באמת, באותה עונה ראו שהמעצבים השקיעו מזמנם הפרטי, החולצות באותה עונה היו מאוד יפות, זו באמת חולצה מאוד יפה, גם הבית וגם החוץ של העונה ההיא נראו מאוד יפה לטעמי. אני מת להשיג את חולצת הבית מאותה עונה, עדיין. http://images.sportsshoes.com/product/N/NIK3382/NIK3382_400_1.Xxx
החולצה הביתית חוזרת על עצמה כמעט כמו כל עונה. אין באמת שינוי גדול בדר"כ. חולצת החוץ באותה עונה הייתה גם מאוד יפה, אבל בסה"כ היא הייתה פשוט עם צבעים הפוכים(פחות או יותר) מזו של חולצה הבית ולא היה בה שום דבר מיוחד: http://www.onionbag.com/images/products/01ARSASS0708.Xxx לכן בחרתי בחולצה השלישית שהראיתי כבר תמונה שלה, כי סביר להניח שזו חולצה שלא תחזור על עצמה או משהו שיהיה דומה לה יותר מדי. אני חייב להגיד שלקח לי לא מעט זמן לקנות את החולצה. אני לא יודע אם זה היה עניין הכסף דווקא. כולם היו באמת חולצות מאוד יפות וזו הייתה החולצה הראשונה שלי. רציתי לעשות בחירה טובה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
חדשות טובות, נראה לי. _denilson15 Denilson 15 Tô voltando... באנגלית זה I'm coming back. כן, דנילסון צייץ את זה בטוויטר שלו אחרי שבע מאות שנה שהוא לא צייץ בכלל, ולא בכדי הוא עשה את זה בפורטוגזית... הדיווחים האחרונים הם שדנילסון עומד לחזור לסאו פאולו בהשאלה לעונה אחת ושהוא לא יחזור ללונדון עם הקבוצה מסין בשבוע הבא. אני לא רוצה למהר ולומר "ברוך שפטרנו", גם מפני שזה עוד לא רשמי וגם משום שכבר ראינו שחקנים חוזרים מהשאלה שנראתה כמו השלב הבא בדרך לעזיבה, אבל לפחות בעונה הקרובה לא נצטרך לסבול את חוסר האופי והיעדר האכפתיות הכ"כ בולטים והמחליאים שלו. הוא פשוט לא יכול להישאר בארסנל, לא היינו צריכים לקחת אותו איתנו גם לאסיה. בטח נקבל גם סכום כסף קטן ו/או השתתפות של סאו פאולו בשכרו, שזה טוב.
הייתה לי הרגשה כזו ששמעתי שוונגר משווה את ג'רבינו לוולקוט וגם כתבתי את זה. אני חושב שמשהו מתבשל שם, רק שקשה לראות מה. במערך של 4-3-3 וולקוט לא יכול לשחק את החלוץ לבד, ולכן אם הוא מתכוון להשתמש בו יותר קדימה זה צריך להיות או שכלול במערך או דינמיות יותר גדולה במערך תוך כדי המשחק. וולקוט לדעתי הוא קצת פוטנציאל לא ממומש, ושווה לשנות את המערך בשבילו. חוד שלו ושל ואן-פרסי יכול להיות קטלני.
אני גם חושב שרובין ואן פרסי ותיאו וולקוט יכול להיות שילוב קטלני במיוחד, אבל בוא נהיה ריאלים - למערך של 4-4-2 אנחנו לא נחזור בתקופה הקרובה, והאמת שאם זה בגלל הצעירים הבריטים - אארון ראמזי את ג'ק ווילשייר אז אני מעדיף לתת להם את המושכות ולהנות משיתוף פעולה בין שניהם, בתקווה לשנים ארוכות ומוצלחות. בלי שום קשר לילדים, גם כך יש יותר מדי קשרים בסגל(בלי שום קשר לעתידם של סמיר נאסרי וססק פברגאס) מאשר חלוצים, שלא נדבר על חלוצים טובים.
הסיבה הראשונה והחשובה ביותר לכך שאנחנו לא יכולים לשחק ב-4-4-2 היא היעדר קשר אחורי ברמה גבוהה. אני יודע שקאפלו השווה את ווילשיר למקאללה, אבל אני מעדיף לא לנסות את זה, ואם זה שת"פ של ווילשיר וראמזי, אז עד כמה שזה מגניב, זה קצת מופקר ומסוכן (אני כבר לא מדבר על היעדר הניסיון שלהם). כיום סונג לא מסוגל לשחק ליד קשר אחד, הוא יותר מדי מוגבל ולא אינטליגנטי בשביל לקבל עליו את האחריות הזו, זה מצריך מאיתנו קישור מעובה מאוד. אם משקיעים בקש"א ברמה גבוהה באמת (מי?) וסונג הופך לשחקן סגל, זה כבר סיפור אחר. לא רואה את זה קורה... וולקוט - תנו לו לרוץ באגף, אם הוא יביא לנו את התרומה של העונה החולפת משם ויהיה קצת פחות פצוע, נסתדר. ושיסדרו לו חוזה חדש, גוד דאמיט.
אם במהלך העונה הוא ורובין לא מחדשים חוזים- צפו לשתי סרטים דומים בקיץ הבא לגבי שניהם, בשנתם האחרונה לחוזה בדומה לנאסרי. אני מקווה שייפתר העניין כמה שיותר מהר. אם לא, שוב בקיץ הבא אנחנו נכנסים לעוד סמטוחה. מה שמעניין בקיץ הזה שאנחנו כמעט ולא שומעים כלום מאנדריי ארשבין- שמסיים את החוזה שלו בקיץ הבא. כמובן שבניגוד לנאסרי, קשה להאמין שאנחנו יכולים לעשות עליו יותר מדי כסף- אבל עדיין. לגבי דנילסון- מקווה שזה לא השאלה. למה להשאיל למה? להעיף! לבעוט! זה באמת היה נראה לי יותר מדי מה שהיה באסיה, וזה לא מפתיע.
אם זאת השאלה הוא עוד מסוגל להזדחל איכשהו לסגל בעונה הבאה כמו טראורה... חייבים למכור. איך אף אחד לא קופץ על המציאה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
עדי, אם כמה שזה מסוכן ומופקר לשחק עם ווילשייר וראמזי בצוותא באופן קבוע, באופן אישי אני חושב שזה הימור ששווה לקחת. לדעתי זה רחוק מלהיות מקרה גיבס-קלישי. אני חושב שראמזי ביחד עם ווילשייר לידו, מסוגלים להשכיח עזיבה פוטנציאלית של ססק פברגאס. אולי לא באופן מיידי, אבל בסופו של דבר זה יקרה. נכון, ראמזי היה פצוע הרבה זמן, הוא צעיר חסר ניסיון(שניהם כאלה), אבל לשניהם יש את היכולת ובעיקר את האופי הדרוש בשביל לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת גם בגיל צעיר שכזה. אני מאמין מאוד בשניהם ובאמת שאין פה שום קשר לכך ששניהם בריטים(למרות שאין ספק שזה מוסיף). אני לא חושב שראמזי הוא כדורגלן פחות איכותי מווילשייר או להפך. שחושבים על זה, הפריצה שלו הייתה אמורה להיות בעונה שעברה אם לא הפציעה הקשה, ובסוף ג'ק ווילשייר ניצל זאת ולקח את המפתחות ובגדול. אם ססק פברגאס בסופו של דבר באמת יעזוב לברצלונה, אני לא הייתי רוצה לראות את הכסף מנוצל לקשר יצירתי במקומו. הייתי הרבה יותר מעדיף לראות קשר אחורי ברמה גבוהה מגיע, כמו שרשמת בעצמך שצריך - אלכס סונג לא לרמה הזאת(עד שלא יוכח אחרת), וגם אם ישתפר חייבים קשר אחורי נוסף בסגל ברמה גבוהה, כזה שיוריד את את סונג לקרקע ובתקווה שגם לספסל.
גם בהיעדר קשר ברמה גבוהה אני בטוח שארסנל יכולה להרשות לעצמה לשחק במערך 4-4-2 טהור במשחקי בית נגד חלק מקבוצות הפח(או במילים יפות יותר - קבוצות התחתית) בפריימרליג, אלה שרק באות כדי להסתגר ולצאת להתקפה פעם בעשר דקות. אגב, אני לא פוסל אפשרות שונגר ישנה את המערך במידה וססק יעזוב(בניגוד לרצונו, כמובן). פברגאס לא כמו ווירה שהיה 50\50 אלא ממש משחק מתחת לחלוצים. וולקוט רוצה לשחק יותר מקדימה? הוא יכול לחלום. גם במערך של שני חלוצים לא הייתי ממקם אותו לצידו של ואן-פרסי כי הם דומים בסגנון המשחק וחוד כזה לא יצליח יותר נגד ההגנות הפיזיות של יונייטד, צ'לסי ועוד. לטעמי הצלחה יכולה להתרחש רק באגדות. יתרה מזאת - וולקוט הוא בידיוק האיש כדי לרוץ על הקו ולשפר את משחק האגפים. אם הוא יזוז מאגף ימין כל הצד יהיה משותק כי סאנייה יש לו עוד מה ללמוד על לתרום להתקפה(בניגוד לקלישי שהיה חור הגנתי אבל מהווה עוד אופצייה כשארסנל תוקפת). לדעתי וולקוט צריך לשפר את המסירה האחרונה שלו ואז ארסנל תקבל ממנו הרבה יותר.