ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

2. gilshan Member

כל העמוד של #AFC בטוויטר גועש על כך שאנחנו המועדון הרביעי שהציע הצעה על הזארד שהתקבלה ועכשיו הוא צריך לבחור בנינו לבין צ'לסי ו2 המנצ'סטריות, כשרק אנחנו יכולים להבטיח לו first team football, ככה שלהגיד שאין לנו יתרון על האחרות זה לא בידיוק נכון, אם השמועות האלה באמת נכונות.

עוד מהשמועות שרצות שם :

- אנחנו מעוניינים להחתים את קאלו בהעברה חופשית.
    - אנחנו מעוניינים בחלוץ Giroud, או איך שלא מבטאים את השם שלו והם מספרים שם שהצענו 8 מיליון + צ'מאח עליו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/12
  3. gilshan Member

4. Gnus Avenue Member

תוסיף לזה את השמועות על כך שהסוכן של קאג'אווה נפגש עם ההנהלה בשביל דיבורים ראשונים. קשה לי מאוד להאמין שעדן הזארד יגיע, למה לו לבחור בארסנל כשהוא יכול לשחק באלופת אירופה או באלופת אנגליה, שבנוסף יכולות להציע לו משכורות מעבר לכל דמיון? כמובן שיש את הפאן הצרפתי של ונגר או את הפאן החברתי של ג'רבניו ו-ורמלאן, אבל קשה לי להאמין שהוא יגיע, מאוד קשה. בעניין קאלו, כל קיץ אני שומע את השם שלו וכל קיץ אני מתפלל שזה לא יהיה הוא שיגיע מחדש. ונגר רוצה ווינגר? דיוד הוליט ג'וניור גם כן שחקן חופשי, אז למה קאלו?

אוליבייה ז'ירו, מלך השערים של מונפלייה, ואחד הסקוררים העולים באירופה. לא רואה אותו משתלב בהרכב שכולל את רובין (אם זה יישאר) או את פולדי. אנחנו ובאיירן היינו המועמדים היחידים לקלוט אותו, ומאחר ובאיירן החתימו אתמול את קלאדיו פיזארו, נשארנו לבד במערכה. 8 מיליון פאונד+צ'אמח זה דיל מצוין בשביל חלוץ ברמה הזאת, הלוואי וזה נכון.

*עוד מדברים בצרפת על העניין שלנו ביונס בלהנדה של מונפלייה, כנראה למקרה שקאג'אווה או הזארד לא יגיעו, וכמובן שאי אפשר לסיים יום בלי יאן מ'וילה, אז בצרפת מדברים על כך שנשארו פרטים טכניים בלבד, הוא עבר כבר מדיקל וזה עניין של זמן עד שזה יהיה רשמי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/5/12
  5. gilshan Member

alex song,

כפי שאמרתי, ברור שמבחינת משכורת ויוקרה אנחנו הכי פחות מועדפים על פני השאר, אבל אני באמת לא רואה אותו משחק יותר מידיי בסיטי, עם הכמות קשרים התקפיים שיש בעמדה שלו שם, וגם ביונייטד וצ'לסי הוא יראה פחות דקות מאצלנו. ברור שזה לא השיקול היחיד, אבל זה שיקול. אולי הוא רואה אותנו כקרש מקפצה? אולי הוא מעדיף את ונגר, שידוע כמאמן שמטפח צעירים? אנחנו לא באמת יכולים לדעת...

אני גם מקווה שהשמועות על קאלו הן שטויות, למרות שבנינו - זו החתמה ונגרית טיפוסית, במיוחד שזה בחינם.

מ'וילה? הוא עבר מדיקל כבר לפני שבוע בערך לפי השמועות. הסיפור סביבו קצת התקרר, צריך לחכות ולראות מה יקרה עם זה.

6. gilshan Member

7. Gnus Avenue Member

לפי דעתי כל ההגעות של האזארד או ז'ירו או מ'לויה קשורים במכירות של שחקנים. כשיש לך בסגל שחקנים כמו ארשבין, דנילסון, ולה או צ'אמח שמבזבזים את כספי המועדון קשה מאוד לשלם לשחקן 110 אלף פאונד בשבוע. ונגר גם אמר לא פעם שבשביל לרכוש שחקנים הוא צריך לפנות מקום בסגל. מכירה של שחקנים שמרוויחים הון יחסית לפעולה שלהם על המגרש כמו ולה, ניקלאס, דיאבי או צ'אמח תקטין את הוצאות המועדון ואולי אולי אולי תפנה מקום לרכש. העניין הוא שאין לו זמן לחכות עד אז. האזארד אמור להחליט בימים הקרובים לאן פניו מועדות וגם מ'וילה או ז'ירו לא יחכו לנצח, יש סיכוי גדול שנצא הקיץ קרחים ומכאן ומכאן, גם נתקע עם הזבל וגם לא נביא שחקנים איכותיים, ככה זה כשאתה שומר על שחקנים עם צמר גפן ומפנק אותם במשכורות מפוצצות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/5/12
  8. היודע Member

ולה ובנדטנר בהשאלה, הם מקבלים את המשכורת מהקבוצה שבה הם נמצאים.

9. Gnus Avenue Member

אתה אופטימי חבר, 60 אלף פאונד כל שבוע האוכלים חינם האלה עושים על חשבון המועדון שלנו, צריך למכור אותם ולהיפטר מהעול הזה כבר.

10. היודע Member

זה כל הקטע בהשאלה,
    הרי מה אתה חושב, הקבוצה פשט מקבלת שחקן לשנה שלמה בלי תמורה?
    קבוצה א' נותנת לקבוצה ב' שחקן כלשהו שהיא לא זקוקה לא כרגע, ובתמורה קבוצה ב' משלמת לו את השכר.

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאנחנו משלמים לפחות חלק מהמשכורות שלהם גם בתקופת ההשאלה.

12. Real-Gooner Member

13. shakedob Member

גם ווילשר גם לא שם, לא יודע מה זה כבר אומר.

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ירו, קגאווה, הזארד וגם קאלו, כל אחד מהם שיגיע זו תוספת נהדרת לרוטציה בהתקפה.

15. shakedob Member