ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. Bender Member

כמו שאמרנו כבר בעבר, הסגל שלנו נראה קצר. אמנם, גם ההרכב הראשון היום, ששיחק יפה מחצית, היה ללא נאסרי, וולקוט וולשייר, אבל עדיין נראה כאילו כמה פציעות קטנות ואנחנו בבעיה.

אני חושב שבדר"כ בקדם עונה ונגר נוהג לשחק משחקים שלמים עם ההרכב הראשון, אבל הפעם הוא לא עשה את זה אפילו פעם אחת. אולי הם חישבו את העומסים שצפויים לקראת אוגוסט הקשה והחליטו מאד להקל על השחקנים לפני תחילת העונה. מה שלא יהיה, כל פעם שעשינו את ה"חילופים" לשחקני המשנה, קיבלנו בראש. השאלה היא האם זה אומר משהו על העונה עצמה? הפציעות הצפויות אומרות שכן.
    בכל מקרה צריך להתנחם בכך שכאשר ההרכב ה"ראשון" שיחק, והוא היה מורכב מכמה אופציות שונות בשלושת המשחקים האחרונים, הוא ניצח ונתן כדורגל טוב, גם ובעיקר הגנתית.

בנימה האישית אני מתחיל להתאכזב מאד מהקיץ הזה. השבוע העבר היה אמור להיות זה שבו נראה סיום לפרשות המעצבנות והחתמות טובות, אבל לא ראינו את זה ולא את זה. אני חושב שאם אני, אחד האנשים הכי אופטימיים בקשר לקבוצה, מתחיל להרגיש חסר סבלנות, אז זה אומר שהמצב באמת רע. יש עוד זמן לתקן, אפילו אם אוגוסט ילך בינוני, כי העונה לא נקבעת באוגוסט, אבל למה צריך להגיע למצב שבו צריך לתקן כאשר היה מספיק זמן לעשות זאת לפני תחילת העונה. חסרה בהחלט אקטיביות ויוזמה מצד הקבוצה כאשר במקום לחכות כל הזמן לראות מה אחרים עושים, פשוט ללכת ולעשות בעצמך, אפילו אם זה לא מושלם. אם ברור שאו נאסרי או ססק עוזבים,אז להביא מחליף כבר עכשיו ברמה עולמית בסכומים שנקבל בערך 20-30 מיליון. לא לחכות לראות מה קורה. להביא עכשיו בלם נוסף, ולא לחכות לראות מה קורה. כל מה שכולם פה אומרים כול הזמן בעצם. האמת שלא ציפיתי לשבוע כזה חסר משמעות וחשבתי שיהיה שבוע רציני. עכשיו השבוע הבא הוא קריטי. להפסיק לחפש את המושלם, ולעשות מה שאפשרי. זה כל מה שמצפים מהם עכשיו.

נקווה שבאמת יהיה שבוע פורה יותר...

נ.ב

העם דורש צדק חברתי! :aaa021:

2. Gunner_ForeveR Member

אוקיי, אני לא יודע עד כמה עשו אותו יותר ממה שהוא פה, אבל אני דווקא חושב שהוא צריך לקבל צ'אנס ובטח ובטח שלפני שחקנים כמו דנילסון, רוזיצקי וכ'ו כמו שציינת.

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בבקשה מספיק עם הטיעון המפגר הזה של "הוא עדיף על דנילסון ודיאבי". אוי ואבוי לנו אם זה הקריטריון שלנו לשחקנים.

4. AronB Member

ממש לא קריטריון, אבל כשהאופציות שלנו הן או לאנסברי או דנילסון, אני בוחר לאנסברי. הרי לא הגיוני שיבוא פה קשר מרכזי, קודם כל שיגיע בלם.

5. Gnus Avenue Member

ריו מיאצ'י מאוד הרשים אותי היום. הוא מהיר מאוד ויש לו זריזות רגלים מטורפת, בנוסף לדריבל אדיר. אני מחכה לראות מה יהיה איתו בגיל 22-23, ואני מקווה שהוא אכן יצא שחקן.

בקשר למשחק אין מה להרחיב, הובלנו ושיחקנו טוב עד שהגיע הקריסה בהגנה. same old arsenal. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. Rudess Member

ההכנה לפתיחת העונה נראית פשוט מביכה, המשחק מול ליברפול עדיין לא SOLD OUT, סאגת נאסרי וססק לא נגמרת, אלמוניה עדיין מקבל 50,000 ליש"ט לשבוע, והכי נורא: ארסן ונגר עדיין המנג'ר.

7. Gnus Avenue Member

רק תקנה אותו כבר ונגר.
    במחיר כזה, זה יהיה ביזון לא להביא אותו. הוא לא בדיוק טרי או וידיץ', אבל אני מאמין שהוא יכול לשדרג לנו את ההגנה, לפחות בנתיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/11
  8. skyday20 Member

זה דף ERROR SONG!

9. Gnus Avenue Member

כנראה שצ'מברליין וג'ואל קאמפבל יהיו ה"רכישות הגדולות" של ונגר, לאחר שבשעות האחרונות מפורסם בכל רחבי הממלכה שהעסקאות של שניהם על סף חתימה.

10. AOOF Member

סבא לחצי הרכב? ההבדל הוא שאצלכם ההבטחות לעתיד נמכרו ולפי השמועות עוד ימכרו לקבוצות שונות בליגה, כשאצלנו וולבק וגם קלברלי מחזקים אותנו כבר העונה.

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצחיק שבמדינה בה ג'ו הארט נחשב לשוער הכי טוב עוד מעיזים לזלזל(לדעתי הארט שוער טוב מאוד)..הוא עשה טעות וחצי במשחק...הוא רק בן 20 עם משחק רשמי ראשון וכבר קבעת שזאת אכזה ונפילה... אם בממלכה ג'ו הארט נחשב לשוער גדול אז תאמין לי שדה חאה יהפוך לשוער יותר ענק זה רק עניין של זמן...

ומשהו שקשור לאשכול ממה שאני מבין מאטה כבר לא יהפוך להיות שחקן ארסנל..רק היום קלטתי שאשכרה עוד 6 ימים אתם פותחים עונה, מה קורה לגבי רכישות חדשות? מי בינתיים נחשב שוער ראשון?

12. Henry_Tk Member

אצלנו הכישרונות מגיעים לפריצה בגיל מוקדם ומקבלים יותר הזדמנויות בהרכב וכשהם פורצים הם בד"כ רוצים לעזוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

13. AOOF Member

אם ככה אז מי יותר חכם?
    אם תמשיכו במתכונת הזאת תשארו תמיד קבוצה צעירה ולא מנוסה.

14. Bender Member

אני מסכים. אמרתי שזה ההבדל. כלומר אולי זה חלק מההבדל שבגללו אתם לוקחים תארים ואנחנו לא. מה לא מובן בזה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/11
  15. Rudess Member

ג'ו הארט שוער מצוין ודה-חאה שוער מצוין, סוף פסוק.