אתה חי בסרט שהשואה זה משהו לא קשור. אם כבר סבים, אז לפי הכרונולוגיה, הסבא שלו אולי רצח את הסבא שלי... ממש לא משהו לא קושר. בל בגלל שהוא פולני, יכול להיות גם שהסבא שלו היה החבר הכי טוב של סבא שלי בגיל 9. העולם הוא מקום מוזר.
אני מניח שאם סבא של פודולסקי היה נאצי בשנות ה-40 וה-30 היינו יודעים מזה. גם אם יש שחקנים גרמנים שסבים שלהם היו כאלה, מה השחקנים של היום אשמים? גרמניה עד עכשיו הנבחרת היחידה שמהנה לאורך זמן ביורו ופודלסקי הוא רכש שאני כבר מחכה לראות בארסנל. סוף סוף אחד שלא מתחכם, עושה את הדברים בצורה פשוטה ולא מתמזמז עם הכדור כמו תותחנים שראינו בקבוצה. אה, והוא גם סקורר.
יובל, שמעת אותי אומר שזה משהו לא קשור? לפחות, אמרתי שאתה לא היחיד שחשוב ככה ושזה משהו מובן. בסה"כ אמרתי שלשחקנים האלה אין שום קשר לזוועה הזאת. אתה יכול לשנוא אותם כי הם משחקים מגעיל, כי הם משעממים, אבל לשנוא אותם עכשיו כשהם משחקים הכי טוב ויפה בטורניר זה לא הוגן ואנחנו צריכים להתנתק מהמחשבה הזו, ככה אני חושב לפחות. ובלי קשר, מדהים ההנחות שעושים לנבחרת ספרד. כשיוןן זכתה ב2004 בצורה הזו כולם ביקרו אותם, עכשיו אף אחד לא אומר כמעט מילה על ספרד, חס וחלילה לא לפגוע בשחקנים של ברצלונה הקדושה. איכס.
Matt Spiro @mattspiro Have heard from two seperate, reliable sources that Wenger has ended interest in Yann M'Vila due to players behaviour in last few months http://images.topix.com/gallery/up-NMB6CUBQAG4J303F.Xxx
ההתקעשות על מוילה לא מובילה לכלום. צריך להחליט בימים הקרובים,כן -כן לא -לא. חבל על הזמן שמתבזבז. בקרוב נפתחים האימונים וכמה שיותר ימים באנגליה ובארסנל יקלו על השוק של שחקן הרכש שיגיע (במידה והוא זר).
לעוקבים אחרי הליגה הצרפתית - מישהו יכול לתת הערכה איך הוא יתפקד בתור שחקן ספסל? במידה (ובתקווה) שרובין נשאר הרי זה מה שהולך לקרות. אפילו אם הוא עוזב, סביר שפולדי ישחק הרבה כחלוץ ראשון. החשש שלי שז'ירו יהיה צ'מאח # 2.
:aaarofl: נראה כמו קוסיילני הגרסה החלוצית המגודלת והמקועקעת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx שמעתי משהו על זה שאמבילה לא לחץ את היד של ג'ירו כשהוחלף או משהו בסגנון. לא יודע כמה אפשר לשפוט שחקן על דברים כאלה. אבל נראה שהעניין באמבילה היה יותר קודם לעניין בגירו והשני הגיע מהר מאוד אחרי היורו כמו שהובטח.
שיהיה בהצלחה. נראה שאם רובין נשאר ושתי הרכישות החדשות (פודולסקי והצרפתי הטרי) יתרמו את חלקם בשערים אנחנו נתחזק משמעותית. לא יודע מה איתכם, אבל אחרי כמה שנים יבשות בקיץ יש לי עכשיו ציפיות ותקוות גדולות שמשהו ישתנה ויהיה טוב יותר בעונה הבאה. כל זה נכון כשהסגל נשאר כמו שהוא.
חבר'ה חבר'ה חבר'ה בואו נרגע, ג'ירו חתיך אבל בואו לא נתחיל לפרסם תמונות שלו טופלס כאן, החתמה מעולה, בתקווה שהגיע ( באתי לרשום יגיע בלשון עתיד ותיקנתי את עצמי ^^ ) בתור חיזוק ולא מחליף כמובן, קשה לי להאמין שסינדרום צ'מאח יחזור על עצמו, צ'מאח לא כבש 21 שערים בליגת הצרפתית אני חושב שהוא היה בסביבות ה12-14 בשיא שלו. סימנים אמיתיים שמשהו השתנה, ניצנים של שינוי מרענן ששתי החתמות אחת מאוד מהירה והשניה לא איחרה להגיע, ועוד שחקנים בשיאם עם ניסיון אירופי שכבר מזמן הפסיקו לינוק! רק שנמשיך במגמת החיזוק הנכון יש לציין הזה, ונשפר את הקישור הדליל עדיין ועמדת המגן השמאלי שרופפת קצת עם גיבסו השברירי וסנטוס שקראו לו לא פעם כבד ( אני אוהב אותו מאוד תגידו מה שתגידו ). יאן אמ'ווילה הוא החתמה מעולה גם כן אבל השאלה אם ידחוף את סונג לספסל? האם זה בכלל נכון לעשות דבר שכזה? השתיים לא ישחקו יחד לדעתי, לסונג הייתה עונה לא רעה, נכון, היו כמה טעויות פטאליות, אבל גם כמה הברקות ע''ע 14-16 (?) בישולים שזה מאוד מרשים לקשר מסוגו, בקיצור זמן עוד יש לחלון המוצלח הזה עד כה ולדעתי יש צורך בעוד לא יותר מ3 שחקנים, שזה די הרבה יחסית למחיר שהם צפויים לעלות אבל אמרנו שינוי מרענן, לא? :aaarse: