כי זה לינק רע. תורידו 'ווטל' ותראו כל העונה שידורים באיכות חלקה לגמרי ובלי תקיעה אחת על מסך מלא. זאת אפילו לא תוכנה, אלא תוספת קטנה לדפדפן. לינק לשידור: http://www.norwaysport.co.uk/
אני לא מבין למה אתם ממשיכים לסבול עם השידורים באינטרנט כשיש את זה בספורט 1. כיום ניתן להזמין את 2 הערוצים למינימום של 3 ימים ולשלם שני שקלים בערך ליום (כלומר 6 שקלים סה"כ). 6 שקלים עבור 2 משחקים של ארסנל, שווה בהחלט. אני מתכוון לעשות ככה כל השנה.
זה נהוג ככה לכסח בארגנטינה? מה זה הפאולים האלה (בעיקר מצד מספר 16 האדיוט שהיה צריך לקבל ארבעה אדומים כבר)? ג'רביניו בינתיים נראה להיט.
עכשיו תעשה חישוב כמה זה יוצא לשנה ואחרי זה תוסיף את המחיר הסופר גבוה של עוגמת הנפש הכרוכה בצפייה ב"שידור מפוצל" עם שדר ופרשן שלא מסוגלים לזהות את פול גאסקווין ביציע. השידורים באינטרנט בשנתיים האחרונות הם באיכות מעולה. והם רק משתפרים. לא מבין איך מישהו יכול לשלם כל כך הרבה על מוצר כל כך עלוב. אם כבר לשלם - עדיף לשלם לקבוצה שלך את מחיר המנוי העונתי לצפייה במשחקים באינטרנט.
באינטרנט יש לי שדר אנגלי ואני גם בד"כ שומע את הקהל... בספורט 1 ו-2 יש שני אימבצילים שעושים הכל כדי להרוס לי את חוויית הצפייה. נראה לי שאני אשאר עם השידורים באינטרנט.
אסור לשלם להם. כולם צריכים להחרים ואז אולי הם יורידו את המחיר ויעלו את איכות השידור. בנתיים מסתבר שווטל משדרים בלינק אחר: http://veetlesportshd2.blogspot.com/2011/07/channel-3.html
ג'רביניו בינתיים עושה רושם מצויין. כנ"ל פרימפונג, שלטעמי בשל להיות פקטור כבר העונה. הילד מוכשר וסוס עבודה.
נכון שהאינטרנט עדיין לא מגיע לרמה של הטלוויזיה, אבל בסך הכל בזמן הליגה יש שידורים מאוד איכותיים בסופקאסט, שבלי קשר לאיכות השידור (שהיא כשלעצמה השתפרה) נותנות לך את האפשרות להימנע משלל צוותי הקריינות של צ'רלטון ולהנות משידור אנגלי איכותי ומהנה.
מוצר עלוב? כ"כ הרבה שידורים של הליגה האנגלית, מצטער, אי אפשר לקרוא לזה מוצר עלוב. נכון שהם בעצמם עלובים וכל מה שציינתם נכון - גם השידור המפוצל הנוראי (במקרה הזה מן הסתם אני לא אזמין, זה כל היופי - אפשר לקבוע מתי), גם השדרים האיומים וכו'. אבל מצטער, אי אפשר עדיין להשוות את האינטרנט, עם זה שזה נתקע, אם זה שזה בדיליי לפעמים לבין לראות את זה בטלוויזיה בלי תקיעות באיכות טובה. אני בטוח שיש פה כאלה ששילמו עד עכשיו קבוע לצ'רלטון 60 שקל בחודש על שני הערוצים, אז לאלה שכן שילמו השינוי החדש מאד מרענן - במקום לשלם על דרך קבע אפשר ממש כמו פעם "להזמין" משחקים של ארסנל. מי שמסתדר עם האינטרנט אז אחלה, שיבלה, לי אישית זה סיוט עדיין, אולי בעתיד זה ישתפר. בכל מקרה, הפעם זה היה שווה את זה - 6 שקלים על 2 משחקים של ארסנל (כשאחד מהם נגד הנרי) שווה את זה בהחלט, לדעתי לפחות.
אנחנו עוד נראה את הילד הזה הרבה. הוא לא רק עושה עבודה שחורה, הוא גם משחק עם שכל ורואים שיש לו חוכמת משחק ברמה גבוהה. כשסונג יהיה באליפות אפריקה בינואר, זה האיש שיכול להיכנס לנעליים שלו.
מה זה אסור לשלם להם?,למה אלה שגרים בחו'ל לא משלמים על זה?,אלה שיש להם צלחת לווין והם על שיתוף לא משלמים על אלג'זירה בנפרד? - 2-2,שוב פעם ההגנה מאכזבת,לפחות אולי וונגר יזרז את ההגעה של ג'ג'ילקה או קייהל.
סקילאצ'י + דג'ורו... כאילו, למה ונגר ציפה? אפילו חבורת הנגרים של בוקה חייבת להבקיע לפחות שניים מול שני הכלומניקים האלה. לפחות קוסיילני היה מעולה היום ויחד עם ורמאלן זה יראה הרבה יותר טוב.