ג'ימי סנדרסון אומר שבשיקטאש בדרך לרכוש את אוז'יאקופ, הטורקי בן ה20 שמשחק בריזברס. לפי מה שהבנתי, סכום העברה יהיה 700 אלף פאונד ועוד 25 אחוז מדמי מכירה עתידיים. בסך הכל זה היה צפוי, יש כ"כ הרבה שחקנים על העמדה שלנו, היה קשה לראות אותו משתלב בקבוצה הבוגרת בשנה הקרובה. מאחל לו רק בהצלחה.
ברור שוולקוט לא איזה שחקן על אבל הוא עדיין היה הווינגר הכי טוב שלנו בעונה האחרונה, והוא בטח יותר טוב מג'רביניו. הייתי נפטר מהאחרון הרבה לפני שאני מוכר את וולקוט (ברור לי שזה לא יקרה כי ג'רביניו רק הגיע ומי שמועמד לעזוב זה וולקוט עם החוזה שנגמר).
ג'רביניו יותר טוב מוולקוט לדעתי. ובגלל הבדלים כאלה ואחרים, כמו עונה ראשונה בליגה וקושי בהסתגלות לוולקוט הייתה עונה יותר טובה. קשה לי להאמין שככה תיראה השנה הבאה.
David Ornstein @bbcsport_david Arsenal ceo Gazidis will meet with Mikel Arteta's camp this week to discuss an improved contract for the Spaniard כל כך מגיע לו, כל ההתנהלות שלו מאז הגיע לקבוצה היא פשוט יוצא מין הכלל. הקיצוץ בשכר בשניה האחרונה, ניהול המשחק, המנהיגות, הניסיון, באמת שאין לי מילים. רכש אדיר, איפה כל אלה שקראו לו מחלק תה? אם דמפסי יהיה אפילו חצי ממה שארטטה, חייבים לעשות הכל בשביל להביא אותו. יאן מל'ויה התראיין היום ואמר שהעתיד שלו לא יושפע מהיורו, כלומר:הוא בחר כבר את הקבוצה לעונה הבאה. כמו שאמרתי, הוא סגור אצלנו, אחרי היורו זה יהיה רשמי.
איזה יופי שיש לנו זמן להתעסק בשיפור חוזים בזמן שיונייטד מחתימה את קגאווה... למישהו יש ספק שכבר עכשיו אין לנו סיכוי ליותר ממקום רביעי, אולי מקום שלישי אם יקרה נס?
אני כל כך לא אוהב את האוהדים האלה שלא מרוצים מכלום בחיים.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx אם זאת הייתה ידיעה אחרת, על כך שמייקל ארטטה קיבל הצעה מברצלונה ושוקל אותה בחיוב, היו פה קולות של "מה, איך נותנים לו ללכת? שחקן כ"כ חשוב? בכזה מחיר? איך לא החתימו אותו על חוזה חדש?" והינה, הוצע לו חוזה חדש (ובצדק!) ואוהדים כאן עדיין מתלוננים. תבינו משהו, אתם לא תקומו יום בהיר אחד ותגלו שארסנל החתימה את מסי ורונאלדו, ושההתאחדות החליטה להעביר לנו את תואר האליפות ממנצ'סטר סיטי. רוצים להיות שלילים? תהיו, אבל כשצריך. אין מה להתלונן כששחקן מפתח חותם על חוזה חדש.
לפי האתר transfermarkt לארטטה יש כבר חוזה, עד 2015. Contract until: 30.06.2015 http://www.transfermarkt.co.uk/en/mikel-ar...ieler_7451.html זה נראה יותר כמו שיפור בשכר ובתנאים מאשר חוזה לטווח ארוך יותר..די מוזר שיאריכו לו מעבר לגיל 33.
זה ידוע שמועדוני כדורגל גדולים ומקצוענים לא מסוגלים לבצע שני דברים במקביל. עד שהחוזה החדש של ארטטה ייחתם, איש לא יעשה שם דבר, גם אם זה ייקח כל הקיץ.
ארטטה מקבל שדרוג בשכר. פשוט זה הדבר היחיד שייש למועדון לפרסם. לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה. גאזידיס מחפש כותרות הזויות שיכייף.
איזה כותרות הזויות? מה יש לאנשים פה, לעזאזאל? בקושי ראיתי שיש על השטות הזאת עם ארטטה כתבה, מה אתם רוצים? אני מבים שחלק מכם מחכה לרכש (ותאמינו לי שגם אני), אבל בואו לא נצא מפרופורציות ובגלל איזה שמועה בטוויטר נחליט שכל הקיץ יבוזבז על ה'חוזה של ארטטה'.
כי מה החדשה הכל כך אדירה ומסעירה בזה שארטטה משדרג את החוזה. סתם עוד פעולה בירוקרטית במועדון. אפילו לא קרוב להחתמה על חוזה חדש של שחקן כמו וולקוט או רובין שלא לדבר על חדשות רכש. אם גזידיס רוצה טפיחות על השכם על שדרוג החוזה של ארטטה (ובצדק שלא תבין לא נכון. הוא נתן עונה מצויינת) אז שיהיה לו לבריאות. אני רק אומר שהאוהדים צריכים לעשות את מה שאני עשיתי בדרך לעבודה היום כשדפדפתי בטוויטר, להמשיך לדפדף הלאה.
אבל זה מה שאהודים בפורום הזה עשו. גיא ציין את זה ובזה זה נגמר, אף אחד לא התרגש מזה. זה שבעמוד של #afc בטוויטר בילבלו על זה את המוח זה לא אומר שגם אצלנו זה ככה. ואגב, שחקנים כמו ואן פרסי או וולקוט נמצאים ביורו, הראש שלהם כרגע לא בחוזה החדש. אני ממתין להתפחויות אחרי היורו, גם מבחינת חידוש חוזרים וגם מבחנית שחקני רכש. לא רואה משהו רציני קורה לפני זה.