ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. Gnus Avenue Member

מה שהכי מצחיק זה שהם שמו תמונה שלו עם סרט הקפטן על היד.

אוי האירוניה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. Ian Wright Member

סונג, אתה חולה אולי במאניה דיפרסיה במקרה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. Gnus Avenue Member

חחח רק אני שמתי לב, שבשנים האחרונות סרט הקפטן ניתן לכל ערס שנותן עונה טובה? מאז שוירה עזב, לסרט אין משמעות יותר. כל פעם ששחקן רוצה לעזוב, נותנים לו אותו בשביל לסתום לו את הפה. זה קרה עם ססק, זה קרה עם קולו טורה, והגענו למצב שאפילו אלמוניה וגאלאס כבר היו עם הסרט.

אז כן, זה די אירוני שסרט הקפטן, אותו סרט שלבשו שחקנים אגדיים כמו טוני אדאמס ופטריק וירה נלבש על ידי עוד שחקן שמתייחס למועדון כקרש קפיצה למקום יותר גבוה.
    --
    וסתם לידע כללי, קוראים לי גיא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/7/11
  4. Ian Wright Member

לא הבנתי מה הקשר לסרט הקפטן שכולנו כבר שמנו לב לזה. פשוט מאז שהתחיל הקיץ היית אולי האוהד הכי אופטימי בעולם והיום פתאום כל דבר נראה לך רע.

5. Gnus Avenue Member

כי המצב בתחילת יוני נראה טוב. סמבה וז'ריביניו נראו בדרך הבטוחה אלינו וכנ"ל אלברארז, נראה שאנחנו בדרך להוציא את הזבל כמו דנילסון דיאבי ואלמוניה החוצה, ונראה שהלקח מה6 עונות גהינום הללו באמת נלמד והקיץ יהיה שינוי. אבל איזה יופי, פתאום הראשון ביולי, אין עדיין כלום, ונגר עוד לא אמר מילה בנוגע לרכש או לעזיבות, 3 שחקני מפתח (נכון קלישי לא בדיוק הכי טוב בעולם, אבל הוא שחקן הרכב) על סף יציאה ובאופק לא נראה מחליף, דנילסון, דיאבי ורוזיצקי ישארו איתנו עוד שנה כנראה, אז איזה סיבה יש לי להיות אופטימי? העלייה במכירת המנוים? איזה שחקן שקר כל שהוא בנוער שעוד 5 שנים יהיה השחקן הכי הכי הכי הכי טוב בעולם יביא לנו אינספור תארים אבל בסוף יקח את הרגליים שלו ויגשים את חלום חיו ויחתום בברצלונה?

בעניין סרט הקפטן, אני מתכוון שהמועדון איבד את השורשים שלו. אין ערך לסרט יותר, זה עוד סמרטוט שעובר מיד ליד של שחקנים שלא מגיעים לקרסוליים של קודמיהם בתפקיד, והעובדה שהמירור בחרו לשים תמונה של סמיר נאסרי עם סרט הקפטן (למרות שאני מאמין שהם לא ממש שמו לב לזה), שחקן שנתן עונה אחת טובה מאז שהגיע (אני עוד זוכר לו את השנתיים של האנמיות שלו, ואת הבלונד המזעזע בשיער) ועכשיו בדרך החוצה למועדון אחר רק בגלל שאותו מועדון מתכוון לתת לו עוד כסף היא אירונית.

בקיצור, בחמישי ביוני המצב נראה לא רע, עכשיו הוא מזעזע. אני מקווה שבראשון בספטמבר עוד ישאר במישהו אופטימיות שאפשר לעשות משהו העונה.
    ---------------------------------
    עריכה-

"I am going to Arsenal to play. I will be part of the game. I’m not going to Arsenal to be on the bench. I am not taking a risk by going there. I am going there to play and I am going there to win"

זה דברים שאומר ז'רביניו, ועל פי הדיווחים בכלי התקשורת העסקה תסגר ב24 השעות הקרובות. ז'רביניו ירוויח 60 אלף פאונד בשבוע. מאוד מעניין שהוא אומר שהוא בא להרכב, אולי ונגר בונה עליו במקום נאסרי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/7/11
  6. ArsenalFan Member

בחייכם, נאסרי היה קפטן בגלל שאיזה ארבעה שחקנים לפניו היו פצועים. מספיק עם הקשקושים.

ב-5 ביוני המצב היה בדיוק כמו היום. זה גם חלק מהבעיה... ידענו היטב שנאסרי מורח אותנו ומחכה להצעה הגבוהה ביותר כדי לקחת את הרגליים ולהתחפף (אז הוא גם אמר בקולו שהוא מחכה לראות אם יש עניין קונקרטי של מנצ'סטר יונייטד בו), ידענו שססק רוצה מאוד לעזוב לברצלונה, ידענו שקלישי מסרב לחתום על החוזה ושניאלץ למכור אותו. ידענו גם שיהיה קשה להיפטר מכל הגרוטאות למיניהן בגלל השכר הגבוה שלהם. סאמבה אפילו לא היה קרוב לארסנל אף פעם, כי בלקבורן לא מוכנה לשחרר תמורת הסכומים שאנחנו מציעים ואין להם שום חובה למכור. וג'רביניו... אפשר לחשוב, אז מרחו את הזמן עם ליל במשך חודש כדי לחסוך עוד איזה מיליון פאונד. אין עליו כבר שום תחרות, אנחנו הקונים הרציניים היחידים ופה הוא רוצה לשחק, כך גם יהיה. זה גם היה ברור שהוא מגיע להרכב, הגיע הזמן להכניס את זה טוב טוב לראש: ונגר לא קונה שחקנים ב-10 מיליון פאונד ויותר, כדי שהם יתבשלו על הספסל ויהיו מחליפים של קרלוס ולה.

ועם כל הכבוד לאלבארס וג'רביניו, לא את ההחתמות הבינוניות האלה אנחנו צריכים.

בינתיים שלוש ידיעות הבוקר:
    - סקיי ספורטס ניוז מדווחים הבוקר שארסנל וסאות'המפטון פתחו בשיחות לגבי אלכס אוקסלייד-צ'יימברלין.
    - לפי הסאן (כן, אני יודע), בולטון לא מעוניינת לקחת את ניקלאס בנדטנר בעסקת חליפין, ולכן מעבר אפשרי של גארי קייהיל נמצא "בהמתנה".
    - הידיעה המחרידה של הבוקר: המירור מפרסם שאנחנו מעוניינים בג'ון אושיי. אחרי מקרה סילבסטרה, אני כבר לא לוקח ידיעות כאלה בצחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/11
  7. Strawberry Fields Member

SkySportsNews Sky Sports News
    Arsenal open talks with Southampton over Alex Oxlade-Chamberlain.

8. Rudess Member

עדיף לצחוק מאשר לבכות עדי. גם אני לא אופתע אם הידיעה הזאת נכונה.

9. Rudess Member

10. skyday20 Member

ונגר צריך יותר להירגע. לשדר לשחקנים שהוא לא כל כך לחוץ, ושולט בעניינים בקור רוח.
    http://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/Arsnen.Xxx

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון שבשנים האחרונות ראינו בעיקר החתמות בינוניות להוציא את ארשבין ונאסרי.
    אבל לא צריך להכליל את העניין הזה עם כל החתמה אצלנו.
    ג'רביניו ממש לא בינוני, רחוק מלהיות בינוני. בתור אחד שצופה בליגה הצרפתית ומכיוון שליל העונה הייתה הדאבליסטית וקבוצת צמרת לאורך כל העונה, יצא לי לראות אותם יחסית הרבה כי שידרו אותם הרבה.
    ג'רביניו שחקן גדול, צריך להבין שהוא שחקן שבחוף השנהב בונים עליו להיות היורש של דרוגבה, למרות שהם לא משחקים באותו תפקיד, מצפים ממנו להיות הכוכב הבא, הבחור שיסחב את הנבחרת עליו.
    הוא שיחק בעונה החולפת בליל, בעונה הטובה ביותר של המועדון הזה בהיסטוריה אולי.
    לא אומר שהוא שיחק לבד, שיחקו לצדו מספר שחקנים מוכשרים. אבל הבחור סיים את העונה עם 18 שערים ו10 בישולים בליגה שכמות הכיבושים בה היא לא בשמיים.
    אני חושב שצריך לתת לו צ'אנס, לראות מה הוא שווה, הוא יהיה ריענון מעניין לקבוצה. יחד עם אבוה והשפה הצרפתית בקבוצה, ההסתגלות שלו לא צריכה להיות קשה, נקווה לטוב ונחת ממנו.

12. ArsenalFan Member

קרליטוס, לא אמרתי שהוא שחקן בינוני - אמרתי שהוא החתמה בינונית. ראיתי אותו מספר פעמים העונה, חלק ניכר בתקצירים אבל גם בכמה משחקים מלאים. אני לא מתיימר להבין יותר מאף אחד אחר מהסקאוטים של ונגר בצרפת או מונגר עצמו, אני יכול להגיד רק על סמך מה שאני ראיתי, ולדעתי הוא שוב הסתפקות בסוג ב' איפה שצריך לשדרג. אני לא טוען שהוא שחקן גרוע חלילה, אני בוודאי לא טוען שהוא לא יכול להצליח, הנבואה הזו ניתנה לשוטים. יש לו כישרון ומהירות והוא שחקן יותר מגוון מוולקוט למשל, זה חשוב, אבל ממש כמו וולקוט קבלת ההחלטות שלו רעה והוא נוטה להילחץ מול השער או במסירה האחרונה. בקיצור, עוד יהלום לא מלוטש, במחיר לא זול. שחקן שייקח לו עכשיו שנה-שנתיים להתקאלם לפרמייר ליג. אם הוא אכן מגיע בתור מחליף לנאסרי באגף, שרק העונה התחלנו לראות ממנו את הפירות להם קיווינו, זו פגיעה משמעותית בקבוצה.

אגב, זה שבונים עליו להיות המחליף של דרוגבה בחוף השנהב (נבחרת של אנדראצ'יברס כבר שנים) זה נחמד. על דיאבי אמרו שהוא פטריק ויירה, גם פעם דיברו על פיליפ סנדרוס במונחים של טוני אדאמס. הוא לא דרוגבה ואפילו לא קרוב לזה, הוא בחיים לא יהיה 1.90 עם האיכויות הפיזיות הנדירות שיש לדרוגבה. יותר בכיוון של סלומון קאלו.

13. Rudess Member

בין הכדורגל לבית המשפט, לג'ק וילשייר יש גם זמן להיות היום בחצי הגמר בווימבלדון:
    http://a.yfrog.com/img610/807/flcyf.Xxx

14. ArsenalFan Member

ברוסיה מדווחים (ואין לי מושג עד כמה זה אמין) שגלטסראיי מתכוונת להציע 14 מיליון יורו על אנדריי ארשבין. זו הצעה טובה מאוד עבור שחקן שיש לו שנה אחת לחוזה, כל השקט הזה בכל הנוגע לארשבין מאוד מפתיע אותי וגם קצת מטריד. כנראה שהוא קיבל עצה מהסוכנים שלו לגרור עוד שנה בארסנל, כדי שבעונה הבאה - כשהוא כבר בן 31 - הוא יוכל להיות שחקן חופשי ולקבל חוזה גדול אחרון בקריירה כשכל הקלפים בידיו. ציפיתי שונגר ינסה להיפטר ממנו הקיץ, אבל כנראה יש לו משימות הרבה יותר דחופות על הראש.

אם אכן צ'אבסקי מעוניינים בגארי קייהיל, אפשר יהיה להכריז עליו כעוד מטרה שפוספסה. היה לנו מספיק זמן להחתים אותו לפני ההתעניינות של וילאש-בואש (ושוב אני מסייג - אם זה נכון), אבל ניסינו לחסוך כסף... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

15. Ian Wright Member