ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Trex Member

אבל אם היו באים שניהם(שני בלמים) היית בכיף מסתדר איתו בצד שמאל לא? גיבס זה חתיכת הימור שאלוהים יודע איך יסתיים...ועוד טראורה מחליף שלו...

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/11
  2. אבו Member

סקיי מדווחים שנאסרי עדיין על ה'ראדאר' של הסיטי. חדשות טובות במצב הנוכחי של הסיטואציה שלו.

ואואן קוייל אומר, שהדדליין להצעות על קאהיל זה הסופשבוע הקרוב. אממ, אוקיי רשמנו. וכאילו שאם הם יקבלו את ההצעה שהם רוצים שב31 לאוגוסט הם יעשו ריג'קט, כאשר השחקן נמצא בשנתו האחרונה של החוזה- ועוד מועדון בסדר גודל הזה. ממש...

3. Rudess Member

את הרכש צריך לעשות לפני שהעונה מתחילה כדי שהשחקן יספיק להתחבר עם הקבוצה בפרי סיזן. ונגר יכול היה לסגור מספיק עסקאות מאז מאי,אבל חשוב לו להוכיח לכולם שהוא אף פעם לא יוצא פראייר במחיר.

4. lakb24 Member

שאלה:
    ג'רביניו משתתף בגביע האמירויות?
    מצטער על ה"בורות",צבא...

5. Gnus Avenue Member

דיאבי יחמיץ את פתיחת העונה.

בספורטינג מכחישים כל קשר לניקלאס בנדטנר.

lakb24-הוא אמור להשתתף, כן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/7/11
  6. Rudess Member

איך הם מעזים להכחיש, הרי Sky Sports Understands... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

7. A. Arshavin Member

חבר'ה, חזרתי מטיול של 5 ימים בהם כמעט לא היה לי קשר לציביליזציה, ובטח שלא לארסנל. אשמח אם תעדכנו אותי בכל המ שהלך במעודון בימים אלה, בעיקר בגזרת ההעברות.

8. Gnus Avenue Member

חואן מאטה מתקרב לארסנל וכרגע אומרים שהוא בלונדון לסגור את הפרטים האחרונים, לעבור בדיקות רפואיות ולחתום רשמית. גם פיל ג'אגיילקה מתקרב אחרי שהגשנו על פי הדיווחים הגשנו הצעה של כמעט 17 מיליון פאונד בשבילו. ג'ואל קמאפבל חזר לכותרות ואומרים שהוא יחתום אחרי המונדיאל לנבחרות צעירות בקולומביה.

JET עזב אותנו וגם אבואה (גלא), לאנסברי (נוריץ') ובנדטנר (השם יודע איפה) בדרך החוצה, וכמובן שיש את הזבל הרגיל על ססק, נאסרי וכל זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/7/11
  9. Rudess Member

וארסן ונגר עדיין המנג'ר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

10. alonje Member

ונגר אולי טוב בהרבה דברים, אבל בכל מה שקשור למחירים הוא אחד המנג'רים הגרועים.
    לקנות את קוסייליני וורמאלן ב-10 מליון, למכור את חלב ב-11 מליון, קלישי ב-7 ואת הנרי ב-16 זאת פשוט בדיחה עצובה.
    אני לא אתפלא אם ונגר מוכר את ססק ב-40 מליון ואני לא אתפלא אם נאסרי יימכר ב-10 מליון כי בכל מה שקשור להעברות ונגר תמיד היה חלש.

11. Rudess Member

12. The_Arsenal Member

כמו שזה נראה עכשיו נאסרי "יימכר" ב-0 מליון בעוד שנה בדיוק. אתה תתחנן ל-10 מליון כזה יקרה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא שמתי לב אם מישהו ציין פה, אבל ססק לא יקח חלק בגביע האמירויות, אני לא יודע על איזשהי פציעה.. בכל אופן, כנראה מסמן משהו, ברצלונה ממשיכה בניסיונות שלה, ארסנל הבנתי לא תסכים גם ל-40 מיליון... ואני באמת לא מבין למה.

14. Rudess Member

הנהלת ארסנל מתנהלת כמו סמרטוט רצפה ומשתפת פעולה עם "הפציעה" של ססק בהמסטרינג. פשוט בושה וחרפה שהוא לא מתאמן עם הקבוצה.

15. Rudess Member

קיבלתי מארסנל מתנה DVD של Arsenal Greatest Ever Goals. נהדר, יהיה במה להיזכר מהעבר :)