הרבה זמן אני כבר עוקב אחריכם ואמרתי לעצמי שהעונה אני חייב להצטרף אז אני מקווה שהעונה תיהיה יותר מעודדת מהעונה הקודמת שונגר יפתיע את כולנו (כן בטח) ושאולי סוף סוף באמת נזכה במשהו ולא נגיע לכמעט ונגיד ''לא נורא בשנה הבאה'
אז זה הבעיה,שאין פה שכר לימוד,את השכר לימוד שלו הוא כבר רכש העונה,ונגר זרק אותו מהר למים והאמת זה השתלם,לא מדובר בעילוי אבל מדובר ב שוער מצוין,נכון אז ג'ו הארט ריינה וצ'ך מתעלים עליו,אבל מה זה משנה? הוא שוער מספיק טוב,ונגר לא ישים כסף על שוער,צ'סזני הוא לא החוליה החלשה בארסנל,סמרטוטים כמו דג'ורו קוסיילני וגיבס כן,עכשיו ורמלאן בלם לא רע בכלל ותוסיף לזה את סאנייה אולי המגן הימני הטוב בליגה,קנית בלם ומגן שמאלי ויש לך הגנה ראויה מאוד לטופ 4,בשורה התחתונה,עונה הבאה מי שיעשה טעוית שידפקו משחקים זה דג'ורו קוסיילני גיבס לא צ'סזני כמו שהעונה (לדעתי בדרבי הוא עשה איזה טעות ב3-3,אבל עובדה נגד ברצלונה וכל שאר המשחקים נגד הגדולות הוא היה מצוין ויכול רק להשתפר משם,בכלל בכל המשחקים,בהפסד נגד הבולטון שהיה משחק די קריטי מי שיחק טוב? צז'סני שכל השאר השתינו במכנס) ארסן וונגר? הוא הבעיה,הצוות המקצועי? האימ אימא של הבעיות,ראש ביצה? האיש ורגלי הפלסטיק? הטראנסית שהגיע מלוריין? הם הבעיות. צ'סזני דווקא בכלל לא הבעיה כמו גם סאנייה,זאת הדעה שלי בעיניין.
קראתי את זה במטרו ובעוד כמה אתרים לפני שהבחור החביב נתן את המקור מהסאן, קראתי לזה שמועות כי זו גם מידת אמינותם כנראה. ברוך הבא ובהצלחה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx
כנראה שיש סיכום על המחיר של קמפבל הקוסטה ריקני, ואנחנו נשלם עליו 930 אלף ליש"ט (1.5 מיליון ליש"ט), עוד כתוב שהעסקה תושלם בתוך 24 שעות והוא ילבש את החולצה מספר 12. אני לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שזה יהיה מקרה של ולה\דנילסון-מגיע שחקן שנחשב מבטיח ונתן טורניר נהדר לטווח הגילאים שלו ובסוף הוא בלוף. נחכה ונראה. ביצועים של הבחור הצעיר-
כפיים לוונגר, השתיק את כולם עם ההחתמה הזו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx האמת שהבחור נראה כמו פוטנציאל, אבל אני רק מקווה בשבילכם שהזמן שונגר משקיע ברכישות הקטנות והלא משמעותיות האלו לא בא על חשבון העברות גדולות שיש לו בקנה. לצערי, מההיכרות הקצרה עם האיש, זה כן. אבל העיקר שיש לכם כבר מחליף לואן פרסי שיעזוב בעוד שנה שנתיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
בופון כבר בגיל 17 עלה לבוגרים של פארמה ושיחק בעונה הראשונה שלו 9 הופעות בכל המסגרות. בעונה השניה שלו בגיל 18 הוא כבר הפך לשוער הפותח של הקבוצה עם 28 הופעות בכל המסגרות. משם כבר השאר זה היסטוריה. איך אפשר להשוות אותו לשצ'סני בן ה-21, שקיבל הזדמנות מארסן וונגר בהרכב רק בגלל מקרה חריג כאשר כל השוערים שלנו נפצעו(אלמוניה, פביאנסקי ואפילו גם ויטו מאנונה). זו לא בושה להשאיל אותו. בטח אם זה יהיה לקבוצה בפרמיירליג. אם הוא שוער כזה גדול, אז הוא יחזור לארסנל בעתיד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
גם ג'יימי סנדרסון מאשר שקיים סיכום בינינו לבין סאפריסה על קמפבל. כמובן שכל ההייפ סביבו בנוי על כמה משחקים בודדים בטורנירים בינלאומיים, ויש סיכוי גבוה שהוא יתברר כפלופ, אבל בשוק של ימינו להשיג פרוספקט מבוקש תמורת מיליון פאונד זה סכום סביר למדי. גם אם הוא יקבל אשרת עבודה בלי בעיות ויצטרף אלינו כבר העונה הוא עדיין שחקן שיצטרך להתבשל בריזרבס/השאלות כמה עונות, כך שהוא לא יהיה רלוונטי לתמונת הסגל בעונה הקרובה. לכן אני מאוד מקווה שההתעסקות בהחתמתו לא באה על חשבון התעסקות בחיזוקים לקבוצה לטווח המיידי.
כל עוד ההחתמה הזאת לא תגיע על חשבון שחקן דומיננטי שיכול לחזק אותנו לעונה הקרובה, אין לי שום בעיה איתה. בסך הכל שחקן זול, דריבל יוצא מין הכלל וסיומת טובה. הוא מזכיר קצת את צ'יצ'יריטו, נקווה שהוא גם יגיע ליכולות של המכסיקני. אז בנתיים יש לנו כנראה 3 שחקנים חדשים-מתוכם 2 צעירים ולא אמורים לבוא לידי ביטוי העונה, ורק אחד מוכח. אני מקווה שונגר יביא עוד בלם אחד לפחות (בלקבורן כבר הביאה מחליף לסאמבה, ונגר חייב לסגור איתו מהר) ואולי איזה חלוץ לרוטציה. עוד שמועות- -אברטון רוצה את ניקלאס בנדטנר בהשאלה. - מאטה מועמד להגיע תמורת 20 מיליון ליש"ט במידה ונאסרי עוזב.
דנילסון עובר לסאו פאולו, לא ברור לי רק אם זאת השאלה או העברה. הוא כתב לפני 15 דקות בטוויטר שהחלום שלו מתגשם והוא חוזר הביתה.
לפחות על פי הדיווחים שהיו במהלך סוף השבוע, העסקה עם סאו פאולו היא השאלה. אפשר רק לקוות שאח"כ דנילסון לא יחזור בדלת האחורית כמו כל מיני השאלות שנראו לגמרי dead end, שביצענו בשנים האחרונות, ובכל זאת השחקנים האלה חזרו ורדפו אותנו. לגבי ג'ואל קמפבל... זה אמנם קצת הזוי שאנחנו מחתימים שחקן שלפני כמה ימים התקשורת הישראלית דיווחה בהתלהבות שמכבי חיפה בעקבותיו, ומסתבר שגם הפועל תל אביב, אבל אני לא מבין את האנטי המתגבש כאן כלפי ההחתמה של קמפבל, אם היא אכן תתרחש. הסכום די זניח (ויכול רק לעלות אחרי המונדיאליטו הקרוב), השחקן נראה מאוד פיזי ויכול להוסיף לנו תכונות שחסרות לנו מול השער. ואם זה לא יצלח, לא נורא - עדיף להפסיד בנקודות האלה מאשר על "הבטחות" יותר יקרות שלא מומשו (מדנילסון עד בבה). אנחנו לעולם לא נפסיק ללכת ולחפש אחרי שחקנים צעירים בכל מיני פינות ברחבי העולם, גם הרבה אחרי שארסן ונגר יעזוב את ארסנל. לא כאן, לטעמי, צריך לפרוץ האנטי, עשינו הרבה החתמות גרועות של "שקל וחצי" עבור שחקנים שנכנסו ישר לסגל או להרכב והן היו הרבה יותר קטסטרופליות (ללכת על סקילאצ'י וסילבסטרה מתוך פאניקה, עסקאות ביזאריות כמו ז'וליו בפטיסטה וכד'). שלא יחזרו לנו החתמות כאלה, יותר חשוב.
אין שום אנטי נגד מר קמפבל הצעיר, הלוואי ויצליח, אנחנו רק מקווים שההחתמה הזו לא תהווה תירוץ עבור ונגר כשהוא יסביר למה הוא לא הביא שחקנים רציניים ומוכחים הקיץ, זה הכל...
יש התעסקות יתרה בחלק ההתקפי מאז שהתחיל חלון ההעברות, בין אם זה בג'רביניו או בהחתמות אופציונאליות או בעזיבות אפשריות של ססק ונאסרי. אני אשמח אם השבוע ייסגר כל העניין הזה של החלק ההתקפי לכאן או לכאן ואז המועדון יצטרך לפעול גם בצד השני של המגרש. אם לא, הלחץ עליהם לפעול בפן ההגנתי רק ילך ויגדל, וזה לא דבר רע בכלל.