ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. skyday20 Member

השחקנים והצוות המקצועי מדברים לנייקי על העבודה לקראת העונה החדשה.

its not very hard mister song get on with your work. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/11
  2. ArsenalFan Member

פשוט מאוד - חוזי ספונסרשיפ ישנים וארוכי טווח שנחתמו בתקופת בניית האיצטדיון, החברות שאיתן חתמנו (אמירייטס ונייקי) הזרימו כסף גדול ומשמעותי שהקל עלינו מאוד את המעמסה הכלכלית במימון אשברטון גרוב, אז אלה נחשבו חוזים פורצי דרך, אבל מאז עברו הרבה מים בתמזה והיום הם נראים בדיחה עצובה ובעיקר אנכרוניסטית. לארסנל יש גם חוזים איומים ונוראים בכל התחום הקמעונאי, יש כאלה שחושבים שעל ההחלטה הזו קית' אדלמן שילם במשרתו, לא יודע עד כמה זה נכון. בנוסף לכך, במשך שנים הזנחנו את כל התחום המסחרי במועדון... בזמן שמנ' יונייטד וליברפול עבדו על דילים שמנים באסיה ועשו עבודת שטח חרוצה, אצלנו לא עשו הרבה. אז מול ליברפול הפער הזה מצטמצם בגלל שההכנסות שלנו מ-Matchday הרבה יותר גבוהות, אבל מול יונייטד זה כבר הרבה יותר משמעותי.

עד 2014 לא אמור להיות שינוי דרמטי בהכנסות האלה, כי רק אז חוזי הספונסרשיפ הנוכחיים מסתיימים. למרות שיש יותר ניסיונות לקדם את התחום המסחרי (המשחקים באסיה הם חלק אינטגרלי מהעניין), אבל זה לא אמור להקפיץ אותנו מעל סיטי וצ'לסי, אף על פי שהנוכחות הגלובלית שלנו חזקה בהרבה. בשנה הקרובה גם ספ*ס אמורים לעקוף אותנו בהכנסות מסחריות.

וכן, הסיפור הזה הוא הסיבה מס' 1 לכך שמחירי המנויים, הכרטיסים והממברשיפ עלו השנה. כשלא לוקחים כסף מספונסרים, לוקחים אותו מאוהדים.

3. Rudess Member

אם יש פראיירים שישלמו, אז למה לא לקחת?!

4. Gnus Avenue Member

הילד מקוסטה ריקה מדבר-
    Joel Campbell tells Radio America: "I am calm and will wait for the opportunity, but who wouldn't want to play for Arsenal?"

וקצת מהזבל הקטלוני-
    The Mayor of Fàbregas' home town of Arenys de Mar says Cesc is "expericing a kidnapping" by Arsenal refusing to sell him to Barcelona.

שימותו, כולם שם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/11
  5. Emile Zelicky Member

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות כבר.
    זה פשוט יצא כל כך מכל פרופורציה נורמאלית.

6. ArsenalFan Member

נדמה לי שהגיע הזמן שגם חוזה לואיס ספאטרו יתפנה מהעיסוק בזוטות כמו משבר הכלכלי בספרד ויביע את דעתו בעניין ססק. וברצינות, למי אכפת? אפשר לחשוב איזה תפקיד הוא משחק כאן. מעניין אתכם מה יש לראש מועצת באר יעקב לומר בעניין כלשהו? חשבתי שלא, אז גם האדון מארניס דה מאר יכול לעניין את כולנו באותה מידה. יותר מביך שזה הגיע לאתרים כמו גארדיאן או BBC.

טל, אני מבין שלא חידשת את הממברשיפ שלך בארסנל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אני חידשתי דווקא, זה גם השתלם כלכלית עם המעבר ל-Arsenal Player שכלול במחיר.

7. skyday20 Member

אפשר ל subscribe לארסנל פלייר אם אתה גר מחוץ ל UK? :aa1:

8. ArsenalFan Member

כמובן.

9. Rudess Member

זפאטרו עסוק עם מעל 20 אחוזי אבטלה ועם הפסד צפוי בבחירות בשנה הבאה למריאנו ראחוי. עוד ממשלה סוציאליסטית בדרך ליפול באירופה, וזה למרות שראינו למה הקפיטליזם החזירי הביא את העולם. כל המדינות הגדולות והחשובות באירופה עם ממשלות מרכז-ימין.

לא, לא חידשתי. ב-36 פאונד האלה אפשר לעשות דברים יותר טובים למשל, כמו SALE ב- NEXT (החנות האהובה עליי) שהתחיל אתמול, קונים למשל 3 חולצות איכותיות. אם ארצה ללכת למשחקים, אוכל להשיג כרטיס ואת ה- ARSENAL PLAYER הזה אני ממש לא צריך, הוא די מיותר מבחינתי.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/11
  10. skyday20 Member

גם בsports directs יש כמה דברים יפים.
    יש לי איזה חולצה ארוכה מ NEXT שאני לבשתי אותה בערך כל הזמן 3 שנים באמת איכותית.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Ian Wright Member

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/11
  12. Rudess Member

כן ספורטס דיירקט מצוינים בחולצות כדורגל, בגדי ספורט בכלל. אני ממליץ לכולם פה לא לקנות חולצות באצטדיון של ארסנל כי זה סתם יקר ב-30 אחוז יותר. קנו בספורטס דיירקט או ליליווייטס, אותן חולצות רשמיות ובפחות כסף (גם ככה החולצות יותר מדי יקרות). לגבי NEXT (החנות האהובה עליי), אני לא עושה הרבה שופינג, אבל כשאני עושה זה בד"כ שם. יש לך טעם טוב SKYDAY :)

13. Ian Wright Member

האמת שאני קניתי את החולצה שלי בחנות הרשמית של פריס סן ז'רמן בעונה שעברה כאשר הייתי בצרפת. כן, אני יודע שזה מפתיע אתכם.

בינתיים אני לא מעוניין לקנות חולצה עד שלא יחזירו את הסמל הרגיל.

14. Rudess Member

כמה מפתיע שקנית חולצה של ארסנל בצרפת :)

אתה צודק, לא צריך לקנות את החולצה של העונה, היא בדיוק כמו של העונה הקודמת והיא גם רק לעונה אחת. פראייר מי שקונה עכשיו ב-50-60 פאונד. מחכים לסוף העונה, ואז קונים בליליוייטס או ספורטס דיירקט ב-5-10 פאונד כדי שיהיה לאוסף (לאלו מביניכם שאוספים חולצות וצריכים כל עונה את החולצה).

לגבי הסמל יש עוד מרמור של אוהדים אחרים שטוענים שכאשר ארסנל עברה לעיצוב הנוכחי ב-2002, שינו את הכיוון של התותח ממערב למזרח.

15. Ian Wright Member

אני יודע שזה כנראה מובן מאליו לכולם, אבל זה הדהים אותי לראות כמה אנשים הולכים ברחוב עם חולצה של ארסנל שם. בעיקר במארסיי.

בצרפת קניתי את חולצת הבית של ארסנל מהעונה האחרונה, כי רציתי שתהיה לי את החולצה הקלאסית אבל זו החולצה הראשונה שקניתי:
    http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ni/nike-07-08-arsenal-3-shirt.Xxx

חשבתי שהיא מיוחדת ויפה אז בחרתי בה, למרות שבאותה עונה(07-08) מעבר לכדורגל הנהדר, גם כל החולצות היו יפות לטעמי. את החולצה קניתי בלונדון. זאת הייתה הפעם הראשונה שלי בעיר(ואני בטוח שלא תהיה הפעם האחרונה), ובאותו שבוע זה היה גם המשחק הראשון והיחידי עד עכשיו שראיתי מהקבוצה. כבר סיפרתי על זה בדיון הקודם למען האמת.