ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. gilshan Member

כנראה שהסיפור הזה הולך ונסגר, גם המאמן שלהם הודה בזה אתמול (למרות שלפי דבריו, עדיין לא הוגשה הצעה רשמית, אבל זה עניין של זמן והיא תענה כנראה בחיוב). אני אהיה ממש מרוצה אם ואן פרסי ישאר, צ'מאח ילך וקיבלנו את ז'ירו ופודולסקי - אחלה חיזוקים להתקפה. אם באמת גם אמבייה יבוא זה בכלל יהיה נהדר ויהיה מה לצפות לעונה הבאה (למרות שהאופציה הזו הולכת ויורדת מהפרק אם באמת ברצלונה בתמונה).

השאלה הגדולה - האם הגעתו של ז'ירו לא מסמלת את עזיבתו של ואן פרסי? אם אנחנו נשארים במערך הנוכחי של חלוץ אחד, זה בהחלט מוזר לרכוש שחקן כזה לספסל...מה גם שלא הצלחנו להפטר עדיין מ2 החלוצים האחרים, בנדטנר וצ'מאח (שאולי יעבור כחלק מהעסקה בהשאלה למנפלייה). העיסקה הזאת לא מבשרת טוב לגביי ואן פרסי, הלוואי ואני טועה...

2. ARSI Member

ואן פרסי ידבר עם ארסנל רק אחרי היורו, ככה שמוקדם מידי להסיק מסקנות לגביו. חוץ מזה שהגיוני יותר שנעבור לשחק עם שני חלוצים. אי אפשר לבסס את כל השערים שלך על חלוץ, כשהקשרים שלנו בקושי כובשים. חלוץ נוסף שייתן 10-15 שערים בעונה יעזור לנו מאוד וגם יוריד מהלחץ של הסטרייקר השני, הסקורר מבינהם.

3. alexshw Member

סילבן וילטור הודיע על פרישה.

4. Bender Member

לדעתי יש כמה אופציות (בהנחה ואנחנו מחתימים את גי'רו).

1) הוא מחליף 1 ל-1 של צ'אמח (או מה שהוא היה אמור להיות). וזה המחליף של רובין. העונה ארוכה, וזה שיש חלוץ נוסף ברמה שיכול לשחק כחלוץ חוד לבד (וזה מה שג'ירו מתמחה בו) זה לא איזה רעיון מופרך גם לארסנל. בייחוד במחיר שמדברים עליו.

2) ונגר רוצה לפתור את בעיית הקשר היצירתי בעזרת רובין עצמו. כלומר, להוריד אותו לשחק מאוחרי החלוץ כשלישי בשלישית הקישור. ואז זה גם משתלב עם ההבאה של מ'וויה כי אז צריך קשר הגנתי נוסף. סונג ומוויה מאחור לסגור. ורבעייה קדמית התקפית שכוללת את פולדי ות'יאו באגפים ורובין מתחת לג'ירו.

3) רובין עמוד להמכר וגי'רו הוא המחליף שלו. עצוב, אבל זו אופציה ריאלת. ואז זה אומר שהמצב שלנו מתדרדר שוב.

5. Gnus Avenue Member

האופצייה השלישית לא נראת לי הגיונית. שלא תבין לא נכון, יש סיכוי גבוה מאוד שרובין לא הישאר בסוף, אבל ז'ירו לא המחליף שלו. אומרים שונגר חם על ז'ירו עוד מנובמבר, והוא תיכנן להביא אותו בלי קשר לרובין ואן פרסי, וש"טכנית" הוא בכלל אמור להיות המחליף של צ'אמח. האופצייה השנייה היא המועדפת עליי, אבל גם היא לא נראת לי הגיונית כל כך.

חלוץ נבחרת גרמניה, מלך השערים בליגה הצרפתית, אחד הקשרים האחוריים הטובים באירופה, יפה מאוד ארסן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

כמה זה אמין אני לא יודע, מ'וילה אמר שהוא יחשוף את שם הקבוצה רק אחרי היורו ככה שקשה לי להאמין, אבל שיהיה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/6/12
  6. gilshan Member

גיא, לא הבנתי מה ציטטת פה (הציטוט השני), אשמח להסבר...

יובל, האופציה הראשונה היא האופטימלית מבחינתנו, כמעט על גדר חלומית. הבאתו של ז'ירו כמחליף לצ'מאח (זה בעצם תוספת כי צ'מאח לא היה פקטור בסגל בכלל) היא תוספת אדירה. קשה לי קצת להאמין שהוא יבוא בידיעה שאנחנו ממשיכים לשחק באותו מערך ורובין נשאר בקבוצה, זה שחקן בן 25, לא בן 18, מלך השערים של הליגה הצרפתית אחרי עונה בה הוא זכה באליפות. הוא ירצה לראות מגרש.

האופציה השנייה זה לעבור ל4-4-2, לדעתי תקרה רק אם אמבייה יבוא.

האופציה השלישית, לצערי, נראית לי הכי הגיונית כרגע.

7. Gnus Avenue Member

חלון העברות בצרפת נפתח היום, ככה שמעכשיו כל הקבוצות אמורות לרשום שחקנים שנמכרו או נקנו בסכום של מעל 10 מיליון יורו בבורסה, אז אומרים שאמבייה נרשם שם. עוד נאמר שההסכם בין ארסנל לבין ראן נסגר עוד לפני ה5-2 מול הספרס, והעסקה תהיה רשמית אחרי היורו. לא יודע עד כמה זה אמין, כי זה בסה"כ ציוץ בטויטר שגרר אחריו גל של תגובות, נחכה למקור יותר אמין אבל הכיון טוב.

הוא גם יראה מגרש, אין סיכוי שרובין (במידה ויישאר) ישחק את אותם מספר דקות כמו העונה? הרי ונגר טחן אותו מכל כיון השנה, וגם במשחקים שהוא לא היה אמור לשחק (סטוק בבית לדוגמה) הוא נכנס למשחק (וגם כבש צמד). ז'ירו לא יגיע לחמם ספסל, הוא יגיע בתור שחקן 12, אם וכאשר.

8. gilshan Member

לגביי אמביה - עזוב, אני לא מאמין לזה. השקרים שהולכים בטוויטר זה בלתי נתפס, אתמול במקרה תפסנו משהו שהוא לא שקר עם ז'ירו (אני מקווה שלא שקר, זה נראה יותר אמין מאמבייה).

לגבי ז'ירו - הוא יוריד מהמעמסה של ואן פרסי, אבל עדיין, אם ואן פרסי בכושר משחק טוב, מקומו של ז'ירו יהיה על הספסל, במידה ואנחנו נשארים באותו מערך. במידה ואנחנו משחקים עם 2 חלוצים (ואן פרסי עובר לשחק מאחורי החלוץ) אז אין ספק שנהיה עם שניהם. בשביל מערך כזה אנחנו קודם כל צריכים קשר הגנתי ברמה גבוה, ככה שצריך קודם שאמבייה יגיע.

9. AronB Member

אני לא אומר שהחילופים של ונגר היו נתונים רך ורק לאותם סעיפים שאולי קיימים בחוזים של שחקנים מסויימים בקבוצה, מה שאני אומר הוא שאולי ארסן ונגר, שלצד היותו ידוע כמנג'ר מחושב מאוד מבחינה פיננסית גם מחזיק בתואר בכלכלה, הושפע על ידי אותם סעיפים בבחירות שלו בשחקנים מדי פעם.
    כולנו שמנו לב שצ'מאח, פארק וסקילאצ'י כלל לא נספרו העונה, ובמקרים מסויימים ארסן ונגר העדיף להמשיך עם ואן פרסי השברירי, או לקרוע לחלוטין את ורמאלן וקוסיילני, אבל העיקר שלא להכניס אותם. אז מילא סקילאצ'י, שעוד עלול להרוס לך ניצחון בטוח, אבל צ'מאח, במצב שארסנל מובילה בבטחה? זה הרבה יותר הגיוני, בטח בהתחשב בעובדה שמי שנשאר על המגרש הוא השחקן הכי חשוב והכי שברירי לך. על פארק אני בכלל לא מדבר, זה סיפור שאולי נשמע עליו עוד 15 שנה באיזה אוטוביוגרפיה של ארסן ונגר, שאמר עליו "הוא מוכן, נראה יותר ממנו בקרוב" ואז נתן לו להופיע פעמיים בלבד, זאת אחרי שראינו מהקוריאני יכולת נהדרת בנבחרת ושער מצוין נגד בולטון בקארלינג קאפ. אז הוא בטח לא ואן פרסי, אבל מפה ועד איך שארסן ונגר סירס אותו יש הבדל שמיים וארץ, ואולי הסיבה לא נעוצה ביכולת שלו באימונים, אלא בעובדה שמונאקו הייתה מרוויחה מזה משהו... לך תדע.

אחד מהאחראיים הישירים לדאבל הסוחף והמדהים של 2002, כולל הרגע שלעולם לא יישכח מבחינתי.
    ולמרות שהוא היה סך הכל ארבע עונות בארסנל, כשבאחרונה, עונת הבלתי מנוצחים, הוא בכלל לא היה בכותרות, הוא עדיין Arsenal Legend מהשורה הראשונה. אחד השחקנים האהובים עליי בכל הזמנים ובהחלט האיש שאחראי לאחד מהרגעים היותר מרגשים בחיים שלי, כאוהד ארסנל, כחובב כדורגל וכבן אדם בכלל.

:aaa021:

10. RosDror Member

אני מקווה שוונגר רואה את המשחקים של צ'כיה ושם לב לא רק ליכולת הפושרת של רוזיצקי(ואולי יבין שצריך להשקיע בפליימייקר), אלא גם רואה את המגן הימני שלהם, גברה-סלאסי.

בן 25, משחק באלופת צ'כיה, זול ויכול להיות מחליף מצוין לסאנייה, כדי שלא נצטרך להסתמך עונה נוספת על ג'נקינסון.

11. Gumigum Member

ארשאבין נראה טוב!כמו נגד צ?כיה דינאמי ולא מתבלבל עם הכדור, תוצאה של ההשאלה לדעתכם?

12. מזגן Member

נו אני אופתע אם הוא יגיע. הוא כבר 10 שנים מבוגר מגיל הכניסה לקבוצה.

13. Gnus Avenue Member

שאין עוררין על זה שהוא כדורגל מבריק, גאון כדורגל שלא יהיה כמותו עוד הרבה זמן, אבל עם אופי של סוציומט ועצלן, שלא מאושר בארסנל כבר שנה וקצת, אז לא בכוח, שרק ימשיך לשחק ככה כדי שהמחיר שלו יעלה.

אם כבר יורו, רוזיצקי נפצע, מדברים על זה שהוא כנראה גמר את היורו. אי אפשר לבנות עליו לשנה הבאה, חייב להביא פלימייקר טוב.

14. Gumigum Member

נו ולא חבל להפסיד שחקן שכזה? אני אשמח שיחזור עם כושר כזה ויכולת כזו לעונה הבאה אצלנו, class is permanent.

:aaarse:

15. RosDror Member

על פי הדיילי-מייל, זניט כבר פתחה בשיחות עם ארסנל לגבי רכישת ארשבין, ותג המחיר שהוצמד לו הוא 8 מיליון פאונד, בעוד הרוסים מוכנים לשלם 5.