ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. skyday20 Member

טוב אני מתקן, זה בולשיט. הכתבים של הTimes אמינים, אבל לא זיהיתי שזה Fake.
    התמונה שלו היא בכלל של היסטוריון/סופר/כתב אנגלי בשם אריק אלטרמן.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    http://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/New%20folder/twitter%20stu.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/12
  2. gilshan Member

הזאראד:

בואו כולנו נעצור את הנשימה...המשך בפרק הבא.

מה הוא חושב שהוא? כוכב באופרת סבון? מה זה השטויות האלה? למי איכפת? שילך לחפש, נקווה שהקריירה שלו תלך בדרך של טורס אחרי שעבר לצ'לסי.

בטוויטר מקווים שהאזארד יעבור ליונייטד ולא לצ'לסי או לסיטי כי משום מה הם בטוחים שאם האזארד בא ליונייטד, קאגוואה בא אלינו, אחרת אנחנו מפסידים את שניהם. שיהיה...

3. היודע Member

4. Gnus Avenue Member

ג'ימי סנדרסון טוען שהסיפור של יורנטה זה שטויות, שזה לא מגובה על ידי שום עיתון מלבד הדפורטיבו ואין סיבה להאמין.

נו טוב, שיהיה.

5. Bender Member

ראיון שנערך עם אוהד של וסט-האם לגבי התפקוד של לנסברי העונה. לפי האוהד ההתחלה הייתה מבטיחה, אבל רקורד פציעות טורדני (כמה מפתיע) גרם לכך שהוא יצא מפורמה בחצי השני של העונה. החוזק שלו זה בנחישות וראית משחק טובה ביחד עם בעיטה מרחוק. אולי השיטה של אלרדייס הייתה ישירה מידי ולא שיחקה ליתרונות של לנסברי שמשחק "The Arsenal way". לא במקרה הוא הצליח יותר בשנה שעברה בנורויץ' שמשחקת כדורגל מתקדם מאד ולא מפתיע שהשנה הוא פחות הצליח תחת סם השמן. בס"כ הוא רואה בואר חיובי את לנסברי אחרי העונה המאכזבת משהו, והוא היה רוצה להשאיר אותו אצלם גם בפרמיירליג.

אני חושב שהוא יותר מוכן מאשר פרימפונג למשל, והוא יכול להיות תוספת חשובה למערך. למשל, אני חושב שהוא יכול היה להיות אופציה טובה יותר מראמזי בכמה משחקים. עם רקורד הפציעות שלנו, וכול עוד המצב של וולשיר לא ידוע, הייתי בהחלט מחזיר אותו אלינו לעונה הבאה ונותן לו להילחם על מקום בהרכב. בתוך קישור יציב הוא יכול להיות ה"ריי פארלור" החדש שלנו (שזו מחמאה של לשון בלחי, אבל עדיין).

הראיון

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/12
  6. Bob_is_gone Member

מחמאה של לשון בלחי?

7. Bender Member

Wiki

8. Bob_is_gone Member

תודה. לא הכרתי את הביטוי.

9. Gunners Member

אז אתה מאחל לו שיזכה בדאבל בעונה השנייה שלו, אתה מאחל לו דברים טובים בסך הכל.

לגבי קאגוואה, שחקן מציאה במחיר מציאה אבל מה יש לו לחפש בארסנל?

10. היודע Member

11. gilshan Member

טורס זכה ב"דאבל" בעונה השנייה שלו בערך כמו שחלב אלוף אירופה בברצלונה. אמנם חלב היה שם ממש עציץ והוא עוד תרם קצת מידיי פעם, אבל עדיין, ממש לא החלוץ שהיה בליברפול, אפילו לא קרוב לזה. הקריירה שלו מהרגע שהוא הגיע לצ'לסי בירידה דרסטית ולא נראה לי שמישהו פה יחלוק עליי עם זה.

סה"כ הוא שחקן אדיר ואין לי שום דבר נגדו, אבל המסיבה סביבו (שהוא בעצמו יצר) מוגזמת ויצאה מכל פרופורציה. ובנינו, אם רובן שם את הפנדל בהארכה בגמר האלופות, אתה חושב שהזארד היה הולך לצ'לסי? ברור שלא...

12. Gunners Member

מה הקשר הפנדל? לא היו צריכים ללכת להארכה בכלל אבל אתה צודק.

וטורס החזיר את כל ה50 מיליון שהביאו עליו כשהוא הבקיע נגד ברסה שער שהוא לא יישכח בחיים, בנוסף, שנה הבאה הוא תופס את המקום של דרוגבה.

13. gilshan Member

החזיר את ה50 מיליון? ואם גם בלי הגול הזה הם היו עולים? הריי זה היה בתוספת הזמן אם אני לא טועה, כנראה שהם היו עולים גם בלי זה, אז ה50 מיליון עדיין לא הוחזרו אם ככה? נו בחייאת, זה בולשיט. כל בארסה עלתה להתקפה והוא נשאר לבד בחצי וקיבל כדור ועשה גול, סוף סיפור. היכולת שלו בירידה דרסטית מהיכולת שלו בליברפול, לא יעזור שום דבר.

מקבל את המקום של דרוגבה? שיראה רבע מהיכולת או מהווינריות של דרוגבה, אחרי זה נדבר.

14. gilshan Member

Eden hazard ‏@hazardeden10

I'm signing for the champion's league winner.

סגור הסיפור. הם קיבלו חתיכת שחקן...

15. מזגן Member

Gunners
    החזיר את ה50 מליו? גם בנדטנר היה שם את זה ברשת. נו בחייך.

מעניין איך זה מרגיש. שהמועדון שאתה אוהד מחתים שחקן בקליבר הזה. (התחושה של איך זה כששחקן בקליבר הזה עוזב אנחנו מכירים יופי).

ההמשך של זה זה קאגאווה ליונייטד? ואנחנו במקרה הכי אופטימי עם מ'בילה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/5/12