אתה לא יודע אם לא יגיע מחליף עבורו אם וכאשר יעזוב. הסיכוי שיגיע שחקן במקומו אם נמכור אותו הוא יותר גבוה מאשר אם נאבד אותו בחינם, ואז יהיה קשה יותר להביא מחליף איכותי עבורו בגלל הכסף שיכל להיכנס ממכירת נאסרי אבל למעשה לא נכנס. אני מאמין שבקיץ כ"כ קריטי, אם תהיה מכירה של שחקן מפתח, ארסן ונגר יביא מחליפים. הוא יודע שהקיץ הזה הוא קריטי מבחינתו. העונה הזאת מבחינתו היא להיות או לחדול. זו גם הסיבה שהוא מנסה להשאיר את סמיר נאסרי בכל מחיר למעשה. פתאום לא מעניין אותו ההפסד הכלכלי כי אולי הוא יודע שבעונה שלאחר מכן הוא אפילו לא ימשיך. אני חושב שזה מהלך מאוד לא נכון מבחינתנו, אבל הסיפור הגדול בכל הקיץ הזה הוא ששוב התעסקנו בלנסות להשאיר את שחקני המפתח שלנו בקבוצה, במקום להביא עוד שחקנים איכותיים לידם. כמו שעדי רשם בעצמו - יכול להיות שאם היינו גם מביאים את אותם שחקנים איכותיים לידם, זה היה עושה עליהם רושם אחר. אולי ססק פברגאס היה סותם את הפה ונותן לארסנל וונגר עוד צ'אנס אחרון. אולי סמיר נאסרי היה מחליט לחתום על חוזה חדש כי הוא רואה שהמועדון מראה על אמביציה, ובכך עתידו יכול להשתנות. לעת עתה, עוד קיץ מבוזבז והפרופסור יכול להאשים רק את עצמו.
Szczesny, Jenkinson, Vermaelen ©, Koscielny, Gibbs, Song, Wilshere, Ramsey, Walcott, Gervinho, Chamakh. הלאה יא ג'רביניו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אולי כל זה היה נכון, אין לדעת, אבל זה ממש לא מה שרשמתי. באופן אישי, אני לא מאמין ששום דבר היה משכנע את פברגאס לזנוח את השאיפות שלו ללכת לברצלונה. באותה מידה אני גם לא מאמין ששום רכש היה משכנע את נאסרי לחתום על חוזה - הראש שלו סובב כבר מזמן, הוא רוצה כסף הרבה יותר גדול ממה שאנחנו מוכנים להציע לו (ואחרים כן מוכנים). זה נכון היום וזה יהיה נכון בקיץ הבא. אני כן חושב שאם היינו מחתימים עכשיו שלושה-ארבעה שחקנים רציניים, היינו מציגים לפחות איזושהי בשורה שאפשר ללכת איתה הלאה, כך היינו בשלב שבו יש לנו שלד אחר שיוכל להתמודד עם כל עזיבה. הקבוצה הייתה במצב יותר טוב גם מקצועית וגם מנטלית, כי היינו מתעסקים פחות בפברגאס ונאסרי ויותר בשחקנים חדשים שאמורים להוסיף לקבוצה. אבל מה לעשות שאין כאלה... ונגר בחר למרוח את הזמן ב"מאבק" עליהם. להשאיר את נאסרי לעונה הקרובה זה שווה ערך לרשימת צ'ק על סך 25 מיליון פאונד (בערך) עבור עונה אחת שבה הוא טרמפיסט על חשבוננו, כשכבר בינואר הוא יסדר לעצמו חוזה ענק אצל יריבה ישירה. אפילו עונה אחת של כריסטיאנו רונאלדו לא שווה 25 מיליון פאונד. את 25 המיליון האלה לא יהיו לך בקיץ הבא, ואז מחליף לא יבוא ונהיה במצב ביש הרבה יותר גדול. פשוט No brainer - אם כבר הגענו למצב הביש הזה עם נאסרי, לפחות עדיף שנצא ממנו בצורה מכובדת עם כסף למחליף.
שער עצום. קשה להחליט מה יותר קלאס- המסירה של ג'ק או הסיומת הפנטסטית של ג'רביניו. הלוואי ונראה עוד הרבה מהלכים כאלה. יופי של גול.
מה שנראה פחות טוב אצלנו עד כה- זה איך לא, ההגנה. ובעיקר הצד הימיני של ג'נקינסון. פודולסקי עושה עד עכשיו פחות או יותר מה שבא לו. לא נראה כ"כ טוב מהצד הימיני שלנו. ואין מה לומר, ג'רביניו במשחק מעולה.
מקווה שהצמד הזה סותם לפחות קצת פיות. ב2 המקרים - מיקום מעולה וסיומת מעולה, במיוחד בראשון. גם בהתחשב היריבה, אפשר לראות שכדורגל יש לבחור.
מעבר לצמד השערים של ג'רבניו, כיף לראות סופסוף מהירות בחלק ההתקפי שלנו, מעבר לתיאו וולקוט. לדעתי הבעיה ההגנתית מתחילה ונגמרת באלכסנדר סונג. הוא עוזר לנו מאוד בהנעת הכדור, אבל הוא פשוט לא עושה עבודה בצד ההגנתי. איפה הוא במתפרצות של הגרמנים? מזה אמור להביע?
מה זה אמור להביע? כל מי שזילזל בהחתמה הזאת זילזל בה לדעתי מהר מידיי, זה כל מה שזה אומר. ברור שזה לא אומר כלום אבל רק מהרבע שעה הזאת אפשר לראות שיש לו הרבה כדורגל ונקווה שהוא יוסיף לנו. מסכים איתך לגביי סונג, פשוט קשר הגנתי בנוני והלוואי שונגר היה מביא לעמדה הזו רכש רציני.
אף אחד לא זילזל ואף אחד לא אמר שאין עליו כדורגל. גם לא נגיד את זה עכשיו על סמך משחק אחד או שניים. בוא נחכה לפחות לסוף העונה. התסכול בהחתמה שלו נבע מכך שאנחנו לא מתרכזים בעמדות חשובות יותר עבור הקבוצה וזה עדיין נכון.
הנה, עכשיו רואים שהוא מתאים לארסנל - נפצע אחרי 30 דקות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
- אני דווקא חושב שסונג נראה יותר טוב מראמזי. לא מבין למה הוא לא מקבל קרדיט בתור קשר שהוא גם עושה הגנה וגם יודע לתת כדור טוב ומהר. - לא נראה לי שג'רבינו פצוע, הוא פשוט התחיל את האימונים עם הקבוצה יותר מאוחר ובגלל זה הוא משחק רק 30 דקות. אבל האמת, שנייה אחרי שהוא הבקיע את השני חשבתי שהוא חייב להפצע לחצי עונה כי אחרת זה לא שנת פתיחה בארסנל. - ג'ק ברמה אחרת מכל הקבוצה. בן 19 כן? - ג'נקינסון נראה מותש? טוב הוא בטח נותן הכל כל אימון, אבל עדיין. - ההגנה שלנו רכה. אבל גם ג'נקינסון וגם סקילאצ'י לא אמורים להיות בהרכב הראשון. עדיין זה נראה כמו שזה נראה. - צ'אמח כל-כך גרוע שאני בטוח שהוא יחזור להיות טוב. כי אם הוא היה בינוני אז אתה יכול להגיד שזה כל מה שיש לו לתת, אבל בגלל שהוא כזה גרוע, זה חייב להיות שהוא יכול להיות אדיר. לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx