ארסנל 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏10/7/10.

1. ArsenalFan Member

עצם העובדה שבארטלי לא נמצא על המטוס לאסיה יכולה ללמד אותנו משהו. זה שחקן שהייתי בטוח שיקבל מונגר הזדמנות אמיתית בפרי-סיזן - והוא כבר מחוץ לשני המשחקים הראשונים. זה מקשה עליו מאוד לקבל העונה צ'אנס... ואנחנו מדברים כאן על עמדה שזה בדיוק הזמן לעשות בה ניסיונות ושינויים.
    את האמת? אני לא מאמין שבארטלי אפילו קרוב לרמה הנדרשת, שלא לדבר על כך שהוא גם נפצע לא פחות מגיבס. לשחק בליגת הביריונים בסקוטלנד זה נחמד, והוא הראה שהוא יכול להתערבב עם הביריונים האחרים, אבל אני לא חושב שהוא קיבל שם ניסיון מדהים, פרט לאולד-פירם שזו חוויה לחיים עבור כל כדורגלן (מה גם שהוא נפצע אחרי איזה חודש וחצי).

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/11
  2. Ljungberg 8 Member

מה עם ג'יי תומאס? הוא ממשיך לעוד עונה בקארדיף?

3. ArsenalFan Member

שאלה מצוינת. אפשר להניח שהוא יהיה מעורב במשחקי הפרי-סיזן הבאים, במיוחד באמירייטס קאפ.

בינתיים חדשות מעניינות ב-BBC: אלמוניה ובנדטנר נמצאים ב"שיחות" על מעבר למועדונים אחרים - וארסנל מאשרת שהם הושמטו מהסגל כדי שיוכלו לנהל את המשא ומתן. חבל שזה לא נעשה גם עם רוזיצקי, דנילסון, ולה, טראורה... שנמשיך?
    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14094433.stm

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדי למה אתה לא מאמין שבארטלי קרוב לרמה הנדרשת? אני אישית לא ראיתי אותו בפעולה בלייב כך שקשה לי לחוות עליו דיעה מקצועית. ראית אותו משחק והתאכזבת?

5. Rudess Member

ראיתי אותו מספר פעמים, גם בנוער וגם לאחר מכן בשפילד יונייטד ובהשאלה. בנוער הוא נראה לי מבטיח עם משחק ראש טוב, אבל לא ראיתי אותו מתקדם מאז ולדעתי צריך לתת לו להיות מושאל לעוד עונה.

6. אבו Member

אז אכן היו עניינים מאחורי הקלעים שהתקשורת לא עלתה עליהם- אלמוניה באמת בדרך החוצה, עד שאני לא רואה הודעה רשמית על עזיבה שלו אני לא חוגג- הבנאדם הצליח פעם אחר פעם לצוץ לנו בין הקורות אפילו כשוער שלישי!

לגבי המכירה שלהם- אם נצליח לעשות סכום של 7 ספרות על אלמוניה ושל 8 על בנדטנר, אני אצא מרוצה.
    אגב לגביו, יש שמועות שכמו כל אנגלי צעיר שני- גם הוא הסתבך בצרות של נהיגה בשכרות.

7. Ryan Giggs11 Member

אם מישהו יקנה את בנדטנר ב8 ספרות באמת אין פרופורציות בשוק של היום.

8. Bobby Pires Member

אני לא חושב שסכום בסביבות ה-10 מיליון על בנטדנר זה עד כדי כך מופרך... היו דברים הזויים יותר.

9. ARSI Member

אם מדובר ביורו\דולרים מילא. אבל מעל 10 מיליון פאונד זה כבר די הזוי. זה משחק לטובתו של הדני שהוא בא מארסנל, כי הוא במקרה הטוב ברמת חלוץ של קבוצת תחתית בפריימירליג והיותו תותחן יכולה להגדיל את ההערכה והתעניינות בו.

10. ArsenalFan Member

לגבי בארטלי, ראיתי אותו בנוער ובריזרבס, בשפילד יונייטד במעט משחקים וגם בריינג'רס (באולד פירם). קשה להגיד שהתאכזבתי, אבל לא זיהיתי שם איזה משהו בולט לעין שמיד צריך להיכנס אצלנו לסגל הבכיר. אולי אני טועה. איגנסי מיקל נראה יותר אינטליגנטי ממנו, האמת. אבל זה רושם די טנטטיבי.

אני לא מאמין שנצליח להוציא על בנדטנר סכום של 8 ספרות, אלא אם כן מעורבת כאן קבוצה שלא עושה חשבון לכסף - נגיד, הקבוצות של קטאר (מלאגה, פריז סן ז'רמן). בפרמייר ליג אין שום סיכוי שנמצא מוכרת שתשלם את הסכומים האלה. מה שכן, אם אני מנג'ר של קבוצת ביניים שמחפשת להתקדם, נגיד אברטון (שלא תוכל לשלם) או ניוקאסל (שלא תרצה לשלם), הייתי לוקח את ההימור עליו למרות שהוא יספק תעסוקה מלאה לכל מנג'ר שיהיה אחראי עליו. המערך של ארסנל לא מתאים לו והוא לא שחקן טופ-קלאס, אבל הוא יכול להיות מאוד מועיל.

ARSI, הפער בין פאונד ליורו כבר לא כזה משמעותי...

11. Ryan Giggs11 Member

אני מסכים עם ARSI, רק העובדה שהוא שחקן ארסנל משחקת לטובתו.
    כשחקן נטו, בחיים לא 10 מיליון, הוא חלוץ דיי מוגבל וטיפש וטוב תעשה ארסנל אם תמכור אותו.

12. The_Arsenal Member

אין לי ספק שאם בנדטנר יעבור לקבוצה בפרמייר ליג הוא מסוג השחקנים שימררו להגנה שלנו את החיים. הוא אמנם מוגבל, אבל צורת המשחק שלנו והציוות שלו באגף מחצינים את זה בצורה לא הוגנת. רוב חלוצי הפרמייר ליג, בטח אלה מהזא'נר של המגדלים, לא היו נראים יותר טוב בנסיבות האלה.

13. Rudess Member

הוא לא כזה מוגבל, יחסית לגובה שלו, יש לו טכניקה די טובה ושליטה בכדור.

14. Jack Wilshere Member

ססק בטוויטר:

גם אם ססק יעזוב בסופו של דבר לברצלונה, עבורי הוא היה וישאר מלך.

15. Mellow29 Kopite

אני חושב שבשוק של היום מחיר של 8 ספרות על בנדטנר זה מאוד ריאלי. הוא בסה"כ די צעיר וכבר עם נסיון לא מעט בקבוצה שרצה די למעלה גם בליגה וגם באירופה (אני יודע שזה לא מנחם את האוהדים שלה, אבל בסופו של דבר השחקנים צברו נסיון מועיל). אם לא יעשו לו עוול וישימו אותו בעמדה של שחקנים מהירים ומאוד טכניים, אלא כחלוץ מרכזי, אני חושב שהוא יכול בקלות להתאים לכל הקבוצות בדרג השני בפרמייר-ליג, נאמר אלה שנלחמות על מקום 7-10. וזה לא מופרך שהן יוציאו סכום כזה על חלוץ כמוהו.