תגידו, אתם עוד מאמנים שבשנים הקרובות ארסנל עוד יכולים לזכות בתואר? כי בלי ואן פרסי, ועוד עם סיטי שממשיכים לגנוב שחקנים, מה אתם חושבים? אם לדעתכם בכל זאת יש סיכוי כלשהו, לדעתכם זה יקרה עם או בלי ארסנ(ל) ונגר?
זאת הייתה כתבה שנבעה, לפי הדברים, ממקורבים לואן פרסי שטענו שנשמעו צדדים מוצקים של "מעשה רוני" מצידו של ההולנדי.
אבל אתה לא לוקח בחשבון שהקשרים האחרים שציינתם רובם משחקים בקבוצות רבויות כוכבים כך שהמספרים שם מתחלקים פחות או יותר? וולקוט הוא בתכלס מספר 2 או 3 אחרי רובין ובגלל זה יש לו גם יותר הופעות מכל שאר הקשרים בפרמיירליג וגם בונים עליו יותר ולכן הרבה עובר דרכו גם אם זה לא נראה ככה. עזבו את זה שבתכלס אין כלכך מי שיבשל במצב הזה. אם תשים את סילבה או את נאני בארסנל תקבל 20 בישולים 15 גולים אני מבטיח לך.
זה לא אשמתו של וולקוט שהקשרים האחרים לא מבשלים שערים. זאת גם לא הבטחה להצלחה. הוא יכל להיות כלום כמו ז'רביניו באותה מידה. אתה יכול גם להגיד על רובין דברים דומים כי אין לנו עוד חלוץ בסגל שונגר סופר ואז ההולנדי מקבל את כל הקרדיט ותמיד פותח בהרכב.
מי זה גרמינדי ועד כמה הוא אמין? בכל מקרה, אם זה באמת מה שיקרה, אנחנו בצרות צרורות. אף אחד לא יודע איזו תוצרת נקבל מג'ירו אבל בטח שלא נקבל ממנו את מה שקיבלנו מואן פרסי העונה, ולגבי צ'מאח כבר ברור מה התועלת שלו לקבוצה. זה לא יפתיע אותי אם זה באמת מה שיקרה וכל מי שחשב שונגר אולי קצת יצא מהבועה שלו אחרי הרכישות של פודולסקי וג'ירו, אז זאת תהיה הוכחה שונגר עדיין חי בעולם משלו, ואם בקיץ הזה הוא לא ישנה את הפילוסופיה שלו, לא נראה לי שהוא אי פעם ישנה אותה. אחרי השמועות אתמול על ואן פרסי שאומרות שאולי הוא כן יחתום על חוזה חדש, אני מנסה להיות כמה שיותר אופטימי ורוצה להאמין שזה מה שיקרה, אבל די ברור לי שהסיכויים קלושים....
יש סיכוי שבעונת 2013/2014 אדידס תהיה זאת שאחראית על החולצות של ארסנל במקום נייקי. http://bleacherreport.com/articles/1253908...s-early-as-2013 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/599526_391948930858798_1565684477_n.Xxx
אני נותן לרובין 3% להשאר. ממזמן הבנתי שלא יגיע חלוץ שלישי. אם אנחנו לא רוצים ליפול ברמה. ואני מאמין שוונגר יודע את זה יותר טוב מכולם חייבים להיות שינויים בצורת המשחק (לא המערך אלא הצורה שהחלק הקדמי משחק). אי אפשר לשחק כמו בעונה שעברה שהכל התחיל ונגמר בחלוץ, כי ג'ירו פשוט מאוד לא ברמה של ואן פרסי. וזה שייש לו אחלה של משחק ראש לא נותן לנו כלום. אי אפשר לשחק הגבהות לג'ירו כל היום (דאונינג-קארול) זה לא זה וזה יכול להכניס את כל החלק ההתקפי לסחרור. חבל לי שבמקום שוונגר יביא חלוץ רב גוני, (הייתי אומר שפודולסקי אולי רוצה להיות כמו ואן פרסי אבל לפודולסי אין רגל ימין כמו של ואן פרסי מסרטונים ראיתי שהוא עושה הכל עם השמאל, כמה שהיא קטלנית זה חסרון לעומת ואן פרסי) וונגר מסתבך עם עצמו והעקרונות האלה שעייפו את כולנו ומביא חלוץ מחליף הוא ממשיך באותו קו ולא זז סנטימטר, אני אישית לא האמנתי שפודולסקי וג'ירו הם שינוי של איזה קו, הם סך הכל למידה מטעויות של הקיץ האחרון במה שקשור למשיכת הזמן כדי להשיג איזה עוד מליון או שתיים במשחק הזוי של מי ימצמץ ראשון עם קבוצות אחרות. בכל קבוצה אחרת מה שקרה עם ואן פרסי מוריד אוטומטית את הרמה של החלוץ המחליף או שהקבוצה משלמת מחיר כבד על המצב שנוצר. הרי ואן פרסי לא ימכר במכיר המלא שלו, כולם יודעים שהוא רוצה לעזוב כולם יודעים שהוא מזדקן וכולם יודעים שזאת השנה האחרונה בחוזה. אם רק היה רוצה לעזוב ולעזוב יפה אפשר היה לקבל עליו סכום כסף גדול יותר וללכת ישירות על שחקן מחליף כמו שאטלטיקו עשו עם פלקאו-אגוארו. אבל בגלל שזאת שנה אחרונה בחוזה ובגלל המצב שנוצר ובמיוחד בגלל שזה וונגר אז לא רק שלא יגיע חלוץ בכסף שיתקבל מואן פרסי שהוא אולי 60% מהמחיר האמיתי שלו (נגיד 25 במקום 40 מליון יורו) יגיע משהו בחצי מחיר מזה במקרה הטוב. והמשהו הזה כבר הגיע ג'ירו.
skyday20 אכן היה פרסום מצד אדם שעובד באדידס, שטען שהחוזה כבר נחתם ונסגר. מנגד, פרסומים ממקורות מוכרים יותר טענו שארסנל כלל לא החלה בשיחות על הנושא הזה, ככה שבינתיים אתה צודק, ורק "יש סיכוי".
25 מיליון זה סכום אופטימי מאוד, וזה מה שאולי היינו מקבלים עליו אילולא המכתב. לדעתי זה יהיה הרבה יותר קרוב ל-15. מאוד מקווה שיגיע עוד חלוץ, אם לא ברמה הכי גבוהה, לפחות עוד מישהו בסדר גודל של ג'ירו. אם למדנו משהו מהשנה הקודמת זה שחייבים לעבות את הסגל.