ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Gnus Avenue Member

כנראה שדחינו הצעה של 38 מיליון יורו על ססק.

זה מצוין, מעמידים את הקטאלונים ומראים להם שאנחנו לא נשברים, למרות שלדעתי זה רק עניין של זמן עד שהם יעגלו את זה ל40 מיליון יורו ואז ססק יעלה על המטוס לברצלונה.

אגב, מדברים בטורקיה על עסקה של 14 מיליון פאונד+אבואה על ארדה טוראן של גלא שיגיע להחליף את נאסרי.

2. Rudess Member

קיבלנו את אודינזה, הגרלה קשה, משחק ראשון אצלנו באמירייטס והגומלין באיטליה.

3. אבו Member

משלמים את המחיר על הסיום הזוועתי של העונה שעברה. הגרלת המוקדמות הקשה ביותר שקיבלנו(ושיחקנו יותר מפעם אחת בשנים האחרונות במוקדמות, יעקובי יא קשקשן. אוהד ארסנל עלק), עם כל הכבוד לסלטיק בזמנו. נצטרך הופעה משכנעת באיימירטס.

4. The_Arsenal Member

יופי באמת. קיבלנו התקפי לב מובטחים כבר בשלב מוקדם העונה.
    למרות הקשקשנים פה שמדברים על זה ש"טוב לנו אם נעוף מהצ'מפיונס כדי שונגר ילך", אנחנו חייבים לנצח את המשחקים האלה. פשוט חייבים.

5. Strawberry Fields Member

זה לא כאילו שעל אודינזה עבר קיץ קל יותר. היא מכרה את זאפטה, אינלר, דיאגוסטינו וסאנצ'ז.
    אני חושב שתעברו את אודינזה באופן חלק יותר משעברתם את סלטיק.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/11
  6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם תעברו אותם בקלות, הם מכרו 3 שחקני הרכב ולא הביאו מחליף ראוי (או מחליף בכלל).
    אם לא יקרה משהו מיוחד זה ייגמר פעמיים בנצחונות קלים שלכם.

7. אבו Member

הלוואי, אבל זה לא שאנחנו עשינו דברים חיוביים בקיץ הזה. בינתיים לפחות.

8. Blaugrana Blood Member

ועדיין אפילו בלי ססק, נאסרי ו....דנילסון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx הם עדיין לא בליגה שלכם והדחה תחשב לסנסציה/ביזיון.
    אני יודע שבדיון הזה רובכם פסימיים רוב הזמן, אבל הסיכויים במקרה הזה חזק לטובתכם.

9. אבו Member

10. ArsenalFan Member

להזכירכם, אנחנו בלי נאסרי (גם אם הוא נשאר) ו-ואן פרסי במשחק הראשון בבית, גם ונגר יצטרך לשבת ביציע בגלל הרחקה, וכבר עכשיו אנחנו מתמודדים עם פציעות. בלי הופעה משכנעת בבית, יהיה קשה הרבה יותר לנצח בחוץ (המשחק בתווך בין ליברפול בבית, משחק שחייבים לנצח, ליונייטד בחוץ. זה שבוע סיוט). העונה עוד לא התחילה וכבר עכשיו מרגישים שסף הלחץ במועדון בשחקים, מה יהיה עוד שבועיים... אללה יוסתור. מסכים אבל שזה מגיע לנו, אנחנו אוכלים את מה שאנחנו מבשלים.

היא יכולה למכור גם את כל ההרכב - אודינזה עדיין זו הגרלה קשה. קבוצת צמרת מאחת הליגות החזקות באירופה היא בוודאי לא הגרלה קלה, אולי רק קאזאן הייתה הגרלה פרובלמטית יותר.

מעניין איך ההגנה שלנו תתמודד עם די-נטאלה.

או שזה שטויות.

11. Jack Wilshere Member

זו הגרלה קשה ביותר לדעתי. באיטליה בודאי יהיה לנו קשה מאוד.

בינתיים, על פי ה- BBC, גזידיס יפגש היום עם נציגי ברצלונה לגבי עתידו של פברגאס.

איך שאני רואה את הדברים, אם פברגאס עוזב (ואני מעריך שכך יהיה בסופו של דבר), אין לנו שום סיכוי להתמודד ברצינות על תארים בעונה הבאה, גם אם נאסרי ישאר (ואגב, הלאקיפ מפרסם היום שונגר החליט למכור אותו לסיטי). אף אחד לא יכול למלא את החור הענק שפברגאס יותיר אחריו. לעומת זאת, אם ססק ישאר בסופו של דבר, הכל אפשרי.

12. Rudess Member

אם ססק יישאר, למרות שאין לנו הגנה ואין שוער מספיק טוב, עדיין אפשר לגישתך להיאבק ברצינות על תארים?

13. Jack Wilshere Member

כן, כי אני עדיין מאמין בונגר מבחינת יכולות האימון והבנת המשחק, אני עדיין מאמין שהוא יכול לקדם שחקנים שיש להם פוטנציאל להתקדם מבחינת הגיל והיכולת. שחקנים כמו ורמאלן, קוסילני, גיבס ושסני יכולים לעשות התקדמות יפה העונה.

14. Rudess Member

אשרי המאמין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אני כמובן לא מסכים איתך. ונגר מתעלם מהליקויים בהגנה, מתעלם מהעובדה שאנחנו כבר לא ב-1996, ולא טורח להביא מחליפים רציניים לשחקנים מנוסים שעוזבים. אתה גם שבוי בקונספציה שלו שהשחקנים ישתפרו ויעשו התקדמות, העניין שההתקדמויות האלה לא מעניינות אם אין תארים. כל עונה אנחנו שומעים שהשחקנים התבגרו והשתפרו ושהעונה אנחנו נזכה בתארים -Been there before.

15. AW forever Member

הגרלה סיוט, מהקשות שיכולנו להגריל, וכמו שעדי רשם- עוד נדבך על פתיחת עונה רצחנית שמצפה לנו, כאשר הקיץ ממשיך להתנהל בעצלתיים מבחינת החתמות חדשות. קשה להיות אופטימי במצב כזה, ויש תסריט מזעזע שבו נגמור את העונה כבר בסוף אוגוסט.
    אני לא מתייחס לסאגת ססק/נארי כי זה כבר עושה לי בחילה לחשוב על זה. שייגמר לכאן או לכאן בצורה סופית ועד אז לא בא לי לשמוע על זה יותר או להשמיע את דעתי בנידון.

החדשות הטובות מבחינתי- קייל בארטלי יושאל לעוד עונה לריינג'רס, מה שאומר שבחרתי לי קבוצה בעיר!
    אגב למי שמתעניין, אני בתהליכי התאקלמות בגלאזגו, בחיפושים אחרי דירה ובהתארגנויות ראשונות, כאשר אחד מהדברים שמטרידים אותי זה למצוא פאב טוב שמשדר גם פרמיירליג ולא רק ליגה סקוטית. בכל אופן מבטיח לעקוב אחרי בארטלי ושהוא יתפתח לחיה שאנחנו כ"כ צריכים במרכז ההגנה.