ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Rudess Member

ג'אגיילקה רכישה שונגר יאהב, הוא גם יכול לשחק בלם, גם קשר אחורי וגם שוער, למי שזוכר בימיו בשפילד יונייטד (משחק נגד ארסנל ב-2006 שהוא החליף את פדי קאני שנפצע ונתן כמה עצירות שם).

2. ArsenalFan Member

זה היה אחד ההפסדים המשפילים ביותר שלנו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

אין לי מושג לגבי אלבארס ומה הוא שווה, לא ראיתי אותו בחיים. אני רק יודע שכבר נמאס לי לחלוטין מכל ההחתמות הבינוניות האלה ומהמסר הרע שהן משדרות. כמו שזה נראה, את הקיץ הזה אנחנו נגמור בחלק ההתקפי עם אלבארס וג'רביניו, כששניהם ביחד אמורים לעלות איפשהו בסביבות 20 מיליון פאונד (פחות או יותר). זה לא מעט כסף... אילו שני השחקנים האלה שגם ככה ייקח להם שנתיים להתאקלם היו מגיעים להחליף את ולה ורוזיצקי, הייתי שמח וסקרן לראות מה הם מסוגלים להוסיף לנו. אבל אנחנו יודעים טוב מאוד מה המשמעות בארסנל - אחד השחקנים הבכירים עוזבים, נאסרי או פברגאס.

בדיילי מירור מדברים על כך שגם צ'יימברלין יחתום בשבוע הבא ביחד עם השניים הללו... אתם חושבים שהחתמת אלמוני מארגנטינה (אפס הופעות בנבחרת), שחקן דרג ביניים בצרפת וילד אנגלי שעוד לא חגג 18 ירגיעו או יספקו את האוהדים אם שחקן כמו פברגאס יילך? או אם ניתן לנאסרי לעזוב במחיר מגוחך? אני לא.

זה היה אמור להיות קיץ של שינוי כיוון, של הצהרת כוונות. במקום זה, ונגר כורה לעצמו את הבור.

---

ובנימה קצת יותר אופטימית - פיניש מצוין של אבסיליו באליפות העולם עד גיל 17, כבש להולנד מול מכסיקו:

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/11
  3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לקחת את השמועות על ההחתמה המשולשת בעירבון מוגבל. בכל זאת הן רק מהדיילי מירור. אבל אם הם אכן יתבררו כנכונות זה מאוד מטריד. מטריד כי המשמעות של זה היא קודם כל שנאסרי או ססק בדרך החוצה, מה שאומר שצפויה עוד ירידה ברמה בעונה הקרובה, כי אין מצב שאחד מהשלושה האלה יתרום בעונה הקרובה (קשיי התאקלמות, חוסר בשלות וכו') אפילו חצי ממה שססק או נאסרי יתרמו. וגם מטריד כי זו תהיה שפיכת כסף די משמעותית (סביב ה-30 מיליון פאונד) על עמדות שאולי דורשות חיזוק מסוים, אבל הן בטח שלא העמדות הבעייתיות באמת בקבוצה. אלה יהיו עוד רכישות ונגריות טיפוסיות של שחקנים התקפיים טכניים, נעימים לעין ולא פיזיים. ואם הכסף הגדול ייצא על רכישות כאלה הוא לא ייצא על בלמים ועל קשר אחורי...

4. Ljungberg 8 Member

הקיץ הזה בינתיים מאכזב אפילו בסטנדרטים של ונגר, לא רק שלא החתמנו אף אחד גם השחקנים שאנחנו מקושרים אליהם הם לא מי יודע מה.
    השחקן היחיד שאפשר להגיד שהשמועות עליו מעודדות זה סמבה, אני לא חושב שג'אגיילקה או קייהיל הם שדרוג כל כך משמעותי בשבילנו, אני מעדיף להביא קשר אחורי/חלוץ/מגן שמאלי ולהשאר עם אותו מרכז הגנה.
    אלבארס? ג'רביניו? יכול להיות שהם מתאימים אבל אם זה בא על חשבון עמדות אחרות אז ונגר לא בכיוון.

מה שעוד מפריע לי זה שאנחנו לא שומעים על ניסיון להיפטר מסקיאלצ'י/רוזיצקי/ולה/דיאבי, היו קצת שמועות על דנילסון חוץ מזה, נאדה.
    זה לא אמור להיות מסובך כל כך למצוא להם קבוצה, השאלה אם ונגר בכלל רוצה למכור אותם.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה דווקא די מסובך. למצוא קבוצה שתהיה מוכנה לשלם סכום העברה סביר עבורם זה דבר אחד, אבל אותה קבוצה גם צריכה לשלם להם משכורת שלפחות תשתווה לזו שהם מרוויחים בארסנל, אחרת הם לא יהיו מוכנים לעבור אליה. וכידוע, הנפלים האלה מרוויחים משכורות עתק אצלנו.

6. Sabonis Member

פשוט מביך, איך הגענו למצב שיש כלכך הרבה שחקנים בקבוצה שאף אחת לא מוכנה לקחת אותם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

7. Ljungberg 8 Member

זה לא דברים שאי אפשר לפתור במשא ומתן, מורידים איזה מליון או שניים מסכום ההעברה וסוגרים את הסיפור.
    חוץ מזה, שאם ונגר יבהיר להם שהוא לא בונה עליהם אני מאמין שהם יסכימו להתגמש טיפה בשביל לראות דשא, בעיקר דנילסון, דיאבי וולה שהם עוד צעירים, השאלה היא אם באמת ונגר לא בונה עליהם.

8. ArsenalFan Member

מורידים איזה מיליון או שניים? זה ממש חילול הקודש בארסנל. אצלנו יש צמד מילים שתמיד תקף - Resale value... למכור במחיר הפסד זה שווה ערך לכישלון וזה תקף לכולם. אנחנו סירבנו להצעות על סנדרוס ובמקום זה הוא התייבש אצלנו שנה שלמה בריזרבס או על הספסל, כי רצינו לעשות עליו רווח. גם על אלמוניה לא ויתרנו בקיץ שעבר כי ההצעות הספורות שעוד הגיעו היו נמוכות מדי.

לא מאמין שדיאבי אפילו מדמיין תסריט של עזיבה, או שונגר מעוניין שהוא יעזוב. בעיני ונגר, הוא כרגע הגיבוי היחיד בסגל לאלכס סונג (אפילו שהוא לא קש"א בכלל). גם קרלוס ולה כנראה יישאר, לדעתי מחוסר ברירה כי ההצעות שהוא קיבל לא התאימו לו. אם אנחנו מחתימים את ג'רביניו ואלבארס, כשיש לנו כבר את וולקוט הסיכוי שלו לקבל דקות הוא אפסי. דנילסון זה סיפור אחר, הוא רוצה ללכת.

אותי מפתיע שארשבין מאוד שקט הקיץ. בחודשים האחרונים של העונה היה נדמה שלונגר נמאס לחלוטין מארשבין ושהוא בעיניו לא שחקן מוביל יותר בקבוצה. אם אנחנו אכן מחתימים את אלבארס, ג'רביניו וצ'יימברלין, שלושה שחקני כנף, יכול מאוד להיות שזה סימון הדרך החוצה גם לארשבין ולא רק לססק/נאסרי. וזה מטריד לא פחות.

9. Ljungberg 8 Member

מה זאת אומרת ההצעות שולה קיבל לא התאימו לו? היו שמועות על אנדרלכט ואם אני לא טועה גם על בטיס, אחרי שאיבד את ההרכב אפילו בווסט ברומיץ' הוא רוצה יותר מזה?

בקשר למכירה של השאר, במקרה של סקילאצ'י ורוזיצקי זאת פשוט קמצנות, במקרה של דיאבי זאת טעות מקצועית שונגר עדיין סומך עליו, אני לא יודע מה יותר גרוע.

10. ArsenalFan Member

ברור שהוא לא ירצה ללכת לאנדרלכט - זה כמו לבצע קפיצת ראש למים הרדודים מגובה של 10 מטר.

אם שחקן לא רוצה ללכת למקום מסוים, אתה לא יכול להכריח אותו. מעבר לכך, אתה שוכח שונגר יצר על השחקנים האלה הייפ מאוד גדול, פינק אותם, הגן עליהם, פימפם אותם כהבטחות גדולות. אז כשולה (או בנדטנר, או דנילסון) חושב על לעזוב את ארסנל, הוא ממש לא מדמיין בעיני רוחו את הליגה הבלגית. המטרה שלו היא ריאל מדריד, אז מבחינתו למשל לעבור לולנסיה, לאתלטיקו מדריד או לסביליה זו אופציה טובה. הוא לא רציונלי? ספר לו באמת.

למרות שבעיניי זו בעיה דחופה, אני לא רואה את ונגר קונה הקיץ קשר אחורי. נראה לי שדיאבי נשאר (אפילו שהוא לא קשר אחורי) והאמת שלא ממש מפריע לי להשאיר אותו כשחקן ספסל. הבעיה איתו מתחילה כשהוא לובש בבית חולצות של ספ*ס... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. Ljungberg 8 Member

אני חושב שולה קודם כל צריך לשחק, להירקב על הספסל אצלנו- זה לבצע קפיצת ראש למים רדודים.

מקצועית גם לי אין בעיה שדיאבי יישאר שחקן ספסל (אחרי הכל לא אני צריך לשלם לו), הבעיה שלי היא כשהוא עולה למגרש והעונה זה קרה 20 פעמים (אם אני לא טועה בעונה הבאה יש אליפות אפריקה ככה שיש אפשרות שסונג יעדר).

12. Trex Member

אתה לא יכול לשחק עם ססק וסונג או ווילשיר באמצע? ועם נאסרי וולוקוט או ארשאבין באגפים?
    אז ווילשיר לא יהיה שחקן הרכב אפילו שהוא הבטחה גדולה הוא עדיין ילד בן 19 וכקשר דפנסיבי אני חושב שסונג כמה שהוא לא איש הברזל הוא יותר אגריסיבי ותורם בהגנה מווילשיר.

ואתה יודע מה? במקרה הכי גרוע כן, שחקנים טובים אפילו נאסרי וארשאבין יתייבשו על הספסל ואז אולי הם יעריכו איפה הם נמצאים ויתחיל להיות אכפת להם קצת.

אין על ה 4 4 2 תאמין לי עם חלוץ טוב ליד רובין. כל הווינגרים האלה שרצים ונתקעים בקיר ואז מאבדים את הכדור לא שווים כלום.

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מתאים לנו ה4-4-2. תנסה לשחק עם נאסרי בכנף והוא ילך לאיבוד. ארשבין בכנף בלי התמיכה של הקשר המרכזי שמאלי שהוא רגיל אליה יאבד יותר כדורים והוא מאבד המון גם בלי זה.
    חוץ מזה שמרכז השדה בהרכב הנוכחי, זה ג'ק, ססק ונאסרי שמשחקים על 2 משבצות. אם נעבור ל4-4-2, זה יהיה שלושתם על משבצת אחת.

14. Eric Cantona Member

15. Bobby Pires Member

איפה נאסרי שיחק העונה אם לא בכנף? לדעתי הוא יתאים בול למשבצת של ססק, אבל זה לא שהאגפים זרים לו.