אני מקווה מאד שונגר לא חושב כמוך ויתחיל לעשות את העסקים רק אחרי שהוא יפטר מהם. לא צריך להיות קשר ישיר, צריך לעבוד במקביל - להביא את השחקנים הדרושים ותוך כדי לנקות את הסגל מהשחקנים הנ"ל. אתה חושב שזה יהיה כ"כ פשוט להפטר מהם? אני ממש לא ואני בספק גדול אם כולם יעזבו (אגב, אני לא רוצה שפביאנסקי יעזוב, הוא שוער מחליף לא רע אבל הוא לא ירצה להשאר במצב הנוכחי שהוא לא מקבל דקות משחק). אם זה היה כ"כ פשוט אז בנדטנר (או בשמו השני "החלוץ הטוב בעולם"), למשל, לא היה עוזב בהשאלה בדקה ה90 של חלון ההעברות שנה שעברה. זה הולך להיות פרויקט לא פשוט...
מה יש לשחקנים בליגה הצרפתית? כל אחד צריך להכריז על עתידו במסיבת עיתונאים? קצת מביך כל הקטע הזה. אני אחכה עד סוף הקיץ אבל אני חושב שגם אם באמת יש כוונות הפעם לחזק את הקבוצה, אז בגלל חוסר היכולת של גאזידיס העלוב לסגור עיסקה זה כנראה לא יצא לפועל. אם כבר המאמן בעל יצר הרס עצמי, לפחות שיהיה לנו מנכ"ל עם ביצים, לא בדיחה כמו גאזידיס. אני לא אשכח איך הוא התלהב בחידוש החוזים של דנילסון ודיאבי (ניפח להם את המשכורות והתגאה בכך שמקרה פלאמיני עכשיו לא יחזור על עצמו יותר), כאילו הוא החתים את מסי. בכל מערכת עם ציפיות מינימליות הוא היה נבעט לנהל איזו מכולת או משהו שתואם את הכישורים שלו.
הם מקווים שעד אותה מסיבת עיתונאים תהיה להם הצעה יותר טובה משל מיסטר ונגר. עוד חודש וקצת למניאק. ב-14 ליולי תשתף ארסנל בטורניר מארקוס ליבר בסאוהת'מפטון. חוץ מהתותחנים והמקומיים גם ריינג'רס תהיה שם משחק ראשון נגד הסקוטים.
קוסיילני על מל'ויה: מעניין. גם סאנייה התייחס אליו ואמר שהוא יהיה החתמה מצוינת. משהו קורה, חלון העברות בצרפת נפתח ב13 ליוני, קבוצות לא יכולות להכריז על מעבר רשמי של שחקני לפני התאריך הזה. אני בטוח שהוא סגור אצלנו, עניין של זמן עד שזה רשמי, גם ז'ירו לדעתי במוקד העניינים אצלנו, לא סתם סקאוטים שלנו רודפים אחריו מאז נובמבר. בנוגע לניקוי הזבל, אני מבטיח לך שהקבוצה עובדת שעות נוספת על מציאת קבוצות לשחקנים האלה. ז'ורו מקבל הצעות מאיטליה, אחרי העונה האחרונה גם את ולה וניקי ירצו, פארק כנראה חוזר לאסיה, צ'אמח וסקילאצ'י לצרפת, ארשבין לזניט, והיחיד שגם מכבי פתח תקווה לא תיקח אותו זה דנילסון, מקסימום אפשר לתת לו לעבוד בדוחן נקניקיות באימירויות, אני מתחייב על כך שהוא יעשה עבודה יותר טובה שם מאשר במרכז השדה שלנו. איבן גאזידיס הוא תעודת עניות לקבוצה שלנו, הוא מסמל את כל מה שהפכנו להיות-לא קבוצה כדורגל, אלא עסק פיננסי שכל מה שמעניין אותו זה ההכנסות, גם אם זה בא על חשבון זכייה בתארים. כל דקה שלו בתפקיד גורמת לי להתגעגע יותר לדיוד דין. האיש היה שאפתן, מלא באמביציות ורצון לזכייה בתארים, רק לו היו מספיק ביצים בשביל לדחוק בונגר לקנות שחקנים איכותיים. אם זה היה תלוי בי, הייתי עושה הכל בשביל שהוא יחזור. *אגב, אחד המועמדים אלינו, דיוד הוליט ג'וניור חתם ל4 שנים בברוסיה מלשנגלאדבך הגרמנית. ללא ספק היה יכול להיות ג'וקר רציני, אבל אנחנו נצטרך להסתפק באיש והמצח (ג'רביניו) ובג'מאקני על סטרואידים (וולקוט).
חלון העברות זה דבר חסר משמעות. המשמעות היחידה היא שרק במהלכו אפשר להעביר את השחקן מעשית, אבל אף קבוצה לא תעכב בגלל זה סיכום/הודעה על סיכום.
מקור, אם מישהו מכיר, הטוויטר הרשמי של Fourth Official (מישהו יודע אם זה אמין?). שחקן טוב או לא, זה יהיה פשוט אדיר אם נגנוב אותו לטוטנהאם מתחת לאף...
מצטער אבל זו שטות. קודם כל התאריך של הציוץ הזה הוא מלפני חודש, כנראה מישהו שאתה עוקב אחריו עשה לו רטוייט או משהו. אני יודע את זה כי גם אני כמעט נפלתי בפח, אבל התחלתי לחפש עוד מקורות שיתמכו בו, עד שעליתי על זה, נו טוב.
הציוץ הזה פורסם ב-1 במאי. הציוצים האלו בטוויטר הם פחות דיווחים ויותר wish-thinking של בלוגרים למינהם. לא צריך להתייחס אליהם, רובם הגדול זבל.
ורטונגן יהיה שחקן טוטנהם בעונה הבאה. הוא בעצמו אומר שהעסקה סגורה, ושזה עניין של ימים או שבועות עד שזה יאושר על ידי המועדונים. http://www.spurs-web.com/spurs-news/verton...enham-transfer/
זה ממש לא יהיה אדיר אם ניקח אותו - הוא משום מה נדלק על טוטנהאם (יש גם אנשים כאלה מסתבר) אז שישחק שם, אני לא רוצה שנחתים שחקן שהם האופציה המועדפת עליו.
אני לא בטוח לגבי ה"נדלק עליהם", יותר בכיוון של המקום היחיד שיש לו בו אפשות לראות הרכב. אגב רצו היום הרבה שמועות לגבי התעניינות של צ'לסי בוולקוט. סיפור לא פשוט וולקוט. מצד אחד אי אפשר איתו, ומצד שני אי אפשר בלעדיו. בשום קבוצה מהטופ 8 באירופה תיאו לא רואה הרכב, מאידך הוא אחד מהסופר סאבס הטובים באירופה. השאלה פה היא האם האגו שלו יאפשר לו לשבת על הספסל מבלי לספר לסאן עד כמה הוא נואש לעזוב? וכל זאת כמובן במידה ומגיע ווינגר טוב ממנו.
תיאו אחד השחקנים שאני הכי מעריך בקבוצה, הוא מוסיף הרבה והוא כל הזמן בסך הכל בקו של השתפרות ועלייה ביכולת. הוא שחקן אנגלי וזה יהיה עצוב אם הוא יעזוב.
אני לא עוקב אחרי אף אחד שעשה לזה RT, אני נכנס מידיי פעם לעמוד של #afc בחיפוש שלי. עמוד שמכיל ברובו שטויות במיץ, היום השטות הזו סיקרנה אותי, זה פתאום צץ לי. כנראה שזה באמת שטות ולא יותר... ובני, אני מסכים עם מה שנאמר פה - ברור לי שהוא מעדיף את טוטנהאם אך ורק בגלל מקום בהרכב (הוא צריך להתמודד עם ורמאלן וקוסיילני בעיקר ולהתחרות עם מרטסאקר שלך תדע איך הוא יראה שנה הבאה...), איזו סיבה יש לו אחרת? לנו יש ליגת האלופות ולהם אין ואצלנו יש את ורמאלן, שותפו להגנה מאייקס.
ועדיין שחקן מוגבל ביותר. כמו שהרבה מגדירים אותו "אצן". אמנם לא אמר את המילה האחרונה. וסיים עונה בלי פציעות. מקווה שישתפר עונה הבאה עם הסרייה של המשחקים שהוא חיבר.