ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

1. JohnTerry26 Member

נאסרי הזה הוא הדושבאג האולטימטיבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

http://cdn.caughtoffside.com/wp-content/uploads/2012/07/Nasri-Tweet.Xxx

2. Bob_is_gone Member

מתי כבר יהיה משבר הנפט העולמי הבא?

3. מסוטיזם Member

נאסרי הוא החלאה האולטימטיבית.

אבל ברצינות, נכנסתי לטוויטר שלו ולא רשום שם שום דבר כזה...

4. Gunner_ForeveR Member

אולי כי הוא מחק את זה.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. תקרא שוב את התגובה של ואן פרסי, הוא הוציא אותה אחרי שהתחילו בתקשורת הספוקולציות השונות. אם היה מחכה, לא משנה איזה הודעה הוא היה מוציא, שמו כבר היה נרמס כבוגד או רודף בצע.
    2. באותה תגובה הוא אומר שהתרחשה פגישה עם הקבוצה מוקדם יותר השנה, והוא חיכה עד עכשיו כדי להגיב. כלומר היו לונגר וההנהלה חודשים כדי להוציא הודעה מטעמם בנושא או להוציא הודעה משותפת, זה לא קרה.
    3. לא רק זה, ואן פרסי גם אמר שזאת לא הפעם הראשונה שהוא נפגש עם ההנהלה ומקבל את אותה התשובה. כלומר הוא כבר ניסה בעבר וקיבל את אותה התשובה, כלומר לונגר וההנהלה היו לפחות שני זמנים שונים להגיב על הנושא והם לא עשו זאת.
    4. ולסיום, כשאתה מדבר על הודעה משותפת, לאיזה הודעה אתה מצפה? ההנהלה רוצה שהוא יאריך את החוזה, ונגר טוען שהוא לא ימכור אותו גם אם הוא יסרב להאריך את החוזה וואן פרסי לא מוכן לחתום על החוזה שהציעו לו. אז מה אמור להיות בהודעה הזאת? אם אין הסכמה ושני הצדדים לא מוכנים להסכים לדרישות האחר אז מה הם אמורים לפרסם? אתה חושב שארסנל יסכימו לפרסם הודעה שבה הם מודים שהם סירבו לבקשת ואן פרסי להיות קבוצה תחרותית? אתה חושב שואן פרסי יסכים לפרסם הודעה שלא כוללת את הסיבה האמיתית לעזיבה שלו?

ואן פרסי בהודעה שפירסם היה אמיתי ומלא כבוד לכל הגורמים במועדון. הוא גם לא נכנס למה בדיוק נאמר בשיחות ולפרטים מיותרים כדי לא לפגוע באנשי הקבוצה. ואן פרסי אמר את מה שכולם יודעים כבר תקופה ארוכה. אם האמת פוגעת במישהו זה כבר בעיה שלו. ארסנל החליטה על קו מסוים, יש לו מחיר, וואן פרסי לא צריך להתנצל על כך, בדיוק כמו שאוהדי הקבוצה שאמרו אפילו דברים קשים יותר לא צריכים להתנצל על כך שהם אומרים את האמת.
    לטעמי, מי שמבקר את התנהגות ואן פרסי, אחרי שהוא בעצמו ביקר את ונגר וההנהלה בדיוק על אותם דברים ואפילו בצורה קשה יותר, מתנהג בצביעות.  

6. מזגן Member

ובתוספת, מאז הפגישה הקודמת הם ידעו שהוא יעזוב, ואין מה בכלל להתווכח על זה. הם בחרו לשדר "עסקים כרגיל" ולז** לכולנו בשכל שהוא נשאר וכו וכו. כרגיל רימו אותנו ושיקרו. וונגר הוא עוד בורג במערכת המשומנת של הטינופות בהנהלה.

7. skyday20 Member

הוא לא מחק את זה, ואולי הלכת לדף הלא נכון, או שלא שמת לב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. alexshw Member

אני חושב שהרכש של ארסנל די רמז על כך שואן פרסי לא ישאר.

9. מזגן Member

אני ניזונתי בעיקר ממה שהגורמים הרשמיים של המועדון אמרו וכאשר החתימו את ג'ירו כל כך מהר. אני שבוע שלם חשבתי "איך לעזאזל הם ישחקו ביחד" מרוב מסך העשן שהמועדון יצר בשקרים שלהם לא שקלתי את זה שרובין יעזוב למרות שזה תמיד היה אחת האופציות. עם העזיבות הצפויות של שמאח פארק ארשבין (וולה ובנדטנר) הייתי בטוח שאולי אפשר איכשהו לגרום לזה לעבוד.

אני לא מדבר על רמזים אני מדבר על שקרים. ואני משוכנע שהם כולם ידעו שהוא לא יחתום על כלום.

10. אלי מתחן Member

הרכש הכי רציני שהם עשו בשנים האחרונות. שני שחקנים מוכחים פלוס רצון להביא את מ'וילה, זה הרבה מאוד ביחס לונגר. לא מספיק לקבוצה שזכאית להנות משחקן ברמה של ואן פרסי אבל עדיין שיפור.

11. alexshw Member

מבחינת השקעה כן, בחוסן מנטלי(קרי אופי) ופיזי כבר ציינתי את העובדה שאין שינוי בקו.
    ונגר ממשיך לקנות שחקנים חסרי אופי שיפלו ברגעי אמת. חוץ מזה הבעיה העיקרית של הקבוצה היא בהגנה. אם הם רוצים לשפר את האיכות הכללית חייב לבוא חיזוק שם.
    להזכירך הם ספגו הכי הרבה שערי ליגה מאז עונת 94/95 הנוראית וגם אז זה היה בעונה של 42 משחקי ליגה.
    למה מדברים רק על חלק התקפי?

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/12
  12. אלי מתחן Member

דווקא ההגנה שלהם מבחינה פרסונלית לא רעה בכלל, חסר רק מגן שמאלי. הקישור האחורי הוא הסיבה לחולשה של ההגנה.

13. חוצפן חיובי Member

בדרך כלל אני מסכים איתך אבל לא הפעם. האנלוגיה שלך לא נכונה. היא הייתה נכונה אם, למשל, ואן פרסי היה אומר שארסנל מועדון קטן. האנלוגיה הנכונה במקרה הזה הוא אם אתה אומר לבנאדם חרא שהוא חרא.

ולמה אתה סבור שהודעה משותפת ומפויסת (ומזויפת, בוא לא ניתמם) תיטיב עם המועדון? לטעמי היא תיטיב עם קברניטי המועדון, וזהו ממש לא דבר שקול. לדעתי טובת המועדון היא שתצא כמה שיותר כביסה מלוכלכת החוצה, שתהיה כמה שיותר ביקורת ושיופנו כמה שיותר חיצים נגד העומדים בראש המועדון - רק כך למספיק אוהדים ייפול האסימון (ההתמקדות בואן פרסי ולא במצב הקבוצה בתגובה להודעת העזיבה רק המחישה לי כמה המצב גרוע) ויוכל להיות מופעל מספיק לחץ בשביל שמשהו ישתנה.

14. JohnTerry26 Member

קייטע התעסק בעניין של ואן פרסי-המועדון, כלומר האנשים שהשקיעו בו כל השנים והמשיכו לבנות עליו גם ברגעים הכי קשים שלו, לא בעניין ואן פרסי- "טובת המועדון" (טובת המועדון זה כמובן רק לדבריך, האפקט מהביקורת הזאת גם יכול להיות שונה מאוד ואף הרסני מבחינתכם). ואן פרסי התנהג בצורה בזויה בעיניי, אני מבין מאוד למה יש אוהדים שמרוצים מהביקורת ומהמראה שהוא הציב בפני ונגר וההנהלה, אבל ככה לא מתנהגים. בטח כשאתה לא כזה מלך כמו שעושים ממך(עונה וחצי היה תותח, מה עם כל השאר? פרזיט).

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/12
  15. חוצפן חיובי Member

הוא דווקא התייחס לגוף שנקרא "המועדון" (נזק למועדון, רגע לא קל למועדון, חוסר כבוד למועדון), וכך גם שאר האנשים. על אילו אנשים אתה מדבר? המעסה במרפאת המועדון שלא תדע מה לעשות בלי הברך של ואן פרסי? יש את ונגר, וזהו. אז הוא נהג בחוסר כבוד כלפי ונגר, ביג דיל. זה ממש לא מה שמטריד את האוהדים. כמות חוסר הכבוד שבה ונגר נהג כלפי האוהדים, גם במקרה הנ"ל ולאורך מקרים רבים בשנים האחרונות, גדולה פי מיליון. וגם, למה זה רק בכיוון אחד? למה ונגר לא נוהג בחוסר כבוד כלפי ואן פרסי בכך שהוא לא מאפשר לו את התנאים להמשיך במועדון ושם אותו בסיטואציה בלתי אפשרית שמוציאה אותו בוגד?

וצריך גם להחזיר לפרופורציות המתאימות את הבלון שמתנפח מרגע לרגע לגבי תרומתו של ואן פרסי בעונות הקודמות. ואן פרסי לא שיחק הרבה, אבל כששיחק כמעט תמיד היה גורם משמעותי שתורם לקבוצה, וזה לא משהו שאפשר לבטל אותו כמו שנעשה פה.