מה זה? http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...=123904&Lang=he ונגר: "אני קורבן של ההנהלה". הצהרה כזאת עוד לא שמענו. אני כבר לא יודע איך לאכול את מה שהולך בקבוצה הזאת.
ונגר אמר "אני קורבן של המערכת",לא "של ההנהלה". הכוונה שלו במערכת הייתה לעידן הכסף שמפתה שחקנים קא*** כמו נאסרי ואדבאיור לעזוב אחרי שהוא עשה מהם סטארים.
אלטרנטיבות יותר טובות ביותר זול? מקשר של 11 שערים ו-11 בישולים בעונה, כן? נלך יותר פשוט. בליגה בלבד היו לו 8 שערים ו-11 בישולים. אתה יודע לכמה קשרים בליגה היו יותר מ-19 שערים ובישולים? שלושה. בייל, סילבה ונאני. למאטה אותו מספר, לשחקנים כמו יאנג, ולנסיה, ססניון ונאסרי פחות. וחשוב מכך, גם אם "אפשר", מתי באמת עשינו את זה והבאנו שחקן עם רקורד כזה? מתי שחררנו שחקן משמעותי והחלפנו אותו בשחקן יותר טוב? למה אתה רוצה לשחרר שחקן הרכב משמעותי כשעל פי כל התקדימים אנחנו נחליף אותו בשחקן פחות טוב או לא נחליף אותו בכלל?
וולקוט לא יציב אבל הוא רק מתחיל להגיע לשיא שלו. שחקנים מקבלים יציבות בגיל 24-25 וזה הזמן שלו עכשיו. אני חושב שאסור לוותר עליו. הוא נכס לקבוצה.
הסטטיסטיקה של וולקוט מטעה. הבנאדם לא מסוגל להשתלט על כדור 9/10 פעמים בצורה שמקדמת את ההתקפה שלנו ולא פוגעת בשטף. אין ספור פעמים שהוא מגיע למצבים ומעיף את הכדור בחוסר רגש מעל השער או שמרים לגיבס לנגיחה (במקרה הטוב). שחקן יותר טוב היה מסיים עם סטטיסטיקה הרבה יותר טובה ממנו. אפילו רובין אמר שהוא מצפה מוולקוט לסיים עונות עם 20+ שערים, וזה נאמר לא סתם, כי למצבים מביאים אותו זה הוא שלא מצליח לסיים אותם ברמה גבוהה מספיק.
אני לא הייתי ממהר לוותר על וולקוט. הוא לא שחקן שיכול למשוך קבוצה, בטח לא מעבר למשחק פה, משחק שם, אבל גם את אלה צריך. השאלה מה עושים סביבו. וולקוט הוא לא הפתרון לבעיה, אבל גם לא באמת הבעיה.
יותר מזה, איך עזיבה של וולקוט בדיוק תתרום למעמדה ההולך ומתדרדר של ארסנל? קיץ אחד זה פברגאס ונאסרי וקיץ אחרי זה זה RVP ו-וולקוט? כל קיץ יעזבו 2 שחקני התקפה בכירים? וולקוט רחוק מלהיות השחקן הגדול שציפו ממנו להיות אבל הוא עושה עבודה לא רעה סה"כ והוא עדיף על ג'רביניו, לנסות ולהחליף אותו בקיץ הזה זה מיותר מפני שלארסנל יש בעיות יותר חשובות לתיקון בהרכב כרגע
אידיוטים. סליחה על הספאם. ראיתי את הכותרת בחטף בדיוק לפני שיצאתי הבייתה מהאוניברסיטה והייתי חייב להגיב מההלם ממה שהיה כתוב שם.
ויתור על וולקוט זה אומר עוד חוסר שאפתנות, זה לא שהכסף שתקבלו עליו ילך לרכש. הוא לא שחקן גדול, אבל אם הוא היה משתלב ברוטציה ולא כשחקן הרכב היו מסתכלים עליו אחרת, אבל אותו דבר אפשר להגיד על מחצית מההרכב של ארסנל, אבל זה מה יש ובינתיים זה מתאים לשאיפות שלו.
נו אז רק אמרתי שלא מדברים על וולקוט והנה התחלנו. אז אם כבר התחלנו... וולקוט הוא שחקן משלים. יש לו מהירות מצויינת והעונה הוא גם שיפר(טיפ טיפה...) את יכולת המסירה שלו. מול השער הוא עדיין איום ונורא. הוא שחקן שאם תשימו אותו בברצלונה הוא יגמור עם 20 בישולים בעונה אבל אם תשים אותו בסנדרלנד הוא יגמור עם 5 בישולים בעונה. הוא מסוג השחקנים שצריכים לידם שחקנים טובים שיביאו אותם לידי ביטוי. אני חושב שזאת ממש לא תהיה אבדה למועדון וזה צעד מאוד מטופש מצידו כי רחוק יותר מארסנל הוא לא יגיע.
כל אחד שעוזב חושב שאצלו זה יהיה שונה. כי הוא משהו אחר משהו שונה משהו מיוחד. אז גם וולקוט חושב. וחבל. אני צופה לו מפלה רצינית מחוץ לאינקובטור של וונגר.
הקטע של בניון וסאנטוס בטוויטר :aaarofl: על וולקוט צריך לשמור, גם אם זה אומר לשדרג את השכר שלו. מאבד או לא מאבד כדורים, הוא את הבישולים והשערים שלו שם בעונותיים האחרונות. בשביל מספרים כאלה אני מוכן גם שיעלה מהספסל לעיתים. היה לנו מספיק שחקנים כמו רוזיצקי שמלטפים את הכדור וממזמזים אותו בלי להגיע לתכלס, אז טוב שיש גם כאלו לא הכי מוכשרים אבל שמסיימים עונה בקצת יותר משני שערים. אגב, האחרון לא יכול להמשיך לפתוח ולנווט את ההתקפות שלנו. כמעט בן 32, וכמו שכבר ציינתי לא תכלתי גם אם הייתה לו תקופה יפה בין מרץ למאי. ארטטה, עם ההגבהות שלו יכול ליצור דברים יפים אל הראש של ז'ירו. הבעיה אולי תהיה קצת בכדורי העומק לקיצונים ולחלוץ השני שישחק בחוד,אם ישחק.