כל המחמאות לגיבס - לפח האשפה. כמה טעויות הגנתיות אפשר לספור בשער אחד, ועוד אחר כך מספרים לנו כמה אנחנו טובים ב-Open play... ורמאלן זוועה.
פחחח. אחלה הגנה יש לנו. אוי כמה שאני לא רוצה שהעונה הזאת תתחיל. עכשיו זה מצחיק אבל כשהליגה תתחיל זה כבר יהיה עצוב. עוד רגע קומי - רוזיצקי עכשיו קיבל כדור מול השוער וניסה לתת עקב לצ'מאח. כי הרי הוא צריך לשמור את הגול השנתי שלו לאיזו לייטון אוריינט. איך הוא עדיין אצלנו?
שני נצחונות, שלוש תוצאות תיקו והפסד בדרך. התוצאות לא מעניינות, המסקנות המקצועיות הרבה יותר. פשוט מביך שזה מה שיש לנו להציע אחרי ההרכב הראשון. שחקנים כמו מיאיצ'י, פרימפונג ואפילו ג'נקינסון צריכים לבלות לפחות עונה אחת בגילוח על חשבון אחרים, העובדה שהם איתנו בשלב כ"כ מאוחר של הפרי-סיזן אומרת הרבה על העומק שאין לנו. על שחקן כמו סקילאצ'י אני בכלל לא מדבר, הכאוס שהוא יוצר הוא ממש בדרגת אמנות. בחיי, אני לוקח את מה שאמרתי קודם על כך שלא צריך מחליף לסקילאצ'י אלא בלם להרכב ומחליף במשפט אחר: לפחות בתור מינימום, חייבים להעיף את סקילאצ'י.
2 למרץ, ב5-0 על לייטון אוריינט. לגבי בנדטנר, סביר להניח שכן אבל שום דבר לא בטוח. אבא שלו הצהיר הצהרות והשמועות אומרות שהוא עוזב, בינתיים הוא עדיין כאן. נחכה ונראה.
עושים אלינו כרגע משולשים, עקבים, סיבסובים. LOL הם הכניסו את ההרכב הכי חזק שלנו, אנחנו הכנסנו את ההרכב השני. במשחקי הכנה, התוצאה זה לא הדבר הכי חשוב, היו כמה דברים חיובים שאפשר לקחת, בעיקר מצורת המשחק במחצית הראשונה: מהלכים יפים, ויותר שקט בחלק ההגנתי של הקבוצה. Szczesny : clean sheet. fabianski משתתף עם ההרכב השני וחוטף שני שערים. צריך לומר, גם כמה הצלות טובות היום. צריך שוער נוסף: אם אי אפשר אחד ברמות הגבוהות לפחות מחליף ראוי ל Szczesny
בשבוע שעבר נאסרי ענד את סרט הקפטן, השבוע סקילאצ'י. יש בחירות יותר אומללות מאלה? ואחר כך מצפים למנהיגות בקבוצה. הסגל שלנו רחוק מלהיות מספיק טוב. למעשה, שבוע לפני פתיחת העונה, אנחנו רואים היטב שהוא דל וקצר מאוד כשכבר עכשיו מתחילים לסבול מפציעות, עוד לפני המשחקים הבינ"ל (המחשבה שנעלה למשחקים הקשים של אוגוסט עם רוזיצקי וצ'מאח צריכה להדיר שינה מעיניו של ונגר ומעיני כולנו). הקבוצה לא נראית מוכנה לעונה בשום אספקט וטיפול בכל הנקודות הכואבות - פשוט לא התבצע. ב-Arsenal Player השידור כל כך חלבי, אף אחד לא צועק שהמלך הוא עירום. המצב שלנו הוא באמת רע, זו לא הזיה. ועוד סיבה לדאגה - רק בפרי סיזן הזה הספקנו לאבד שלוש פעמים ברציפות יתרון... אז מה למדנו מהעונה שעברה, ארסן? זו הייתה הבעיטה האחרונה בהחלט בישבן של ונגר.
אין אפס. אנחנו לא נראים מספיק טוב במשחקי ההכנה. נכון שבמחצית השנייה שיחקנו עם הרכב משני למדי, אך זו לא הצדקה לאיך שנראנו. היו רגעים שזה היה מביך ממש לראות את הקבוצה. אין לי ספק שעם פבראגאס ונאסרי העסק יראה הרבה יותר טוב, אבל כרגע שניהם לא רלוונטיים, ואפשר לומר כמעט בודאות שאחד מהם (לכל הפחות) לא יהיה רלוונטי העונה. בנפיקה, אגב, קבוצה מצוינית לטעמי, וזה היה משחק הכנה טוב, בלי קשה להופעה שלנו. אני רוצה להתייחס לכמה שחקנים: פביאנסקי - נתן מחצית טובה מאוד לטעמי, עם כמה הדיפות מרשימות. ג'נקינסון - בוסרי לגמרי לטעמי. יותר מדי איבודי כדור, הגבהות סתמיות, חורים בהגנה. אבוי לנו אם נצטרך לראות אותו יותר מדי העונה. גיבס - בצד ההתקפי הוא תמיד היה בסדר גמור (ולמעלה מכך), אבל בצד ההגנתי הוא חלש מאוד. יש לו חלק גדול בשיוויון של בנפיקה. ורמאלן - גם לו יש חלק גדול בשיוויון של בנפיקה (כיסוי לא נכון). נכון, ההופעה שלו היום לא מעודדת, אבל התחושה שלי היא שהוא הולך לתת עונה גדולה. רוזיצקי - אני לא מבין למה הוא עדיין איתנו. זה פשוט מכעיס אותי. שחקן שקיבל כ"כ הרבה הזדמנויות ולא הראה כלום. סקילצ'י - אסור היה לונגר להשאיר אותו. הקריירה שלו הולכת לכיוון ברור (למטה). עברו אותו בגול השני כאילו הוא לא שם בכלל.. לנסברי - אני עוקב אחריו כבר כמה שנים. בניגוד לרוב האוהדים, אני חושב שאין בו שום דבר מיוחד ונכון יהיה לשחרר אותו. צ'מאח - אני מרגיש שעכשיו אפשר לומר כבר כמעט בוודאות: זה פשוט לא מספיק טוב לארסנל. הוא שחקן נחמד, ולא יותר מזה. מיאצ'י - בלי קשר להופעה היום, הילד שחקן שחקן לטעמי, ואני הייתי שמח לראות אותו כבר העונה (יש לו רישיון? לא בדיוק הבנתי מה הסטטוס שלו). כנ"ל פרימפונג.
אז מה? לאנסברי אף פעם לא הוכיח כשרון יוצא דופן כמו ווילשר וראמזי. אני לא טוען לרגע שהוא לא מוכשר, אבל הוא בהחלט אוברייטד גדול כאן בדיון ובכלל. עם זאת, חייבים להשאיר אותו כי הוא עדיף על שחקנים כמו רוזיצקי, דיאבי ודנילסון בכל רגע נתון, הן בכשרון (להוציא את דיאבי) ובעיקר ברוח הלחימה.