Emile Zelicky, מה שאמרתי הוא שתארים והישגים מחזקים את החיבור והאמון בין המועדון לקהל. לא אמרתי שזהו הדבר היחיד שיוצר את החיבור והאמון הזה. תמשיך להתכתב עם עצמך.
כל פרמטר שכתבתי הוא לא מדויק, אבל הוא גורם אפשרי. הישגים הם לא. השחקן שמופיע בחתימה שלי הוא בכלל צרפתי ומבחינתי הוא באותה שורה עם דה רוסי, 2 השחקנים שהם בטופ 5 שלי בהפועל הם 2 בולגרים, שאחד מהם הוא השחקן הכי רדום ולא נלחם שעבר בהפועל מאז שאני אוהד של הקבוצה הזאת(אבל גאון בדרך שלו ושחקן מעולה) ואני יכול להמשיך ככה. העדות הכי טובה שאני מוצא לעובדה שתארים הם כלום ושום דבר בחיבור בין הקבוצה למועדון היא רומא. עשור וקצת בלי אליפות, אחת הקבוצות עם הקשר הכי מיוחד של קבוצה-קהל בעולם. זאת גם עדות כמה ששחקני בית חשובים דרך אגב. טוויטר? היתרון הכי גדול של האוהדים האנגליים, לא הגיע בדיוק לאיטליה ולמי שכן(לדוג' אני יודע שלמנז וכמה שחקני פרימברה שלנו יש טוויטר) הוא לא קריא מבחינתי.
אתה לא חייב שהשחקנים ירשמו באנגלית. אתה פשוט יכול לכתוב 'Roma' וזה ימצא לך את כל החדשות האחרונות(אם זה באיטלקית, אנגלית או מה שזה לא יהיה) על הקבוצה מעדכונים של אנשים שונים. אמינים פחות או אמינים יותר, את זה אתה כבר תגלה ככל שהזמן יעבור.
אז בשביל זה אני אסתפק בגוגל ניוז\רומא ניוז(שמביאים אגב גם חדשות מהטוויטר, הכותרת הראשית כמו שאתה יכול לראות כאן, היא הודעה של לאמלה בטוויטר שאומרת שפאסרלה הנשיא של ריבר באיטליה). אבל זה כבר לא קשור לדיון.
http://www.sport.es/resources/Xxx/6/6/1309724141566.Xxx ססק לא נוסע לאסיה- הסיבה הרשמית- פציעה. האם זאת באמת הסיבה או שמדובר ב"פציעת אלמוניה"? את זה נדע בהמשך.
איך זו תהיה פציעה אמיתית אם הבנאדם לא דרך על דשא למעט הדשא בגינה שלו בחודשיים האחרונים? ברור לגמרי שזו "פציעת אלמוניה", והדבר היחיד שלא ברור לי זה איך הבחור עדיין הקפטן שלנו. נראה לכם הגיוני שמועדון נוסע למסע משחקים במזרח הרחוק כשהקפטן שלו נשאר מאחור?! רק בארסנל. מצד שני אנחנו השארנו את אותו שחקן כקפטן למרות שהוא כבר רצה לעזוב אותנו לפני שנה. לא מבין למה אני מתפלא בכלל. לא חושב שיש עוד קבוצה בעולם שהמונח "קפטן" עבר אצלה כזה ביזוי בשנים האחרונות...
מה עם סיטי? אפשר לחשוב שהקפטנים שלה היו יותר טובים. אם אני אוהד ארסנל, אני רוצה שואן פרסי יהיה קפטן, או כבר עכשיו לת את הסרט לווילשייר. לילד יש יכולות מנהיגותיות, הוא בשר מבשרו של המועדון והוא כבר סמל עבור האוהדים.
כבר עכשיו לתת את הסרט לוילשייר מבחינתי. היחיד שיש סיכוי שהוא לא ידפוק לנו קטע מסריח בעתיד הלא רחוק. רובין בטח גם יעשה לנו תרגילי ססק/נאסרי בקיץ הבא. ועצם זה שמשווים את סיטואציית הקפטן אצלנו לזו שמתרחשת בקבוצת הביליונרים המסואבים של סיטי כבר אומר הכל.
כי בשנה וחצי האחרונות הוא סובל שוב ושוב מההאמסטרינג המטריד שלו, ורק תזכורת- את החודש ומשהו האחרונים של העונה ססק פיספס בגלל פציעה. צריך להפסיק לצפות ממי שמתפקד כקפטן שיהיה לו איזה ערך עליון או משהו. אפילו מי שנחשב לאחד מגדולי הקפטנים שלנו, פטריק ויירה- רק בעמוד הקודם רשמתי עליו למה אפילו הוא יוצא מניאק לא קטן לפעמים. ווילשיר? הוא עוד לא בן 20. אין אצלנו שחקן עם יכולות מנהיגות כרגע שמתאים להיות קפטן, הכי קרוב זה בכלל ורמאלן מבחינת מוטיבציה(מה גם שבד"כ, עדיף לתת את הסרט לשחקן קישור או הגנה מאשר התקפה)- אם לא ססק, אז או ורמאלן או רובין. אני לא מחפש קפטן שיהיה "מזוהה" עם הקהל או 'סמל'- שפשוט יידע לעשות את התפקיד כמו שצריך.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx רק רציתי להוסיף שתומאס ורמאלן גם קפטן נבחרת בלגיה אבל אני באופן אישי מעדיף את רובין על פניו.
ארסן ונגר מדבר! הגיע הזמן באמת שמישהו במועדון הזה מוציא משהו מהפה שלו. דברים בולטים: -" אני אעשה מה שאני יכול על מנת להשאיר את ססק ונאסרי". הוא מגדיר את הסיטואציה של נאסרי וססק זהה, אבל ברור שיש הבדלים- נאסרי יכול לעשות מה שבא לו איתנו פחות או יותר, הממזר הקטן, אבל ססק חתום על חוזה ארוך טווח כך שסיטואציה זהה זו בטוח לא. - ססק אכן לא ייצא עם הקבוצה. כמו גם אבואה, גם הוא בגלל פציעה בברך. - ונגר מאשר שג'רביניו "קרוב" לחתימה(ואוו, לא ידענו) - " אני עובר לילות ארוכים על מנת להביא את השחקנים הנכונים לארסנל. אני מקווה להביא עוד שחקן או שניים של טופ quality - ונגר מדבר שוב על "כמה היינו קרובים" לזכות בתואר. בסדר ארסן, שנה אחת שנתיים סבבה- 6 שנים אינעל דינ דינק! 6 שנים אנחנו "קרובים". הראיונות המלאים מהאתר הרשמי: http://www.arsenal.com/news/news-archive/w...nasri-and-cesc- http://www.arsenal.com/news/news-archive/-...o-sign-players-
מאיפה אתה יודע שהוא לא באמת פצוע? נאסרי שנמצא אפילו בסיטואציה יותר קשה מבחינתנו, כן יוצא עם הקבוצה. לדעתי הוא כן פצוע. עוד כמה דברים של ונגר: - ריו מיאצ'י ייצא עם הקבוצה לאסיה. ונגר מדבר על האיכות שלו ועל עונה מצויינת בפיינורד(אמת). - ונגר מגדיר את הסיבה לעזיבת קלישי מבחינתו:" אפשרי לו לעזוב, כי לגיבס מגיע הצ'אנס" לגיבס מגיע הצ'אנס, איפה?! איך יש לו אומץ להגיד שהוא יכול לבנות על שחקן שלא מצליח להשלים מחצית רצופה, עם כל הכבוד לפוטנציאל וכישרון- כשחקן הרכב בארסנל? לא אמיתי. עוד דבר מאכזב- שחקן או שניים? זהו? אני מניח שההמשך יהיה גם לפי מצבת העוזבים- אבל גם במצב כרגע- אנחנו צריכים יותר משני שחקנים, ואפילו את זה ונגר בספק יביא. ככה הוא אומר לפחות. אין מה לומר האיש מנותק מהמציאות. "We have already added Thomas Vermaelen who has not played last year". הנה התחלנו. בגלל שורמאלן לא שיחק שנה שעברה, אז הוא כמו רכש חדש. :aaarofl: I rate Gael very highly but I rate highly as well Kieran Gibbs, and he is now at an age where he has to play. And thats the main reason behind that, to give Gibbs a chance.
ביזיון זה באמת בלשון המעטה, ומה שעצוב זה שהביזיון הזה נמשך ממש לא מהקיץ הזה. מה יהיה בשנה הבאה? ורמאלן יימכר אז :" The reason I sold Vermaelen is because Bartley is at that age that he needs to play" ורמאלן החתמה חדשה, טראורה חוזר מהשאלה אז ונגר יגדיר אותו גם בטח כ'רכישה'. קדימה, מה הלאה? http://i33.tinypic.com/rs8rdh.Xxx אני פשוט מתוסכל מכל מה שקורה בקבוצה או במועדון בכלל. עצוב.