ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצעה מעליבה שלא שווה בכלל התייחסות.

בינתיים יחסית שקט אצלנו מבחינת שמועות על רכישות פוטנציאליות. כנראה שנצטרך להמשיך להמתין לרכש משמעותי. העיקר שרוצים להשאיר בקבוצה את קרלוס ולה. אני כבר מת לשמוע איך ולה הוא כמו רכש חדש ואיך אסור להביא חלוצים יקרים מבחוץ כדי לא לפגוע בהתקדמות שלו...

2. ArsenalFan Member

ברור שזו הצעה מעליבה, אבל גם אנחנו לפעמים חוטאים בהצעות שמעליבות קבוצות אחרות והן קמצניות, אף על פי שאנחנו רוצים את השחקן. לפעמים, What goes around comes around... נראה מה תהיה עמדת המועדון כשברצלונה יעלו את ההצעה, ולהערכתי זה יקרה.

אני לא בטוח שרוצים להשאיר את קרלוס ולה בקבוצה, כמו שההצעות שהגיעו לגביו לא היו מספיק טובות עבור המועדון ועבור ולה עצמו. היו דיווחים שאנדרלכט רצו אותו אבל ההצעה שלהם לא הספיקה לנו ו-ולה עצמו לא רוצה לעבור לבלגיה. שמועות עקשניות טוענות שבמקום ולה, אנדרלכט פנו לעומר דמארי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט. רק חבל שההתקמצנויות אצלנו הן בכלל בסדרי גודל אחרים. על חצי מיליון-מיליון פאונד על מארק שוורצר לדוגמא...

לא בטוח שאני מעדיף את ולה על פני דמארי...

4. ArsenalFan Member

זה לא רק שוורצר, שם זה רק הגיע לאבסורד. מה לגבי להציע 8 מיליון על פיל ג'ונס כשסעיף השחרור שלו עומד על פי 2 מזה? מה עם סמולינג? מה לגבי להתעכב על עוד 2-3 מיליון פאונד כדי להשיג את צ'אבי אלונסו בדקה ה-90 של חלון ההעברות וכמובן להיכשל? אפילו עם ארשבין שהצלחנו להשיג, היה מו"מ מייגע וסכנה אמיתית שהוא לא יחתום בסוף. לא חסרים מקרים שחיפשנו להיות דן חסכן ובסופו של דבר איבדנו את השחקן ונאלצנו להסתפק בתחליפים פחות טובים - או להסתפק במה שיש. איכשהו, משום מה זה לא ממש קורה עם שחקנים או מועדונים מצרפת, שם הכיס בדרך כלל נפתח בנדיבות.

אגב, הבנתי שסלטיק עומדת לזכות בשירותיו של היהלום התימני...

5. Rudess Member

שהקטארים שקנו את פריס סן ז'רמן יקחו כבר את ונגר ויגאלו אותנו מהייסורים.

6. Gnus Avenue Member

טוב אז מקורות טוענים שליל דחתה את ההצעה שלנו על ז'רביניו (הבאתי לפה לינק אבל משום מה נמחק או משהו).אני כבר רואה איך הוא לא מגיע ויהיה החתמה סטייל צ'אמח-יגיע חינם בשנה הבאה, אלא אם כן יחתום באיזה טוטנהאם או ולנסיה שרוצות אותו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/11
  7. ArsenalFan Member

לא אכפת לי מג'רביניו, בחיי... הוא לא חשוב.

@danroan Dan Roan
    Hearing Barca hoping Fabregas deal can be done while he's there on visit next week so can be unveiled & go on tour to US -follow-up bid soon

@danroan Dan Roan
    Barca keen to get it done before he returns for Arsenal for pre-season training - want to avoid last year's scenario

אם ככה, הצעה נוספת מצד בארסה נראית בלתי נמנעת וברור שמה שהוצע בימים האחרונים היה הצעת הפתיחה בקושי. אם ברצלונה יגיעו לסכומים של 35 מיליון פאונד ויכללו אולי כל מיני תוספות עתידיות ותשלומים על תנאי למיניהם, כבר יהיה לנו הרבה יותר קשה לסרב... ססק לא צריך להניח בקשת העברה, אפשר להניח שיש כאן איזו הבנה שבשתיקה בין ונגר לפברגאס. הערכתי (שלא שווה הרבה) לא השתנתה מתחילת הקיץ - ססק יילך ולעומתו נאסרי יקבל את החוזה החדש והתפקיד המרכזי בקבוצה.

ואז All hell is going to break loose, כמו שאומרים באנגלית צחה. גם ככה האווירה היא על קוצים.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בחיי, זה מגוחך פי מאתיים מסאגת רונאלדו וריאל בזמנו. תסחטו עוד כמה גרושים ותמכרו אותו. אני יודע שהתשובה שתבוא היא "וונגר לא מסוגל לרכוש.." בלה בלה בלה. אבל זה לא שייך לעניין. אם ונגר היה מוכיח את עצמו בשוקי ההעברות השונים הייתם כבר מזמן מוכנים למכור אותו. הפחד שלכם הוא לא מהמכירה עצמה, אלה ממה וונגר יעשה עם הכסף.

תמכרו כבר.

9. A. Arshavin Member

שטויות 'הרצליה'.
    זה הרבה מעבר לתחליף של ססק. זה הברומטר שלנו, המנוע של הקבוצה. לא משנה מי יגיע, הוא בחיים לא יגיע לקרסול של ססק בעונה-2 הקרובות, אם בכלל. מעבר לזה שמדובר פה על הקפטן, אם הוא יימכר זאת תהיה הצהרת כוונות הפוכה.
    אנשים שוכחים שמדובר על גאון כדורגל ועל מנהל המשחק הטוב בעולם אחרי צ'אבי ואינייסטה.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אה ולעובדה שהברומטר הזה בכל זמן, מקום ודרך יש זיקה עצומה למועדון שכל הזמן שמו נקשר בו, והוא לחלוטין לא מכחיש את זה, אין שום משמעות.

עשית ממנו טוני אדמס או תיירי הנרי. הברומטר, הלב, המנוע, הקארבורטור, אף אחד לא יגיע לקרסוליים. טוב נו, אז נגיד שאני פשוט מאוד מאוד מאוד לא מסכים. שיהיה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/11
  11. ArsenalFan Member

האמת? שניכם צודקים.

אנחנו גם מאבדים כאן שחקן מעולה שבלתי אפשרי להחליף באופן מיידי (כן, אף שחקן לא גדול יותר מהמועדון, בתי הקברות מלאים באנשים שלא נמצא להם תחליף - כל הקלישאות תקפות. ובכל זאת), גם מדובר כאן בהצהרה נוספת וחזקה במיוחד של חוסר אמביציה מצד המועדון, וגם אני מאוד מסכים עם מה שארז רשם - יותר יטריד אותי מה ונגר יעשה (או לא יעשה) עם הכסף מאשר המכירה עצמה.

12. Rudess Member

מה ונגר יעשה עם הכסף? כרגיל, שום דבר.

13. אבו Member

אז מבחינתם אלכסיס סאנצ'ז שווה יותר מססק פאברגס. שיילכו לעשות חמוצים.

ססק נשאר. לדעתי, אם ברצלונה עוברת עונה פחות טובה ורואה את זוז'ה חוגג- אוהו כמה שהם יעלו את המחיר בקיץ הבא- ואז שלססק יישארו שנתיים לחוזה, גם לנו יהיה אינטרס לנסות למכור. הקיץ, ססק לא הולך.

14. Gnus Avenue Member

ומה לדעתך יקרה אם נזכה בתואר נחשב כל שהוא? (אליפות שזה יותר הגיוני, צ'מפיונס שזה פחות הגיוני) פתאום הבית האהוב והDNA לא יהיו קורצים כל כך. אני מקווה שססק יעשה את השיקולים הנכונים, שהמועדון יעשה את השיקולים הנכונים, והסיפור הזה יסגר כבר אחרי 3 שנים של סיוטים.

---
    עריכה-נשיא פאלרמו טוען שהקבוצה שלו לא תחתים את ריקי אלברז, והוא סגור כבר אצלנו. מצד אחד אין לי בעיה שהוא יגיע, מצד שני השאלה על חשבון איזה רכש זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/11
  15. lakb24 Member

http://www.skysports.com/story/0,19528,12874_7003856,00.html

כנראה שהוא יגיע,אני לא מכיר אותו חוץ מהסרטונים ביוטיוב,אבל לפי הסרטונים הוא נראה כמו אחלה שחקן רוטציה..
    מישהו יודע כמה הוא שווה?

עריכה:
    לא ראיתי את העריכה של 'Alex Song'

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/11