיסות ללוטון יוצאות לך 500 יורו (רק טיסה+מזוודות), אני לא חושב שאל-על יהיה יותר יקר בהרבה. מה שכן, יש טיסות של JET2 מת"א למנצ'סטר במשהו כמו 400 יורו. אח"כ תצטרך רכבת אבל אני חושב שזה בכל זאת יצא טיפה יותר זול מאיזיג'ט, ואולי גם יצא לך לדוג איזה משחק נוסף אם אתה כבר שם.
פתיחה קשה? יותר כמו מרחץ דמים. להזכירכם, המשחק מול ליברפול נופל לנו בין שני משחקי הפלייאוף לעליה לצ'מפיונס ליג. כל מה שחסר לנו עכשיו זה לקבל איזו דינאמו קייב או רובין קאזאן. אין מה לומר, על סיום העונה המחפיר של הקבוצה, זה בהחלט העונש שמגיע לנו. מצד אחד טוב להעיף מהדרך משחקים קשים כמו ביקור באולד טראפורד על ההתחלה. מצד שני, כישלונות במשחקים האלה וסף הלחץ במועדון (או יותר נכון, סף הלחץ על ונגר) עולה לגבהים שכבר שכחנו מזמן. לגבי הדיון שהתפתח כאן על ויירה - הוא חייב לחזור, רצוי עם הבטחה (או חוזה) לתפקיד במועדון לאחר הפרישה. הוא היה צריך לחזור כבר לפני שנתיים. שחקנים ובמיוחד שחקנים צעירים צריכים מנהיגים להסתכל עליהם בחדר ההלבשה, באימונים, מהספסל ומהמגרש. אף אחד אצלנו איננו כזה, ויירה הוא שחקן ששיתף פעולה ואפילו ירש תכונות מטוני אדאמס, הוא מתאים לחלוטין. לעומתו, רובר פירס, עם כל האהבה והזכרונות היפים, לא יתרום לנו דבר היום כפי שקירק טוען בצדק... אלא אם כן יש לו כוונה להשתלב בתפקיד מקצועי כלשהו, ואז זה יכול להיות נחמד.
וואו מה זו ההגרלה הזו מהגיהנום? לוח משחקים נוראי. מעבר לאוגוסט הרצחני, אנחנו משחקים מול כל הקבוצות הבכירות מלבד ליברפול בחוץ בסיבוב הראשון (מאנקס, צ'לסי, סיטי) וגם הדרבי הוא בחוץ. לוח משחקים כזה יכול לשלוח אותך לים כבר בכריסמס.
כמה שאני מחכה לראות את לאנסברי בעונה הבאה. שחקן כל כך מוכשר, כל כך פייטר, והכי חשוב-כל כך לא דנילסון. אני מקווה שונגר יתן לו צ'אנס בעונה הבאה, הוא אחד השחקנים שאני יותר מחזיק מהם, ואני מאוד מקווה לראות ממנו דברים יפים בפרי סיזן.
קודם צריך לראות אם הוא בכלל בתוכניות של ונגר באופן רציני. הוא שחקן טוב, אבל אני לא מאמין שהוא יהיה יותר מאשר שחקן יחסית שולי בסגל, בטח בתקופה של השנה-שנתיים הקרובות. הוא לא ווילשיר ולא יהפוך לדומיננטי כמוהו. אם זה המצב, שלא עדיף לנו לתת לו עונת השאלה בנוריץ', בפרמייר ליג... להסתמך על סוכנויות הימורים זה לא בדיוק הקטע שלי, אבל מי אני שאמנע מידע פיקנטי? Arsenal favourites on Skybet to sign Cahill, Samba, Gervinho, Oxlade-Chamberlain, Barton & Defoe. האפשרות שנחתים את ג'רמיין דפו מעבירה בי חלחלה עמוקה. אותו דבר נכון לגבי ג'ואי בארטון, אם כי פחות (בכל זאת, הוא לא מספ*ס). להחתים אנגלים זה טוב ויפה, אבל לא טינופות כאלו. אוקסלייד-צ'יימברלין (לפי ה-BBC סאות'המפטון אפילו לא קיבלה הצעה לגביו), סאמבה וקייהיל יתקבלו בברכה כל אחד בנפרד ובמיוחד ביחד. על עניין ג'רביניו דיברתי מספיק, אני חושב. יש גם שמועות היום לגבי קייסוקי הונדה מצסק"א מוסקבה, הדיווח הגיע דווקא מאיטליה, שאנחנו מעוניינים לשים עליו כ-12 מיליון יורו. עין לשוק היפני צופיה...
דווקא להחתים שחקנים עם רוע זה לא רעיון כ"כ רע בשבילכם. אתם חייבים שחקנים עם אופי, ובארטון הוא כזה. הוא אולי מטונף, אבל הוא לא ייתן שיורידו כאפות לבלמים שלכם.
ברור שהוא לא ווילשר וגם לא מתקרב לרמה שלו, אבל אני בטוח שהוא צריך לשחק הרבה לפני דיאבי ודנילסון. ראיתי את המשחק שלו מול ספרד בU21. הוא נכנס כמחליף בדקה ה67 ונתן יופי של משחק. הוא פייטר רציני, לא כמו דניסלון הרכיכה. אגב שמועות, גם מאטודי חזק בעיתונים באנגליה ובצרפת. מאוד הייתי שמח לראות אותו, יוריד הרבה עומס מאלכס סונג.